Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay maşallah kocaman olmuş :) cinsiyeti niye öğrenmedin? inş sağlıcakla kucagına alırsın.

sen normal doğumdan korktugun için mi istemiyorsun cnm?
devletteki doktorundan memnunsan bir arkadaşın izlediği yolu izleyebilirsin cnm.
muayeneye gittiği her seferde para vermişler özel muayene gibi.konuşmuşlar, doğuma da gelmiş.

Ay maşallah kocaman olmuş :) cinsiyeti niye öğrenmedin? inş sağlıcakla kucagına alırsın.

Sagolasin canım insallahm rabbim tez vakitte seni ve tüm kızları kavuştursun . Hep beraber sağlıcakla günlere ınş.

Nasıl büyüdü etti anlamadım diyeceğim ama anladihepm, yani bi kanama ağrı sizi bulantı kabızlık diş derken tamı tamına dört ay gibi geçti velakin gene de Hamdolsun her halimize. Yaa canım biz sürpriz olsun istiyoruz:) böyle beklemesi de ayrı güzel. Hem doktorun bebgimijn genital organına bakmasını istemiyorum, mahremiyet açısından bence önemli.... Hem önce sağlıklı olsundu agerisi teferruat bakış acisindayim... Biraz da eski kafalilik var bende:) hayırlar olsun ins

hayırlısı olsun canım..bundada vardır elbet bir hayır..bende şimdi hastaneye gidiyorum..kızım yine ateşlenmiş..bir gösterelim bakalım boğazdamı sıkıntı var yine anlamadım gitti ya..
Leyla ablacım çok geçmiş olsun. İnşallah hafif atlatirsiniz çok yipranmadan.. Allah tez vakitte şifa versin ins

düşüncenize saygı duyarak, biz teyzelerine de merakla beklemek düşüyor o zaman cnm :)
rabbim inş bizlere de gösterir o günleri.umutsuzluğa kapılıyorum çogu zaman, zorla oldu bidaha olmaz diyorum.sonra kızıyorum kendime

Herkes senin dediğin gibi dese keşke:) bazı tanıdiklar topa tutacak

Canım hiç umutsuzluğa kapılma. Her şey zamanını bekliyor.. hele bebek mevzusu külliyen öyle.
Hamile kaldığını ayı hatırlıyor musun? Ben hatırlıyorum:) tablo na girip girip bakıyor bu kız hamile diye içimden geciriyordum:) kainatta bir şey bir kez oldu ise gene olabilir bunu unutma:)
O ay ki psikolojine bürunmeye çalış. Ateş ölçerek bulmaya çalış ama ff ile kafayı bozma. Dişlerini tedavi ettir. Vücudunda herhangi bir rahatsızlığın varsa onu çözmeye çalış. Başka şeyle uğraşırken bakmışsınız bebis gelivermis Allah in izniyle. Birde muhakak d vitaminini olctur ve gerekli takviye yi al. Çok önemli cidden.

(Ben gebe kaldığım ay zaten de adet olunca klolonoskopi olacam sonra hsg.. o ay 3 kez dış tedavisine gittim... Son kırk gündür her birinin soktorucu özelliği olan beş tane çay içiyordum bagirskalarim için... D vitamini takviyesi yapmıştım... Ama kafam hep kolpnoskopide idi... Ara sıra incir atıyordum ama öylesine... Yani sonradan düşününc cidden kafamdan attığımız farkettim..)

İnşallah güzel haberlerini buradan kutlayacağız:) lütfen umutsuzluğa kapılma ve dua et.

inş cnm inş iktidarsızlık diye bir baş belasıyla uğraşma çabasındayız belki de bu yuzden umutsuzluğum.
rabbimiz en doğrusunu ve en doğru zamanı bilir.
hakkımızda hayırlısı.

Yok canim korkmaktan ziyade benim de vajinismus gecmisim var asagiyla ilgili islem yaptiramam yani geriliyorum cok.
O dedigin rusvete girmez mi? Bilemedim kuzum kadinin kabul edecegini zannetmiyorum.

benımde normalden dusuktu canım tam sınır cizgideydi . 2 çizgiyide cekmedıgı ıcın ilk bakısta anlamazsınız belkı ama dıger tablolarıma bakın anlarsınız

Çok geçmiş olsun canım. Baktır bakalım, nesi var kuzunun
Sağol gülüm Allah razı olsun. Eşim geldi işten aldı beni Bakıcı da kızı indirmiş hemen aşağı. Gittik hastaneye. Boğazı biraz kızarmış geniz ve burun akıntısı var dedi. Ateş düşürücü ve antibiyotik falan yazdı. Içirdim ilaçlarını şimdi daha iyi şükürler olsun canım..
Bitmedi bu sene bu salgın :/ Geçmiş olsun canımm
Sağol canım benim daha iyi şükürler olsun. Okuldan çocuklarla geçiyor canım ya. Göndersen bi dert göndermesen bi dert..
Leyla ablacım çok geçmiş olsun. İnşallah hafif atlatirsiniz çok yipranmadan.. Allah tez vakitte şifa versin ins
Amin gülüm sağolasın canım benim..
benımde normalden dusuktu canım tam sınır cizgideydi . 2 çizgiyide cekmedıgı ıcın ilk bakısta anlamazsınız belkı ama dıger tablolarıma bakın anlarsınız
Moral oluyorsun bana sümbülüm ya. Öpüyorum yanaklarından canım benim. Inşallah sonuç ta senin ki gibi olur ve pozitifi görürüm hayırlısıyla kuzum..

9000 ne yeniden çocuk yapıyolar herhalde. Dünyanın çivisi çıkmış bacım...

Amin canım inşallah sende saglıcakla kucakla bebişini inşallah bizde hep size dua ediyoruz
Yanlız neden parmakladı anlamadım sadece dogum anında bakıyorlar diye biliyodum
Zararlı degil mi ben hep oyle duydum
Hatta benim ablam dogumda bile parmakla baktırmamıs bakmak istemişler ama diretmiş

Yurt dışında öyle her muayenede mutlaka alttan muayene edilir

Ankara ve Istanbul'la kiyaslamiyorum canim ama Canakkale icin ucuk bir fiyat bu.
Eltilerimin ozel hastanede 300 350 liraya sezeryan olmasindan sonra hele ucuk degil astronomik yani.

Neslihaann yengen nasıl oldu en son plensanta ikiye ayrık mı demiişlerdi neydş bn orda kaldım
Dün ayrıntılı ultrason bakıldı herşeyi normal kanama alanı da kaybolmuş ama plasenta ikiye ayrılmış çıktı ordada sordu bu bi problem mi ne demek diye bi problem oluşturmaz dedi çeken doktor da kendi doktoruna daha sonuçları getirmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…