Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bir sey daha sorsam?
Takvimde bazi gunler sari renkle vurgulanmis. Anlami nedir acaba?

Benim de 26 Nisan gösteriyor inşallah güzel sonuçlar alırız ateş yüksek gidince heyecanlanıyorum ister istemez

Evet ben kıza bir süre Çiğ verdim nasıl bayılıyordu tadına ama Zararlı OLDUĞUNU duydum bıraktık özellikle hergün yenmesi Zararlı imiş pişirip de yeniyor cnm bir lokmada:)
küçükken bende çok zayıftım hastalanırdım hep bronşit fln olmuşum ozaman bana da vermişler annem söylüyodu :)

Evet cnm fazla yenmiyor çünkü bir tanesini yiyorsun 7 tavuk yumurtasına denk oluyor:)

küçükken bende çok zayıftım hastalanırdım hep bronşit fln olmuşum ozaman bana da vermişler annem söylüyodu :)
Evet çok yarayışlı imiş tek köyü tarafı markette 12 li satılıyor sanırım son kullanma tarihine kadar tüketmek sıkıntı.haftada 2 yiyorsun çümkü.

Evet çok yarayışlı imiş tek köyü tarafı markette 12 li satılıyor sanırım son kullanma tarihine kadar tüketmek sıkıntı.haftada 2 yiyorsun çümkü.
evet bende hep 12li gördüm minicik ztn eşime de yedirsem ama o yumurtaya da bayılır bide öğretmen hafta da 4 5 gün yiyo ztn yumurtasını fazla gelir ozamanda

evet bende hep 12li gördüm minicik ztn eşime de yedirsem ama o yumurtaya da bayılır bide öğretmen hafta da 4 5 gün yiyo ztn yumurtasını fazla gelir ozamanda
Komşuyla ortaklaşa almak gerekbiz buraya yeni taşındığımızda karşı komşu balkonda kafeste bıldırcın besliyordu:)Kızı vardı onun için almışlar hem de yumurtalarını kullanıyorlardı.ama daha sonra bakmaktan sıkılmıştı vermişlerdi birine:)
Keşke tane tane satılan yer olsa iyi olur

Ya ama benimki güncellemedi ne yapman gerek?
Canım App store a girip bi baksana güncellemeler kısmında görünüyor mu belki Manuel güncellenecektir benim ki wifi ye bağlanınca kendi otomatik güncelledi şöyle oldu en son

Eklentiler

• Screenshot_20170419-084918.webp
    21 KB · Görüntüleme: 29
Veson sende play store varsa oraya gir..ff nin tam adını yaz..karşına güncelle çıkar..ordan güncelleyi tıkla güncellenir canım...senin telin nasıl bilmiyorum ama...

Cnm zıtlaşmayın Güzelce otur Konuş korkularından bahset para için mi yapıyor gerçekten yoksa normal olsun diye mi acaba?

Canim her ikisi icin de yapiyor ama ben bir turlu dersimi anlatamiyorum. Bu aralar biraz sıkışığız. Dun kayinvalideyle konustuk. Baban sezeryan parasinin yarisini gondericek dedi. Onunla da konustuk. Burada ozelde 3700 lira sezeryan.
Neyse bu konuyu duyunca delirdi babamdan para mi istedin diye. Halbuki isteyen ben degilim yani.
Inanilmaz kalbimi kirdi konusmuyorum dunden beri.

Allah yardımcın olsun gülüm..

Amin ablacim sagol. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

K. validenle aran nasıl? arayıp olayı anlatsan onlar hallederler diye düşünüyorum. Maalesef bazı adamlar özellikle maddi konuları eksiklik olarak görüyorlar.. Bence bu başkalarından geçinmeye alışanlardan çok çok daha iyi, var öyle bir iki tanıdığım hiç hoşlanmıyorum. Sen konuyu devret sonra otur seyret bilirler onlar oğullarının damarını

Amin gülüm inşallah...kız öyle bir halim varki benimde bugün sanki çişimi tutmuş gibi karın bölgemde rahatsız bir durum var çişim geliyor habire...Allahım inşallah bebiştendir hayırlısıyla... dua et kuzum ya...haftaya test için gidecem inşallah Rabbim müjdeli haber almamızı nasip etsin...

Kayinvalidemle anlasamayiz canim pek. Kavga ettik desem hosuna gider o yuzden hic gerek yok konuu acmaya bence.

Allah hayirlara cikarsin abla insallah bebektendir. Guzel haberlerini bekliyor olucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…