- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Canim yazdiklarini okudum da dun falan yorum yapamadim. Sanirim cidden zorunlu sezeryan olacak senin. Her iste vardir bir hayir. Eşinin de ikna olmasina gerek kalmamis olur. Sonuclar da baya sorunlu cikmis.Kizlar ben sali gunku sonuclari doktora bugun gosterebildim.
Nst'de sorun yok ama onun disinda mubarek her sey sorunlarla dolu.
Radyoloji uzmaninin ultrason raporuna gore bebegin suyu azalmis. Doktor sonucu gorunce hemen tekrar ultrasona aldi ama iyi bir sorun yok dedi.
Hemograma gore kan degerlerim dusmeye devam ettigi icin kan ilacini gunde 2 doza cikaralim dedi.
Idrarda da enfeksiyon devam ediyor. Tekrardan idrar kulturu istedi ve su tek kullanimlik tozdan verdi yine gecirmeyecek olsa da.
Haftaya carsamba kultur sonucu ile beraber tekrar gidicez. Artik haftada bir kontrole gel dedi...
Bizde bugün 17 olduk. Cok heyecanli ya. Zaman ne cabuk geciyor. Hic anlamiyorum.Kızlar bugün 4.ayim bitti. Hala daha tam inanamıyorum. Bugün sabah kontrolum vardı doktor ultrason yapmadı. Hemşire kalbini dinledi sadece. Ve nst de kaldım biraz sancı var mi diye baktılar. Sorun yok. Her şey yolunda görünüyor dedi doktorum. Alttan parmaklamayi ihmal etmedi tabi.kan idrar tahlili vs tansiyon kilo rutini yapıldı.
İnşallah böyle sağlıcakla devam eder. Gebelerimiz sağlıcakla bebeklerini kucaklarina alır. Topikteki bütün kizalr bir an önce sağlıcakla ham iş olur inşallah. Hep dua ediyorum. Beraber hepimizin sevincini yaşayacağız inşallah.
Selamlar:)
Canım.geçmiş olsun inşallah bir soru. Olmaz. Kalan haftalarında su gibi geçsin inşallah.
Canim yazdiklarini okudum da dun falan yorum yapamadim. Sanirim cidden zorunlu sezeryan olacak senin. Her iste vardir bir hayir. Eşinin de ikna olmasina gerek kalmamis olur. Sonuclar da baya sorunlu cikmis.
Ay allah korusun ya. Tamam normal en guzeli en dogali ama zorlamanin da bir anlami yok ki? Allah korumuş acikcasi ben devlete güvenmiyorum hos ozelde farkli degil ama allah sonumuzu hayir etsin bakalimTesekkurler canim.
Amin hepimizin insallah.
Allah tum bekleyenlere de en kisa zamanda bebek haberini nasip etsin.
Bakma benim sonuclar bastan beri sorunlu da ben ortaligi velveleye vermedim :)
Son ana kadar normale zorlayip beni perisan etmesinler de ben devlette sezeryana da raziyim.
1 ay once bir arkadasim devlette dogum yapti. Onun kalp sorunu falan da vardi normal dogum onun icin cok zordu ama son ana kadar normal doguma zorladilar.
En son kanamasi oldu doktor gelip bakmamis. Ustune ebeler de nisan geldi sanmislar yine zorlamislar.
Sonra nobetci baska bir doktor farketmis bebek plasentadan ayrilmis. Sonuc olarak zorunlu sezeryan oldu ama bebegi kaybetmelerine ramak kalmisti
Ay allah korusun ya. Tamam normal en guzeli en dogali ama zorlamanin da bir anlami yok ki? Allah korumuş acikcasi ben devlete güvenmiyorum hos ozelde farkli degil ama allah sonumuzu hayir etsin bakalim
doktoramı gitti bn kaçırmışmFreeSoull çıkınca yaz mutlaka..
çok yorgun bitkin hissediyorum daha tam iileşemedim babamında kemo sonra ciğerinde hala bi lezyon gözüküyor yarın tekrar biyopsiye girick onun sonucuna göre yola devam edilecek inşallah hayırkı haberler çıkar biyopsiden
doktoramı gitti bn kaçırmışm
bnm anneanneminse ciğerinde var yılladr ama önemsiz babamın ameliyat olduğu yerde çıkınca şüphede kaldılar bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırızİnşallah hayırlı bir haber alırsınız canım. Benim annanemde dumanlanma gibi bişey kaldı, çekilen röntgenlerinde çıkıyor hep ama bilmeyen dr.lar endişelenirken onkolojidekiler anlıyor ne olduğunu önemsemiyorlar..
bnm anneanneminse ciğerinde var yılladr ama önemsiz babamın ameliyat olduğu yerde çıkınca şüphede kaldılar bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Maşallah cnm, şükür bu günlerine...Kızlar bugün 4.ayim bitti. Hala daha tam inanamıyorum. Bugün sabah kontrolum vardı doktor ultrason yapmadı. Hemşire kalbini dinledi sadece. Ve nst de kaldım biraz sancı var mi diye baktılar. Sorun yok. Her şey yolunda görünüyor dedi doktorum. Alttan parmaklamayi ihmal etmedi tabi.kan idrar tahlili vs tansiyon kilo rutini yapıldı.
İnşallah böyle sağlıcakla devam eder. Gebelerimiz sağlıcakla bebeklerini kucaklarina alır. Topikteki bütün kizalr bir an önce sağlıcakla ham iş olur inşallah. Hep dua ediyorum. Beraber hepimizin sevincini yaşayacağız inşallah.
Selamlar:)
FreeSoull çıkınca yaz mutlaka..
doktoramı gitti bn kaçırmışm
Insallah iyi haberler ver canim.çok yorgun bitkin hissediyorum daha tam iileşemedim babamında kemo sonra ciğerinde hala bi lezyon gözüküyor yarın tekrar biyopsiye girick onun sonucuna göre yola devam edilecek inşallah hayırkı haberler çıkar biyopsiden
hayırlısı olsun canım..bundada vardır elbet bir hayır..bende şimdi hastaneye gidiyorum..kızım yine ateşlenmiş..bir gösterelim bakalım boğazdamı sıkıntı var yine anlamadım gitti ya..Kızlar haftaya kaldı benim iş. Bir karışıklık oldu. Kısmette yokmuş bugün. Başka Dr,duan en yakın tarihi tekrar randevu aldım. Kısmetse artık haftaya salı 11.40. Kul plan yapar Allah gülermiş hesabı benim işler.
Çok geçmiş olsun canım. Baktır bakalım, nesi var kuzununhayırlısı olsun canım..bundada vardır elbet bir hayır..bende şimdi hastaneye gidiyorum..kızım yine ateşlenmiş..bir gösterelim bakalım boğazdamı sıkıntı var yine anlamadım gitti ya..
hayırlısı olsun canım..bundada vardır elbet bir hayır..bende şimdi hastaneye gidiyorum..kızım yine ateşlenmiş..bir gösterelim bakalım boğazdamı sıkıntı var yine anlamadım gitti ya..
Canim yazdiklarini okudum da dun falan yorum yapamadim. Sanirim cidden zorunlu sezeryan olacak senin. Her iste vardir bir hayir. Eşinin de ikna olmasina gerek kalmamis olur. Sonuclar da baya sorunlu cikmis.
Bizde bugün 17 olduk. Cok heyecanli ya. Zaman ne cabuk geciyor. Hic anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?