normaldede az kilo alırım anlaşılan hamılegımde böyle olacak demek kiBen yirmi haftaya kadar eksi kilolardaydim canım ne güzel almamış olman
ben çok fenayım veson antibiyotiksiz geçmicek sanırım bu akşam işten sonra bi doktora uğrıcamBaşladım cnm ya.aynen işkenceye dönüştü.sonuçta gebelikte yokken kullanayım bari
aa geçmiş olsun canım bu bahar bize hiç yaramadı herkes hastaIyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi
Bana ilaç vermedi doktorlar ilk zamanlar olur bol su iç buhar yap kendine dedi. Buhar yaptım bu gece düne göre daha iyi geçti. Tavsiye ederim kuzumben çok fenayım veson antibiyotiksiz geçmicek sanırım bu akşam işten sonra bi doktora uğrıcam
Ne işe yarıyor ki yağmur suyu ?Kizlar yağmur suyu toplama dönemi ne zamandi :)))
Iyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi
Canım çok geçmiş olsun hastanede kalman iyi olmuş eğer her ihtimale kardeşi takipte olursun. İnşallah önemli bir şey değildirIyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi
yanlış neslihan olmuşiiz cnm değerlerde ciddi bir oynama görmedim bilemedim Melissa81 belki daha iyi bilir.
elmol çok geçmiş olsun cnm
Z zafrina cnm gerçekten bahar yaramadı herkes dökülüyor sabah benim ateş yine fırladı umarım biran önce atlatırız.
Geçmiş olsun diyen arkadaşlar tek tek etiketleyemedim gerçekten iyi Değilim çoğı Mesajı beğenip geçiyorum.arada yazmaya çalışıyorum.
N neslihann pazartesi ilişki Perşembe tahlil iyi gibi.
nasıl yaptın evin içine mi yoksa kafamıza havlu atıp nefes alıoz ya buharı öylemi bende bal limon fln içmekten midem hep su oldu ılık içince 10 dk ii sonra yine aynıBana ilaç vermedi doktorlar ilk zamanlar olur bol su iç buhar yap kendine dedi. Buhar yaptım bu gece düne göre daha iyi geçti. Tavsiye ederim kuzum
saol canım :) bal limon zencefil hılamur zararlı olmayacğını düşündüğüm şeyleri içiyorum karbonatlı sirkeli garagara fln ama banamısın demedi günler ilerledikçe hafifleyeceğine ağırlaştıVeson zafrina89 geçmiş olsun kızlar ilaç yanında takviye de alın.
elmol senin yine böbreklerden dolayı olabilir mi acaba ya, apandisit ağrısı yer değiştirir sabit yerde olmaz derler ama. Dr daha iyi bilir tabi. İnşallah apandisit değildir çok geçmiş olsun canım.
@iiz kan değerlerin de çok yüksek bir şey göremedim bende ama ihmal etme yinede. Bu arada vajinal akıntıdan testi belli bir şikayet üzerine mi yaptı doktorun, yoksa rutin kontrol mu? Benim bu hiç bakılmadı da.
Themodernmumma ay çok heyecanlandım sancım başladı yazını görünce hadi inşallah kolay bir Doğum olur sağlıkla kucağına alırsın kızını:)
Sağolun bende gece randevu aldım perşembe ye laboratuvar la konuştum krugere göre bakmıyoruz anomalileri detaylı incelemiyoruz dedi şimdilik normal spermiyogram verecez yani inşallah vazgeçmezse duygusal giriyorum konuya ben o kadar ameliyat histeroskopi hsg olmadığım bişey kalmadı 2 dk lık şey diyorum tamam diyoyanlış neslihan olmuşbende hiç etiketleyemiyorum çok neslihan var dur bi deniyim Neslihaann canm perş tam 3 gün dolmul oluo bence de ii geç diil yani ztn 3 4 gün demiolar mı
saol canım :) bal limon zencefil hılamur zararlı olmayacğını düşündüğüm şeyleri içiyorum karbonatlı sirkeli garagara fln ama banamısın demedi günler ilerledikçe hafifleyeceğine ağırlaştı
bayaga faydali sifali deniyor. gecen sene burdak cok muhabbeti dönmüştü aklima geldi bi an :)Ne işe yarıyor ki yağmur suyu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?