çok şükür canım geçmiş olsunKızlar herkesten Allah razı olsun çok şükür sancım kalmadı tekrar kan ve ultrason yapıldı enfeksiyon var kan değerlerim çok düşmüş doktor görecek bakalım taburcu ederse eve inşallah bekliyorum serumlardan kolum şişti bebek çok keyifli damardan seviyo
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. Doktor tam işlemi yaparken bildiğin tüm duaları oku dedi. Bende Ayetel kürsi ye başlamıştım. Ayetel kürsi okuyorum hocam dedim. Güzel geçti çok şükür. Yarım saaat yatırıp kaldırdılar..Rabbim en hayırlıseını bilendir.inşallah nasip kısmet eder... Ben orda yatarken içeri yeni doğmuş bebek getirdi hemşire. Nasıl ağlıyordu.o ağladıkça ben duâ ettim. Temizleyip götürdüler sonra...
aramayabılırler sen takıpte ol mesela benım muayenem vardı aramadılar benıCanim saglik ocagi mi verdi doktorun mu? Tetanoz ignesi mi?? Beni arayan soran yok simdilik :)
eşim bugun diyorki bana bütün dolaplar dolduktan sonra benım dolabımıda alacaksın değil mi :) ben patlattım kahkahayı söz verdım almayacagım dıye ben bılıyorum orayıda bebek dolabı yapacaksın dıyor. oysa kocaman gıyınme odam var adam hala kokruyor guvenemıyor bana eve sığmıyoruz adamlarda haklı .. bende acıl yastık almalıyım. ben bugun yıne tutamadım kendımı bebek alısverısı yaptım:)) yataga oluyor canim ama ben son 3 aydir yatakta yatamiyorum beyimlen bi oturma odasi bi salon geziyoruz koltuklarda :))
Çok sağol canım bide eve gonderseler valla hasta olucam bi daha daraldımçok şükür canım geçmiş olsun
koridorda soyun canım eve gırınce ben öyle yapıyrum ne olur ne olmaz hemen makınaya atıyorum elbiselerı nede olsa hastane . lımonlu bırseyler ıç hemenÇok sağol canım bide eve gonderseler valla hasta olucam bi daha daraldım
Canim saglik ocagi verdi bana. Doktorum da tavsiye ediyorum yaptir tabi dedi. Sen nereye kayitliysan ara görüş istersen.Canim saglik ocagi mi verdi doktorun mu? Tetanoz ignesi mi?? Beni arayan soran yok simdilik :)
Bunu yatağa koyunca koca nereye sığıyorCanim risk herzaman var ya tabiki basimiza gelmesin rabbim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin simdide erken dogum korkusu basladi bu sene okadar cok varki erken dogum suyu gelen zehirlenen..kontrol ederken olcumde yapiyordu canim dr.
Hamis yastigida resimdeki ama daha dolgulu olsa cok daha rahat oluyor artik benimki kus tuyu gibi oldu ustunde yata yata ..yaptirabilecegin bir yer varsa icine bol bol elyaf koydur tatlim
Cnm kendisi çekecektir çizgiyi bugüne en geç yarına çizgiyi çekmesi gerek hadi hayırlı sı olsunVeson bugün aşılama olacak ya.. Ff çizgiyi bugüne mi çeker? Nasıl olacak ki canım? Bu ay ateş çok önemsiz çünkü grip ten dolayı hiç düşmüyor. O yüzden sordum..
Cnm ilk sayfadan Detaylı bilgi alabilirsin anlamadığın yerleri sorarsınBu yöntemi bnde denemek istiyorum. Naıl ypcamnn
14 gune müjdeler geldin inşallah
Canim saglik ocagi verdi bana. Doktorum da tavsiye ediyorum yaptir tabi dedi. Sen nereye kayitliysan ara görüş istersen.
LeYLa_21 hadi gecmis olsun hayirli haber ver insallah ablacim
elmol cok sevindim iyi olmaniza.
denizege34 canim ben de yaptirmak istiyorum. Ilk muayenede sorucam doktoruma ceyda duvencinin annee tv var orda video izledim benim de aklima yatti yaptirmak. 20.haftadan sonra daha önemliymiş sanirim
LeYLa_21 hayırlı ugurlu olsun cnm. Inşallah bebek olur
Cnm kendisi çekecektir çizgiyi bugüne en geç yarına çizgiyi çekmesi gerek hadi hayırlı sı olsun
Sağolun kızlar Allah razı olsun güzel dualarınız için canlarım. Bakalım inşallah Rabbim bu kadar duâyı geri çevirmesin ve emeklerimizi zayi etmesin inşallah..LeYLa_21 hayirli olsun abla insallah sonucu pozitif olur artik güzel haber alalim senden :)
Çok araştırdım rizede bakan yer yok krugere göre Trabzon da ki tüp bebek merkezleri belki bakar dediler şimdilik bunu baktıralım yüzeysel de olsa bi bilgi alalım inşallah krugere göre de baktirabilirizCanim gayet iyi en az en çok 5 gun deniyor. Ama keske krugere gore baktirsaniz o daha iyi. Zaten eşin bu konuda zor ikna oluyor bir daha vermek istemez.
Canim benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine bizi de haberdar et.
Canim cok kotuysen git bencede belki rapor falan verir. Dinlenirsin
iiz degerlerinde ben cok anlamıyorum ama hepsi norml degere yakin gibi. Ama hematologa gondericem dediyse pihtilasma yada asiri kansizlikla alakali olabilir. Sen onu ihmal etme ya tekrar sor yada baska doktora git.
ShinSeGi cidden gecen sene bu yağmur olayi baya konulmuştu. Aradan 1 sene gecmis zaman su gibi.
@Themodernmumma canim nasilsin son durum ne? Sancim basladi demistin? Ay cok heyecanli
Kızlar herkesten Allah razı olsun çok şükür sancım kalmadı tekrar kan ve ultrason yapıldı enfeksiyon var kan değerlerim çok düşmüş doktor görecek bakalım taburcu ederse eve inşallah bekliyorum serumlardan kolum şişti bebek çok keyifli damardan seviyo
:)) yataga oluyor canim ama ben son 3 aydir yatakta yatamiyorum beyimlen bi oturma odasi bi salon geziyoruz koltuklarda :))
rahım ağzı ölçümü ekstra bir şey mi yoksa ultrasona bakarken mı bakılması gerekıyor peki ?
O zaman boylesi daha mantikli olur canim haklisin. Ben veriyorken o şekil olsun demistim ama yoksa mantikli dedigin.Çok araştırdım rizede bakan yer yok krugere göre Trabzon da ki tüp bebek merkezleri belki bakar dediler şimdilik bunu baktıralım yüzeysel de olsa bi bilgi alalım inşallah krugere göre de baktirabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?