valla bende kötüyüm..ilaçda içemiyorum delirecem..burnum kapalı habire temizliyorum..boğazı bal limon , zencefil ve karabiberle iyi ettim biraz ama...halim yok..bugünde bu progestan beni mahvetti...Allahım bu kadar çileye inşallah değer ya...sende şu zencefilli karışımı yap canım ya..çok iyi geliyor...Seninki kronikleşmiş demekki benim normalde sinüzit yok çok şükür akut kronik oldum sanırım eğilince benim de zonkluyor.sağlık Herşeyden değerli Valla kaybedince anlıyor insan
Senin test günün be zamandı?
nasılsın kuzgunum...?Canım vallahi inşallah geçer gider, İstanbul'da iğnesiz iyileşen yoK şu anda.
ayyyyyyyyy kız ben senden umutluydum ya...pöfffffff moralim bozuldu inanki...hayırlısı canım inşallah yeni ay yeni umut olur...Yarındı, 10 dk önce adet oldum
Kuzum oralar bir de nemli, yıkayıp da saçını öyle bırakma, kurut mutlaka. Ben kafamı korumayı öğrenince kurtuldum sinüzitten.Seninki kronikleşmiş demekki benim normalde sinüzit yok çok şükür akut kronik oldum sanırım eğilince benim de zonkluyor.sağlık Herşeyden değerli Valla kaybedince anlıyor insan
Senin test günün be zamandı?
Hadi ya...Yarındı, 10 dk önce adet oldum
Amin cnm inşallah gerçekten çok zorlandım belki bende iğnelik oldum ama ben dayandım bayağıCanım vallahi inşallah geçer gider, İstanbul'da iğnesiz iyileşen yoK şu anda.
Sağol cnm sana da geçmiş olsun alttan koy progestanı. İstersenvalla bende kötüyüm..ilaçda içemiyorum delirecem..burnum kapalı habire temizliyorum..boğazı bal limon , zencefil ve karabiberle iyi ettim biraz ama...halim yok..bugünde bu progestan beni mahvetti...Allahım bu kadar çileye inşallah değer ya...sende şu zencefilli karışımı yap canım ya..çok iyi geliyor...
yarım çay bardağı limon
3 çay k. bal
1 çay k.karabiber
1 çay k. toz zencefil ve bardak dolana kadar ılık su...boğazı yakıyor ama hertarafı açıyor valla...
tekrar sanada geçmiş olsun kuzu...
İyiyim canım, testin inşallah hep öyle kalır hatta daha da koyulaşır. Annemle uğraşmaya devam, senin baban nasıl oldu? Bu arada koca ile geçen haftadan bu yana iki kavga bir küslük bir kapris ile haftayı kapatmak üzereyimnasılsın kuzgunum...?
Cnm 2 ay kadar önce Kısacık Yaptım Saçları migren Yüzünden şimdi çok rahatım yıka ve çık:) 2dk da kurut oh dünya varmış:)Kuzum oralar bir de nemli, yıkayıp da saçını öyle bırakma, kurut mutlaka. Ben kafamı korumayı öğrenince kurtuldum sinüzitten.
aşılamanın 18.günüydü , tarif edilemez duygulardayım..ayyyyyyyyy kız ben senden umutluydum ya...pöfffffff moralim bozuldu inanki...hayırlısı canım inşallah yeni ay yeni umut olur...
dedim sana sarhoş gibi yapiyor oShinSeGi progestanı sabah içmeyi unutmuşum.öğlen eve gidince içtim.beni mahvetti..işe geldim bir baş dönmesi bir uyku hali..evrakları bile hep yanlış yazmışım kız...
pek anlamiyorum ama sayi filan gayet iyiKızlar sperm sonuçları çıktı anlayanlar bir el atsın üstteki 8.ay alttaki bu sene 4. Ay yani yeni Eki Görüntüle 1981966 Eki Görüntüle 1981967 fark var mı?bir de toplam morfoloji 0 diyor?????
26 nisanda inşallah kan testinde çıkacak..Amin gülüm inşallah..duanızı bekliyorum hayırlısıyla...
evet canım ya.aşılama dün yapıldı.çift çizgiyi önden bir göreyim dedim..valla insanın morali düzeliyor beee...-:)
Yapamam kız ben o işi..fitil bile atamıyorum içeriSağol cnm sana da geçmiş olsun alttan koy progestanı. İstersen
Babam daha iyi çok canım.hastaneden çıktı..umarım senin annende bir an önce iyileşir..Rabbim hepsine şifa versin..rahat olmaya çalış canım eşinle kırmayın birbirinizi..inşallah güzel haber vermek nasip olur gülüm.Allah razı olsun güzel sözlerin için...hepimiz sevinelim inşallah...İyiyim canım, testin inşallah hep öyle kalır hatta daha da koyulaşır. Annemle uğraşmaya devam, senin baban nasıl oldu? Bu arada koca ile geçen haftadan bu yana iki kavga bir küslük bir kapris ile haftayı kapatmak üzereyimçok dalgınım, sakarlaştım, içim gergin... ne bileyim... annem iyi olsa daha iyi olacağım. Aklımı çok taktım çünkü hala Dr.unu bulamadık, diyemedi kimse sebep şu, tedavi bu. O yüzden bir arkamıza yaslanamadık. Şimdi evdeyim, Perşembe'leri erken çıkıyorum işten. Spora gittim, ev temizleyeceğim, hafta sonuna kalmasın ki annemle ilgilenmem gerekebilir. Ablam da çok yoruldu çünkü.
Bir sordun bin ah işittin kız, kusuruma kalma. Senden güzel haber alınca iyi hissedeceğim inşallah
yılmak yok inşallah olacak canım...üzülme lüften..elde değil ama yapacak bişey yok.zamanı var demekki...aşılamanın 18.günüydü , tarif edilemez duygulardayım..
ah o işi becerebilsem...alışırım sanırım....sağol kuzum...dedim sana sarhoş gibi yapiyor osana tavsiyem doktoruna da sor istersen vajinal olarak kullan. aynı beyaz kapsülü fitil olarak koyabiliyorsun o zaman yan etki yapmiyor hem daha etkili oluyormus
pek anlamiyorum ama sayi filan gayet iyi
Amin gülüm Allah razı olsun canımcım..Rabbim inşallah ol demiştir...ara ara yapacam..gerçi kan verecem ama test yapmasamda direk kan mı vereyim..bilemedim...belirli aralıklarla yapta silinmeye başladıgını görelim . sanıırm sen dırek kan vereceksın ama degl mı ? çift çizgiyi tekrar görmen dilegiyle.. şansın açık olsun
Canım sonuclar iyi gayet ama morfoloji whoya gore bakılmış sanırım 14 ve üzeri yazmıslar ya sizin 21 cıkmıs ama yanında kruger yazıyor.. 4 üzeri olan krugerKızlar sperm sonuçları çıktı anlayanlar bir el atsın üstteki 8.ay alttaki bu sene 4. Ay yani yeni Eki Görüntüle 1981966 Eki Görüntüle 1981967 fark var mı?bir de toplam morfoloji 0 diyor?????
şu anda sürece aşırı odaklanmadan zamanı rahat huzurlu stresssiz ve neşel geçirmenin yoluna bakmaya calıs cok yrulmadan tabı düşünme bence zamanı gelince zaten düşünmüyoruz içimizden geleni yapıyoruz tutamıyoruz ki kendimizi . şimdi zamanı keyıflı gecırmenın yolu bulmaya calıs canım en ıyısı buAmin gülüm Allah razı olsun canımcım..Rabbim inşallah ol demiştir...ara ara yapacam..gerçi kan verecem ama test yapmasamda direk kan mı vereyim..bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?