Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asilama ayin 12'sinde yapilmisti dimi? Henuz igne etkisi gecmemistir abla. Gectikten sonra da insallah pozitifi gorursun Allah'in izniyle

Asilama ayin 12'sinde yapilmisti dimi? Henuz igne etkisi gecmemistir abla. Gectikten sonra da insallah pozitifi gorursun Allah'in izniyle
Evet canım 12 nisanda yapıldı. Inşallah sonu bebiş olsun hayırlısıyla.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm Allah razı olsun canım benim..

Hosbuldum cnm şükür iyi geçti yine yine yine gitmek isterim Allah sağlık verirse inş.rabbim sizlere de nasip etsin ins

Hos geldin canim. Allah kabul etsin.

Evet canım 12 nisanda yapıldı. Inşallah sonu bebiş olsun hayırlısıyla.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm Allah razı olsun canım benim..

Ne demek ablacim Allah senden de razi olsun.

Eki Görüntüle 1983124
Hiç böyle bir tablo görmemiştim. Dış gebelik oluşmuş. Nasıl oluyor da kanama yaşadıktan sonra test pozitif çıkıyor...
Dış gebelikte lekelenme kanama olsa bile beta hcg nin dusmesi bazen 45 günü bile bulabiliyor çok yavaş düşüyor iğneyle o yüzden pozitif devam etmiştir

ZehreNur cnm bana doktor dün decapeptyl depo diye bi igne yapti lucrin degil ama ayni mantik hormonlari baskilayici. bende lekelenme ve kasik ağrısı yapti. bi de acaip sinirli ve uykulu oldum
Prespektusunde yazıyo mu peki leke olması normal mi
Bende leke olmadı şimdiye kadar
Onun dısındakiler normaldir heralde sonucta hormon ilacı
Bende sinir ve uykuda olmadı.ama tüp bebek ilaclarında olmustu
Tekrar hayırlı olsun tedavin profil resmindeki gibi tatlı bi kızın olsun inşallah

B BenanAsiye canım nasılsın dişin agrıyodu naptın gecti mi inş daha iyisindir

evet cnm yan etkilerinde var ondan sorun etmedim zaten normal heralde diye

Kasıklarımda ve belimde çok şiddetli bir ağrı var ateş güzel gidiyor diye umutluydum ama bugün progesteron 12 çıktı bütün ümidimi yitirdim sanırım benim düşük ve kimyasal progesteron eksikliğinden oldu keşke şöyle içime sinen bir doktor olsa beni anlayacak

Hosgeldin canim Allah kabul etsin ibadetlerini..
Daha iyi misin ?
Hosbuldum cnm inş kabul olur dualarımız.iyi olmaya çalışıyorum.doktorum üniversite hastanelerinde bakılan bazı kan tahlilleri istedi pıhtılaşma falan eşli bakılan testlerde varmış bir kısmını umreye gitmeden yaptırdım bir kismida bu ayın 28 inde inş bir sorun çıkmaz . Hemen başlamak istiyoruz çalışmalara nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…