Dünyanın en sıkıcı işi hastane de beklemek.. Laboratuvarın önünde bekliyorum..
Amin gülüm Allah razı olsun canım. Demin doktor la karşılaştık konuştuk biraz rahatladım hala bekliyorum. Bu sefer çok heyecanlıyım ya nedense. Rabbim inşallah nasip etsin cümlemize gülüm..Allahım işini kolay sonunu bebek eylesin kuzumm
Kızlar herkesten Allah razı olsun çok şükür sancım kalmadı tekrar kan ve ultrason yapıldı enfeksiyon var kan değerlerim çok düşmüş doktor görecek bakalım taburcu ederse eve inşallah bekliyorum serumlardan kolum şişti bebek çok keyifli damardan seviyo
ablacım yeni gordum muhtemelen şuan aşılaman oldu... insAllah bebiş olsun butun dualarim seninle! Biz de iyiyiz elhamdulillah... ctesi randevum var ben de merak ediyorum be durumda oğluş :)Sağol canım uzun bir bekleyişin ardından doktor geldi ve muayene etti. Çok şükür yumoşlar harika. Tam çatlama kıvamında 4 yumurtam var ufakları saymıyorum bile dedi doktor. Çatlatma ignesi verdi. Gece 2 de yaptırcam hastane ye gidip. Çarşamba günü saat 14:00 de aşılamam olacak. Duanızı bekliyorum canım. Sorduğun için sağol ablacım.. Umarım sende iyisindir gülüm..
Evet canım sağolasın aşılama olucam inşallah.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize.. Sen nasılsın gülüm? Herşey yolundadır inşallah.. Doktorum çoğul gebelik olursa napıcan yumurtalar gayet iyi dedi. Aklıma sen geldin valla orda.. Olsunda sağlıkla inşallah dedim. Rabbim neylerse güzel eyler.. Bu adam 3 4 diye istiyor bir kerede doğurup kurtulum dedim. Doktor gülmekten öldü
Sağol canım bu ay aşılama yapacaz
Bu gece saat 2:00 de çatlama iğnesi olucam. Çarşamba günü de aşılama olacak saat 14:00de.dualarınızı bekliyorum gülüm.. Sen nasılsın bebiş nasıl!?
Gecmis olsun canim. Kaçırdım olani biteni.. iyi olmana sevindim! Rabbim tum hastalarla birlikte sana da saglik sihaat versin!Kızlar herkesten Allah razı olsun çok şükür sancım kalmadı tekrar kan ve ultrason yapıldı enfeksiyon var kan değerlerim çok düşmüş doktor görecek bakalım taburcu ederse eve inşallah bekliyorum serumlardan kolum şişti bebek çok keyifli damardan seviyo
Sağol gülüm şimdi bitti yeni doğumhaneden indim. Eşimi bekliyorum. İyi olmanıza sevindim. Inşallah 2 hafta sonra müjdeli haberi veririm sizlere.. 2 hafta sonra hcg testine gel dedi doktorum.. Dualarla yaptık aşılamayı. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün..ablacım yeni gordum muhtemelen şuan aşılaman oldu... insAllah bebiş olsun butun dualarim seninle! Biz de iyiyiz elhamdulillah... ctesi randevum var ben de merak ediyorum be durumda oğluş :)
Canim saglik ocagi mi verdi doktorun mu? Tetanoz ignesi mi?? Beni arayan soran yok simdilik :)Gecmis olsun canim ben de ilk haftalarda baya faranjit grip oldum gunde 1-2 ihlamur ictim daha fazla icmedim. Ihlamurda sorun yok dedi benim doktor abartmadigin surece. Hatta kahvaltida cay yerine 1 fincan ihlamur icebilirsin dedi. Zencefili de abartmadan kullanabilirsin. Asi bana 20. Haftaya 10 mayisa randevu verdiler.
Oh ablacim cok sevindim insallah bebiş olsunlar o yumurtalar.
İnsAllah ablacim insAllah.. umarım Rabbim ol demiştir!! Dua kapilarimiz aciktir da dualarimiz kabul olmustur:)Sağol gülüm şimdi bitti yeni doğumhaneden indim. Eşimi bekliyorum. İyi olmanıza sevindim. Inşallah 2 hafta sonra müjdeli haberi veririm sizlere.. 2 hafta sonra hcg testine gel dedi doktorum.. Dualarla yaptık aşılamayı. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün..
Gec olsun guc olmasin insAllah!! Rabbim yaptigin iyilikleri mukafatlandirsinizmirde bi profta uzuuun bir tedaviye başladık cnm :)
Geçmiş olsun canım ne olduda sancı oldu bende kaçırmışım valla. Ikinizde iyisinizya önemli olan o...Kızlar herkesten Allah razı olsun çok şükür sancım kalmadı tekrar kan ve ultrason yapıldı enfeksiyon var kan değerlerim çok düşmüş doktor görecek bakalım taburcu ederse eve inşallah bekliyorum serumlardan kolum şişti bebek çok keyifli damardan seviyo
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. Doktor tam işlemi yaparken bildiğin tüm duaları oku dedi. Bende Ayetel kürsi ye başlamıştım. Ayetel kürsi okuyorum hocam dedim. Güzel geçti çok şükür. Yarım saaat yatırıp kaldırdılar..Rabbim en hayırlıseını bilendir.inşallah nasip kısmet eder... Ben orda yatarken içeri yeni doğmuş bebek getirdi hemşire. Nasıl ağlıyordu.o ağladıkça ben duâ ettim. Temizleyip götürdüler sonra...İnsAllah ablacim insAllah.. umarım Rabbim ol demiştir!! Dua kapilarimiz aciktir da dualarimiz kabul olmustur:)
Kesinlikle öyle canım akşam sancım geçince imza atıp taburcu olmayı bile düşünürdüm aslında ama bebek için riske atmadım takipte olmak istedim hastane çekilir değil çok şükür iyi hissediyorumYa ne tuhaf hamile olmasan doktorun bu söylediklerine ne çok takardın belki de ama bebek keyifli ve iyi olunca her şey bitiyor işte :)) Allah sağlık versin canımm ikinize de inşallah :)
Sağol canım benim iyiyiz Allah in izniyle bide evimize gitsek rahat olucazGecmis olsun canim. Kaçırdım olani biteni.. iyi olmana sevindim! Rabbim tum hastalarla birlikte sana da saglik sihaat versin!
Canım çok sağol geçti sancılı zaman bi ara doguruyorum sandım korktum :) senin de hayırlı olsun tedavin bebiş olsunlar inşallahGeçmiş olsun canım ne olduda sancı oldu bende kaçırmışım valla. Ikinizde iyisinizya önemli olan o...
:)) yataga oluyor canim ama ben son 3 aydir yatakta yatamiyorum beyimlen bi oturma odasi bi salon geziyoruz koltuklarda :))Evet cnm bende çok duyuyorum en son bizim bir akraba enfeksiyondan dolayı 24.haftada sancıları başlamış, ama 36. haftaya kadar bekletebilmişler Allahtan. Bende bunları duydukça tedirgin oluyorum. Bu arada bu yastık bayağ yer kaplıyordur kocayı yataktan atıyormuyuz?Ama bu tam bana göre sanırım hazır alırım teşekkürederim canım:)
Amin gülüm Allah razı olsun canım. Tekrar çok geçmiş olsun canım..Kesinlikle öyle canım akşam sancım geçince imza atıp taburcu olmayı bile düşünürdüm aslında ama bebek için riske atmadım takipte olmak istedim hastane çekilir değil çok şükür iyi hissediyorum
Sağol canım benim iyiyiz Allah in izniyle bide evimize gitsek rahat olucaz
Canım çok sağol geçti sancılı zaman bi ara doguruyorum sandım korktum :) senin de hayırlı olsun tedavin bebiş olsunlar inşallah
anladım canım konuyu tekrar gıdecegım evet önemli bir şey oladabilir mişiiz canım kan değerinde en yüksek çıkan şey 44 çıkmış normalde sanırım 36 olması gerekiyor yazıyor ama bilemedim ki onu mu kastetti acaba dr un? İstersen tahlilini al başka bir dr a daha git güzelce dinle neymiş
rahım ağzı ölçümü ekstra bir şey mi yoksa ultrasona bakarken mı bakılması gerekıyor peki ?Evet canim her gittigimde dr bakiyor rahmin kapali suyun iyi vs diyor osekilde bitiriyor muayeneyi.burdan bir arkadasimizda erken dogum yaptiya kuzum nazan dikkat etmek llazim
bende alıcam yastık yatamıyorum artık ıyıce zorlaştıEvet cnm bende çok duyuyorum en son bizim bir akraba enfeksiyondan dolayı 24.haftada sancıları başlamış, ama 36. haftaya kadar bekletebilmişler Allahtan. Bende bunları duydukça tedirgin oluyorum. Bu arada bu yastık bayağ yer kaplıyordur kocayı yataktan atıyormuyuz?Ama bu tam bana göre sanırım hazır alırım teşekkürederim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?