benım bu sağlık ocagına hiç gidesim yok doktora koşarak giidyorum perişanda olsam şikayetçi değilim ama saglık ocagına 10 dakıka ugramak ıstemıyorum . sankı kendılerı ordinaryüs profesor ukalalık diz boyu . bu aşılar doktorlarda ya da başka saglık merkezlerınde yapılamıyor mu mecburmuyuz bu sağlık ocagında ki dünyayı ben yarattımcı hemşirelereEvet canim gorustum.. cumartesi randevum var gidince bakayim insAllah..
ne diyeceğimizi bilemediğimiz an işte buaşılamanın 18.günüydü , tarif edilemez duygulardayım..
Ah canım o ilk zamanlar aklıma gelince ben de özlemiyorum kucağıma almaya günleri geçiremiyorum o da ayrı ama bebisinle mesajlaşmaya başlayınca karnında çıkınca insan kendini özel hissediyor mesela kızım bi tek benimle iletişim kuruyor karşılıklı dokunuyoruz tarifsiz bişey herkes yaşasın inşallahbana pek özleyecekmişm gibi gelmiyor nedense ben daha cok bebegı kucagımda düşünüyorum sadece bekleme süreci gibi benım ıcın
Canım sayı çok güzel artmış ama o toplam morfoloji 0 ne onu anlamadım. Krugere göre bakılmamış evet. 14 üstü diyor çünkü normal değeri krugerde 4.Kızlar sperm sonuçları çıktı anlayanlar bir el atsın üstteki 8.ay alttaki bu sene 4. Ay yani yeni Eki Görüntüle 1981966 Eki Görüntüle 1981967 fark var mı?bir de toplam morfoloji 0 diyor?????
Inşallah canım iyi düşünelim iyi olsun sonuç inşallah. Destek ve moral için Allah razı olsun gülüm..şu anda sürece aşırı odaklanmadan zamanı rahat huzurlu stresssiz ve neşel geçirmenin yoluna bakmaya calıs cok yrulmadan tabı düşünme bence zamanı gelince zaten düşünmüyoruz içimizden geleni yapıyoruz tutamıyoruz ki kendimizi . şimdi zamanı keyıflı gecırmenın yolu bulmaya calıs canım en ıyısı bu
Amin pınarcım inşallah gülüm.. Dualarınız için Allah hepinizden razı olsun kuzum..Canım sayı çok güzel artmış ama o toplam morfoloji 0 ne onu anlamadım. Krugere göre bakılmamış evet. 14 üstü diyor çünkü normal değeri krugerde 4.
H Hayalimi_yasarken canım hadi ya senden bende umutluydum hakkında hayırlısı inşallah
LeYLa_21 abla inşallah daha koyularını koyarsın buraya hep beraber seviniriz.
iiz canım ayrıntılı ultrasonda sorun çıkarsa doktor seni tekrar perinatologa yönlendirmesi gerekecek sanırım onun önüne geçmek adına direk uzman birine yaptırmanı istemiş olabilir. Bende direk öyle yapıcam zaten arada 100-200 lira var
26 nisanda inşallah kan testinde çıkacak..Amin gülüm inşallah..duanızı bekliyorum hayırlısıyla...
evet canım ya.aşılama dün yapıldı.çift çizgiyi önden bir göreyim dedim..valla insanın morali düzeliyor beee...-:)
ayyyyyyyyy kız ben senden umutluydum ya...pöfffffff moralim bozuldu inanki...hayırlısı canım inşallah yeni ay yeni umut olur...
Hadi ya...
pes etmek yok, dua ve sabırla inşallah bi dahakine, üzüntünü yaşa ve bir an önce atlat canım inşallah en kısa zamanda olacak
ne diyeceğimizi bilemediğimiz an işte bu
Canım sayı çok güzel artmış ama o toplam morfoloji 0 ne onu anlamadım. Krugere göre bakılmamış evet. 14 üstü diyor çünkü normal değeri krugerde 4.
H Hayalimi_yasarken canım hadi ya senden bende umutluydum hakkında hayırlısı inşallah
iiz canım ayrıntılı ultrasonda sorun çıkarsa doktor seni tekrar perinatologa yönlendirmesi gerekecek sanırım onun önüne geçmek adına direk uzman birine yaptırmanı istemiş olabilir. Bende direk öyle yapıcam zaten arada 100-200 lira var
Canım sayı çok güzel artmış ama o toplam morfoloji 0 ne onu anlamadım. Krugere göre bakılmamış evet. 14 üstü diyor çünkü normal değeri krugerde 4.
Yok canim kiz keyifci cikti, daha hic acilmam yokmus doktor haftaya ancak dedi.Themodernmumma ayy merak ettmseni bebişi geldi mi kucağına
Yok canim kiz keyifci cikti, daha hic acilmam yokmus doktor haftaya ancak dedi.
Aa bende doğmuştur diyorum :) kuzenim yarın tam 40 oluyo bugün gitti açılma sancı sıfır doktor pzt ye kdr bekleyelim gelince açılma başlamışsa suni veririz demiş ama bakalım kolaylıkla sağlıkla doğsunlar inşallahYok canim kiz keyifci cikti, daha hic acilmam yokmus doktor haftaya ancak dedi.
Aa bende doğmuştur diyorum :) kuzenim yarın tam 40 oluyo bugün gitti açılma sancı sıfır doktor pzt ye kdr bekleyelim gelince açılma başlamışsa suni veririz demiş ama bakalım kolaylıkla sağlıkla doğsunlar inşallah
Ayni fikirdeyim/ hastaneye seve seve gidiyorum ama saglik ocagini erteledikçe erteliyorum :)))benım bu sağlık ocagına hiç gidesim yok doktora koşarak giidyorum perişanda olsam şikayetçi değilim ama saglık ocagına 10 dakıka ugramak ıstemıyorum . sankı kendılerı ordinaryüs profesor ukalalık diz boyu . bu aşılar doktorlarda ya da başka saglık merkezlerınde yapılamıyor mu mecburmuyuz bu sağlık ocagında ki dünyayı ben yarattımcı hemşirelere
ben daha karsılıklı ıletışım aşamasına gelmedım belkı o yuzden. sana ne zaman vebap vermeye başladı ?Ah canım o ilk zamanlar aklıma gelince ben de özlemiyorum kucağıma almaya günleri geçiremiyorum o da ayrı ama bebisinle mesajlaşmaya başlayınca karnında çıkınca insan kendini özel hissediyor mesela kızım bi tek benimle iletişim kuruyor karşılıklı dokunuyoruz tarifsiz bişey herkes yaşasın inşallaheşime bile diyorum şu duyguyu keşke sen de bilsen ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?