Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün 4.ayim bitti. Hala daha tam inanamıyorum. Bugün sabah kontrolum vardı doktor ultrason yapmadı. Hemşire kalbini dinledi sadece. Ve nst de kaldım biraz sancı var mi diye baktılar. Sorun yok. Her şey yolunda görünüyor dedi doktorum. Alttan parmaklamayi ihmal etmedi tabi.kan idrar tahlili vs tansiyon kilo rutini yapıldı.

İnşallah böyle sağlıcakla devam eder. Gebelerimiz sağlıcakla bebeklerini kucaklarina alır. Topikteki bütün kizalr bir an önce sağlıcakla ham iş olur inşallah. Hep dua ediyorum. Beraber hepimizin sevincini yaşayacağız inşallah.

Selamlar:)

Canim yazdiklarini okudum da dun falan yorum yapamadim. Sanirim cidden zorunlu sezeryan olacak senin. Her iste vardir bir hayir. Eşinin de ikna olmasina gerek kalmamis olur. Sonuclar da baya sorunlu cikmis.

Bizde bugün 17 olduk. Cok heyecanli ya. Zaman ne cabuk geciyor. Hic anlamiyorum.

Canım.geçmiş olsun inşallah bir soru. Olmaz. Kalan haftalarında su gibi geçsin inşallah.

Tesekkurler canim.
Amin hepimizin insallah.
Allah tum bekleyenlere de en kisa zamanda bebek haberini nasip etsin.

Canim yazdiklarini okudum da dun falan yorum yapamadim. Sanirim cidden zorunlu sezeryan olacak senin. Her iste vardir bir hayir. Eşinin de ikna olmasina gerek kalmamis olur. Sonuclar da baya sorunlu cikmis.

Bakma benim sonuclar bastan beri sorunlu da ben ortaligi velveleye vermedim :)
Son ana kadar normale zorlayip beni perisan etmesinler de ben devlette sezeryana da raziyim.
1 ay once bir arkadasim devlette dogum yapti. Onun kalp sorunu falan da vardi normal dogum onun icin cok zordu ama son ana kadar normal doguma zorladilar.
En son kanamasi oldu doktor gelip bakmamis. Ustune ebeler de nisan geldi sanmislar yine zorlamislar.
Sonra nobetci baska bir doktor farketmis bebek plasentadan ayrilmis. Sonuc olarak zorunlu sezeryan oldu ama bebegi kaybetmelerine ramak kalmisti

Ay allah korusun ya. Tamam normal en guzeli en dogali ama zorlamanin da bir anlami yok ki? Allah korumuş acikcasi ben devlete güvenmiyorum hos ozelde farkli degil ama allah sonumuzu hayir etsin bakalim

Ay allah korusun ya. Tamam normal en guzeli en dogali ama zorlamanin da bir anlami yok ki? Allah korumuş acikcasi ben devlete güvenmiyorum hos ozelde farkli degil ama allah sonumuzu hayir etsin bakalim

Ben normale zorlanilmasina zaten anlam veremiyorum herkesin kapasitesi belli. Ve ben mesela keyiften sezeryan istemiyorum. Madem sezeryani yasakladiniz o zaman ben normal doguramam diye bu kadar isyan eden birini gonder bi psikologa o karar versin. Benim psikolojim kaldirmiyor...

Ben devlet veya ozelden ziyade devletteki doktoruma cok guveniyorum. Cok ilgili, guleryuzlu ve iyi bir doktor. Dogumumu onun yaptirmasini cok isterim ama rastgele bir doktorun yaptirmasi beni geriyor. 9 ay boyunca bir doktora git ama dogumuna girmesin. Ne degisik bir sistem.

İnşallah hayırlı bir haber alırsınız canım. Benim annanemde dumanlanma gibi bişey kaldı, çekilen röntgenlerinde çıkıyor hep ama bilmeyen dr.lar endişelenirken onkolojidekiler anlıyor ne olduğunu önemsemiyorlar..

bnm anneanneminse ciğerinde var yılladr ama önemsiz babamın ameliyat olduğu yerde çıkınca şüphede kaldılar bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Maşallah cnm, şükür bu günlerine...

Insallah iyi haberler ver canim.

hayırlısı olsun canım..bundada vardır elbet bir hayır..bende şimdi hastaneye gidiyorum..kızım yine ateşlenmiş..bir gösterelim bakalım boğazdamı sıkıntı var yine anlamadım gitti ya..

hayırlısı olsun canım..bundada vardır elbet bir hayır..bende şimdi hastaneye gidiyorum..kızım yine ateşlenmiş..bir gösterelim bakalım boğazdamı sıkıntı var yine anlamadım gitti ya..
Çok geçmiş olsun canım. Baktır bakalım, nesi var kuzunun

Bitmedi bu sene bu salgın :/ Geçmiş olsun canımm

Aynen öyle ya. Öyle böyle derken... Zaman hiç acimiyor. Sağlıcakla devam eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…