Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yirmi haftaya kadar eksi kilolardaydim canım ne güzel almamış olman
normaldede az kilo alırım anlaşılan hamılegımde böyle olacak demek ki

bu arada bende de enfeksıyon gıbı bır sey cıktı doktor vajınal krem verdı ıcıne sıkılan adı dleocin . sen bu ne biliyor musun ?sana ne verdıler ?

elmol bak bu çıktı bende de. sende ki de aynı mı ?

Eklentiler

• 20170405_003746 (1).webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 33
aa geçmiş olsun canım bu bahar bize hiç yaramadı herkes hasta

iiz cnm değerlerde ciddi bir oynama görmedim bilemedim Melissa81 belki daha iyi bilir.
elmol çok geçmiş olsun cnm
Z zafrina cnm gerçekten bahar yaramadı herkes dökülüyor sabah benim ateş yine fırladı umarım biran önce atlatırız.

Geçmiş olsun diyen arkadaşlar tek tek etiketleyemedim gerçekten iyi Değilim çoğı Mesajı beğenip geçiyorum.arada yazmaya çalışıyorum.
N neslihann pazartesi ilişki Perşembe tahlil iyi gibi.

ben çok fenayım veson antibiyotiksiz geçmicek sanırım bu akşam işten sonra bi doktora uğrıcam
Bana ilaç vermedi doktorlar ilk zamanlar olur bol su iç buhar yap kendine dedi. Buhar yaptım bu gece düne göre daha iyi geçti. Tavsiye ederim kuzum

Veson zafrina89 geçmiş olsun kızlar ilaç yanında takviye de alın.
elmol senin yine böbreklerden dolayı olabilir mi acaba ya, apandisit ağrısı yer değiştirir sabit yerde olmaz derler ama. Dr daha iyi bilir tabi. İnşallah apandisit değildir çok geçmiş olsun canım.
@iiz kan değerlerin de çok yüksek bir şey göremedim bende ama ihmal etme yinede. Bu arada vajinal akıntıdan testi belli bir şikayet üzerine mi yaptı doktorun, yoksa rutin kontrol mu? Benim bu hiç bakılmadı da.
Themodernmumma ay çok heyecanlandım sancım başladı yazını görünce hadi inşallah kolay bir Doğum olur sağlıkla kucağına alırsın kızını:)

Canım ya çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsın inşallah

Canım çok geçmiş olsun hastanede kalman iyi olmuş eğer her ihtimale kardeşi takipte olursun. İnşallah önemli bir şey değildir

iiz canım kan değerinde en yüksek çıkan şey 44 çıkmış normalde sanırım 36 olması gerekiyor yazıyor ama bilemedim ki onu mu kastetti acaba dr un? İstersen tahlilini al başka bir dr a daha git güzelce dinle neymiş

Reactions: iiz
yanlış neslihan olmuş bende hiç etiketleyemiyorum çok neslihan var dur bi deniyim Neslihaann canm perş tam 3 gün dolmul oluo bence de ii geç diil yani ztn 3 4 gün demiolar mı

Bana ilaç vermedi doktorlar ilk zamanlar olur bol su iç buhar yap kendine dedi. Buhar yaptım bu gece düne göre daha iyi geçti. Tavsiye ederim kuzum
nasıl yaptın evin içine mi yoksa kafamıza havlu atıp nefes alıoz ya buharı öylemi bende bal limon fln içmekten midem hep su oldu ılık içince 10 dk ii sonra yine aynı

saol canım :) bal limon zencefil hılamur zararlı olmayacğını düşündüğüm şeyleri içiyorum karbonatlı sirkeli garagara fln ama banamısın demedi günler ilerledikçe hafifleyeceğine ağırlaştı

yanlış neslihan olmuş bende hiç etiketleyemiyorum çok neslihan var dur bi deniyim Neslihaann canm perş tam 3 gün dolmul oluo bence de ii geç diil yani ztn 3 4 gün demiolar mı
Sağolun bende gece randevu aldım perşembe ye laboratuvar la konuştum krugere göre bakmıyoruz anomalileri detaylı incelemiyoruz dedi şimdilik normal spermiyogram verecez yani inşallah vazgeçmezse duygusal giriyorum konuya ben o kadar ameliyat histeroskopi hsg olmadığım bişey kalmadı 2 dk lık şey diyorum tamam diyo

İnternetim bitti sayfaları tek tek okuyamıyorum eşimin netten ateş değeri girip şöyle kk ya göz ucuyla bakıp çıkıyorum kızlar hasta olanlar varmış hepinize çok geçmiş olsun

Boğazların İçin pekmez de içebilirsin canım o da çok iyi geliyor.

Hamile arkadaşlar rahim ağzı ölçümü yaptırıyormusunuz? Ağustos annelerine bakarken gördüm şimdi bir arkadaş 22.haftada erken Doğum yapmış rahim ağzı yetmezliğinden. En azından bir kere ölçüm yaptırın mutlaka çoğu doktor önemsemiyor ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…