- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.419
- 798
Bu karar annenin kararıdır eşine söyle.fazla müdahale etmesin canım.. Bende az evvel yemek yedik sofradan kalktım bir başım döndü olduğum yere oturdum hemen. Eşim diyor ne oldu yine başım döndü dedim. Hemen tansiyon aletini getirdi. Tansiyonumu ölçtük normal çıktı.. Hayırlısı bakalım..
bence o açık dondurmalarda kepçelerdr fln şekerli ıslak ortam olduğu için bakteri üreme riski yüksekmiş ondan olmasnhanı sütlü ya bu sayede kalsıyummu almıs oluruz dıye düşündüm gebelik şekeri olmasa bıle şeker zararlı ya haklısın :) tüh kolay yenen bır sey bulmustum
Ah bu erkekler ne diyim. Benim eşim bana bir kez bile devlet demedi. Bebeğim öldüğünde sadece devlette baktıralım dedim ben bakalım orası da özel gibi mi diyecek diye. Sen özel için diret canım. Sağlıkla kurtarsın Rabbim canım..Ben dogumu ozelde yapmak istiyorum o devlette. Para harcamaya cok merakliymisim ben. Neden kendimi mahvettireyim anlamiyorum. Devletteki doktorum normal dogum yapamazsin ama son ana kadar da sezeryan diyemem dedi. Yani sona kadar normale zorlayacaklar ben denek miyim
Hayirlisi olsun ablacim insallah bebek seninledir bu ay.
aaa bak onu yiyebilirim ztn haftada 2 yiyorum ancaBıldırcın yumurtasını araştır cnm bir tanesi 7-8 tane tavuk yumurtasına denk diye Hatırlıyorum haftada 2 falan yetiyor araştır
Ah bu erkekler ne diyim. Benim eşim bana bir kez bile devlet demedi. Bebeğim öldüğünde sadece devlette baktıralım dedim ben bakalım orası da özel gibi mi diyecek diye. Sen özel için diret canım. Sağlıkla kurtarsın Rabbim canım..
Benim de yine tuttu ve uyuyamadim da. Kahveyi de azalttim baya icmiyorum.Türk kahvesi duydum ben de ama o da uykumu kaçırırsa diye korkuyorum çünkü öyle bir durumda uyumak en iyi çözüm oluyor
Canim ben et ve tavuk yemiyorum. Yiyemiyorum hamilelikten once de boyleydi. Sabahlari kahvalti yapmadan cikardim simdi muahkkak kahvalti yapıyorum ve her gun bir organik yumurta yiyorum. Peynor yogurt surekli tuketiyorum. Cig badem ve ceviz yemeye dikkat ediyorum. Meyve gunduz yemeye calisiyorum. Birde kabiz olmamak icin kayisi ve incir kurusu yiyorum. Yumurta yemeye calis bence.bn yumurta hiç sevmem ztn 6 buçukta evden çıkıyorum peynir domates fln yapıorm ekmek arası poğaça fln yemiyim diye yumurta yalan oluo öyle haşlıyımda bi lokmada yutayım çıkmadan fln hayatta yapamam haftasonu yiyorum sadece :) ama peynir süt yoğurt onlara bayılıyorum tabi meyve sevmem ama zorla bi tane yiyorum ceviz hiç atlamıyorum balıktan tiksindim açıkcası yemiyorum ama et tavuk yiyebiliyorum
valla yumurta çok zor ama bıldırcın yumurtasına bakıcam bi veson söyledi kuru kayısı bende yiyodum bıraktm artk demir hapı fazla çalıştırdı bnm bağırsaklarıBenim de yine tuttu ve uyuyamadim da. Kahveyi de azalttim baya icmiyorum.
Canim ben et ve tavuk yemiyorum. Yiyemiyorum hamilelikten once de boyleydi. Sabahlari kahvalti yapmadan cikardim simdi muahkkak kahvalti yapıyorum ve her gun bir organik yumurta yiyorum. Peynor yogurt surekli tuketiyorum. Cig badem ve ceviz yemeye dikkat ediyorum. Meyve gunduz yemeye calisiyorum. Birde kabiz olmamak icin kayisi ve incir kurusu yiyorum. Yumurta yemeye calis bence.
Bıldırcın yumurtasını araştır cnm bir tanesi 7-8 tane tavuk yumurtasına denk diye Hatırlıyorum haftada 2 falan yetiyor araştır
aaa bak onu yiyebilirim ztn haftada 2 yiyorum anca
Valla canım burda 2 tane özel hastane vardı. Biri yolsuzluk yüzünden kapandı sahibi hala içerde yatıyor. Öbür hastane tek kaldı o yüzden bunlar da tekiz diye fiyatı şişiriyor. Doktora her gittiğimde fiyat artıyor mübalasız. Ama orasıda olmasa daha kötü. Inşallah senin içinde en hayırlısı nere ise orası olsun canım. Kendini üzme.. Eşinle sakin sakin konuş. Erkekler bizi anlamıyor malesef.. Bir oluyor veriversin nolmuş. Çocuk isterken iyide para öderkenmi kötü. Eşine kızdım vallaAbla ben devletteki doktorumdan cok memnunum. Ama kadin normal yapamazsin dedigi halde sszeryan olacaksin da demiyor. Bana sezeryana tamam dese ben ozele gitmezdim zaten o kadar seviyorum doktorumu.
Burada sadece bir tane ozel hastane var ve rekabet olmadigi icin fiyatlari kafalarina gore ucurmuslar.
Suan inan cok uzgunum. Boyle bisey icin beni bu halimle cok kirdi.
Canım ben kızıma yediriyorum. Tavaya yağda kırıyoruz. Haşlamada faydalı oluyor. Süper hem bağışıklığı güçlendiriyor hemde hastalıklara karşı koruyor.kilo aldırıyor.ben memnunum açıkçası. Tadı aynı tavuk yumurtası gibi. Benim kız huylu biraz öyle herşeyi yemiyorBıldırcın yumurtasını genelde çiğ yiyorlar. O da pişiriliyor mu acaba ben hiç denk gelmedimde pişiren? Çiğ yemek sıkıntı yaratabilir çünkü.
Valla canım burda 2 tane özel hastane vardı. Biri yolsuzluk yüzünden kapandı sahibi hala içerde yatıyor. Öbür hastane tek kaldı o yüzden bunlar da tekiz diye fiyatı şişiriyor. Doktora her gittiğimde fiyat artıyor mübalasız. Ama orasıda olmasa daha kötü. Inşallah senin içinde en hayırlısı nere ise orası olsun canım. Kendini üzme.. Eşinle sakin sakin konuş. Erkekler bizi anlamıyor malesef.. Bir oluyor veriversin nolmuş. Çocuk isterken iyide para öderkenmi kötü. Eşine kızdım valla
Evet ben kıza bir süre Çiğ verdim nasıl bayılıyordu tadına ama Zararlı OLDUĞUNU duydum bıraktık özellikle hergün yenmesi Zararlı imiş pişirip de yeniyor cnm bir lokmada:)Bıldırcın yumurtasını genelde çiğ yiyorlar. O da pişiriliyor mu acaba ben hiç denk gelmedimde pişiren? Çiğ yemek sıkıntı yaratabilir çünkü.
Ay cnm geçmiş olsun migren hamile kalıyorsun yine peşini bırakmıyor insanınBenim de yine tuttu ve uyuyamadim da. Kahveyi de azalttim baya icmiyorum.
Canim ben et ve tavuk yemiyorum. Yiyemiyorum hamilelikten once de boyleydi. Sabahlari kahvalti yapmadan cikardim simdi muahkkak kahvalti yapıyorum ve her gun bir organik yumurta yiyorum. Peynor yogurt surekli tuketiyorum. Cig badem ve ceviz yemeye dikkat ediyorum. Meyve gunduz yemeye calisiyorum. Birde kabiz olmamak icin kayisi ve incir kurusu yiyorum. Yumurta yemeye calis bence.
Cnm zıtlaşmayın Güzelce otur Konuş korkularından bahset para için mi yapıyor gerçekten yoksa normal olsun diye mi acaba?Bir de asil cocuk isteyen o yani beni ikna eden o. Bana kalsa bi 3 5 sene daha ertelerdim. Cimrilige son boktayi koydu artik. Daha bebek icin elini cebine atmadi ya. Kafayi yedirecek bana.
Allah yardımcın olsun gülüm..Bir de asil cocuk isteyen o yani beni ikna eden o. Bana kalsa bi 3 5 sene daha ertelerdim. Cimrilige son boktayi koydu artik. Daha bebek icin elini cebine atmadi ya. Kafayi yedirecek bana.
Bu kişiden kişiye değişir, böyle bir kıstas yok. Tek bir ölçümle yorum yapmak imkansız, düzenli takip etmek gerekir çünkü önmeli olan ateşin kaç olduğu değil ne kadar artıp düştüğü.Arkadaşlar merhaba. Adet zamanı yani gelmeye yakın ateş kaç derece civarında olmalı? Ölçüm dil altından..
Ben de faydalıdır diye aldım ama ne kadar yiyeceğimi bilemedim. İlk gün iki tane haşladım yedim zaten bir lokma bir şey :) sonra internetten baktım haftada iki tane yenebilir yazıyorEvet ben kıza bir süre Çiğ verdim nasıl bayılıyordu tadına ama Zararlı OLDUĞUNU duydum bıraktık özellikle hergün yenmesi Zararlı imiş pişirip de yeniyor cnm bir lokmada:)
B BenanAsiye canım bu arada ben 15 gündür falan şekerimi ölçmeye başladım. Fırsat buldukça ölçüyorum yemekten önce ve yemekten 2 sa sonra. Şimdiye kadar yolunda gidiyor her şey. Belirli aralıklar içinde ilerliyor. Sen de ölçmek istiyordun ya merak ettim naptın başladın mı ?Canım direk bir zararı olduğunu zannetmiyorum. Ama kapalı dondurmalar çok aşırı şekerli. Ve bu şeker normal şeker değil. Katkılı şeker. Eğer çok yenirse gebelik sekerine etki edebilir . Bir digeride gereksiz. kilo ya sebep olabilir. Ben kapalı olunca bir kaç isirik alıp bırakıyorum. Hem gönlüm geçiyor hemde şekeri aza indirmiş oluyorum .
Canım ben de çok seviyorum ama şu şeker mevzusu yüzünden kısıtlı yiyorum. Hazır paketli dondurma yemiyorum. Mado da kilo işi kesme dondurma satılıyor, alıp dolaba attım arada bir dilim yiyorum. En azından içinde koruyucu kıvam artırıcı vs yok.dondurma yemek bebek için zararlı mı kızlar bir yerde dınlemıstım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?