Ay maşallah kocaman olmuş :) cinsiyeti niye öğrenmedin? inş sağlıcakla kucagına alırsın.Kızlar bugün 4.ayim bitti. Hala daha tam inanamıyorum. Bugün sabah kontrolum vardı doktor ultrason yapmadı. Hemşire kalbini dinledi sadece. Ve nst de kaldım biraz sancı var mi diye baktılar. Sorun yok. Her şey yolunda görünüyor dedi doktorum. Alttan parmaklamayi ihmal etmedi tabi.kan idrar tahlili vs tansiyon kilo rutini yapıldı.
İnşallah böyle sağlıcakla devam eder. Gebelerimiz sağlıcakla bebeklerini kucaklarina alır. Topikteki bütün kizalr bir an önce sağlıcakla ham iş olur inşallah. Hep dua ediyorum. Beraber hepimizin sevincini yaşayacağız inşallah.
Selamlar:)
Maşallah cnm, şükür bu günlerine...
sen normal doğumdan korktugun için mi istemiyorsun cnm?Ben normale zorlanilmasina zaten anlam veremiyorum herkesin kapasitesi belli. Ve ben mesela keyiften sezeryan istemiyorum. Madem sezeryani yasakladiniz o zaman ben normal doguramam diye bu kadar isyan eden birini gonder bi psikologa o karar versin. Benim psikolojim kaldirmiyor...
Ben devlet veya ozelden ziyade devletteki doktoruma cok guveniyorum. Cok ilgili, guleryuzlu ve iyi bir doktor. Dogumumu onun yaptirmasini cok isterim ama rastgele bir doktorun yaptirmasi beni geriyor. 9 ay boyunca bir doktora git ama dogumuna girmesin. Ne degisik bir sistem.
Ay maşallah kocaman olmuş :) cinsiyeti niye öğrenmedin? inş sağlıcakla kucagına alırsın.
Leyla ablacım çok geçmiş olsun. İnşallah hafif atlatirsiniz çok yipranmadan.. Allah tez vakitte şifa versin inshayırlısı olsun canım..bundada vardır elbet bir hayır..bende şimdi hastaneye gidiyorum..kızım yine ateşlenmiş..bir gösterelim bakalım boğazdamı sıkıntı var yine anlamadım gitti ya..
düşüncenize saygı duyarak, biz teyzelerine de merakla beklemek düşüyor o zaman cnm :)Sagolasin canım insallahm rabbim tez vakitte seni ve tüm kızları kavuştursun . Hep beraber sağlıcakla günlere ınş.
Nasıl büyüdü etti anlamadım diyeceğim ama anladihepm, yani bi kanama ağrı sizi bulantı kabızlık diş derken tamı tamına dört ay gibi geçtivelakin gene de Hamdolsun her halimize. Yaa canım biz sürpriz olsun istiyoruz:) böyle beklemesi de ayrı güzel. Hem doktorun bebgimijn genital organına bakmasını istemiyorum, mahremiyet açısından bence önemli.... Hem önce sağlıklı olsundu agerisi teferruat bakış acisindayim... Biraz da eski kafalilik var bende:) hayırlar olsun ins
düşüncenize saygı duyarak, biz teyzelerine de merakla beklemek düşüyor o zaman cnm :)
rabbim inş bizlere de gösterir o günleri.umutsuzluğa kapılıyorum çogu zaman, zorla oldu bidaha olmaz diyorum.sonra kızıyorum kendime
inş cnm inş iktidarsızlık diye bir baş belasıyla uğraşma çabasındayız belki de bu yuzden umutsuzluğum.Herkes senin dediğin gibi dese keşke:) bazı tanıdiklar topa tutacak
Canım hiç umutsuzluğa kapılma. Her şey zamanını bekliyor.. hele bebek mevzusu külliyen öyle.
Hamile kaldığını ayı hatırlıyor musun? Ben hatırlıyorum:) tablo na girip girip bakıyor bu kız hamile diye içimden geciriyordum:) kainatta bir şey bir kez oldu ise gene olabilir bunu unutma:)
O ay ki psikolojine bürunmeye çalış. Ateş ölçerek bulmaya çalış ama ff ile kafayı bozma. Dişlerini tedavi ettir. Vücudunda herhangi bir rahatsızlığın varsa onu çözmeye çalış. Başka şeyle uğraşırken bakmışsınız bebis gelivermis Allah in izniyle. Birde muhakak d vitaminini olctur ve gerekli takviye yi al. Çok önemli cidden.
(Ben gebe kaldığım ay zaten de adet olunca klolonoskopi olacam sonra hsg.. o ay 3 kez dış tedavisine gittim... Son kırk gündür her birinin soktorucu özelliği olan beş tane çay içiyordum bagirskalarim için... D vitamini takviyesi yapmıştım... Ama kafam hep kolpnoskopide idi... Ara sıra incir atıyordum ama öylesine... Yani sonradan düşününc cidden kafamdan attığımız farkettim..)
İnşallah güzel haberlerini buradan kutlayacağız:) lütfen umutsuzluğa kapılma ve dua et.
sen normal doğumdan korktugun için mi istemiyorsun cnm?
devletteki doktorundan memnunsan bir arkadaşın izlediği yolu izleyebilirsin cnm.
muayeneye gittiği her seferde para vermişler özel muayene gibi.konuşmuşlar, doğuma da gelmiş.
3700 ucuk fıyat değil ki Ankara 9.000 buluyor canım henuz 7 bın altı özel hastane fıtarı duymadım 1 tek sıncan koru hastanesı oda çok uzak o da4500 falan dediler3700 tatlim.
benımde normalden dusuktu canım tam sınır cizgideydi . 2 çizgiyide cekmedıgı ıcın ilk bakısta anlamazsınız belkı ama dıger tablolarıma bakın anlarsınıztuğbacım ya benim ateş neden düşük seyrediyor sence...gerçi bu sabahki ölçüm hiç doğru olmadı çünkü kızım ateşlendi saat başı kalktım hiç düzgün uyumadım..progestan etkiler mi ateşi sence?
Sağol gülüm Allah razı olsun. Eşim geldi işten aldı beni Bakıcı da kızı indirmiş hemen aşağı. Gittik hastaneye. Boğazı biraz kızarmış geniz ve burun akıntısı var dedi. Ateş düşürücü ve antibiyotik falan yazdı. Içirdim ilaçlarını şimdi daha iyi şükürler olsun canım..Çok geçmiş olsun canım. Baktır bakalım, nesi var kuzunun
Sağol canım benim daha iyi şükürler olsun. Okuldan çocuklarla geçiyor canım ya. Göndersen bi dert göndermesen bi dert..Bitmedi bu sene bu salgın :/ Geçmiş olsun canımm
Amin gülüm sağolasın canım benim..Leyla ablacım çok geçmiş olsun. İnşallah hafif atlatirsiniz çok yipranmadan.. Allah tez vakitte şifa versin ins
Moral oluyorsun bana sümbülüm ya. Öpüyorum yanaklarından canım benim. Inşallah sonuç ta senin ki gibi olur ve pozitifi görürüm hayırlısıyla kuzum..benımde normalden dusuktu canım tam sınır cizgideydi . 2 çizgiyide cekmedıgı ıcın ilk bakısta anlamazsınız belkı ama dıger tablolarıma bakın anlarsınız
9000 ne yeniden çocuk yapıyolar herhalde. Dünyanın çivisi çıkmış bacım...3700 ucuk fıyat değil ki Ankara 9.000 buluyor canım henuz 7 bın altı özel hastane fıtarı duymadım 1 tek sıncan koru hastanesı oda çok uzak o da4500 falan dediler
ben 7 bıne kadar umursamam ama 9 bın gercekten cok geldı bana ya
amin canım inşallahInsallah iyi haberler ver canim.
Amin canım inşallah sende saglıcakla kucakla bebişini inşallah bizde hep size dua ediyoruzKızlar bugün 4.ayim bitti. Hala daha tam inanamıyorum. Bugün sabah kontrolum vardı doktor ultrason yapmadı. Hemşire kalbini dinledi sadece. Ve nst de kaldım biraz sancı var mi diye baktılar. Sorun yok. Her şey yolunda görünüyor dedi doktorum. Alttan parmaklamayi ihmal etmedi tabi.kan idrar tahlili vs tansiyon kilo rutini yapıldı.
İnşallah böyle sağlıcakla devam eder. Gebelerimiz sağlıcakla bebeklerini kucaklarina alır. Topikteki bütün kizalr bir an önce sağlıcakla ham iş olur inşallah. Hep dua ediyorum. Beraber hepimizin sevincini yaşayacağız inşallah.
Selamlar:)
Yurt dışında öyle her muayenede mutlaka alttan muayene edilirAmin canım inşallah sende saglıcakla kucakla bebişini inşallah bizde hep size dua ediyoruz
Yanlız neden parmakladı anlamadım sadece dogum anında bakıyorlar diye biliyodum
Zararlı degil mi ben hep oyle duydum
Hatta benim ablam dogumda bile parmakla baktırmamıs bakmak istemişler ama diretmiş
İlginçmiş..Yurt dışında öyle her muayenede mutlaka alttan muayene edilir
Sağol gülüm Allah razı olsun. Şimdi daha iyi şükürler olsun canım..İlginçmiş..
@LeYLa_21 canım gecmiş olsun kızın için
3700 ucuk fıyat değil ki Ankara 9.000 buluyor canım henuz 7 bın altı özel hastane fıtarı duymadım 1 tek sıncan koru hastanesı oda çok uzak o da4500 falan dediler
ben 7 bıne kadar umursamam ama 9 bın gercekten cok geldı bana ya
Dün ayrıntılı ultrason bakıldı herşeyi normal kanama alanı da kaybolmuş ama plasenta ikiye ayrılmış çıktı ordada sordu bu bi problem mi ne demek diye bi problem oluşturmaz dedi çeken doktor da kendi doktoruna daha sonuçları getirmedi.Neslihaann yengen nasıl oldu en son plensanta ikiye ayrık mı demiişlerdi neydş bn orda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?