Kayinvalidemle anlasamayiz canim pek. Kavga ettik desem hosuna gider o yuzden hic gerek yok konuu acmaya bence.
Allah hayirlara cikarsin abla insallah bebektendir. Guzel haberlerini bekliyor olucaz.
Amin gülüm inşallah hayırlısıyla Rabbim nasip etsin...bu günler acaba tam döllenme günlerimiki ya?sende moralini bozma..kaynanan son noktayı koymuş eşinde bir tuhaf yani...sen istemişsin sonuçta...bu erkekler hiç bizi anlamıyor ya bende ona deli oluyorum...Kayinvalidemle anlasamayiz canim pek. Kavga ettik desem hosuna gider o yuzden hic gerek yok konuu acmaya bence.
Allah hayirlara cikarsin abla insallah bebektendir. Guzel haberlerini bekliyor olucaz.
günaydın canım..hg..nasılsın?O zaman hiiç bulaşma :/
Amin gülüm inşallah hayırlısıyla Rabbim nasip etsin...bu günler acaba tam döllenme günlerimiki ya?sende moralini bozma..kaynanan son noktayı koymuş eşinde bir tuhaf yani...sen istemişsin sonuçta...bu erkekler hiç bizi anlamıyor ya bende ona deli oluyorum...
günaydın canım..hg..nasılsın?
O zaman hiiç bulaşma :/
Amin gülüm inşallah hayırlısıyla Rabbim nasip etsin...bu günler acaba tam döllenme günlerimiki ya?sende moralini bozma..kaynanan son noktayı koymuş eşinde bir tuhaf yani...sen istemişsin sonuçta...bu erkekler hiç bizi anlamıyor ya bende ona deli oluyorum...
günaydın canım..hg..nasılsın?
Canım ben kızıma yediriyorum. Tavaya yağda kırıyoruz. Haşlamada faydalı oluyor. Süper hem bağışıklığı güçlendiriyor hemde hastalıklara karşı koruyor.kilo aldırıyor.ben memnunum açıkçası. Tadı aynı tavuk yumurtası gibi. Benim kız huylu biraz öyle herşeyi yemiyor
Bunuda tavuk yumurtası diye kandırıyoz. Severek yiyor çok şükür..
Evet ben kıza bir süre Çiğ verdim nasıl bayılıyordu tadına ama Zararlı OLDUĞUNU duydum bıraktık özellikle hergün yenmesi Zararlı imiş pişirip de yeniyor cnm bir lokmada:)
Sarı mı yeşil mi foto gönder bakalım
Allah razı olsun kuzum...duanı eksik etme..inşallah hepimiz hamiş olalım hayırlısıyla...İyiyim canım teşekkür ederim :) Seni takipteyim
doğru söylüyorsun döllenme şuana kadar olmuştur dimi bugün aşılama yapılalı tam bir hafta oldu..geçen hafta çarşamba yani bugünkü gün yapılmıştı...inşallah yerleşiyordur hayırlısıyla...sende boşver takma kafanı kocana ..sonuçta dönüp dolaşıp dediğini kabul edecek..gelip özür bile diler senden bak görürsün...hepsi aynı model bunların çünküYok canim hic bulasmam zaten.
Dollenme degil de yerlesme gunleri olmasi gerekmez mi abla bilmiyorum ki.
Erkekler bizi anlasa bu halde olmazdik zaten abla bosver.
bende çiğ yiyemem hayatta canım ya...kızım pişmiş seviyor..hiç haşlama vermedim daha..yağda kırılmış seviyor...Benim annemlerde alır ama hep çiğ yerler, bende yiyemezden o yüzden:)))
Allah razı olsun kuzum...duanı eksik etme..inşallah hepimiz hamiş olalım hayırlısıyla...
doğru söylüyorsun döllenme şuana kadar olmuştur dimi bugün aşılama yapılalı tam bir hafta oldu..geçen hafta çarşamba yani bugünkü gün yapılmıştı...inşallah yerleşiyordur hayırlısıyla...sende boşver takma kafanı kocana ..sonuçta dönüp dolaşıp dediğini kabul edecek..gelip özür bile diler senden bak görürsün...hepsi aynı model bunların çünkü
bende çiğ yiyemem hayatta canım ya...kızım pişmiş seviyor..hiç haşlama vermedim daha..yağda kırılmış seviyor...
X xDerinMavix Doğuma bu kadar az kalmışken eşinin yaptığına bak yasen psikolojik olarak hazır değilsin normal Doğuma bunu anlat eşine, Doğum esnasında bebeğe zarar verebilirim de, kendini normal Doğuma hazırlamanın hem psikolojik hem bedenen bir süreç gerektirdiğini söyle ne bileyim doktorla konuştur. Daha önceden bilmiyormuydu sezaryen düşündüğünü?
Amin gülüm..Allah razı olsun güzel duaların için canım benim...sende sağlıkla doğur inşallah kuzum..Malesef ablacim haklisin.
1 hafta kaldi teste de hadi hayirlisi pozitifle gelirsin insallah.
Aman yok kuzum onun derdi sezeryan degil sezeryana gidecek para.
Yok orda sadece watsap var güncellemeyi bekleyen wi fi açınca da olmuyorCanım App store a girip bi baksana güncellemeler kısmında görünüyor mu belki Manuel güncellenecektir benim ki wifi ye bağlanınca kendi otomatik güncelledi şöyle oldu en son
Canım App store a girip bi baksana güncellemeler kısmında görünüyor mu belki Manuel güncellenecektir benim ki wifi ye bağlanınca kendi otomatik güncelledi şöyle oldu en son
Ayarlar kısmında yazılım Güncelleme var onu yapmam gerekiyormuş onun için de wi fi istiyor muş.internet bulmam gerekiyormuş herhalde pek de anlamadım amaVeson sende play store varsa oraya gir..ff nin tam adını yaz..karşına güncelle çıkar..ordan güncelleyi tıkla güncellenir canım...senin telin nasıl bilmiyorum ama...
Epidural olacaksın aslında o şekilde normal doğum yapanlar var aslında inşsllah bir çıkış yolu bulursunuz.Canim her ikisi icin de yapiyor ama ben bir turlu dersimi anlatamiyorum. Bu aralar biraz sıkışığız. Dun kayinvalideyle konustuk. Baban sezeryan parasinin yarisini gondericek dedi. Onunla da konustuk. Burada ozelde 3700 lira sezeryan.
Neyse bu konuyu duyunca delirdi babamdan para mi istedin diye. Halbuki isteyen ben degilim yani.
Inanilmaz kalbimi kirdi konusmuyorum dunden beri.
Amin ablacim sagol. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
evet canım net olmayınca güncellemez...internetin olması lazım...benim ki otomatik yapmış ben bişey yapmadım...Ayarlar kısmında yazılım Güncelleme var onu yapmam gerekiyormuş onun için de wi fi istiyor muş.internet bulmam gerekiyormuş herhalde pek de anlamadım ama
Öyle zararları varmış o Yüzden pişirmek gerekBenim annemlerde alır ama hep çiğ yerler, bende yiyemezden o yüzden:)))
Cnm dpo günleri imiş onlar kızlar dedi.benim ff kendini güncellemedi o Yüzden hala eski şeklindeGönderdim. Teşekkürler şimdiden :)
Ilk sayfada Detaylı bilgi var cnm incelemeni tavsiye ederimSelam kızlar ateş ölçmeyi nasıl yapıyorsunuz kaç derece yükselmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?