Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
katılıyorum canım dışarda bakıma anne şefkatine sıcak yuvaya muhtaç okdr çok çocuk var ki aslında evlat edinmek ülkemizde daha yaygın olabilse ama insanlar bitane çocuğuna bakabilecek kdr anca kazanıo bi tabıdık var kadın evlenmemiş 50li yaşlara yakın küçük bi kız evlat edindi kızını misler gibi büyütüyo şimdi durumuda baya ii çocuğun hayatı kurtuldu mutlu bi yuvası onu çok seven bi annesi oldu ii eğitim alabilecek güzel şeyler bunlar çocukla yıkılan yuvalar varken çocuk olmadığı için yıkılan yuvalarda büyük çelişki bnm babaannemide ilk eşi çocuk olmuo diye bırakıvermiş ortada halbuki tee ozamanlar tedavi fln yok belki de adamdan olmuodu çok yaşlı dedemle evlendiler ve şimdi çok şükür 6 tane evlat hepsi anne diyo ona öz evladı olmadığı halde

Kayısı yiyecem şimdi. Kuru kayısı var evde. Duphalac içtim ama fayda etmedi canım ya.. Bakalım sabaha hak kerim...

Insallah ise yarar ablam.

Bak sen agzina kurekle caksaydinya :)

Amin kuzum. Valla oyle oldu kurtulamadim

Cnm genel itibari ile daha iyiceyim.öksürük arttı bu sefer de

abla kuru kayısı kabak fln tüket ii gelir belki bide beyaz ekmek daha çok kabız yspıo sanki
Valla canım gece bayağı kayısı yemiştim epey fayda etti çok şükür. Bu sabah tuvalete çıkabildim.. Beyaz ekmek çok yemiyorum ama beni progestan mahvetti. Onu içine kadar bişey yoktu.
Evet aynen benim ki tam sopalık. Normalde bekleyiş sürecinde çocuğu bile kucağıma almama kızan adam bu sefer ne olduda böyle yaptı bilmiyorum. Apartmandan eve çıkarken bile alışveriş poşetlerini bile taşıtmaz. Dün çok asabiydi. Rahatını bozdum beyefendinin ondan sanırım..
Insallah ise yarar ablam.

Bak sen agzina kurekle caksaydinya :)

Amin kuzum. Valla oyle oldu kurtulamadim
Yaradı canım çok şükür. Daha iyiyim..

saol canım ya şu enfeksiyon ne illet bişeymiş yakanı bırakmadı gitti

Hic sorma bakalim daha ne kadar durecek canim.

Sevindim abla gecmis olsun.

Insallah abla. Ben de cok sık yasadigim icin biliyorum ne lanet bir sey oldugunu. 1 hafta wc cikamaz davul gibi siserdim.
Ben mahvoldum ya. Ölüyor insan gerçekten.. Bu kadar çilenin sonunda pozitifi görürüm inşallah gülüm. Dün hem ovulasyon hemde gebelik yaptım hala pozitif.. Inşallah sonuda öyle olur. Duânı eksik etme ablacım..

Çok sağol canım, bakalım randevu Da kesinleşir, ön görüşme yapıp deteylayacağız.

Muayeneye gittiğimi bende söylememiştim Hsg olunca mecbur söyledim..
Muayeneye gideceğimi az önce kahve içerken söyledim. Zaten sağ kaşıkta sıklıkla ağrı oluyordu. Hem de dedim ateş ölçümüm hiç düşmedi. İlaçlar dengemi bozdu. Mahallede 70 tl vereceğime infetilite bölümüne doçente gitmiş olacağım dedim. O da demedi Faruk bey e niye gitmiyorsun diye. Ki açıkçası o kadar negatif sonuçtan sonra oraya gidesim yoK. Adamın suçladığımdan değil. Ben uzak kalmak istiyorum. Bana hsg der mi bilmiyorum o yüzden o konuyu hiç açmadım, perşembe 15.30a randevu aldım. Hem sporuma giderim hem Dr.a giderim çünkü yoga dersini de kaçırmak istemedim.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Ya bizde mi öyle bilmiyorum ama ben adamla konuşunca hiç tatmin olmuyorum. Boş boş bakıyor yüzüme kırmamak için anlıyormuş gibi yapıyor ama anlamıyor söylediğim çoğu şeyi Birde benden fazla stres yapıyor ama belli etmiyor.. Bu ay Ona çaktırmadan günleri denk getiririm diye düşünüyordum ama Hsg çıkınca Birde Dr. Bu ayı da değerlendirin diyince plan bozuldu.. çok bişey beklememek lazım onlardan çekingen davranıyorlar çünkü dilimizden anlamıyorlar galiba. Ben operasyondayken kapıyı dinlemiş herşeyi duymuş yanıma geldiğinde kıpkırmızıydı yüzü :) birazda suçlu hissediyor galiba onun baba olması için ben acı çekiyorum diye düşünüyor.. Ne biliyim denge hep bizim elimizde Buda çok yoruyor..

En başından beri çocuk konusu ikimiz için bir açmaz oldu zaten. Evlendim, üçüncü ayımızda gebe kaldım ama kaybettik. Sonra işler hep ters gitti, bu konu sanırım tabumuz oldu. Bu kadar acı bu hale getirdi. Önce Ümit sonra acı, önce Ümit sonra acı... Normal sanırım. Yani düşünsene bir sorunun var ama çözüm asla sende ya da senin elinde değil. Erkekler için çok zor olmalı. Alışık onlar kontrolü elde tutmaya. Ki sorunu yaşayan bünye benim ve ben de bu çözümün benim yapacağım bir şey ile gelmeyeceğini bilmekten ötürü ben de çok Yorgun'um....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…