Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim gorustum.. cumartesi randevum var gidince bakayim insAllah..
benım bu sağlık ocagına hiç gidesim yok doktora koşarak giidyorum perişanda olsam şikayetçi değilim ama saglık ocagına 10 dakıka ugramak ıstemıyorum . sankı kendılerı ordinaryüs profesor ukalalık diz boyu . bu aşılar doktorlarda ya da başka saglık merkezlerınde yapılamıyor mu mecburmuyuz bu sağlık ocagında ki dünyayı ben yarattımcı hemşirelere

bana pek özleyecekmişm gibi gelmiyor nedense ben daha cok bebegı kucagımda düşünüyorum sadece bekleme süreci gibi benım ıcın
Ah canım o ilk zamanlar aklıma gelince ben de özlemiyorum kucağıma almaya günleri geçiremiyorum o da ayrı ama bebisinle mesajlaşmaya başlayınca karnında çıkınca insan kendini özel hissediyor mesela kızım bi tek benimle iletişim kuruyor karşılıklı dokunuyoruz tarifsiz bişey herkes yaşasın inşallah eşime bile diyorum şu duyguyu keşke sen de bilsen ama malesef

Kızlar sperm sonuçları çıktı anlayanlar bir el atsın üstteki 8.ay alttaki bu sene 4. Ay yani yeni Eki Görüntüle 1981966 Eki Görüntüle 1981967 fark var mı?bir de toplam morfoloji 0 diyor?????
Canım sayı çok güzel artmış ama o toplam morfoloji 0 ne onu anlamadım. Krugere göre bakılmamış evet. 14 üstü diyor çünkü normal değeri krugerde 4.
H Hayalimi_yasarken canım hadi ya senden bende umutluydum hakkında hayırlısı inşallah
LeYLa_21 abla inşallah daha koyularını koyarsın buraya hep beraber seviniriz.
iiz canım ayrıntılı ultrasonda sorun çıkarsa doktor seni tekrar perinatologa yönlendirmesi gerekecek sanırım onun önüne geçmek adına direk uzman birine yaptırmanı istemiş olabilir. Bende direk öyle yapıcam zaten arada 100-200 lira var

iiz canım perinatolog rapor hazırlıyor detaylı şekilde imzası oluyor diğerleri yapmayabiliyor cihazın iyi olması da daha detaylı inceleyebiliyor olması mesela benim raporda herşey güzel sadece plesanta on duvara yerleşik takip yazmış doktorum ona dikkat ediyor başka sorun olusursa sonradan karsilastiracak olabilir doktorum dediği kendi hastanelerinde olmasına rağmen uzman bi göz görsün istiyorum benim için önemli idi

Inşallah canım iyi düşünelim iyi olsun sonuç inşallah. Destek ve moral için Allah razı olsun gülüm..
Amin pınarcım inşallah gülüm.. Dualarınız için Allah hepinizden razı olsun kuzum..

ayyyyyyyyy kız ben senden umutluydum ya...pöfffffff moralim bozuldu inanki...hayırlısı canım inşallah yeni ay yeni umut olur...

pes etmek yok, dua ve sabırla inşallah bi dahakine, üzüntünü yaşa ve bir an önce atlat canım inşallah en kısa zamanda olacak

ne diyeceğimizi bilemediğimiz an işte bu

Eklentiler

• IMG_0370.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 47
ShinSeGi iiz ZehreNur kızlar
Diyorum kruger mi who mu? Türkçe Konuş diyorvalla devlette yapıldı bilmiyorum ki??

Yok canim kiz keyifci cikti, daha hic acilmam yokmus doktor haftaya ancak dedi.
Aa bende doğmuştur diyorum :) kuzenim yarın tam 40 oluyo bugün gitti açılma sancı sıfır doktor pzt ye kdr bekleyelim gelince açılma başlamışsa suni veririz demiş ama bakalım kolaylıkla sağlıkla doğsunlar inşallah

Ayni fikirdeyim/ hastaneye seve seve gidiyorum ama saglik ocagini erteledikçe erteliyorum :)))

Veson bence krugere göre bakılmış .Çünkü who ya göre yüzde 30 normal değermiş. Kruger e göre yüzde 14 ama doktorlar yüzde 4 e kadar artık normal kabul ediliyormuş Veson sperm değerleri güzel canım .Netten de krugere göre normal değer kaç olmalı diye baktım tekrar Yüzde 14 yazıyor

Veson canım eşinin sayı ve hareketliliğinde baya artış olmuş ama morfoloji who olarak bakılmış çünkü en alt değer 14 ve üstü sizin 21çıkmış ama güvenilir değil kruger baksalarmış keşke inşallah krugeri morfolojiyi incelemediler mi acaba .incelemeseler neden listede belirtsinler kafa çorba oldu bir an
.bizde düzen labda yaptırıyoruz. morfoloji 4 Kaan aydos ilgilenmedi morfolojiyle kimi doktor önemsemiyo kimisi önemsiyo ama nette yüzde 14 olmalı yazıyor.anomali baş yapısıda yüksek çıkmıştı bizim.devlette testinize sperm şekilline ve baş yapısına bakmamışlar

Son düzenleme:
ben daha karsılıklı ıletışım aşamasına gelmedım belkı o yuzden. sana ne zaman vebap vermeye başladı ?

Kızlar , sizlerin fikrine ihtiyacım var , napcağımı bilmiyorum; bende polikistik,sağ tüp tıkalı, prolaktin tedavisi( adenomvR,ilacı bırakamıyorum) , rahim ağzı dar,,, eşimde değerler önce yazmıştım,bu şartlarda sizce aşılama devam edeyim mi, yoksa yaza direkt tüp bebek mi yapayım,, çalışma şartlarım Haziran'dan sonra tatil,, malum öğretmenim, 3 günlük rapor alsan(idare, veli, öğretmen, öğrenci herkese açıklama yapıyorsun) ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…