Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün yengemin kontrolü vardı şimdiye kadar kanama alanı var deniliyordu ya bugünde plesenta iki parca görünüyor kontrollere gelince hatırlat takip edelim dedi biraz araştırdım doktorun bahsetti şey galiba plesentanın 2 lob tan oluşması diye bişey tıp ismi plasenta bilobata diye geçiyor. Bakalim daha neler öğrenecez hayırlısıyla bi sağlıkla dünyaya gelse

rahım ağzı ölçümü ekstra bir şey mi yoksa ultrasona bakarken mı bakılması gerekıyor peki ?
Kuzum bana vajiden bakmadi hep muayenemin sonunda olcuyordu goruyordum anlatiyordu suyun normal rahim agzin kapali diye..soylemesede drlar bakiyordur herhalde ona tutin birseydir diye dusunuyorum ama denizege alttan baktirmis bilemedim suan..baska test sonucun varmi kanla ilgili

Amin canim sagol hepimiz hayirlisiyla atlatalim bu donemleri :) kocan elinden almasin dikkat et memnun lalirsin insallah tatlim

Evet canim gebelikle alakali gunde 3 kere olcum yap hazir git dr a ekg cektirebilir kardiyolojiye gonderir kalbine bakilir.benimde ilk baslarda oldu hatta o carpinti gittikce artti suan pirpir gelince olcuyorum nabiz 120 lerde oluyor fazla yormican kendini cok yemek yemiceksin ani hareket etmiceksin duzeliyor

Kocayla kavga kıyamet yine senin gönlün olsun diye verecez bu tahlili bunun sonucu bişey gostermiycek diyo of bıktım ya

Canim nasilsin ciktinmi eve
Iyiyim canım serum işi bitti şükür kolum taşa dönmeden sabah kan tahlili yapılacak duruma göre taburcu olucam galiba bide kan hapı içmeme rağmen 10 a düşmüş kan değerim daha dusermi acaba diye düşünüyorum kendi doktoruma da sorucam haftaya gidince

Saglikla cik canim insallah..
Kan icin igne iste canim daha etkili malesef benimde o civarda cok dusuk

Zaten şimdi de doktorun en çok ilgisini çeken o oldu gibi sabah hemogram yapalım tekrar dedi diğer tahlillerden istemedi
Takviye yapmayi dusunmustur belki buarada gercekten demir eksikligi oldugunda insan degisik seyler istiyo diyorlarya tas istedi toprak yaladi diye sanirim ben yasiyorum etkisini deterjan wc kagitlarimi depoladigim bir oda var gidip gelip orayi kokluyorum.demir eksikliginden:))

Ayy ben de iki haftadır falan kurumda bi merdiven var kapalı oranın aşağısı arşiv ordan bi rutubet beton kokusu geliyor kullanmadığım yeri koklamak için kullanır oldum ondan mi dersin :)

Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…