Ay cnm sen de hamilesin bitkisel de kullanamazsın fazla kendini 1-2 gün daha dinle gerekirse Dr a git.ben öyle kolay kolay ilaç başlamam.bu sefer de Bayağı direndim içmeyeceğim diye ama yok bu sefer çok kötü oldu iyiki başladım yoksa geçmeyecekmiş anlaşılan.ben iileşeceğiöe daha kötü lluyorum hastalık iice yerleşti heralde kuru kuru öksürüyodum şimdi geniz akıntısı burun akıntısı hepsi birbirine girdi
çok bekledik kıymetini biliyoruz bu mucizelerin Allah bu dönemi sağşıkla kolaylıkla geçirmemizi nasip etsin kızların hepsine de nasip etsin tabi birlikte mutluluğumuzu paylaşalım inşallhEvet benim de hep düşük canım nabız yüksek tansiyon düşük bide karın çıkınca hayat çok zorlasiyor :)
Hamileligin komik yani Allahtan sadece kokluyoruz canin cekmesin bir arkadas cif yemek istemisAy Evet ya o rutubet kokusundan normalde burnumu tikarim arşive inince rahatsız olurum şimdi orda çalışasım var bilerek geçiyorum ordan nasıl hoşuma gidiyo :)
enımde tam bu haftalarda başladı carpıntım cok az surdu 3-5 gune gectıevet arada bi çarpıntı oluo kalbim yerinden çıkcak gibi nabzımıda 100 civarlarında asayıyorum hep ilk aylar bişey yoktuda yeni başladı bende de
en son 2 gün önceydi heralde sancım başladı hemen kuaföre gidip kaş fln alırcam yazmıştı heyecanlandm bende sonrada haber yok merak ettm :) Allah yardımcısı olsun inşallah sağsağlim kolaylıkla kucağına alsın tüm hamilelerde birlikte tabi
Ben hep hastaydım, namaz kılarken bile secdede alnıma vurduğunu hissederdğm o kadar doluydum.. bu yıl yüzmeyi öğrendim derin sularda, burun kapatmadan.. bu yıl bir defa oldum..Çok şükür Ateş'i düşürdük sonunda Boğaz daha iyi ama sinüslerim dolu bu seferde dişlerime kadar vuruyor ağrısı.sık sık burnumu temizliyorum yoksa nefes alamıyorum.çok afedersin sarı sarı sinüzit oldum belli ki.ama genel itibari ile bugün daha iyiyim.sen nasıl oldun?
13 Mayıs'ta da böyle olar inşallahhh:)
canım son ayları hep hasta gecırdın nıye böyle oldu bagısıklıgın mı düştü acaba ! çörek otu çiğne tatlım kendını guclu kuvvetlı hıssedıyorsun dene bak ıyı gelecekÇok şükür Ateş'i düşürdük sonunda Boğaz daha iyi ama sinüslerim dolu bu seferde dişlerime kadar vuruyor ağrısı.sık sık burnumu temizliyorum yoksa nefes alamıyorum.çok afedersin sarı sarı sinüzit oldum belli ki.ama genel itibari ile bugün daha iyiyim.sen nasıl oldun?
kız kalbım hopladı valla... iğne etkısını ölçmek için yaptın degıl mı ! aşılama yenı oldu değil mi
Ay canım çekmediHamileligin komik yani Allahtan sadece kokluyoruz canin cekmesin bir arkadas cif yemek istemistabi yememiste bilmiyorum acaba sigara kullaniyordukya ondanmi oluyo diye dusunuyorum illa birsey bibagimlilik gibi :)
Evet canim gorustum.. cumartesi randevum var gidince bakayim insAllah..aramayabılırler sen takıpte ol mesela benım muayenem vardı aramadılar benı
Seninki kronikleşmiş demekki benim normalde sinüzit yok çok şükür akut kronik oldum sanırım eğilince benim de zonkluyor.sağlık Herşeyden değerli Valla kaybedince anlıyor insanBen hep hastaydım, namaz kılarken bile secdede alnıma vurduğunu hissederdğm o kadar doluydum.. bu yıl yüzmeyi öğrendim derin sularda, burun kapatmadan.. bu yıl bir defa oldum..
Cnm ben teatrio koenximq Yu bıraktım son aylar ona bağladım kendimce dün eşime aldırdım tekrar başlayacağımcanım son ayları hep hasta gecırdın nıye böyle oldu bagısıklıgın mı düştü acaba ! çörek otu çiğne tatlım kendını guclu kuvvetlı hıssedıyorsun dene bak ıyı gelecek
bana pek özleyecekmişm gibi gelmiyor nedense ben daha cok bebegı kucagımda düşünüyorum sadece bekleme süreci gibi benım ıcınAy canım çekmedibi kokliyim belki çeker hamilelik çok özel özlenecek bi durum bence de
ilaçlar iyi mi kötü mü alah bılıyor sen çörek otu dene 1 hafta farkı gör valla aylarca sısıtemlı spor yapmıs gıbı oldum ben nasıl güçlü dinamik hissettım kendımı ve bu hayatımda ılk defa olmustu devam edemedım cunku hamıle kaldım . az da olsun deme. peygamberımız boşuna mı dıyor ölümden başka her şeye caresı vardır diyeCnm ben teatrio koenximq Yu bıraktım son aylar ona bağladım kendimce dün eşime aldırdım tekrar başlayacağım
hımm... doğumam mı gitti yoksa ?@Themodernmumma ayy merak ettmseni bebişi geldi mi kucağına
Yarındı, 10 dk önce adet oldumSeninki kronikleşmiş demekki benim normalde sinüzit yok çok şükür akut kronik oldum sanırım eğilince benim de zonkluyor.sağlık Herşeyden değerli Valla kaybedince anlıyor insan
Senin test günün be zamandı?
26 nisanda inşallah kan testinde çıkacak..Amin gülüm inşallah..duanızı bekliyorum hayırlısıyla...13 Mayıs'ta da böyle olar inşallahhh:)
evet canım ya.aşılama dün yapıldı.çift çizgiyi önden bir göreyim dedim..valla insanın morali düzeliyor beee...-:)kız kalbım hopladı valla... iğne etkısını ölçmek için yaptın degıl mı ! aşılama yenı oldu değil mi
Canım vallahi inşallah geçer gider, İstanbul'da iğnesiz iyileşen yoK şu anda.Ay cnm sen de hamilesin bitkisel de kullanamazsın fazla kendini 1-2 gün daha dinle gerekirse Dr a git.ben öyle kolay kolay ilaç başlamam.bu sefer de Bayağı direndim içmeyeceğim diye ama yok bu sefer çok kötü oldu iyiki başladım yoksa geçmeyecekmiş anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?