Aaa enis bey benimde drum çoook ama çok iyi mükemmel bi dr bu alanda
Hastaneye yakınım demiştin bana..
Hsg den sonra hamile kalan çok inşallah sanada vesile olur canım narkozlu mu cekiliyomus
Ahh o progestan yok mu hap olarak alıyosun sen sanırımSağol gülüm Allah razı olsun canım benim. Az evvel bir tabak kayısı yedim. Inşallah sabah çıkarım tuvalete.. Ne zor ya bu kabızlık.. Progestan yüzünden oldu. Daha önce pek kabızlık çekmezdim. Bu ilaç dengemi bozdu. Sonu güzel olsun inşallah.. Sen nasılsın canım epey iyileştin mi?
Canım enis bey doçent drGerçekten mi :)) ben bilerek gitmedim Ona ama dediğin gibi işini bilen bi dr a benziyor çok sevindim :)) narkozlu değildi canım
4 biticek, istanbuldayım , doktorun önerdiği tüp bebeği merkezi aradık, konuştuk , biz tüp tıkalı diye yazarız, raporu çok uzatmadan alırsınız dedi.. araştırdıysan bilirsin aret kamer. Öyle oluyor mu; yani hastanenin istediklerini dışardan yaptırıp heyete verebiliyor muyuz.yok cnm yaa ilk rapor da biraz uğraştırdirlar 2 ayda çıktı, ikinci rapor 15 günde çıktı. sen 3 yıllık evlisin dimi? hangi sehirdeydin cnm sen? istanbul dimi. zeynep kamilde 15 günde çıkıyormuş rapor diye duymustum. doktorun kim tüp bebek merkezine filan mi gittin? insanlarin hep gözünü korkutuyorlar hakki olan raporu almasini engelliyorlar. herkes cok zordur diye baştan vazgeciyor. evet biraz ugrastiriyor evraktir belgedir ama iki denemede toplam 8bine yakin kar etmis olucaz rapor sayesinde
Sağol gülüm Amin inşallah canım benim.. Inşallah tüpe gerek kalmaz canım ya. Akşam zaten eşimle takıştım biraz. Makine ye çamaşır atmıştım. Bitmiş bende çamaşırları sepete koydum eşimi çağırdım. Ağır kaldırmak istemiyorum gel şunu götür dedim. Vay efendim çekerek götürseymişim nolacakmış.bişey varsa ve eğer bişey olursa ağzını sakın açma benim de gözüme gözükme diye bağırdım. Adama bak ya iki dakka kalkıp sepet taşıyacak iki adım yere sanki incileri dökülücek.gece gece deli etti beni. Bu erkekler neden bu kadar odun yoksa sadece benimkimi odun. Ahhh ahh düşemedik şöyle iş yapan bir adama. Milletin kocası bebeğin altını bile değiştiriyor diyom o kadarda değil diyor.. Bebek olunca bu hiçbirşey yapmaz. Hep tek başıma çırpınırım. Gündüz Bakıcı alıcam Gecede hak kerim.. Bir şeyi istemekle olmuyor onun gereklerini yerine getireceksin ki o zaman istersin 2-3 tane.. Gece gece içim şişmiş valla.. Bu adam beni sonunda delirtir..Ahh o progestan yok mu hap olarak alıyosun sen sanırım
Tüpte hergün kalçadan iğne oluyosun
Çok feci yakıyo şişlik morluk oluyo daha ilk vuruşta poponun üstüne oturamıyosun
Tüp bebek sürecinde opudan sonraki en korkunç şey o iğneyi vurulmaktı benim için
İnş sabaha rahatlarsın..ben iyiyim hamdolsun cnm sadece fazla yorulmaya gelemiyorum kasıgımda agrı gibi değilde sertlesme oluyo o yuzden biraz korkuyorum ev işlerinide saldım valla üstünkörü yapıp geciyorum.
İnşallah bebeğin seninledir canım dualarımdasın
Geçmiş olsun canım kabızlık gerçekten fena sabah aç karna da ye kayısı bikaç tane üzerine sıcak su iç bi bardak iyi gelecektirSağol gülüm Allah razı olsun canım benim. Az evvel bir tabak kayısı yedim. Inşallah sabah çıkarım tuvalete.. Ne zor ya bu kabızlık.. Progestan yüzünden oldu. Daha önce pek kabızlık çekmezdim. Bu ilaç dengemi bozdu. Sonu güzel olsun inşallah.. Sen nasılsın canım epey iyileştin mi?
Ee eşin hem cok istiyor bu bebeği hemde yardımcı olmuyor cok ilginc geldi banaSağol gülüm Amin inşallah canım benim.. Inşallah tüpe gerek kalmaz canım ya. Akşam zaten eşimle takıştım biraz. Makine ye çamaşır atmıştım. Bitmiş bende çamaşırları sepete koydum eşimi çağırdım. Ağır kaldırmak istemiyorum gel şunu götür dedim. Vay efendim çekerek götürseymişim nolacakmış.bişey varsa ve eğer bişey olursa ağzını sakın açma benim de gözüme gözükme diye bağırdım. Adama bak ya iki dakka kalkıp sepet taşıyacak iki adım yere sanki incileri dökülücek.gece gece deli etti beni. Bu erkekler neden bu kadar odun yoksa sadece benimkimi odun. Ahhh ahh düşemedik şöyle iş yapan bir adama. Milletin kocası bebeğin altını bile değiştiriyor diyom o kadarda değil diyor.. Bebek olunca bu hiçbirşey yapmaz. Hep tek başıma çırpınırım. Gündüz Bakıcı alıcam Gecede hak kerim.. Bir şeyi istemekle olmuyor onun gereklerini yerine getireceksin ki o zaman istersin 2-3 tane.. Gece gece içim şişmiş valla.. Bu adam beni sonunda delirtir..
Canım enis bey doçent dr
Zeynep kamilde de gorev yapıyor.zeynep kamil tüp bebek baş asistanı zaten iki asistan var biri ebru hanım biri enis bey
Ümraniye te cars pers cuma geliyor.visitlere yanında asistan drlarla geliyodu.her gün dua ediyorum ona lucrin ilacımı o yazdı adet olunca kontrole cagırdı
Sağol gülüm Allah razı olsun. Inşallah sabah geçer.Geçmiş olsun canım kabızlık gerçekten fena sabah aç karna da ye kayısı bikaç tane üzerine sıcak su iç bi bardak iyi gelecektir
Ne sen sor ne ben söyleyim. Anlatmakla bitmez. Amin canım Allah razı olsun. Bunun gibileri çocukken eğitmek lazım sonradan ne kadar uğraşsanda boş..Ee eşin hem cok istiyor bu bebeği hemde yardımcı olmuyor cok ilginc geldi bana
gercekten zor bi karakteri var eşinin ondan otesi sabırsız..Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer yüzünüz güler
Şimdi baktım veeee Enis Beymiş. Benim de adetgelecek eli kulağındadır. Denk gelir belki 3.güne. Adam inşallah otur yerine bu yaştan sonra demez...Canım ben bütün dosyamı alıp gittim hikayemi dinlediler yaş ve ne zadmandır korunmadigimizi sordular dr. Hsg çekildi mi dedi yok dedim muayene bile etmeden randevu verdiler. Senden bu zamana kadar neden hiç istemediler ki.. Ben Enis beye almıştım randevu sen kime aldın?
saol canım aralıksız yatıyorum iki gündür bugün biraz daha iiyim sanki bugünde dinlenirsem toparlarım dinlenmeden geçmio bu illet Allah razı olsun eşim yemektir bulaşıktır yaptı hep evi temizleyemedim ama pis dursun bi haftada iileşeyimde doktor ilaçta vermedi ztn ateş yoksa bebeğe zararı yok dinlen dedi :) inşallah senin tedavinde kısa sürede sonuç verir tatlım bebişin sağlıkla hemen gelirzafrina89 canım cok gecmiş olsun Allah şifa versin noldu sana birden inşallah iyi olursun biran once.oğluşun saglıcakla gelsin kucagına maşallah ona
LeYLa_21 canım gecmiş olsun duphalac nasıl işe yaramadı şaşardım gün içinde yürüyüş yap mutlaka 20 dk falan
Bol su kayısı posalı beslen hastanede yanımdaki kız ameliyattan sonra kabızlık yaşadı annesi doğal şeftali kayısınkarısık meyve suyu yapmıs onu içtiği gibi şifa oldu kıza sende dene
@xDerinMavix canım senin enfeksiyon gecmedi mi hala doğuma kadar çektin resmen..bizim bi akrabamızda hamileliğin başından sonuna kadar enfeksiyon vardı
O aklıma geldi..Allah bi avazda kolay dogum nasip etsin saglıcakla kucagına al inşallah
Veson sen nasıl oldun canım
ay evet hep kız istiyoduk ama erkek diince de benimseyiverdik valla şimdi de erkek hoş geliyo kulağımazafrina89 oğlun mu olacakmış :9 gözün aydın o zaman
abla kuru kayısı kabak fln tüket ii gelir belki bide beyaz ekmek daha çok kabız yspıo sankiInşallah düzelir bir an önce gülüm. Bende kabızlıktan ölecem valla. Duphalac falan içtim ama bir türlü tuvalete çıkamıyorum deli olacam. Karnım gaz dolu afedersin.. Progestan beni mahvetti
Inşallah bu kadar çektiğim çilenin mükafatını verir Rabbim... Duanızı eksik etmeyin gülüm... Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım..
canim tüp bebek raporu icin4 biticek, istanbuldayım , doktorun önerdiği tüp bebeği merkezi aradık, konuştuk , biz tüp tıkalı diye yazarız, raporu çok uzatmadan alırsınız dedi.. araştırdıysan bilirsin aret kamer. Öyle oluyor mu; yani hastanenin istediklerini dışardan yaptırıp heyete verebiliyor muyuz.
geçen bi video izledim babalar bez değiştirirse diye gülmekten öldüm adamlar ağzına burnuna bezler bağlamışlar nerdeyse kuscaklar bebeklerde gülüyoAy o kocalarin lafları benimkinin hergün bi yakistirmasi var zaten kızı gelince beni evde bırakıp kızını alıp avmye gideceklermiş alışverişi onunla yapacakmış benimle daha işi yokmuş senin saltanatin buraya kadarmış diyo altı değişecek oldu mu ararsın beni diyorum da kim dedi ki aricami diyo imalı o degismicek ama degistirtecek ay planlara bak ben bunun laflarıyla erken dogururum
saol canım yatıyorum bol bol eşim bakıo bana annem garibimde geliyim mi en yardıma ihtiyacın olduğu zaman yanında olamıyorum diyo dedim sen üzülme bana babama bak eşim bana bakıo bugün çok daha iiyim doktor serum taktırmadan bi kalp atışına bakalım dedi ultrasonu açar açmazda erkek dedi hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallahGecmis olsun canim gozun aydin saglikla gelsin oglusun :)) kesinlesmis oldu cinsiyette istirahat alsaydin tatlim cok yorma kendini
eşini dövmek lazim leyla ablaSağol gülüm Amin inşallah canım benim.. Inşallah tüpe gerek kalmaz canım ya. Akşam zaten eşimle takıştım biraz. Makine ye çamaşır atmıştım. Bitmiş bende çamaşırları sepete koydum eşimi çağırdım. Ağır kaldırmak istemiyorum gel şunu götür dedim. Vay efendim çekerek götürseymişim nolacakmış.bişey varsa ve eğer bişey olursa ağzını sakın açma benim de gözüme gözükme diye bağırdım. Adama bak ya iki dakka kalkıp sepet taşıyacak iki adım yere sanki incileri dökülücek.gece gece deli etti beni. Bu erkekler neden bu kadar odun yoksa sadece benimkimi odun. Ahhh ahh düşemedik şöyle iş yapan bir adama. Milletin kocası bebeğin altını bile değiştiriyor diyom o kadarda değil diyor.. Bebek olunca bu hiçbirşey yapmaz. Hep tek başıma çırpınırım. Gündüz Bakıcı alıcam Gecede hak kerim.. Bir şeyi istemekle olmuyor onun gereklerini yerine getireceksin ki o zaman istersin 2-3 tane.. Gece gece içim şişmiş valla.. Bu adam beni sonunda delirtir..
canim bazi ciftler malesef bu süreci iyi atlatamiyor cok kavga gürültü yasayanlar var. bi de büyükler de işin içine giriyor kimi aileler de . cok zor valla. Allah imtihan etmesin. biz eşimle hep teselli ederiz kendimizi biz böyle de mutluyuzki ama bebis gelirse esktra mutlu oluruz diyeAyy kızlar iş yerine yeni bi ark geldi bir kızı var..benim durumu duymuş anlattım falan neyse dediki benim çocugumda 10 sene olmadı bende nasıl oldu tüp bebek mi dedim o da yooo kocayı bosadım yenisini aldım dedi..eski eşte sorun varmış eşide tedaviye hiç yanaşmamış bir sürü sıkıntı stres etrafın baskısı falan derken boşanmışlar.
Bu sene aynı hikaye yi 2. Kez duymuş oldum.biri daha 10 yıl evlilikten sonra bebek olmayınca boşandım demişti
Allah korusun onlar adına cok üzüldüm ve bizi düşündüm sonucta hiç olmayadabilir cocugumuz.. eşimden sırf anne olma egosu için ayrılmak mide bulandırıcı ve korkunc geliyor.tabi bu durumda eşlerin birbirine olan tavrı cok onemli. Her kadın annelik içgüdüsüyle yaratılmıstır biyolojik anne olamazsam kalbiyolojik anne olurum
Çocuk sonsuz mutluluk getirseydi yuvaya bunca çocuklu bayan boşanmazdı.
aman güzel güzel dinlen iyiles cnm. beslenmenedi dikkat etsaol canım aralıksız yatıyorum iki gündür bugün biraz daha iiyim sanki bugünde dinlenirsem toparlarım dinlenmeden geçmio bu illet Allah razı olsun eşim yemektir bulaşıktır yaptı hep evi temizleyemedim ama pis dursun bi haftada iileşeyimde doktor ilaçta vermedi ztn ateş yoksa bebeğe zararı yok dinlen dedi :) inşallah senin tedavinde kısa sürede sonuç verir tatlım bebişin sağlıkla hemen gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?