Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım işini kolay sonunu bebek eylesin kuzumm
Amin gülüm Allah razı olsun canım. Demin doktor la karşılaştık konuştuk biraz rahatladım hala bekliyorum. Bu sefer çok heyecanlıyım ya nedense. Rabbim inşallah nasip etsin cümlemize gülüm..

Kızlar herkesten Allah razı olsun çok şükür sancım kalmadı tekrar kan ve ultrason yapıldı enfeksiyon var kan değerlerim çok düşmüş doktor görecek bakalım taburcu ederse eve inşallah bekliyorum serumlardan kolum şişti bebek çok keyifli damardan seviyo

Ya ne tuhaf hamile olmasan doktorun bu söylediklerine ne çok takardın belki de ama bebek keyifli ve iyi olunca her şey bitiyor işte :)) Allah sağlık versin canımm ikinize de inşallah :)

ablacım yeni gordum muhtemelen şuan aşılaman oldu... insAllah bebiş olsun butun dualarim seninle! Biz de iyiyiz elhamdulillah... ctesi randevum var ben de merak ediyorum be durumda oğluş :)

Gecmis olsun canim. Kaçırdım olani biteni.. iyi olmana sevindim! Rabbim tum hastalarla birlikte sana da saglik sihaat versin!

ablacım yeni gordum muhtemelen şuan aşılaman oldu... insAllah bebiş olsun butun dualarim seninle! Biz de iyiyiz elhamdulillah... ctesi randevum var ben de merak ediyorum be durumda oğluş :)
Sağol gülüm şimdi bitti yeni doğumhaneden indim. Eşimi bekliyorum. İyi olmanıza sevindim. Inşallah 2 hafta sonra müjdeli haberi veririm sizlere.. 2 hafta sonra hcg testine gel dedi doktorum.. Dualarla yaptık aşılamayı. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün..

Canim saglik ocagi mi verdi doktorun mu? Tetanoz ignesi mi?? Beni arayan soran yok simdilik :)

İnsAllah ablacim insAllah.. umarım Rabbim ol demiştir!! Dua kapilarimiz aciktir da dualarimiz kabul olmustur:)

Geçmiş olsun canım ne olduda sancı oldu bende kaçırmışım valla. Ikinizde iyisinizya önemli olan o...

Bu yöntemi bnde denemek istiyorum. Naıl ypcamnn

İnsAllah ablacim insAllah.. umarım Rabbim ol demiştir!! Dua kapilarimiz aciktir da dualarimiz kabul olmustur:)
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. Doktor tam işlemi yaparken bildiğin tüm duaları oku dedi. Bende Ayetel kürsi ye başlamıştım. Ayetel kürsi okuyorum hocam dedim. Güzel geçti çok şükür. Yarım saaat yatırıp kaldırdılar..Rabbim en hayırlıseını bilendir.inşallah nasip kısmet eder... Ben orda yatarken içeri yeni doğmuş bebek getirdi hemşire. Nasıl ağlıyordu.o ağladıkça ben duâ ettim. Temizleyip götürdüler sonra...

Ya ne tuhaf hamile olmasan doktorun bu söylediklerine ne çok takardın belki de ama bebek keyifli ve iyi olunca her şey bitiyor işte :)) Allah sağlık versin canımm ikinize de inşallah :)
Kesinlikle öyle canım akşam sancım geçince imza atıp taburcu olmayı bile düşünürdüm aslında ama bebek için riske atmadım takipte olmak istedim hastane çekilir değil çok şükür iyi hissediyorum
Gecmis olsun canim. Kaçırdım olani biteni.. iyi olmana sevindim! Rabbim tum hastalarla birlikte sana da saglik sihaat versin!
Sağol canım benim iyiyiz Allah in izniyle bide evimize gitsek rahat olucaz
Geçmiş olsun canım ne olduda sancı oldu bende kaçırmışım valla. Ikinizde iyisinizya önemli olan o...
Canım çok sağol geçti sancılı zaman bi ara doguruyorum sandım korktum :) senin de hayırlı olsun tedavin bebiş olsunlar inşallah

:)) yataga oluyor canim ama ben son 3 aydir yatakta yatamiyorum beyimlen bi oturma odasi bi salon geziyoruz koltuklarda :))

Amin gülüm Allah razı olsun canım. Tekrar çok geçmiş olsun canım..

anladım canım konuyu tekrar gıdecegım evet önemli bir şey oladabilir miş

Evet canim her gittigimde dr bakiyor rahmin kapali suyun iyi vs diyor osekilde bitiriyor muayeneyi.burdan bir arkadasimizda erken dogum yaptiya kuzum nazan dikkat etmek llazim
rahım ağzı ölçümü ekstra bir şey mi yoksa ultrasona bakarken mı bakılması gerekıyor peki ?

bende alıcam yastık yatamıyorum artık ıyıce zorlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…