Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa enis bey benimde drum çoook ama çok iyi mükemmel bi dr bu alanda
Hastaneye yakınım demiştin bana..
Hsg den sonra hamile kalan çok inşallah sanada vesile olur canım narkozlu mu cekiliyomus

Gerçekten mi :)) ben bilerek gitmedim Ona ama dediğin gibi işini bilen bi dr a benziyor çok sevindim :)) narkozlu değildi canım

Ahh o progestan yok mu hap olarak alıyosun sen sanırım
Tüpte hergün kalçadan iğne oluyosun
Çok feci yakıyo şişlik morluk oluyo daha ilk vuruşta poponun üstüne oturamıyosun
Tüp bebek sürecinde opudan sonraki en korkunç şey o iğneyi vurulmaktı benim için
İnş sabaha rahatlarsın..ben iyiyim hamdolsun cnm sadece fazla yorulmaya gelemiyorum kasıgımda agrı gibi değilde sertlesme oluyo o yuzden biraz korkuyorum ev işlerinide saldım valla üstünkörü yapıp geciyorum.
İnşallah bebeğin seninledir canım dualarımdasın

Gerçekten mi :)) ben bilerek gitmedim Ona ama dediğin gibi işini bilen bi dr a benziyor çok sevindim :)) narkozlu değildi canım
Canım enis bey doçent dr
Zeynep kamilde de gorev yapıyor.zeynep kamil tüp bebek baş asistanı zaten iki asistan var biri ebru hanım biri enis bey
Ümraniye te cars pers cuma geliyor.visitlere yanında asistan drlarla geliyodu.her gün dua ediyorum ona lucrin ilacımı o yazdı adet olunca kontrole cagırdı

4 biticek, istanbuldayım , doktorun önerdiği tüp bebeği merkezi aradık, konuştuk , biz tüp tıkalı diye yazarız, raporu çok uzatmadan alırsınız dedi.. araştırdıysan bilirsin aret kamer. Öyle oluyor mu; yani hastanenin istediklerini dışardan yaptırıp heyete verebiliyor muyuz.

Sağol gülüm Amin inşallah canım benim.. Inşallah tüpe gerek kalmaz canım ya. Akşam zaten eşimle takıştım biraz. Makine ye çamaşır atmıştım. Bitmiş bende çamaşırları sepete koydum eşimi çağırdım. Ağır kaldırmak istemiyorum gel şunu götür dedim. Vay efendim çekerek götürseymişim nolacakmış.bişey varsa ve eğer bişey olursa ağzını sakın açma benim de gözüme gözükme diye bağırdım. Adama bak ya iki dakka kalkıp sepet taşıyacak iki adım yere sanki incileri dökülücek.gece gece deli etti beni. Bu erkekler neden bu kadar odun yoksa sadece benimkimi odun. Ahhh ahh düşemedik şöyle iş yapan bir adama. Milletin kocası bebeğin altını bile değiştiriyor diyom o kadarda değil diyor.. Bebek olunca bu hiçbirşey yapmaz. Hep tek başıma çırpınırım. Gündüz Bakıcı alıcam Gecede hak kerim.. Bir şeyi istemekle olmuyor onun gereklerini yerine getireceksin ki o zaman istersin 2-3 tane.. Gece gece içim şişmiş valla.. Bu adam beni sonunda delirtir..

Ayy kızlar iş yerine yeni bi ark geldi bir kızı var..benim durumu duymuş anlattım falan neyse dediki benim çocugumda 10 sene olmadı bende nasıl oldu tüp bebek mi dedim o da yooo kocayı bosadım yenisini aldım dedi..eski eşte sorun varmış eşide tedaviye hiç yanaşmamış bir sürü sıkıntı stres etrafın baskısı falan derken boşanmışlar.
Bu sene aynı hikaye yi 2. Kez duymuş oldum.biri daha 10 yıl evlilikten sonra bebek olmayınca boşandım demişti
Allah korusun onlar adına cok üzüldüm ve bizi düşündüm sonucta hiç olmayadabilir cocugumuz.. eşimden sırf anne olma egosu için ayrılmak mide bulandırıcı ve korkunc geliyor.tabi bu durumda eşlerin birbirine olan tavrı cok onemli. Her kadın annelik içgüdüsüyle yaratılmıstır biyolojik anne olamazsam kalbiyolojik anne olurum
Çocuk sonsuz mutluluk getirseydi yuvaya bunca çocuklu bayan boşanmazdı.

Geçmiş olsun canım kabızlık gerçekten fena sabah aç karna da ye kayısı bikaç tane üzerine sıcak su iç bi bardak iyi gelecektir

Ee eşin hem cok istiyor bu bebeği hemde yardımcı olmuyor cok ilginc geldi bana
gercekten zor bi karakteri var eşinin ondan otesi sabırsız..Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer yüzünüz güler

Içim rahatladı valla :) asistan iki kız vardı yanında ama Cuma günü yoktu canım benide adetin 3.günü çağırdı

Geçmiş olsun canım kabızlık gerçekten fena sabah aç karna da ye kayısı bikaç tane üzerine sıcak su iç bi bardak iyi gelecektir
Sağol gülüm Allah razı olsun. Inşallah sabah geçer.
Ee eşin hem cok istiyor bu bebeği hemde yardımcı olmuyor cok ilginc geldi bana
gercekten zor bi karakteri var eşinin ondan otesi sabırsız..Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer yüzünüz güler
Ne sen sor ne ben söyleyim. Anlatmakla bitmez. Amin canım Allah razı olsun. Bunun gibileri çocukken eğitmek lazım sonradan ne kadar uğraşsanda boş..

Şimdi baktım veeee Enis Beymiş. Benim de adetgelecek eli kulağındadır. Denk gelir belki 3.güne. Adam inşallah otur yerine bu yaştan sonra demez...

saol canım aralıksız yatıyorum iki gündür bugün biraz daha iiyim sanki bugünde dinlenirsem toparlarım dinlenmeden geçmio bu illet Allah razı olsun eşim yemektir bulaşıktır yaptı hep evi temizleyemedim ama pis dursun bi haftada iileşeyimde doktor ilaçta vermedi ztn ateş yoksa bebeğe zararı yok dinlen dedi :) inşallah senin tedavinde kısa sürede sonuç verir tatlım bebişin sağlıkla hemen gelir

abla kuru kayısı kabak fln tüket ii gelir belki bide beyaz ekmek daha çok kabız yspıo sanki

canim tüp bebek raporu icin

* adetin 3. günü bayanin hormon tahlilleri
*erkegin 2 ayri zamanda yapilmis spermiyogrami
*2 adet aşılama yapildigina dair belge
*evlilik cüzdanı fotokopisi
*kari koca nüfus cüzdanı fotokopisi
*vukuatli nufus kayit örneği
*sgk hizmet dökümü (e devltten çıkıyor)
*rahim filmi raporu
*dahiliyeden alınmış tüp bebege engel durumu yoktur diye bi belge (konsultasyon deniyor)

bunlar gerekiyor.benim tahliller vs hep baska hastanelerdende ama ege universitesinden aldim raporu sorun etmediler. belki sizin özel durumlar var diye 2. aşılama şartı kalkar gidip bi gorus istersen.

geçen bi video izledim babalar bez değiştirirse diye gülmekten öldüm adamlar ağzına burnuna bezler bağlamışlar nerdeyse kuscaklar bebeklerde gülüyo

Gecmis olsun canim gozun aydin saglikla gelsin oglusun :)) kesinlesmis oldu cinsiyette istirahat alsaydin tatlim cok yorma kendini
saol canım yatıyorum bol bol eşim bakıo bana annem garibimde geliyim mi en yardıma ihtiyacın olduğu zaman yanında olamıyorum diyo dedim sen üzülme bana babama bak eşim bana bakıo bugün çok daha iiyim doktor serum taktırmadan bi kalp atışına bakalım dedi ultrasonu açar açmazda erkek dedi hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah

eşini dövmek lazim leyla abla benim eşim de cok ince düşünceli degildir ama bebek mevzusu gündeme geldiginden beri bana hic camasir sepeti, poset vs tasitmadi. adetliyken bile sen ağır kaldirma ben alirim der. bebek yokki derim olsun der

canim bazi ciftler malesef bu süreci iyi atlatamiyor cok kavga gürültü yasayanlar var. bi de büyükler de işin içine giriyor kimi aileler de . cok zor valla. Allah imtihan etmesin. biz eşimle hep teselli ederiz kendimizi biz böyle de mutluyuzki ama bebis gelirse esktra mutlu oluruz diye

aman güzel güzel dinlen iyiles cnm. beslenmenedi dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…