yemek yiyip uzanınca da çok fena oluyorum doğru söylüyosun bnm doktorda bi rahat söylesem gebelikte olur öyle derEvet canim gebelikle alakali gunde 3 kere olcum yap hazir git dr a ekg cektirebilir kardiyolojiye gonderir kalbine bakilir.benimde ilk baslarda oldu hatta o carpinti gittikce artti suan pirpir gelince olcuyorum nabiz 120 lerde oluyor fazla yormican kendini cok yemek yemiceksin ani hareket etmiceksin duzeliyor
bende ztn nefes alamıyorum eşim kolunu sırtıma atmış gece diyom kolunu çek uyanmıyoda sabah diyom boğcaktn beni çekilmiyosunda diyo yakında yataktan atsrsın sen beniBizde olsa elimden almış çoktan ona sarılmış yatıyor olabilirdi
atwş biraz düşmüş veson iimisin biraz daha@Neslihaann cnm çok Sağol
Evet canim gebelikle alakali gunde 3 kere olcum yap hazir git dr a ekg cektirebilir kardiyolojiye gonderir kalbine bakilir.benimde ilk baslarda oldu hatta o carpinti gittikce artti suan pirpir gelince olcuyorum nabiz 120 lerde oluyor fazla yormican kendini cok yemek yemiceksin ani hareket etmiceksin duzeliyor
Doğum mu başladı kaçırmışım Allah im sağlıkla evine dondursun yavrusuyla inşallah :) bu arada canım senin de carpintin mi oluyo? Benim hiç geçmedi o nabız 100 u hiç düşmedi hatta ilk dört ay falan 120 130 lardaydi şimdi 100 u düşmüyor yine de sadece doktorunu bilgilendir gerek görürse kardiyolojiye gönderir seniThemodernmumma ayy merak ettmseni bebişi geldi mi kucağına
Allah beterinden korusun, geçmiş olsunnnnIyiyim canım serum işi bitti şükür kolum taşa dönmeden sabah kan tahlili yapılacak duruma göre taburcu olucam galiba bide kan hapı içmeme rağmen 10 a düşmüş kan değerim daha dusermi acaba diye düşünüyorum kendi doktoruma da sorucam haftaya gidince
bi bakıyım haftaya kontrolüm var ztn ozaman danışayım doktorada çıkmaz inşallah öyle bişey şimdiye kdr an yüksek 100 saydım ama ilerlemez inşallah :)zafrina89 gebelikte taşikardi oluşabiliyor bende yaşadım hatta doğumdan sonra mutlaka kardiyaloğa git dedi ama geçti herhangi birşey kalmadı. Benim nabız 140 lardaydı.. Sen yine bir görün dr.a ihmal etme ama tedirgin de olma canım.
evet arada bi çarpıntı oluo kalbim yerinden çıkcak gibi nabzımıda 100 civarlarında asayıyorum hep ilk aylar bişey yoktuda yeni başladı bende deDoğum mu başladı kaçırmışım Allah im sağlıkla evine dondursun yavrusuyla inşallah :) bu arada canım senin de carpintin mi oluyo? Benim hiç geçmedi o nabız 100 u hiç düşmedi hatta ilk dört ay falan 120 130 lardaydi şimdi 100 u düşmüyor yine de sadece doktorunu bilgilendir gerek görürse kardiyolojiye gönderir seni
Sağol canım çok şükür geçtiAllah beterinden korusun, geçmiş olsunnnn
Bence bi tansiyon aleti edin canım hamilelikte çok lazım koldan ölçen olsun geçmiş olsun ben de uyuyamıyorum carpintidan öyle tutuncaevet arada bi çarpıntı oluo kalbim yerinden çıkcak gibi nabzımıda 100 civarlarında asayıyorum hep ilk aylar bişey yoktuda yeni başladı bende de
en son 2 gün önceydi heralde sancım başladı hemen kuaföre gidip kaş fln alırcam yazmıştı heyecanlandm bende sonrada haber yok merak ettm :) Allah yardımcısı olsun inşallah sağsağlim kolaylıkla kucağına alsın tüm hamilelerde birlikte tabi
Çok şükür Ateş'i düşürdük sonunda Boğaz daha iyi ama sinüslerim dolu bu seferde dişlerime kadar vuruyor ağrısı.sık sık burnumu temizliyorum yoksa nefes alamıyorum.çok afedersin sarı sarı sinüzit oldum belli ki.ama genel itibari ile bugün daha iyiyim.sen nasıl oldun?atwş biraz düşmüş veson iimisin biraz daha
karabas otu ve sogan suyu benim sinuzitime cok iyi geliyor cnm bi dene istersenÇok şükür Ateş'i düşürdük sonunda Boğaz daha iyi ama sinüslerim dolu bu seferde dişlerime kadar vuruyor ağrısı.sık sık burnumu temizliyorum yoksa nefes alamıyorum.çok afedersin sarı sarı sinüzit oldum belli ki.ama genel itibari ile bugün daha iyiyim.sen nasıl oldun?
Ay masallah canim keske bizde okadar beklesek :)) saglikla kavussunlar :)yemek yiyip uzanınca da çok fena oluyorum doğru söylüyosun bnm doktorda bi rahat söylesem gebelikte olur öyle derama yine de danışıcam tabi saol canım kuzenim bugün 39+6 oldu daha gelen gideni sancısı fln yok doğurnayacak heralde :)
canım şirkette var ztn tansiyon aleti hem de steteskopla ölçülenden tansiyonumda normalfe 12 8lerdykn gebelikten beri 10a 5 9a 4 fln çıkıoBence bi tansiyon aleti edin canım hamilelikte çok lazım koldan ölçen olsun geçmiş olsun ben de uyuyamıyorum carpintidan öyle tutunca
Inşallah sağ saglim doğumu olup kurtulmuştur zaman çabuk geçiyo bi bakmışsın sırayla dogurucaz inşallah :)
Aynen canim demir eksikligi basladinda boyle sacma seyler olurmus :)) haha yanliz degilim avmlerde o nem ve rutubet kokusunu icime ceke ceke bihal oluyorum :)))Ayy ben de iki haftadır falan kurumda bi merdiven var kapalı oranın aşağısı arşiv ordan bi rutubet beton kokusu geliyor kullanmadığım yeri koklamak için kullanır oldum ondan mi dersin :)
ben iileşeceğiöe daha kötü lluyorum hastalık iice yerleşti heralde kuru kuru öksürüyodum şimdi geniz akıntısı burun akıntısı hepsi birbirine girdiÇok şükür Ateş'i düşürdük sonunda Boğaz daha iyi ama sinüslerim dolu bu seferde dişlerime kadar vuruyor ağrısı.sık sık burnumu temizliyorum yoksa nefes alamıyorum.çok afedersin sarı sarı sinüzit oldum belli ki.ama genel itibari ile bugün daha iyiyim.sen nasıl oldun?
Evet benim de hep düşük canım nabız yüksek tansiyon düşük bide karın çıkınca hayat çok zorlasiyor :)canım şirkette var ztn tansiyon aleti hem de steteskopla ölçülenden tansiyonumda normalfe 12 8lerdykn gebelikten beri 10a 5 9a 4 fln çıkıo
Ay Evet ya o rutubet kokusundan normalde burnumu tikarim arşive inince rahatsız olurum şimdi orda çalışasım var bilerek geçiyorum ordan nasıl hoşuma gidiyo :)Aynen canim demir eksikligi basladinda boyle sacma seyler olurmus :)) haha yanliz degilim avmlerde o nem ve rutubet kokusunu icime ceke ceke bihal oluyorum :)))
Evet SOĞAN suyu iyi geliyor yazıyordu 1-2 yerde 2 kez içtim Devamını getiremedim yapacak halim bile yoktu bugün yine Yaparım belki.karabaş otu için aktara gitmek gerek o biraz zorkarabas otu ve sogan suyu benim sinuzitime cok iyi geliyor cnm bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?