7 gündür kullanıyorum..ilk defa başım döndü canım...eskidende kullanmıştım..hiç etkilememişti beni...hayırlısı bakalım...
amin gülüm inşallah..Allah razı olsun denizcim...
Allah razı olsun kuzum..dua eden dilleriniz dert görmesin inşallah gülüm...hepimizin yüzü gülsün inşallah...
yok canım ben alttan hiç atmadım..hep ağızdan oral alıyorum..ama olsaydı 7 gündür etki ederdi..bakalım yarında olacakmı?şimdilik iyiyim...Rabbim hayırlısıyla haftaya pozitifi görmeyi nasip etsin...
beni 2009-2010 yılında hiç etkilemedi canım...progestandan olduğunu düşünmüyorum..öğleden sonra hiç olmadı zaten..öğleye yakın oldu ya aclıktan kan şekerim düştü yada bebişten bakalım hayırlısı hakkımızda...
Aut ne güzel yaaa maşallah. Ben çok kilolu değildim ama birazcık göbeğim vardı . Ancak şimdiye :) olmaya başladı. Tam dediğin gibi o pitpitlari duyduk damar atması gibi. Karnım çok belirgin çıktı artık o tekneleri hissetmek istiyorum. O zaman biraz daha rahat hissedeceğm. Nerde uyuduğunu filan anlıyorsun süper ya:) sen baya zayiftin onunda etkisi olmalı zannedersem.canım ben tanıyorum artık hıslerı mesela çöyle oluyor bır bölgede baskı hıssedıyorsun elınle mınıcık bastır orası acıyorsa bebek orada demek. benım ureklı karnımda dolaşıyor valla ve hep aynı yerde uyuyor oraya gecınce anlıyrumkı hareketsızlesecek.epey yol aldın artık hareket hıssedeceksın tabı. içinde balık kayıyormus gıbı oluyor mesela bırde pıt pıt pıt dıye damar atması gıbı o da hıçkırıkmıs bende bazen o kadar cok oluyor ki dısardan görunuyor
hastalıgı bosver normaldede bu kadar sogan ya da suyu ıyı olur bence hamılelıge faydası olur zararı olmaz sogan yapmayından kasıt kür o zaman uzun sürüyor ve gunluk çok içiyorsun . sogan almak ıyı cunku antıbıyotık ben olsam hıc düşünmem bileCanım normalde hamileyken soğan suyunun söktürücü özelliğinden dolayı yasak. Bu karisimdaki soğan suyu toplamda 3-4 yemek kaşığı eder etmez. Balla karsitridiktan sonra bir tatlı kaşığı alsan bence bir şey olmaz.(içine giren miktar çok az olacak ) Ama arkadaslarada sormak lazım.
Canım direk bir zararı olduğunu zannetmiyorum. Ama kapalı dondurmalar çok aşırı şekerli. Ve bu şeker normal şeker değil. Katkılı şeker. Eğer çok yenirse gebelik sekerine etki edebilir . Bir digeride gereksiz. kilo ya sebep olabilir. Ben kapalı olunca bir kaç isirik alıp bırakıyorum. Hem gönlüm geçiyor hemde şekeri aza indirmiş oluyorum .dondurma yemek bebek için zararlı mı kızlar bir yerde dınlemıstım ?
hastalıgı bosver normaldede bu kadar sogan ya da suyu ıyı olur bence hamılelıge faydası olur zararı olmaz sogan yapmayından kasıt kür o zaman uzun sürüyor ve gunluk çok içiyorsun . sogan almak ıyı cunku antıbıyotık ben olsam hıc düşünmem bile
bn yumurta hiç sevmem ztn 6 buçukta evden çıkıyorum peynir domates fln yapıorm ekmek arası poğaça fln yemiyim diye yumurta yalan oluo öyle haşlıyımda bi lokmada yutayım çıkmadan fln hayatta yapamam haftasonu yiyorum sadece :) ama peynir süt yoğurt onlara bayılıyorum tabi meyve sevmem ama zorla bi tane yiyorum ceviz hiç atlamıyorum balıktan tiksindim açıkcası yemiyorum ama et tavuk yiyebiliyorum
oyy maşallah annesiii kilosu ıyı gıdıyor yanı
yok canım bulantım yok olsada sessız sessız mınıcık görmezden gelecek kadar ama iştahsızlık var . yemeye calısyorum tabıı ki ama çok zorlanıyorum
bebegin kilosu haftasıyla uyumlu gıdıyor hatta bebek önden gıdıyor aslında. dısarı cıkınca yıyrum yemek ama dışardan ne kadar saglıklı yemeye calıssakta ınsna guvenemıyor gene de bunalınca yemege gıdıyoruz.Aut ne güzel yaaa maşallah. Ben çok kilolu değildim ama birazcık göbeğim vardı . Ancak şimdiye :) olmaya başladı. Tam dediğin gibi o pitpitlari duyduk damar atması gibi. Karnım çok belirgin çıktı artık o tekneleri hissetmek istiyorum. O zaman biraz daha rahat hissedeceğm. Nerde uyuduğunu filan anlıyorsun süper ya:) sen baya zayiftin onunda etkisi olmalı zannedersem.
Canım ya öncelikle moralini bozma sen hiç bir şey yemeden bile bebek senden alacağını alır. İnşallah. Ama sen halsiz dusersin. Böyle iştahlı yemek yiyen insanların yanına filan gitsen.kalabalık sofralara ya da. O da çok etkili oluyor. İnsan yalnız oldukça yiyesi gekmiyor
dondurma yemek bebek için zararlı mı kızlar bir yerde dınlemıstım ?
hanı sütlü ya bu sayede kalsıyummu almıs oluruz dıye düşündüm gebelik şekeri olmasa bıle şeker zararlı ya haklısın :) tüh kolay yenen bır sey bulmustumCanım direk bir zararı olduğunu zannetmiyorum. Ama kapalı dondurmalar çok aşırı şekerli. Ve bu şeker normal şeker değil. Katkılı şeker. Eğer çok yenirse gebelik sekerine etki edebilir . Bir digeride gereksiz. kilo ya sebep olabilir. Ben kapalı olunca bir kaç isirik alıp bırakıyorum. Hem gönlüm geçiyor hemde şekeri aza indirmiş oluyorum .
Ne gibi bir zarar tatlim ben hic duymadim yiyorum.
Valla zor geçiyor ne yalan söyleyim. Ama hafta sonum hızlı geçer çünkü annemler gelecek. Uzun süredir annem gelmiyordu. Bu Bakıcı işi için bana kırılmıştı biraz. Babam bugün aradı annenle hafta sonu geliyoruz dedi. Çok sevindim. Kızımın gösterisini izleyecekler hemde ogün benim doğum günüm.. Yanımda olmuş olacaklar.. Inşallah haftaya güzel haberi vermek nasip olur gülüm.. Hakkımızda hayırlısı inşallah...benı ne ağızdan en alttan etkılememıstı ayrıca benım beırtılerımde erkend cıktı biliyorsunuz 6. gun anladım 7. gun kanda cıktı 5. gunde zaten aklımdan gecmedı bıle cok yogundum ordan oraya ucak yolculukları yaptım aynı hafta ıcınde vucudum ne duurmdaydı hıc haberım yok sadece tatlı tatlı uyku uyudugumu hatılrıyorum tuhaf sekılde ıc huzuru vardı . bencede progesteron yapsa öncede kulanmıstın o zamanda yapardı ya da ılk 4-5 gun yapardı. tansıyonunu ölçtur bır yerden bır bak bakalım ama tansıyon olsa sende bılırdın . dpo 5 tesın takıp edıyorum gunler zor gecer sana şimdi ama ne yapalım mecbur. dört gözle beklıyoruz bakalım
Tatlım ya abartmamak şartıyla yense bir şey olmaz. Birde biz yaz gebesi olacağız. Çok kacinilmaz bir durum. Sadece dikkat etmek lazım geliyor bana. Çünkü glukoz fruktoz çok zararlı. Fazla şeker çok zararlı. Bir arkadaş dokuz ay hiç bir şey yememiş. sadece meyve yiyormus. Top gibi karnı vardı diyorduk nasıl yaşıyor. Dört kilo bebek doğurdu. Cokta zor doğumu olduhanı sütlü ya bu sayede kalsıyummu almıs oluruz dıye düşündüm gebelik şekeri olmasa bıle şeker zararlı ya haklısın :) tüh kolay yenen bır sey bulmustum
bebegin sana hediye gibi gelir inşllah belkıde gelmıstır :)Valla zor geçiyor ne yalan söyleyim. Ama hafta sonum hızlı geçer çünkü annemler gelecek. Uzun süredir annem gelmiyordu. Bu Bakıcı işi için bana kırılmıştı biraz. Babam bugün aradı annenle hafta sonu geliyoruz dedi. Çok sevindim. Kızımın gösterisini izleyecekler hemde ogün benim doğum günüm.. Yanımda olmuş olacaklar.. Inşallah haftaya güzel haberi vermek nasip olur gülüm.. Hakkımızda hayırlısı inşallah...
Kilo sorunum var ama dondurmadan vazgecemem :)) Bakteri urettigini ilk kez duydum valla.bakterı üretebilirmiş, katkılı şekerli ya o sorun ve kilo sorunu olanlara kilo yaparmış
Amin gülüm inşallah kuzum...bebegin sana hediye gibi gelir inşllah belkıde gelmıstır :)
babam nescafeleri fondipliyodu
Bıldırcın yumurtasını araştır cnm bir tanesi 7-8 tane tavuk yumurtasına denk diye Hatırlıyorum haftada 2 falan yetiyor araştırbn yumurta hiç sevmem ztn 6 buçukta evden çıkıyorum peynir domates fln yapıorm ekmek arası poğaça fln yemiyim diye yumurta yalan oluo öyle haşlıyımda bi lokmada yutayım çıkmadan fln hayatta yapamam haftasonu yiyorum sadece :) ama peynir süt yoğurt onlara bayılıyorum tabi meyve sevmem ama zorla bi tane yiyorum ceviz hiç atlamıyorum balıktan tiksindim açıkcası yemiyorum ama et tavuk yiyebiliyorum
Bu karar annenin kararıdır eşine söyle.fazla müdahale etmesin canım.. Bende az evvel yemek yedik sofradan kalktım bir başım döndü olduğum yere oturdum hemen. Eşim diyor ne oldu yine başım döndü dedim. Hemen tansiyon aletini getirdi. Tansiyonumu ölçtük normal çıktı.. Hayırlısı bakalım..Esim moralimi cok bozdu. Resmen dogum konusunda bile uzlasamiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?