bnm kuzenim suniyle doğurdu hemde çok kolay oldu diye anlatıo bebeğide 2800 g idi şimdi 3 yaşında sıpa :)Ay bu suni sanci cok urkutucu. Insallah gerek kalmaz.
canım tüp bebek düşünüyosan kızlar rapor için 2 tane iğneli aşılama gerekiyo diyolardı bence bi araştırKızlar , sizlerin fikrine ihtiyacım var , napcağımı bilmiyorum; bende polikistik,sağ tüp tıkalı, prolaktin tedavisi( adenomvR,ilacı bırakamıyorum) , rahim ağzı dar,,, eşimde değerler önce yazmıştım,bu şartlarda sizce aşılama devam edeyim mi, yoksa yaza direkt tüp bebek mi yapayım,, çalışma şartlarım Haziran'dan sonra tatil,, malum öğretmenim, 3 günlük rapor alsan(idare, veli, öğretmen, öğrenci herkese açıklama yapıyorsun) ,
Veson bence krugere göre bakılmış .Çünkü who ya göre yüzde 30 normal değermiş. Kruger e göre yüzde 14 ama doktorlar yüzde 4 e kadar artık normal kabul ediliyormuşVeson sperm değerleri güzel canım .Netten de krugere göre normal değer kaç olmalı diye baktım tekrar Yüzde 14 yazıyor
Bilemedim kızlar ben de anlamadım neye göre.üstteki who kesin de aşağıdaki Karışık.şimdilik Artış OLDUĞUNU görmek de bizim için yeterli.takviye ilaçlar işe yaradı mı diye merak etmiştik.sağolun kızlar hepinize.Veson canım eşinin sayı ve hareketliliğinde baya artış olmuş ama morfoloji who olarak bakılmış çünkü en alt değer 14 ve üstü sizin 21çıkmış ama güvenilir değil kruger baksalarmış keşke inşallah krugeri morfolojiyi incelemediler mi acaba .incelemeseler neden listede belirtsinler kafa çorba oldu bir an
.bizde düzen labda yaptırıyoruz. morfoloji 4 Kaan aydos ilgilenmedi morfolojiyle kimi doktor önemsemiyo kimisi önemsiyo ama nette yüzde 14 olmalı yazıyor.anomali baş yapısıda yüksek çıkmıştı bizim.devlette testinize sperm şekilline ve baş yapısına bakmamışlar
Rapor çıkartabiliyor musunuz?Kızlar , sizlerin fikrine ihtiyacım var , napcağımı bilmiyorum; bende polikistik,sağ tüp tıkalı, prolaktin tedavisi( adenomvR,ilacı bırakamıyorum) , rahim ağzı dar,,, eşimde değerler önce yazmıştım,bu şartlarda sizce aşılama devam edeyim mi, yoksa yaza direkt tüp bebek mi yapayım,, çalışma şartlarım Haziran'dan sonra tatil,, malum öğretmenim, 3 günlük rapor alsan(idare, veli, öğretmen, öğrenci herkese açıklama yapıyorsun) ,
kızlar ben bişey danışıcam size fikei olan var mı benm kalbim arada öyle bi çarpıyoki göğsümden çıkacak zannediyorum nabzımda bu arada okdr çok atıyoki 90dan aşağı saymıyorum ama tansiyonum gebelikten önce 12 8 iken şimdilerde 10 a 5 gidio haftaya doktora gidince sorarım ama nabız 90 yüksek diilmi kan üretimi arttığındanmı oluyo
Amin canim sagol hepimiz hayirlisiyla atlatalim bu donemleri :) kocan elinden almasin dikkat et memnun lalirsin insallah tatlim
ben iileşeceğiöe daha kötü lluyorum hastalık iice yerleşti heralde kuru kuru öksürüyodum şimdi geniz akıntısı burun akıntısı hepsi birbirine girdi
canim 2 kere tüp denemis biri olarak yazicam. öncelikle tüp bebek yaptirirsan nerde yaptirirsin bunu bi arastir eğer deniyecegin yerde tüp bebek raporu geciyorsa ve siz tüp bebek raporu alma sartlarini sagliyorsaniz raporunu alabilmek icin bi igneli aşılama daha yaptir derim. çünkü öyle olunca tedavinin yarısını devlet karşılıyor. sonucta hakkimiz olan bisey kullanmak lazim ve de malesef ilk tüp denemesinde tutmayadabilir öyle olunca cok masrafli bi iş oluyor. ama tüp icin sectigin merkezde rapor gecmiyorsa hic asilamayla oyalanma derim.Kızlar , sizlerin fikrine ihtiyacım var , napcağımı bilmiyorum; bende polikistik,sağ tüp tıkalı, prolaktin tedavisi( adenomvR,ilacı bırakamıyorum) , rahim ağzı dar,,, eşimde değerler önce yazmıştım,bu şartlarda sizce aşılama devam edeyim mi, yoksa yaza direkt tüp bebek mi yapayım,, çalışma şartlarım Haziran'dan sonra tatil,, malum öğretmenim, 3 günlük rapor alsan(idare, veli, öğretmen, öğrenci herkese açıklama yapıyorsun) ,
Kızlar sperm sonuçları çıktı anlayanlar bir el atsın üstteki 8.ay alttaki bu sene 4. Ay yani yeni Eki Görüntüle 1981966 Eki Görüntüle 1981967 fark var mı?bir de toplam morfoloji 0 diyor?????
günaydın cnm. insallah kolay gecerGünaydın kızlar hastanedeyim hsg için dua edin bana çok korkuyorum
kızlar benım doktorum perınatologa ayrıntılı ultrason yaptırısan elınde raporun olur dedi. ne raporu bu ne işe yarayacak bilen var mı ?
Bir iki haftadır diyebilirim canım kilo aldıkça güçleniyor daha net tekmeler geliyo canın yanacak diyolar o kadar olmadık daha ama sağlam sarsiliyorum çok hoşuma gidiyo bide bebek 26 haftadan sonra anne baba sesini ayırt edebilirmis daha fazla tepki vermeye başlayacakmışben daha karsılıklı ıletışım aşamasına gelmedım belkı o yuzden. sana ne zaman vebap vermeye başladı ?
bnm kuzenim suniyle doğurdu hemde çok kolay oldu diye anlatıo bebeğide 2800 g idi şimdi 3 yaşında sıpa :)
Canım ben de bi sürü video izledim normal sancıdan farkı yokmuş çünkü yine rahim kasılması acı aynı zaten sancı olmadığı için verilen bişey kendi sancin da gelse aynı acıyı verir diyor doktorlar tabi ebe hemşire kuzenim var ona sorsan sancı çekilecek şey değil gününü al sezeryan ol diyoNormal sanci gibi degil diyorlar canim bilmiyorum ki. Benim de kuzenim suni sanciyi hissetmedi acilma olmadiMecburen sezeryana girdi. Bunyeye gore fark var demek.
Aşılama 12 nisanda yapıldı.doktor 2 hafta sonra hcg testine gel dedi. o zaman 26-27 nisan oluyor sanırım...dua et balım ya..çok heyecanlıyım..sabah kızımda anne kardeşime ufak montumu ayırdım doğunca onu giydirelim dedi..çok duygulandım..halbuki onun bişeyden haberi yok..inşallah Rabbim kalbine doğdurmuştur yavrumun...LeYLa_21 Leyla ablaaaa test gunun ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?