Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akintim yogun canim. Demek ki kasintiyi o yapiyor. 2 3 gundur baya yogunlasti akinti.
Muhtemelen canım enfeksiyon asitik bi akıntı deriyi tabi tahriş edip kasindiriyo benim de yoğun enfeksiyon zamanı oluyo kaşıntı ama mantar vb bişey çıkmamıştı smearde

Her zaman niyeti en iyi olana kuralım canım. Rabbim ne isterse o oluyor ama biz de en azından hee halimizle iyilik güzellik ne ise onu isteyelim

Geçmiş olsun derinim. Dikkat et kendine canim..

Sagol ablacim. Resmen 8 aydir kurtulamiyorum. Hamileligimin tek kotu yani buydu.

Muhtemelen canım enfeksiyon asitik bi akıntı deriyi tabi tahriş edip kasindiriyo benim de yoğun enfeksiyon zamanı oluyo kaşıntı ama mantar vb bişey çıkmamıştı smearde

Dogrudur tatlim. Mantar cok oldugum icin onun kasintisini biliyorum bundan farkli oluyor. Muhtemelen enfeksiyondan benim de.

Her zaman niyeti en iyi olana kuralım canım. Rabbim ne isterse o oluyor ama biz de en azından hee halimizle iyilik güzellik ne ise onu isteyelim
Evet canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim en doğrusunu ve hayırlısını bilendir şüphesiz.. Inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin.. İyi düşünelim iyi olsun herşey canım...

Sagol ablacim. Resmen 8 aydir kurtulamiyorum. Hamileligimin tek kotu yani buydu.

Dogrudur tatlim. Mantar cok oldugum icin onun kasintisini biliyorum bundan farkli oluyor. Muhtemelen enfeksiyondan benim de.
Inşallah düzelir bir an önce gülüm. Bende kabızlıktan ölecem valla. Duphalac falan içtim ama bir türlü tuvalete çıkamıyorum deli olacam. Karnım gaz dolu afedersin.. Progestan beni mahvetti
Inşallah bu kadar çektiğim çilenin mükafatını verir Rabbim... Duanızı eksik etmeyin gülüm... Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah canım..

Ay senin bebisine kavusmana ne kadar az kaldı önceki devam etse seninle aynıydı benim de çok heyecanliiii :) inşallah enfeksiyonun de geçer biran önce baştan beri çektin

Amin ablacim insallah. Kabizlik da cok fena bir sey ben hamilelikten once cok cekerdim. Bazen haftada 1 defa tuvalete ciktigim olurdu.
Kuru kayisi hosafi iyi geliyor baya bir dene istersen abla.

Ay senin bebisine kavusmana ne kadar az kaldı önceki devam etse seninle aynıydı benim de çok heyecanliiii :) inşallah enfeksiyonun de geçer biran önce baştan beri çektin

Amin kuzum insallah.
Evet sukur 1 ay kaldi ve yeni zorlamaya basladi karnim tas gibi. Dalga geciyor esim tas gibi oglun olacak iste daha ne istiyorsun diye

Kayısı yiyecem şimdi. Kuru kayısı var evde. Duphalac içtim ama fayda etmedi canım ya.. Bakalım sabaha hak kerim...

Ay o kocalarin lafları benimkinin hergün bi yakistirmasi var zaten kızı gelince beni evde bırakıp kızını alıp avmye gideceklermiş alışverişi onunla yapacakmış benimle daha işi yokmuş senin saltanatin buraya kadarmış diyo altı değişecek oldu mu ararsın beni diyorum da kim dedi ki aricami diyo imalı o degismicek ama degistirtecek ay planlara bak ben bunun laflarıyla erken dogururum

Kızlar yarın ovu. Sonrası 7. Gün progesteron tahlili vericem beta hcg de vereyim mu erken mi varsa çıkar mı acaba

Perşembe gününe randevu aldım
Interfilite bölümünden. Sen Dr. A ne dedin canım doğrudan hsg istiyorum mu dedin?

Canım ben bütün dosyamı alıp gittim hikayemi dinlediler yaş ve ne zadmandır korunmadigimizi sordular dr. Hsg çekildi mi dedi yok dedim muayene bile etmeden randevu verdiler. Senden bu zamana kadar neden hiç istemediler ki.. Ben Enis beye almıştım randevu sen kime aldın?

Gecmis olsun canim gozun aydin saglikla gelsin oglusun :)) kesinlesmis oldu cinsiyette istirahat alsaydin tatlim cok yorma kendini

Bebisine vesile olsun canim hsg

zafrina89 canım cok gecmiş olsun Allah şifa versin noldu sana birden inşallah iyi olursun biran once.oğluşun saglıcakla gelsin kucagına maşallah ona

LeYLa_21 canım gecmiş olsun duphalac nasıl işe yaramadı şaşardım gün içinde yürüyüş yap mutlaka 20 dk falan
Bol su kayısı posalı beslen hastanede yanımdaki kız ameliyattan sonra kabızlık yaşadı annesi doğal şeftali kayısınkarısık meyve suyu yapmıs onu içtiği gibi şifa oldu kıza sende dene

X xDerinMavix canım senin enfeksiyon gecmedi mi hala doğuma kadar çektin resmen..bizim bi akrabamızda hamileliğin başından sonuna kadar enfeksiyon vardı
O aklıma geldi..Allah bi avazda kolay dogum nasip etsin saglıcakla kucagına al inşallah

Veson sen nasıl oldun canım

Aaa enis bey benimde drum çoook ama çok iyi mükemmel bi dr bu alanda
Hastaneye yakınım demiştin bana..
Hsg den sonra hamile kalan çok inşallah sanada vesile olur canım narkozlu mu cekiliyomus

Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim. Az evvel bir tabak kayısı yedim. Inşallah sabah çıkarım tuvalete.. Ne zor ya bu kabızlık.. Progestan yüzünden oldu. Daha önce pek kabızlık çekmezdim. Bu ilaç dengemi bozdu. Sonu güzel olsun inşallah.. Sen nasılsın canım epey iyileştin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…