Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim burda hemogram tahlilin var normal ama ilerleyen donemde kan hapi baslanir..kzpz den mi bahsetti acaba kanama pihtilasma zamani..yada parmaktan dedigine gore glukoz mu dedi seker olculcek acaba?baska test sonucu varmi elinde

Evet canim her gittigimde dr bakiyor rahmin kapali suyun iyi vs diyor osekilde bitiriyor muayeneyi.burdan bir arkadasimizda erken dogum yaptiya kuzum nazan dikkat etmek llazim

Kızlar yardım spermiyogram icin perşembe geç mi olur son ilişki pazartesi sabah 7 buçuk gibi olmuştu
Canim gayet iyi en az en çok 5 gun deniyor. Ama keske krugere gore baktirsaniz o daha iyi. Zaten eşin bu konuda zor ikna oluyor bir daha vermek istemez.

Canim benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine bizi de haberdar et.

ben çok fenayım veson antibiyotiksiz geçmicek sanırım bu akşam işten sonra bi doktora uğrıcam
Canim cok kotuysen git bencede belki rapor falan verir. Dinlenirsin
iiz degerlerinde ben cok anlamıyorum ama hepsi norml degere yakin gibi. Ama hematologa gondericem dediyse pihtilasma yada asiri kansizlikla alakali olabilir. Sen onu ihmal etme ya tekrar sor yada baska doktora git.
ShinSeGi cidden gecen sene bu yağmur olayi baya konulmuştu. Aradan 1 sene gecmis zaman su gibi.
Themodernmumma canim nasilsin son durum ne? Sancim basladi demistin? Ay cok heyecanli

Evet canim her gittigimde dr bakiyor rahmin kapali suyun iyi vs diyor osekilde bitiriyor muayeneyi.burdan bir arkadasimizda erken dogum yaptiya kuzum nazan dikkat etmek llazim

Birde ölçüm yapması gerekiyor bildiğim kadarıyla ama sen artık 28 e girmişin biraz olsun rahatlamışındır canım:) inşallah vaktinde sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.. canım ben sana hamile yastığını soracaktım hangisini kullanıyorsun?çeşitleri var bir kaç tane ben karar veremedim, gece uykusu zor olmaya başladı bana..

LeYLa_21 canım aşılaman hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah. Test tarihini doktora sor mutlaka merakta bırakma bizi:))
Sağol canım amin inşallah.. Bütün hazırlığımı yaptım.birazdan yola çıkacam. Evde yalnız kalınca insan kendi ile başbaşa içimden dualar ettim. Bugün aşılama yapılacak olan doğumhanede bebeğim gitmişti inşallah bugün kardeşini nasip eder Rabbim. Biraz duygulandım ağladım. Bugün sanki biri bana dokunsa boşalıverecek gibiyim. Ama güçlü olmak zorundayım bunuda iyi biliyorum. Nolur dualarınızı esirgemeyin benden bugün kızlar.. Çok öpüyorum hepinizi...

nasıl yaptın evin içine mi yoksa kafamıza havlu atıp nefes alıoz ya buharı öylemi bende bal limon fln içmekten midem hep su oldu ılık içince 10 dk ii sonra yine aynı
Evet öyle yaptım.Bide kaynattıktan sonra ağzı açık odada beklettim odanın havası nemlensin diye. Inşallah hepimiz şifa buluruz.
Veson canım senin tablo çok karışmış sonraları discard edersin ilk günleri.

bu arahim ağzı hangi haftalarda ölçülüyo ki acaba ben hiç vajinal muayene olmadm gebelikten beri vajinal bakılan bişeydir heralde değil mi

Evet cnm şifayı kaptım gerçekten inşallah ilaçlar hemen etkisini gösterir.discard ederim artık.:-/

Canim risk herzaman var ya tabiki basimiza gelmesin rabbim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin simdide erken dogum korkusu basladi bu sene okadar cok varki erken dogum suyu gelen zehirlenen..kontrol ederken olcumde yapiyordu canim dr.
Hamis yastigida resimdeki ama daha dolgulu olsa cok daha rahat oluyor artik benimki kus tuyu gibi oldu ustunde yata yata ..yaptirabilecegin bir yer varsa icine bol bol elyaf koydur tatlim

Eklentiler

• IMAG1452.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 37
Reactions: iiz
Canim tum islemlerin rastgitsin insallah rabbim nasip etsin bebegine vesile olsun..hakkinda hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah :)

Canim tum islemlerin rastgitsin insallah rabbim nasip etsin bebegine vesile olsun..hakkinda hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah :)
Amin gülüm Allah razı olsun güzel ve içten yaptığın duaların için Melisam. Rabbim sanada sağlıklı bir doğum nasip etsin kuzum..

bu arahim ağzı hangi haftalarda ölçülüyo ki acaba ben hiç vajinal muayene olmadm gebelikten beri vajinal bakılan bişeydir heralde değil mi

Benim 12. Ve 16. Haftalarda vajinal ölçtü. Önce üstten bebeğe baktık, rahim ağzını ölçmek içinde alttan usg yaptı biri kendi doktorum biri de ikili testi yapan dr. Geçen hafta gittim doktora, benim ertelenen ayrıntılıyı öne aldırdı kendisi bakmadı o yüzden ama ayrıntılıda da bakılmadı kafama takıldı tekrardan.

Evet cnm bende çok duyuyorum en son bizim bir akraba enfeksiyondan dolayı 24.haftada sancıları başlamış, ama 36. haftaya kadar bekletebilmişler Allahtan. Bende bunları duydukça tedirgin oluyorum. Bu arada bu yastık bayağ yer kaplıyordur kocayı yataktan atıyormuyuz? Ama bu tam bana göre sanırım hazır alırım teşekkürederim canım:)

Hiç iyi Değilim normaldir
Veson bugün aşılama olacak ya.. Ff çizgiyi bugüne mi çeker? Nasıl olacak ki canım? Bu ay ateş çok önemsiz çünkü grip ten dolayı hiç düşmüyor. O yüzden sordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…