Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım tüp bebek düşünüyosan kızlar rapor için 2 tane iğneli aşılama gerekiyo diyolardı bence bi araştır ShinSeGi canım sen biliyosun bu işleri ne öneriyosun

Bilemedim kızlar ben de anlamadım neye göre.üstteki who kesin de aşağıdaki Karışık.şimdilik Artış OLDUĞUNU görmek de bizim için yeterli.takviye ilaçlar işe yaradı mı diye merak etmiştik.sağolun kızlar hepinize.

Rapor çıkartabiliyor musunuz?

Benimde gece yattığımda oluyordu ara ara. Bu ara olmuyor. nabzımı hiç ölçmedim ama normaldir gibi geldi.

canim 2 kere tüp denemis biri olarak yazicam. öncelikle tüp bebek yaptirirsan nerde yaptirirsin bunu bi arastir eğer deniyecegin yerde tüp bebek raporu geciyorsa ve siz tüp bebek raporu alma sartlarini sagliyorsaniz raporunu alabilmek icin bi igneli aşılama daha yaptir derim. çünkü öyle olunca tedavinin yarısını devlet karşılıyor. sonucta hakkimiz olan bisey kullanmak lazim ve de malesef ilk tüp denemesinde tutmayadabilir öyle olunca cok masrafli bi iş oluyor. ama tüp icin sectigin merkezde rapor gecmiyorsa hic asilamayla oyalanma derim.

ilk asilamanin belgesini muhakak al. doktor bi belge hazırlıyor igneli aşılama denendi ama gebelik oluşmadı diye. onu. elinde tut rapor icin lazim oluyor. rapor şartları en az 3 yıl evli olma, kari koca ikinizin de hic cocugu olmamasi, 2 igneli aşılama yaptirmis olma, bilmem kaç gün sgk pirimi ödenmiş olmasi, bayanin 40 yaşından küçük olmasi. 3 kere rapor alma hakkin var

Kızlar sperm sonuçları çıktı anlayanlar bir el atsın üstteki 8.ay alttaki bu sene 4. Ay yani yeni Eki Görüntüle 1981966 Eki Görüntüle 1981967 fark var mı?bir de toplam morfoloji 0 diyor?????

Canım sayı ve hareketlilik güzel. Ama morfoloji de normal sperm sayısı 0 milyon diyor. Altta ayrıca kruger %21 yazmış ama bana kalırsa kruger değil. Benim anladığım normal yapıda sperm yok. Eğer %21 who ya göreyse zaten çok düşük. Siz daha önce morfoloji baktırmadınız mı?bu eski testte de yok.

kızlar benım doktorum perınatologa ayrıntılı ultrason yaptırısan elınde raporun olur dedi. ne raporu bu ne işe yarayacak bilen var mı ?

Perinatolog ayrıntılı inceleyip rapor yazıyor bir sorun varsa o rapora göre doktorun takip ediyor. Mesela bizim oğluşun böbreklerde hafif genişleme var. Şimdi kendi doktorum onu takip edecek eğer devam ederse doğduğu gibi usg filan yapılacak. Tedbir alınacak. O yüzden yaptırmakta fayda var.

ben daha karsılıklı ıletışım aşamasına gelmedım belkı o yuzden. sana ne zaman vebap vermeye başladı ?
Bir iki haftadır diyebilirim canım kilo aldıkça güçleniyor daha net tekmeler geliyo canın yanacak diyolar o kadar olmadık daha ama sağlam sarsiliyorum çok hoşuma gidiyo bide bebek 26 haftadan sonra anne baba sesini ayırt edebilirmis daha fazla tepki vermeye başlayacakmış

Normal sanci gibi degil diyorlar canim bilmiyorum ki. Benim de kuzenim suni sanciyi hissetmedi acilma olmadi Mecburen sezeryana girdi. Bunyeye gore fark var demek.
Canım ben de bi sürü video izledim normal sancıdan farkı yokmuş çünkü yine rahim kasılması acı aynı zaten sancı olmadığı için verilen bişey kendi sancin da gelse aynı acıyı verir diyor doktorlar tabi ebe hemşire kuzenim var ona sorsan sancı çekilecek şey değil gününü al sezeryan ol diyo kendi canı çok tatlıdır iki doğum yaptı bu arada anne bebek dostu sezeryan yine çok güzel sancin geldiğinde bebek doğuma hazır o kasılmalar bebek için önemliymiş onları yaşaması iyimis

LeYLa_21 Leyla ablaaaa test gunun ne zaman?
Aşılama 12 nisanda yapıldı.doktor 2 hafta sonra hcg testine gel dedi. o zaman 26-27 nisan oluyor sanırım...dua et balım ya..çok heyecanlıyım..sabah kızımda anne kardeşime ufak montumu ayırdım doğunca onu giydirelim dedi..çok duygulandım..halbuki onun bişeyden haberi yok..inşallah Rabbim kalbine doğdurmuştur yavrumun...

cibi35 heyecan yapma cok rahat geciyor. Sonucu haber ver insallah vesile olur.
@gelecekelbetgelecek canim bence eger rapor gececek bir yerde yaptiracaksan 2 asilama ol raporunu al oyle yaptir. Ama rqpor gecmezse bekleme tupe gec. Hazir yaz tatili gelmeden asilama aradan cikar. Gerek kalmaz insallah ama kalirsa da yaz tatilinde vakit bol olur tup ile ugrasirsin diye dusunuyorum.

Geçen hafta bizim ayrıntılı yarım kalmıştı bizimki secde pozisyonundan dönmediği için:) dün tamamlandı ayrıntılı, sonunda servikal uzunluğu da ölçüp rapora ekledi bu doktor da alttan baktı. Ayrıntılı rapor da o da oluyormuş yani kızlar, ben bilmiyordum.
böbreklerde genişleme var dedi ama erkek bebeklerde genelde olduğunu ve sonradan geçtiğini söylediler. Siz duydunuz mu hiç?

sağ kasığım acayip ağrıyor ya oturup kalkamıyorum kitlendim resmen...oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyy adet ağrısı gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…