Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar epidural dogum hakkinda ne düşünüyorsunuz? "Prenses doğumu" da deniliyormuş
Bunun için doktor değiştirdim desem hatta hastane :) burda bi hastanede yapılıyor 250 tl farkla cuma ilk kontrole gidicem yeni doktoruma bakalım nasıl geçecek genel itibariyle tavsiye edilen de bi doktor tamamen normal doğum yanlısı hatta ssvd şiddetle destekliyor hastalariyla resimler paylaşıyor tebrik ediyor onları falan sevimli biri

Salı günü geldi regl canım ff diğer telde kaldı bozuk her zaman giremiyorum bilgileri bu tele de indiremedim

Rabbim feraha çıkarsın canım. Doğru diyorsun vardır bir hayır, beklemediğin bir anda gelir belki. İnşallah bir an önce düzelir işlerinizde. O çok daha önemli.

Yok ben de öyle her gün ölçmüyorum zaten istesem de ölçemiyorum çalıştığım için. Ben de karatay besleniyorum ama.. ama sı var işte :) haftada 2-3 kere tatlı yiyorum ve meyve çok yiyorum. bir de günde 2-3 dilim ekmek. Ama bunları yesem bile şekerim 110- 120 nin üstüne çıkmıyor şimdilik. Bakalım takipteyim

Bu tavuk yumurtasına göre çok daha fazla protein içeriyormuş ben de ondan endişelendim, günde iki tane çok olur belki ama kesin bilgim Yok :)
Evet cnm fazla yenmiyor çünkü bir tanesini yiyorsun 7 tavuk yumurtasına denk oluyor:)
evet canım öyleymiş :)

Canım 5.aydan sonra birden bire cikabiliyormuş. Ama inşallah çıkmaz:) bende ama li karatayciyim:) bebişler sağlıklı olsun da . Hayırlısı ile. İnsallah

Canım 5.aydan sonra birden bire cikabiliyormuş. Ama inşallah çıkmaz:) bende ama li karatayciyim:) bebişler sağlıklı olsun da . Hayırlısı ile. İnsallah
Şeker yüklemesi ben de yaptırmadım zaten tam da bu haftalar doktor değiştim bakalım yeni doktor isteyecek mi son bi haftam çünkü yaptırmak için

Eşim halletti sağolsun:))
Valla bu ff bağımlılık yaptı bende benimde tlf nun internet bitti sadece eşim gelince girebiliyorum bi kaç gün sonra yenilenecek ama ff ye giremeyince bu kezde derece elimden düşmez oldu gün içinde ölçüp duruyorum :) böyle olmama hep eşim sebeb bu ay çok ümitliyim dedi dedi beni de umitlendirdi yaa

Valla ben henüz bilmiyorum da suanki hastanem de de yapılıyordur insAllah.. ablam da oyle dogum yapti; insAllah ben de acısız doğururum normal bir şekilde. Pek normal olacağını düşünmüyorum ama nasip belki gerek kalmaz da doğururum güzelce :)

Ablan ne diyo bu konuda benim arkadaşım ikinci doğumunu öyle yaptı ilkinde niye araştırıp yapmamışım diye pişman o kadar tavsiye ediyo ilkinde sancı çekmekten son ikinmalara hali kalmamış ikinci de tatlı tatlı hafif sanciyi da hissettim ama gücüm yerindeydi çok rahat doğurdum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…