- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Canim saglik ocagi verdi bana. Doktorum da tavsiye ediyorum yaptir tabi dedi. Sen nereye kayitliysan ara görüş istersen.
@LeYLa_21 hadi gecmis olsun hayirli haber ver insallah ablacim
elmol cok sevindim iyi olmaniza.
denizege34 canim ben de yaptirmak istiyorum. Ilk muayenede sorucam doktoruma ceyda duvencinin annee tv var orda video izledim benim de aklima yatti yaptirmak. 20.haftadan sonra daha önemliymiş sanirim
Hiç bilmiyorum ki canım kan 10 çıktı kanda enfeksiyon bide protein kalsiyum falan da düşük çıktıTekrar geçmiş olsun canım:) kan değerlerinin düşmesi enfeksiyonla mı alakalı?
Hiç bilmiyorum ki canım kan 10 çıktı kanda enfeksiyon bide protein kalsiyum falan da düşük çıktı
Evet canm kan ilacı kullanıyorum taburcu olamadım sabah kan tahlili yapılacak yine serum işi Bitti ondan rahatım birazAma sen takviye kullanıyordun değil mi? Bu arada taburcu oldun mu canım?
Sağlık Ocağına gittim dün antibiyotik başladım sanırım kıza da bulaştı o kadar dikkat etmeme rağmen ev de bir hastalıktır gidiyor hayırdır inşallahO zaman boylesi daha mantikli olur canim haklisin. Ben veriyorken o şekil olsun demistim ama yoksa mantikli dedigin.
Veson canim ne ates seninde oyle. Fena yukselmis doktora gidip dinlensen mi?
Ilaca başladım cnm dün akşam umarım kısa zamanda atlatırım.evet rapor alsaydım iyi olurdu.daha çabuk atlatırdım.bu kadar ağır geçireceğimi hiç kestiremedim.ilaçsız atlatırım diye düşündüm o Yüzden tedaviye geç başladım.Veson canım passionete nin dediği gibi rapor mu alsan acaba. İş yeri yoğun diyorsun bir de hangi ara dinleneceksin.çocukta var.
Sağol canım benimelmol canım cok gecmiş olsun Allah şifa versin
ben ilaç kullanmıcam diye inat ediyorum ama doğrumu yapıyorum bilmem demin hamileliğimfen beri ilk defa sirkeyle gargara yapıcam diye kustm onuda beceremiyorum kiSağlık Ocağına gittim dün antibiyotik başladım sanırım kıza da bulaştı o kadar dikkat etmeme rağmen ev de bir hastalıktır gidiyor hayırdır inşallah
Canım daha once okumustum bu egzersiz dogru yapılmadığı taktirde mesane sarkmasına neden oluyormuş.o yuzden tehlikeli benceKızlar kegel egzersizini duydunuz mu, ilişki esnasında spermlerin yumurtaya gitmesini kolaylaştırıyormuş.. bu yöntemle kalan çokmuş,, bir nevi sahte orgazm.. hani rahat olacaksın bebek için dedikleri bu olsa gerek..
Canım daha belli değil, daha adet olmadım, bir daha da test yapmadım 13.günden sonra.Canım daha once okumustum bu egzersiz dogru yapılmadığı taktirde mesane sarkmasına neden oluyormuş.o yuzden tehlikeli bence
aşılaman olumsuz oldu sanırım hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah tez zamanda sevinirsin
Test ne zaman yapacaksın ayy hadi inşaallah vardır canımCanım daha belli değil, daha adet olmadım, bir daha da test yapmadım 13.günden sonra.
yok canım görmedım görsem yazardım. akıntım bıraz daha artmaya başladı ve koku olmaya başladı rengıde daha kırlı yani, krem gıbı olmaya başladı ben doktora söyledım. daha öncede oldu hamıleıkten nce defalarca doktorlara söyledım hıc ılgılenmedıler hıc bırı akntıdan örnek alalım demedı gercekten dktor çok önemli bazıları sağlık ocağı doktoru gibi resmenben biraz daha araştırdım üstten usg ile bakarken de ölçüm alabilirmiş ama anormal bir durum olduğunda vajinal usg ile ölçüm yapmak daha doğruymuş. Benim üstten ölçüm olmadı hiç alttan yapıldı.
Bir de canım sana vajinal akıntıdan test yaptırman ile ilgili sormuştum görmedin sanırım, bir şikayet üzerine mi yaptırdın yoksa dr un rutin kontrolde mi istedi?
Cnm adaçayı gargarası dene istersen belki iyi gelir.bir de nane limon içine karabiber dün içtim Bayağı iyi geldi zararı olur mu bilmem.benim ateş oldu Boğaz'da başladı şimdi de sinüsler doldu dişlerime kadar ağrıyor.kendine dikkat et cnm inşallah kısa zamanda atlatırsın.dinlenme Şart ben onu yapamadım.böyle sıcak birşey al terle belki iyi gelirben ilaç kullanmıcam diye inat ediyorum ama doğrumu yapıyorum bilmem demin hamileliğimfen beri ilk defa sirkeyle gargara yapıcam diye kustm onuda beceremiyorum ki
evi sirkeli suyla sil canımSağlık Ocağına gittim dün antibiyotik başladım sanırım kıza da bulaştı o kadar dikkat etmeme rağmen ev de bir hastalıktır gidiyor hayırdır inşallah
Ben bazen deniyorum ama bebek için denendiğini ilk kez duydum.ben isteksizlikten dolayı yapıyorumKızlar kegel egzersizini duydunuz mu, ilişki esnasında spermlerin yumurtaya gitmesini kolaylaştırıyormuş.. bu yöntemle kalan çokmuş,, bir nevi sahte orgazm.. hani rahat olacaksın bebek için dedikleri bu olsa gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?