yok canım bende umursamıyorum o kadar zaten o kadar pimpirikli olmaya gerek yok merakımdan sordumValla canim ben ilk hamile kaldığımda bile dışarıda kar var yerken dondurma yiyordumbugün de yedim.. okdr cok takinti yapmamak lazim niyeti sifa diyip yuvarlıyorum canim ne cekiyosa:)))
hayırdır tuvalete sıkısık mı hıssedıyorsun ben ılk bundna anlamıstım. 6 gun tuhaf şekilde sıkıstım hatta rahatsız edıcı bır sıkısıklıktı ne ac ne degıl gıbı bır şey . 6 gun ılk bundan şüphelendım o gece yattım sabahı sıkısıklıkla uyandıgım gıbı tuvalete kostum daha yuzumu yıkamadan ıdrarı hemen kaba aldım ilk ıdrarı kacırmmaak ıcın sonra bıraz toparlandım ve testı yaptım ve :) yüzüm güldü. seninde gülsün yüzün inşAmin canım inşallah.. Bugün böyle geçti. İyi düşünelim iyi olsun herşey inşallah..
sürekli bir çiş halim var ya...tuvalete giriyorum çıkıyorum tekrar geliyor..çıldıracam...tutuyorum bu seferde karnıma baskı yapıyor...
ne canım fiyat ?SGK anlasmasi var canim ona ragmen boyle. Inanilmaz sisirilmis fiyatlar.
bazne böyle olur sonra bır bakarsın her şey yoluna gırmıs. üzülme lütfen . her şey düzelir. bebek hıc ummadıgımız zamanlarda gelyor sen böyle derken bır bakarsın gelmıs bıleBuradayım canım sessizce takip ediyorum sizi tegl geldi benimde son gelişi olur inşallah bu ay gelir artık bebiş çok yoruldum artık takatım kalmadı bu son çırpınışım sanırım tamamen kapatıcam bu konuyu artık maddi manevi çöktük eşimin işleri bozuldu ortaklarıyla sorunlar çıktı başımız belada anlayacağın çok üzgünüm Rabbim bi şeyleri biliyor da ondan vermemil şimdiye kadar çocuk diyorum demek olmaması getekiyomuş belkide olsa bakamıcaktık vardır bundada bir hayır napalım dua edin kuzum çok kötüyüm
her şeyın en dogal halıyle olması 1. tercııhım ama tıbbı zorunlulugun oldugu yerde ya da dayanamadgım yerde her şey mümkün diyecek bir şey yok doktora guvenecegız.Kizlar epidural dogum hakkinda ne düşünüyorsunuz? "Prenses doğumu" da deniliyormuş
Evet canım bugün öyle oldu. Inşallah Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür hayırlısı ile canım. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm sağolasın kuzum...hayırdır tuvalete sıkısık mı hıssedıyorsun ben ılk bundna anlamıstım. 6 gun tuhaf şekilde sıkıstım hatta rahatsız edıcı bır sıkısıklıktı ne ac ne degıl gıbı bır şey . 6 gun ılk bundan şüphelendım o gece yattım sabahı sıkısıklıkla uyandıgım gıbı tuvalete kostum daha yuzumu yıkamadan ıdrarı hemen kaba aldım ilk ıdrarı kacırmmaak ıcın sonra bıraz toparlandım ve testı yaptım ve :) yüzüm güldü. seninde gülsün yüzün inş
Ablam ikisinde de epidural vuruldu. İlkinde yanindaydim zaten yurtdışında.. cok rahatti. 12 saat sanci cekti; bagladiklari cihazdan takip ettik.. ama acilma 9,5cm gecmedi.. doktorlar son anda sezeryana aldilar ikisini de.. bi sıkıntı yasamadi elhamdulillah... normal dogum cok istedi ama catisi dar olunca 10 cm bulmadi hic.. bi de suyu erken geldi oyle olunca da cocugun kafasi sıkıştı kaldı çıkamadı git gel yapa yapa.. artik doktorlarda sezeryanla aldılar..Ablan ne diyo bu konuda benim arkadaşım ikinci doğumunu öyle yaptı ilkinde niye araştırıp yapmamışım diye pişman o kadar tavsiye ediyo ilkinde sancı çekmekten son ikinmalara hali kalmamış ikinci de tatlı tatlı hafif sanciyi da hissettim ama gücüm yerindeydi çok rahat doğurdum diyo
ne canım fiyat ?
Bu neyin fiyatı ?3700 tatlim.
tuğbacım ya benim ateş neden düşük seyrediyor sence...gerçi bu sabahki ölçüm hiç doğru olmadı çünkü kızım ateşlendi saat başı kalktım hiç düzgün uyumadım..progestan etkiler mi ateşi sence?Neslihaann CNm dpo11 desin 10 gözüküyor ff de saat yada tarihi yanlış girmiş olmalısın onu düzelt istersen
Bu neyin fiyatı ?
senin ateş hep yükselirdi bu ay nazlı ilerliyor nedense.sen takılma ateşe inşallah sonucu güzel olur.progestan ateşi etkiler ama yükseltmesi gerek aslında.tuğbacım ya benim ateş neden düşük seyrediyor sence...gerçi bu sabahki ölçüm hiç doğru olmadı çünkü kızım ateşlendi saat başı kalktım hiç düzgün uyumadım..progestan etkiler mi ateşi sence?
Bir bakmışsın zorunlu sezaryen olmuşsun:)Kizlar ben sali gunku sonuclari doktora bugun gosterebildim.
Nst'de sorun yok ama onun disinda mubarek her sey sorunlarla dolu.
Radyoloji uzmaninin ultrason raporuna gore bebegin suyu azalmis. Doktor sonucu gorunce hemen tekrar ultrasona aldi ama iyi bir sorun yok dedi.
Hemograma gore kan degerlerim dusmeye devam ettigi icin kan ilacini gunde 2 doza cikaralim dedi.
Idrarda da enfeksiyon devam ediyor. Tekrardan idrar kulturu istedi ve su tek kullanimlik tozdan verdi yine gecirmeyecek olsa da.
Haftaya carsamba kultur sonucu ile beraber tekrar gidicez. Artik haftada bir kontrole gel dedi...
valla tuğbişim yüksek ilerlerken hamile kalamıyordum belkide düşük ateşle hamiş olurum ha ne dersin...? inşallah Rabbim nasip etmiştir ..hakkımızda cümlemizin hayırlısı gülüm..yorum için sağolasın...senin ateş hep yükselirdi bu ay nazlı ilerliyor nedense.sen takılma ateşe inşallah sonucu güzel olur.progestan ateşi etkiler ama yükseltmesi gerek aslında.
Bir bakmışsın zorunlu sezaryen olmuşsun:)
Kiz valla ona bile sevinicem yani
Tek kotu yani devlette sezeryani kendi doktorun degil de o gun hangi doktor gorevli ise o yapiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?