Yerleri mi?evi sirkeli suyla sil canım
Test ne zaman yapacaksın ayy hadi inşaallah vardır canım
Cuma'ya kadar yolu vR, doktora göre hareket ediyorum.Test ne zaman yapacaksın ayy hadi inşaallah vardır canım
evet canım yerleri sirke bazı bakterılerı öldürüyormuş ayrıca kötü enerjiyde temızlıyor derler . 1 cay bardagı sırke koy yer silme suyuna hatta etrafıda sirkelı suyla silerım benYerleri mi?
Kuzum bana vajiden bakmadi hep muayenemin sonunda olcuyordu goruyordum anlatiyordu suyun normal rahim agzin kapali diye..soylemesede drlar bakiyordur herhalde ona tutin birseydir diye dusunuyorum ama denizege alttan baktirmis bilemedim suan..baska test sonucun varmi kanla ilgilirahım ağzı ölçümü ekstra bir şey mi yoksa ultrasona bakarken mı bakılması gerekıyor peki ?
Canim nasilsin ciktinmi eveÇok sağol canım bide eve gonderseler valla hasta olucam bi daha daraldım
Ona bitepik atiyoruz canim :)) benim yatagim buyuktu sigiyorduk valla :) arasira oda bacak atiyordu :)Bunu yatağa koyunca koca nereye sığıyor
Amin canim sagol hepimiz hayirlisiyla atlatalim bu donemleri :) kocan elinden almasin dikkat et memnun lalirsin insallah tatlimİkiz olunca daha zordur, sonlara doğru Allah kolaylık versin sana canım. Bende sipariş ettim bakalım merakla bekliyorum, yatarken takviye olarak normal yastıkla destek yapıyordum sabah bi bakıyorum yastık eşimdebu kolay kolay gitmez
Evet canim gebelikle alakali gunde 3 kere olcum yap hazir git dr a ekg cektirebilir kardiyolojiye gonderir kalbine bakilir.benimde ilk baslarda oldu hatta o carpinti gittikce artti suan pirpir gelince olcuyorum nabiz 120 lerde oluyor fazla yormican kendini cok yemek yemiceksin ani hareket etmiceksin duzeliyorkızlar ben bişey danışıcam size fikei olan var mı benm kalbim arada öyle bi çarpıyoki göğsümden çıkacak zannediyorum nabzımda bu arada okdr çok atıyoki 90dan aşağı saymıyorum ama tansiyonum gebelikten önce 12 8 iken şimdilerde 10 a 5 gidio haftaya doktora gidince sorarım ama nabız 90 yüksek diilmi kan üretimi arttığındanmı oluyo
Iyiyim canım serum işi bitti şükür kolum taşa dönmeden sabah kan tahlili yapılacak duruma göre taburcu olucam galiba bide kan hapı içmeme rağmen 10 a düşmüş kan değerim daha dusermi acaba diye düşünüyorum kendi doktoruma da sorucam haftaya gidinceCanim nasilsin ciktinmi eve
Saglikla cik canim insallah..Iyiyim canım serum işi bitti şükür kolum taşa dönmeden sabah kan tahlili yapılacak duruma göre taburcu olucam galiba bide kan hapı içmeme rağmen 10 a düşmüş kan değerim daha dusermi acaba diye düşünüyorum kendi doktoruma da sorucam haftaya gidince
Zaten şimdi de doktorun en çok ilgisini çeken o oldu gibi sabah hemogram yapalım tekrar dedi diğer tahlillerden istemediSaglikla cik canim insallah..
Kan icin igne iste canim daha etkili malesef benimde o civarda cok dusuk
Takviye yapmayi dusunmustur belki buarada gercekten demir eksikligi oldugunda insan degisik seyler istiyo diyorlarya tas istedi toprak yaladi diye sanirim ben yasiyorum etkisini deterjan wc kagitlarimi depoladigim bir oda var gidip gelip orayi kokluyorum.demir eksikliginden:))Zaten şimdi de doktorun en çok ilgisini çeken o oldu gibi sabah hemogram yapalım tekrar dedi diğer tahlillerden istemedi
Ayy ben de iki haftadır falan kurumda bi merdiven var kapalı oranın aşağısı arşiv ordan bi rutubet beton kokusu geliyor kullanmadığım yeri koklamak için kullanır oldum ondan mi dersin :)Takviye yapmayi dusunmustur belki buarada gercekten demir eksikligi oldugunda insan degisik seyler istiyo diyorlarya tas istedi toprak yaladi diye sanirim ben yasiyorum etkisini deterjan wc kagitlarimi depoladigim bir oda var gidip gelip orayi kokluyorum.demir eksikliginden:))
Bizde olsa elimden almış çoktan ona sarılmış yatıyor olabilirdiOna bitepik atiyoruz canim :)) benim yatagim buyuktu sigiyorduk valla :) arasira oda bacak atiyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?