Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İyi yaptın canım geç bile kaldın çok geçmiş olsun havalar ısınsa biraz da hastalıklar bitse.
Oğluşun da hayırlı olsun :)

Evet öngörüşme vRmış ücretsiz, bakalım be çıkacak koşa koşa tüp bebeğe gitmemek lazım; yarın ola hayır ola bakalım , sağol canım tecrübelerini dile getirdiğin için.

Canım sizde Kaan Aydos un hastasısınız sanırım. O ne diyor sordunuz mu hiç yani aşılama konusu ya da tüp bebek? Bir de hangi şehirdesiniz?

Kizlarrr ayrintiliyi kendi doktorumuz da yapiyor mu ozel hastanedee bi de kacinci haftada 1 kere mi girebiliyoruz? bi de ucreti neydi?

ndi

Benim gittiğim hastanede iki doktor yapıyor biri perinatolog doçent aynı zamanda, biri yurtdışında perinatoloji eğitimi almış ama perinatolog sertifikası yok. Ücret 400 tl idi ikisinde de. Yani Kendi doktorunun bu konuda eğitimi varsa ve cihazı uygunsa yapabilir.

Özelde de aynı acı aynı ağrı olur daha azı olacağına inanmıyorum artık. Muamele de iyi olunca masrafa gerek yokmuş diye düşündüm :) yalnız günde 1 yapıyorlarmış daha önceleri Cuma cekilmiyormus şimdi başlamışlar bende ilk olunca boşluk buldum inşallah senin işinde kolayca ilerler canım benim

Kizlaaaaar size acil bir sey sormam lazim.
Bu idrar yolu enfeksiyonu vajinal kasinti yapar mi yoksa beraberinde mantar mi varsa kasinti olur sadece?

Bu idrar yolu enfeksiyonu vajinal kasinti yapar mi yoksa beraberinde mantar mi varsa kasinti olur sadece?

Amin canım inşallah gülüm. Gece bişey yoktu sabah kahvaltı yapıp içtim yine karın ağrısı ve kabızlık hissiyatı başladı. Az evvel çalışma yaptık ben öldüm. Birliktelik esnasında karnım patlayacak gibi oluyordu.kendimi ne kadar sıktıysam başıma ağrı girdi canım ya. Inşallah bu kadar zahmete değer ne diyim..

Kizlar acil bir sorum var. Ovulasyon testi bugun pozitif. Cizgiler esit ciktigi ay iki gun sonra, ikincisinin azicik koyu ciktigi ay ertesi gun yumurtlamistim. Simdiki esit gibi geliyor ama azcik daha koyu mu karar veremiyorum.

Diger yandan akintim pek yumurta aki olmadi. Creamy iken hafif uzamaya basladi sadece bugun. Saydam degil beyaz.

Sperm kalitesi acisindan yarin geceyi beklesem gec olur mu? Yoksa bu geceyi mutlaka degerlendirmeli miyim? Sol kasigimda ilk kez bugun kramp da var. Ama iste akinti tam kivaminda degil.

Hem bu gece hem yarin gece olursa spermlerin azalmasindan korkuyorum. Yine de oyle yap diyor icimden bir ses.

Haftasonu oldugu icin sabah yapma imkanim yok, kizim erken uyanabilir.

Lutfen akil verin.

Eklentiler

• 20170415_161645.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 44
yok cnm yaa ilk rapor da biraz uğraştırdirlar 2 ayda çıktı, ikinci rapor 15 günde çıktı. sen 3 yıllık evlisin dimi? hangi sehirdeydin cnm sen? istanbul dimi. zeynep kamilde 15 günde çıkıyormuş rapor diye duymustum. doktorun kim tüp bebek merkezine filan mi gittin? insanlarin hep gözünü korkutuyorlar hakki olan raporu almasini engelliyorlar. herkes cok zordur diye baştan vazgeciyor. evet biraz ugrastiriyor evraktir belgedir ama iki denemede toplam 8bine yakin kar etmis olucaz rapor sayesinde

Son düzenleme:

:) saol canım darısı sağlıkla tez vakitte size olsun inşallah

bnm kuzenin bebişide doğunca oldu sünnet 40 ı ya çıkmamıştı ya yeni çıkmıştı canım tam hatırlayamadm bizde öyle yaparız heralde sağsağlim alalım da kucağımıza bi arkadaşında erkek bebeğinde anne karnında böbrek büyümesi olmuştu doğduktan sonra da takip edildi ama ameliyat fln olmadı takiple devam ediyolardı

ben bilemedm ama vajinit ya da mantar olmuş olma canım idrar yolundan olmaz heralde diye düşündüm kızlar ne dicek bakalım

Perşembe gününe randevu aldım
Interfilite bölümünden. Sen Dr. A ne dedin canım doğrudan hsg istiyorum mu dedin?

Canim ben 5 gun ara vermeden yaptım içeri boş kalmasın sen degerlendir, birinden biri tutar insallah

Offf ben birinde tüp şeklinde ilaçla lavman yapmıştım kendime. Bilirim o hali. Hemen yumuşatmak için gıdaları ayarla. Kuru yeme. Çorba, sebze mutlaka. Zorlama kendini bir de wc'de. Ben wc ihtiyacını o gün karsilayamamissam birlikte olamadığım zamanları bilirim.

Şuan daha iyiyim canım çok şükür ama tuvalete girmeye korkuyorum. Elma yedim rahatlattı beni.akşamda pırasa yapayım iyi gelir bol su içmeye çalışıyorum canım... Öbür mesajında hamilesin demişsin gerçekten hamilemiyim sence kuzum ya..moral oluyor yazdıkların gülüm Allah razı olsun kuzum senden.. Inşallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…