Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet cnm 20. Haftadan sonra bebek hızlı kilo almaya başlıyor. Biz tedbirli olalımda...

O zaman boylesi daha mantikli olur canim haklisin. Ben veriyorken o şekil olsun demistim ama yoksa mantikli dedigin.
Veson canim ne ates seninde oyle. Fena yukselmis doktora gidip dinlensen mi?
Sağlık Ocağına gittim dün antibiyotik başladım sanırım kıza da bulaştı o kadar dikkat etmeme rağmen ev de bir hastalıktır gidiyor hayırdır inşallah

Veson canım passionete nin dediği gibi rapor mu alsan acaba. İş yeri yoğun diyorsun bir de hangi ara dinleneceksin.çocukta var.
Ilaca başladım cnm dün akşam umarım kısa zamanda atlatırım.evet rapor alsaydım iyi olurdu.daha çabuk atlatırdım.bu kadar ağır geçireceğimi hiç kestiremedim.ilaçsız atlatırım diye düşündüm o Yüzden tedaviye geç başladım.

Sağlık Ocağına gittim dün antibiyotik başladım sanırım kıza da bulaştı o kadar dikkat etmeme rağmen ev de bir hastalıktır gidiyor hayırdır inşallah
ben ilaç kullanmıcam diye inat ediyorum ama doğrumu yapıyorum bilmem demin hamileliğimfen beri ilk defa sirkeyle gargara yapıcam diye kustm onuda beceremiyorum ki

kızlar ben bişey danışıcam size fikei olan var mı benm kalbim arada öyle bi çarpıyoki göğsümden çıkacak zannediyorum nabzımda bu arada okdr çok atıyoki 90dan aşağı saymıyorum ama tansiyonum gebelikten önce 12 8 iken şimdilerde 10 a 5 gidio haftaya doktora gidince sorarım ama nabız 90 yüksek diilmi kan üretimi arttığındanmı oluyo

Kızlar kegel egzersizini duydunuz mu, ilişki esnasında spermlerin yumurtaya gitmesini kolaylaştırıyormuş.. bu yöntemle kalan çokmuş,, bir nevi sahte orgazm.. hani rahat olacaksın bebek için dedikleri bu olsa gerek..

Canım daha once okumustum bu egzersiz dogru yapılmadığı taktirde mesane sarkmasına neden oluyormuş.o yuzden tehlikeli bence
aşılaman olumsuz oldu sanırım hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah tez zamanda sevinirsin

Canım daha belli değil, daha adet olmadım, bir daha da test yapmadım 13.günden sonra.

Eklentiler

• IMG_0359.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar bugun 11.gunum. Henuz OPK'de silik bile cizgi yok. Akintim da yok. Tuvalet kagidiyla silince kuru, icerden kontrol edince purtuklu (sticky denilen sanirim). Yani muhtemelen ovulasyonuma daha cok var. Fakat kasiklarimda ara ara kramplar oluyor. Iki tarafta da olabiliyor. Niye olabilir? Ovulasyona muhtemelen en az 4-5 gun kala (belki daha fazla) olabilir mi boyle?

yok canım görmedım görsem yazardım. akıntım bıraz daha artmaya başladı ve koku olmaya başladı rengıde daha kırlı yani, krem gıbı olmaya başladı ben doktora söyledım. daha öncede oldu hamıleıkten nce defalarca doktorlara söyledım hıc ılgılenmedıler hıc bırı akntıdan örnek alalım demedı gercekten dktor çok önemli bazıları sağlık ocağı doktoru gibi resmen

ben ilaç kullanmıcam diye inat ediyorum ama doğrumu yapıyorum bilmem demin hamileliğimfen beri ilk defa sirkeyle gargara yapıcam diye kustm onuda beceremiyorum ki
Cnm adaçayı gargarası dene istersen belki iyi gelir.bir de nane limon içine karabiber dün içtim Bayağı iyi geldi zararı olur mu bilmem.benim ateş oldu Boğaz'da başladı şimdi de sinüsler doldu dişlerime kadar ağrıyor.kendine dikkat et cnm inşallah kısa zamanda atlatırsın.dinlenme Şart ben onu yapamadım.böyle sıcak birşey al terle belki iyi gelir

Ben bazen deniyorum ama bebek için denendiğini ilk kez duydum.ben isteksizlikten dolayı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…