Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin gülüm..Allah razı olsun güzel duaların için canım benim...sende sağlıkla doğur inşallah kuzum..

Allah senden de razi olsun ablam amin.

Epidural olacaksın aslında o şekilde normal doğum yapanlar var aslında inşsllah bir çıkış yolu bulursunuz.

Onu da yapamam ki canim sonra pansuman falan gerekecek onda da ben alttan muayeneyi bile gerile gerile zor oluyorum.

tsefem28 valla bu gece aklıma geldi...bu kız nerelerde ya...?
Buradayım canım sessizce takip ediyorum sizi tegl geldi benimde son gelişi olur inşallah bu ay gelir artık bebiş çok yoruldum artık takatım kalmadı bu son çırpınışım sanırım tamamen kapatıcam bu konuyu artık maddi manevi çöktük eşimin işleri bozuldu ortaklarıyla sorunlar çıktı başımız belada anlayacağın çok üzgünüm Rabbim bi şeyleri biliyor da ondan vermemil şimdiye kadar çocuk diyorum demek olmaması getekiyomuş belkide olsa bakamıcaktık vardır bundada bir hayır napalım dua edin kuzum çok kötüyüm

Allah yardımcın olsun canım sen içini ferah tut her şey yoluna girer inşallah.. Her yaşadığımızın bir nedeni var elbet sonu selamet olsun canımm

Canım çok iyi yapmışsın baslamakla. Yaa bende başlayacağım ama aletin içine konulan kit var ya elimde ondan yok. Onu gidip almam lazım eczaneden. Mayıs ayı itibariyle başlayacağım ınş. Yalnız bir arkadaşım dedi ki her gün her gün ölçüp te abartma sonra takıntı oluyor dedi. Bende haftada iki gun belirleyip sadece o iki gün yemekten önce ve sonra olcecegim. Ve her hafta aynı gün ve ogunde yapmaya çalışacağım.Yalnız buradaki doktorlar yemekten bir saat sonrasi ve iki saat sonrasını ayrı değerlendiriyorlar. Bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Galiba Mayisla birlikte başlamış olurum. İnşallah.
Bu arada mümkün mertebe karatay besleniyorum ama sabah kahvaltıda ekmek yiyorum. Ya da canimin istediği olursa tadına bakıyorum ya da yarısını yiyorum. Böyle böyle dengeleniyordur umarim:)

Evet çok yarayışlı imiş tek köyü tarafı markette 12 li satılıyor sanırım son kullanma tarihine kadar tüketmek sıkıntı.haftada 2 yiyorsun çümkü.

Canım Canan Karatay hamilelere çinde günde 10 yumurta getiriyorlar. Yiyin yiyebildiginiz kadar diyor:) bence sakıncası yoktur. Birde benim sağlıklı beslenen tanıdıklarım bir tavada iki üç kişi 10 tane filan bıldırcın yiyorlar. Hiç sorun olur diyeni duymadım. Ama araştırmak lazim

Geçmiş olsun canım..kendini üzme..Rabbim bir çıkış gösterir inşallah..tez vakitte herşey yoluna girsin inşallah kuzum...

Bilemiyorumki cnm ben hergün kıza veriyordum annem tv de Görmüş Zararlı hergün diye ben de nette araştırdım gerçekten de öyle yazıyor.zafrina hergün yiyemiyorum dedi ben de o zaman bıldırcın ye besin Değeri daha yüksek hergün yemiş gibi olursun dedim.herkes kendisi araştırsın Dr Una sorsun öyle hareket etsin:))

Hamile ve yetişkinleri bilmiyorum ama çocuklarda haftada 1 veya 2 defa uzman tavsiyesi ile yiyebilir.az yenmesinin sebebi çocukların erkenliğe erken girmesine neden oluyor...hergün vermeyin çocuklarınıza...

bende nete biraz baktm protein oranı çok yüksek olduğu için küçük çocukların böbreklerinde sıkıntı çıkartabilir gibi bişey yazıyodu bide östrojen arttırıyomuş erken ergenlik oluyomuş

Evet bu tarz Sıkıntılar varmış ben de o Yüzden kestim vermeyi:)
Hamile ve yetişkinleri bilmiyorum ama çocuklarda haftada 1 veya 2 defa uzman tavsiyesi ile yiyebilir.az yenmesinin sebebi çocukların erkenliğe erken girmesine neden oluyor...hergün vermeyin çocuklarınıza...

ben 39-37 ateş aralığından 38-39 ateş aralığına düştüm diye sevinen bir deliyim
canım içini ferah tut, şimdi göremesen de her gecenin bir sabahı, bir ışığı var. İnşallah tez zamanda hayatınıza arzuladığınız refah ve mutluluk gelir. Yaşını bilmiyorum ama zorda değilsen de zamana bırak. De ki, "sen ne zaman hazır olursan gel, ben buradayım. Şimdi seni bekleyerek yerimde duramayacağım. Bu nedenle seni beklemek yerine kendimi hayatın akışına bırakacağım, ama bebeğim sen gelirsen de her ne olursa olsun koşullarımız başımın üstünde yerin var."
Umarım tez zamanda tüm taşlar yerine oturur.

sürekli bir çiş halim var ya...tuvalete giriyorum çıkıyorum tekrar geliyor..çıldıracam...tutuyorum bu seferde karnıma baskı yapıyor...
Hadi inşallah güzel şeylerin habercisi oldun benim ilk belirtim bu oldu hep canım bi tuhaf hissediyodum sürekli tuvalete sıkışık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…