Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok şükür canım geçmiş olsun

14 gune müjdeler geldin inşallah

:)) yataga oluyor canim ama ben son 3 aydir yatakta yatamiyorum beyimlen bi oturma odasi bi salon geziyoruz koltuklarda :))
eşim bugun diyorki bana bütün dolaplar dolduktan sonra benım dolabımıda alacaksın değil mi :) ben patlattım kahkahayı söz verdım almayacagım dıye ben bılıyorum orayıda bebek dolabı yapacaksın dıyor. oysa kocaman gıyınme odam var adam hala kokruyor guvenemıyor bana eve sığmıyoruz adamlarda haklı .. bende acıl yastık almalıyım. ben bugun yıne tutamadım kendımı bebek alısverısı yaptım

Çok sağol canım bide eve gonderseler valla hasta olucam bi daha daraldım
koridorda soyun canım eve gırınce ben öyle yapıyrum ne olur ne olmaz hemen makınaya atıyorum elbiselerı nede olsa hastane . lımonlu bırseyler ıç hemen

Canim saglik ocagi mi verdi doktorun mu? Tetanoz ignesi mi?? Beni arayan soran yok simdilik :)
Canim saglik ocagi verdi bana. Doktorum da tavsiye ediyorum yaptir tabi dedi. Sen nereye kayitliysan ara görüş istersen.
LeYLa_21 hadi gecmis olsun hayirli haber ver insallah ablacim
elmol cok sevindim iyi olmaniza.
denizege34 canim ben de yaptirmak istiyorum. Ilk muayenede sorucam doktoruma ceyda duvencinin annee tv var orda video izledim benim de aklima yatti yaptirmak. 20.haftadan sonra daha önemliymiş sanirim

Bunu yatağa koyunca koca nereye sığıyor

Veson bugün aşılama olacak ya.. Ff çizgiyi bugüne mi çeker? Nasıl olacak ki canım? Bu ay ateş çok önemsiz çünkü grip ten dolayı hiç düşmüyor. O yüzden sordum..
Cnm kendisi çekecektir çizgiyi bugüne en geç yarına çizgiyi çekmesi gerek hadi hayırlı sı olsun

Son düzenleme:
iiz nasilsin cnm? bebis nasil? isim filan düşündünüz mü? aralarda yazdiysan kacirmisim olabilirim

14 gune müjdeler geldin inşallah

LeYLa_21 hayırlı ugurlu olsun cnm. Inşallah bebek olur

Cnm kendisi çekecektir çizgiyi bugüne en geç yarına çizgiyi çekmesi gerek hadi hayırlı sı olsun

LeYLa_21 hayirli olsun abla insallah sonucu pozitif olur artik güzel haber alalim senden :)
Sağolun kızlar Allah razı olsun güzel dualarınız için canlarım. Bakalım inşallah Rabbim bu kadar duâyı geri çevirmesin ve emeklerimizi zayi etmesin inşallah..

Çok araştırdım rizede bakan yer yok krugere göre Trabzon da ki tüp bebek merkezleri belki bakar dediler şimdilik bunu baktıralım yüzeysel de olsa bi bilgi alalım inşallah krugere göre de baktirabiliriz

Tekrar geçmiş olsun canım:) kan değerlerinin düşmesi enfeksiyonla mı alakalı?

:)) yataga oluyor canim ama ben son 3 aydir yatakta yatamiyorum beyimlen bi oturma odasi bi salon geziyoruz koltuklarda :))

İkiz olunca daha zordur, sonlara doğru Allah kolaylık versin sana canım. Bende sipariş ettim bakalım merakla bekliyorum, yatarken takviye olarak normal yastıkla destek yapıyordum sabah bi bakıyorum yastık eşimde bu kolay kolay gitmez

rahım ağzı ölçümü ekstra bir şey mi yoksa ultrasona bakarken mı bakılması gerekıyor peki ?

ben biraz daha araştırdım üstten usg ile bakarken de ölçüm alabilirmiş ama anormal bir durum olduğunda vajinal usg ile ölçüm yapmak daha doğruymuş. Benim üstten ölçüm olmadı hiç alttan yapıldı.
Bir de canım sana vajinal akıntıdan test yaptırman ile ilgili sormuştum görmedin sanırım, bir şikayet üzerine mi yaptırdın yoksa dr un rutin kontrolde mi istedi?

Reactions: iiz
Çok araştırdım rizede bakan yer yok krugere göre Trabzon da ki tüp bebek merkezleri belki bakar dediler şimdilik bunu baktıralım yüzeysel de olsa bi bilgi alalım inşallah krugere göre de baktirabiliriz
O zaman boylesi daha mantikli olur canim haklisin. Ben veriyorken o şekil olsun demistim ama yoksa mantikli dedigin.
Veson canim ne ates seninde oyle. Fena yukselmis doktora gidip dinlensen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…