Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla bende kötüyüm..ilaçda içemiyorum delirecem..burnum kapalı habire temizliyorum..boğazı bal limon , zencefil ve karabiberle iyi ettim biraz ama...halim yok..bugünde bu progestan beni mahvetti...Allahım bu kadar çileye inşallah değer ya...sende şu zencefilli karışımı yap canım ya..çok iyi geliyor...
yarım çay bardağı limon
3 çay k. bal
1 çay k.karabiber
1 çay k. toz zencefil ve bardak dolana kadar ılık su...boğazı yakıyor ama hertarafı açıyor valla...
tekrar sanada geçmiş olsun kuzu...

Kuzum oralar bir de nemli, yıkayıp da saçını öyle bırakma, kurut mutlaka. Ben kafamı korumayı öğrenince kurtuldum sinüzitten.

Sağol cnm sana da geçmiş olsun alttan koy progestanı. İstersen

nasılsın kuzgunum...?
İyiyim canım, testin inşallah hep öyle kalır hatta daha da koyulaşır. Annemle uğraşmaya devam, senin baban nasıl oldu? Bu arada koca ile geçen haftadan bu yana iki kavga bir küslük bir kapris ile haftayı kapatmak üzereyim çok dalgınım, sakarlaştım, içim gergin... ne bileyim... annem iyi olsa daha iyi olacağım. Aklımı çok taktım çünkü hala Dr.unu bulamadık, diyemedi kimse sebep şu, tedavi bu. O yüzden bir arkamıza yaslanamadık. Şimdi evdeyim, Perşembe'leri erken çıkıyorum işten. Spora gittim, ev temizleyeceğim, hafta sonuna kalmasın ki annemle ilgilenmem gerekebilir. Ablam da çok yoruldu çünkü.

Bir sordun bin ah işittin kız, kusuruma kalma. Senden güzel haber alınca iyi hissedeceğim inşallah

Kuzum oralar bir de nemli, yıkayıp da saçını öyle bırakma, kurut mutlaka. Ben kafamı korumayı öğrenince kurtuldum sinüzitten.
Cnm 2 ay kadar önce Kısacık Yaptım Saçları migren Yüzünden şimdi çok rahatım yıka ve çık:) 2dk da kurut oh dünya varmış:)

ShinSeGi progestanı sabah içmeyi unutmuşum.öğlen eve gidince içtim.beni mahvetti..işe geldim bir baş dönmesi bir uyku hali..evrakları bile hep yanlış yazmışım kız...
dedim sana sarhoş gibi yapiyor o sana tavsiyem doktoruna da sor istersen vajinal olarak kullan. aynı beyaz kapsülü fitil olarak koyabiliyorsun o zaman yan etki yapmiyor hem daha etkili oluyormus

belirli aralıklarla yapta silinmeye başladıgını görelim . sanıırm sen dırek kan vereceksın ama degl mı ? çift çizgiyi tekrar görmen dilegiyle.. şansın açık olsun

Sağol cnm sana da geçmiş olsun alttan koy progestanı. İstersen
Yapamam kız ben o işi..fitil bile atamıyorum içeri
Babam daha iyi çok canım.hastaneden çıktı..umarım senin annende bir an önce iyileşir..Rabbim hepsine şifa versin..rahat olmaya çalış canım eşinle kırmayın birbirinizi..inşallah güzel haber vermek nasip olur gülüm.Allah razı olsun güzel sözlerin için...hepimiz sevinelim inşallah...
aşılamanın 18.günüydü , tarif edilemez duygulardayım..
yılmak yok inşallah olacak canım...üzülme lüften..elde değil ama yapacak bişey yok.zamanı var demekki...
dedim sana sarhoş gibi yapiyor o sana tavsiyem doktoruna da sor istersen vajinal olarak kullan. aynı beyaz kapsülü fitil olarak koyabiliyorsun o zaman yan etki yapmiyor hem daha etkili oluyormus
ah o işi becerebilsem...alışırım sanırım....sağol kuzum...

belirli aralıklarla yapta silinmeye başladıgını görelim . sanıırm sen dırek kan vereceksın ama degl mı ? çift çizgiyi tekrar görmen dilegiyle.. şansın açık olsun
Amin gülüm Allah razı olsun canımcım..Rabbim inşallah ol demiştir...ara ara yapacam..gerçi kan verecem ama test yapmasamda direk kan mı vereyim..bilemedim...

Kızlar sperm sonuçları çıktı anlayanlar bir el atsın üstteki 8.ay alttaki bu sene 4. Ay yani yeni Eki Görüntüle 1981966 Eki Görüntüle 1981967 fark var mı?bir de toplam morfoloji 0 diyor?????
Canım sonuclar iyi gayet ama morfoloji whoya gore bakılmış sanırım 14 ve üzeri yazmıslar ya sizin 21 cıkmıs ama yanında kruger yazıyor.. 4 üzeri olan kruger

Siz sordunuz mu test who mu krugere göre mi yapılmıs.tüp merkezleri whoyu kabul etmiyor hatalı sonuc verdiği için
Mesela bizim whoda sayımız mlde70 milyon,morfoloji 70 çıkıyor krugerde sayı 15 milyon morfoloji 1 çıkıyor

kızlar benım doktorum perınatologa ayrıntılı ultrason yaptırısan elınde raporun olur dedi. ne raporu bu ne işe yarayacak bilen var mı ?

Amin gülüm Allah razı olsun canımcım..Rabbim inşallah ol demiştir...ara ara yapacam..gerçi kan verecem ama test yapmasamda direk kan mı vereyim..bilemedim...
şu anda sürece aşırı odaklanmadan zamanı rahat huzurlu stresssiz ve neşel geçirmenin yoluna bakmaya calıs cok yrulmadan tabı düşünme bence zamanı gelince zaten düşünmüyoruz içimizden geleni yapıyoruz tutamıyoruz ki kendimizi . şimdi zamanı keyıflı gecırmenın yolu bulmaya calıs canım en ıyısı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…