Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kayinvalidemle anlasamayiz canim pek. Kavga ettik desem hosuna gider o yuzden hic gerek yok konuu acmaya bence.

Allah hayirlara cikarsin abla insallah bebektendir. Guzel haberlerini bekliyor olucaz.
Amin gülüm inşallah hayırlısıyla Rabbim nasip etsin...bu günler acaba tam döllenme günlerimiki ya?sende moralini bozma..kaynanan son noktayı koymuş eşinde bir tuhaf yani...sen istemişsin sonuçta...bu erkekler hiç bizi anlamıyor ya bende ona deli oluyorum...
O zaman hiiç bulaşma :/
günaydın canım..hg..nasılsın?

İyiyim canım teşekkür ederim :) Seni takipteyim

O zaman hiiç bulaşma :/

Yok canim hic bulasmam zaten.

Dollenme degil de yerlesme gunleri olmasi gerekmez mi abla bilmiyorum ki.
Erkekler bizi anlasa bu halde olmazdik zaten abla bosver.

Evet ben kıza bir süre Çiğ verdim nasıl bayılıyordu tadına ama Zararlı OLDUĞUNU duydum bıraktık özellikle hergün yenmesi Zararlı imiş pişirip de yeniyor cnm bir lokmada:)

Benim annemlerde alır ama hep çiğ yerler, bende yiyemezden o yüzden:)))

İyiyim canım teşekkür ederim :) Seni takipteyim
Allah razı olsun kuzum...duanı eksik etme..inşallah hepimiz hamiş olalım hayırlısıyla...
Yok canim hic bulasmam zaten.

Dollenme degil de yerlesme gunleri olmasi gerekmez mi abla bilmiyorum ki.
Erkekler bizi anlasa bu halde olmazdik zaten abla bosver.
doğru söylüyorsun döllenme şuana kadar olmuştur dimi bugün aşılama yapılalı tam bir hafta oldu..geçen hafta çarşamba yani bugünkü gün yapılmıştı...inşallah yerleşiyordur hayırlısıyla...sende boşver takma kafanı kocana ..sonuçta dönüp dolaşıp dediğini kabul edecek..gelip özür bile diler senden bak görürsün...hepsi aynı model bunların çünkü
Benim annemlerde alır ama hep çiğ yerler, bende yiyemezden o yüzden:)))
bende çiğ yiyemem hayatta canım ya...kızım pişmiş seviyor..hiç haşlama vermedim daha..yağda kırılmış seviyor...

X xDerinMavix Doğuma bu kadar az kalmışken eşinin yaptığına bak ya sen psikolojik olarak hazır değilsin normal Doğuma bunu anlat eşine, Doğum esnasında bebeğe zarar verebilirim de, kendini normal Doğuma hazırlamanın hem psikolojik hem bedenen bir süreç gerektirdiğini söyle ne bileyim doktorla konuştur. Daha önceden bilmiyormuydu sezaryen düşündüğünü?

Malesef ablacim haklisin.
1 hafta kaldi teste de hadi hayirlisi pozitifle gelirsin insallah.

Aman yok kuzum onun derdi sezeryan degil sezeryana gidecek para.

Malesef ablacim haklisin.
1 hafta kaldi teste de hadi hayirlisi pozitifle gelirsin insallah.

Aman yok kuzum onun derdi sezeryan degil sezeryana gidecek para.
Amin gülüm..Allah razı olsun güzel duaların için canım benim...sende sağlıkla doğur inşallah kuzum..

Canım App store a girip bi baksana güncellemeler kısmında görünüyor mu belki Manuel güncellenecektir benim ki wifi ye bağlanınca kendi otomatik güncelledi şöyle oldu en son
Yok orda sadece watsap var güncellemeyi bekleyen wi fi açınca da olmuyor

Canım App store a girip bi baksana güncellemeler kısmında görünüyor mu belki Manuel güncellenecektir benim ki wifi ye bağlanınca kendi otomatik güncelledi şöyle oldu en son
Veson sende play store varsa oraya gir..ff nin tam adını yaz..karşına güncelle çıkar..ordan güncelleyi tıkla güncellenir canım...senin telin nasıl bilmiyorum ama...
Ayarlar kısmında yazılım Güncelleme var onu yapmam gerekiyormuş onun için de wi fi istiyor muş.internet bulmam gerekiyormuş herhalde pek de anlamadım ama

Epidural olacaksın aslında o şekilde normal doğum yapanlar var aslında inşsllah bir çıkış yolu bulursunuz.

Ayarlar kısmında yazılım Güncelleme var onu yapmam gerekiyormuş onun için de wi fi istiyor muş.internet bulmam gerekiyormuş herhalde pek de anlamadım ama
evet canım net olmayınca güncellemez...internetin olması lazım...benim ki otomatik yapmış ben bişey yapmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…