Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benı ne ağızdan en alttan etkılememıstı ayrıca benım beırtılerımde erkend cıktı biliyorsunuz 6. gun anladım 7. gun kanda cıktı 5. gunde zaten aklımdan gecmedı bıle cok yogundum ordan oraya ucak yolculukları yaptım aynı hafta ıcınde vucudum ne duurmdaydı hıc haberım yok sadece tatlı tatlı uyku uyudugumu hatılrıyorum tuhaf sekılde ıc huzuru vardı . bencede progesteron yapsa öncede kulanmıstın o zamanda yapardı ya da ılk 4-5 gun yapardı. tansıyonunu ölçtur bır yerden bır bak bakalım ama tansıyon olsa sende bılırdın . dpo 5 tesın takıp edıyorum gunler zor gecer sana şimdi ama ne yapalım mecbur. dört gözle beklıyoruz bakalım

Aut ne güzel yaaa maşallah. Ben çok kilolu değildim ama birazcık göbeğim vardı . Ancak şimdiye :) olmaya başladı. Tam dediğin gibi o pitpitlari duyduk damar atması gibi. Karnım çok belirgin çıktı artık o tekneleri hissetmek istiyorum. O zaman biraz daha rahat hissedeceğm. Nerde uyuduğunu filan anlıyorsun süper ya:) sen baya zayiftin onunda etkisi olmalı zannedersem.

Canım ya öncelikle moralini bozma sen hiç bir şey yemeden bile bebek senden alacağını alır. İnşallah. Ama sen halsiz dusersin. Böyle iştahlı yemek yiyen insanların yanına filan gitsen.kalabalık sofralara ya da. O da çok etkili oluyor. İnsan yalnız oldukça yiyesi gekmiyor

hastalıgı bosver normaldede bu kadar sogan ya da suyu ıyı olur bence hamılelıge faydası olur zararı olmaz sogan yapmayından kasıt kür o zaman uzun sürüyor ve gunluk çok içiyorsun . sogan almak ıyı cunku antıbıyotık ben olsam hıc düşünmem bile

dondurma yemek bebek için zararlı mı kızlar bir yerde dınlemıstım ?
Canım direk bir zararı olduğunu zannetmiyorum. Ama kapalı dondurmalar çok aşırı şekerli. Ve bu şeker normal şeker değil. Katkılı şeker. Eğer çok yenirse gebelik sekerine etki edebilir . Bir digeride gereksiz. kilo ya sebep olabilir. Ben kapalı olunca bir kaç isirik alıp bırakıyorum. Hem gönlüm geçiyor hemde şekeri aza indirmiş oluyorum .

Reactions: iiz

Yani haklısın. Bende düşünmezdim. Ben günlük muhakkak soğan yerim.ya yemeginnicinde ya salatanijn içinde. Hastalıkları önlemede önemli bence

Canim yumurta onemli ve sabah olmasi sart degil yiyebilirsen oglen ya da aksam da olur yani :)
Ben baligi cok severim sanirim her gun yesem de tiksinmem :)
Ben de peynir ve yogurt yiyemiyorum. Bol bol sut iciyorum bir de meyveli yogurt yiyorum. Ozellikle su Sek'in Quark'lari varya. Zaten yuksek kalsiyum ve protein iceriyor :)

Evet teyzesi cok sukur kilomus iyi :)
Valla son zamanlarda istesen de yiyemiyorsun. Bak son aydayim. Bebek mideyi oyle sıkıştırdı ki artik iki lokmada dunyayi yemis gibi oluyorum. Mide yanmasini hic saymayayim. Dun gece 2 3 defa yanmadan dolayi uyandim.

bebegin kilosu haftasıyla uyumlu gıdıyor hatta bebek önden gıdıyor aslında. dısarı cıkınca yıyrum yemek ama dışardan ne kadar saglıklı yemeye calıssakta ınsna guvenemıyor gene de bunalınca yemege gıdıyoruz.

canım, bebegin hareketını ve pıt pıt ları hıssedıyorsun ama tekme bıraz gec gelıyor ben su ana kadar 2 ere tekme yedıgmı düşünüyorum ki, içimde hareket etmelerı oynamaları 14. hafta sonuna dogru basladı 15 . hafta eşimle dışardan karmımda ordan oraya kaymasını resmen ızledık ama tekme fazla olmadı galıba kaslar ıyıce guclenene kadar tekmeler gelmıyor. en cok balık gıbı kaymasıyla butun gun pıt pıt yapmasını gözlemlıyorum ben bazen oyle dıstan yapıyor ki karnım ınıp cıkıyor

hanı sütlü ya bu sayede kalsıyummu almıs oluruz dıye düşündüm gebelik şekeri olmasa bıle şeker zararlı ya haklısın :) tüh kolay yenen bır sey bulmustum

Valla zor geçiyor ne yalan söyleyim. Ama hafta sonum hızlı geçer çünkü annemler gelecek. Uzun süredir annem gelmiyordu. Bu Bakıcı işi için bana kırılmıştı biraz. Babam bugün aradı annenle hafta sonu geliyoruz dedi. Çok sevindim. Kızımın gösterisini izleyecekler hemde ogün benim doğum günüm.. Yanımda olmuş olacaklar.. Inşallah haftaya güzel haberi vermek nasip olur gülüm.. Hakkımızda hayırlısı inşallah...

hanı sütlü ya bu sayede kalsıyummu almıs oluruz dıye düşündüm gebelik şekeri olmasa bıle şeker zararlı ya haklısın :) tüh kolay yenen bır sey bulmustum
Tatlım ya abartmamak şartıyla yense bir şey olmaz. Birde biz yaz gebesi olacağız. Çok kacinilmaz bir durum. Sadece dikkat etmek lazım geliyor bana. Çünkü glukoz fruktoz çok zararlı. Fazla şeker çok zararlı. Bir arkadaş dokuz ay hiç bir şey yememiş. sadece meyve yiyormus. Top gibi karnı vardı diyorduk nasıl yaşıyor. Dört kilo bebek doğurdu. Cokta zor doğumu oldu iri olduğu için.Ama bebeği hemen aldılar şeker testinl filan yaptılar organlarına baktılar. Çok şekerden dolayı bazı tetkikler yaptılar. Meyve deki doğal şeker birde. Yapayi neler yapar?

bebegin sana hediye gibi gelir inşllah belkıde gelmıstır :)

Bıldırcın yumurtasını araştır cnm bir tanesi 7-8 tane tavuk yumurtasına denk diye Hatırlıyorum haftada 2 falan yetiyor araştır

Esim moralimi cok bozdu. Resmen dogum konusunda bile uzlasamiyoruz...
Bu karar annenin kararıdır eşine söyle.fazla müdahale etmesin canım.. Bende az evvel yemek yedik sofradan kalktım bir başım döndü olduğum yere oturdum hemen. Eşim diyor ne oldu yine başım döndü dedim. Hemen tansiyon aletini getirdi. Tansiyonumu ölçtük normal çıktı.. Hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…