Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canım buldum saat kısmını 15.44 yazıyordu düzelttim hiç aklıma gelmemişti saatle alakalı bi problem olabileceği acaba niye geç geçiyor diyordum bende hep sağol canım

Veson sence tablom da bu ay umit var mı dersin sanki yine sona yaklaştıkça ateş düşecek relg gelecek gibi hissediyorum.bide bu ay farklı olarak relg sancısı gibi sancılar oluyor bana bu kadar erken olmasına rağmen ya erken relg olacam yada bebek gelir inşallah.

Valla CNm şimdilik iyi gidiyor ama son aylarda dpo uzadı senin bira daha beklemekte fayda var inşallah bebektir.eşinin içine doğmuştur belki

Gecmis olsun abla. Havalar cok enteresan ya. Tam hastalik havasi.

Gecmis olsun abla. Havalar cok enteresan ya. Tam hastalik havasi.
Sağol gülüm. Benim kız havadan ziyade adam gibi yemek yemediği için hep hasta oluyor.. Bir ömür boyu böyle gider diye çok korkuyorum canım ya. Makarna yemeyen çocuk olur mu benimki yemiyor. Bu iş seneye de böyle devam ederse psikologa götürmeyi düşünüyorum. Yememek için kendini kusturmaya çalışıyor ben dahada deli oluyorum.. Patates kızartması, yoğurt çorbası, etli ekmek, tarhana çorbası ıvır zıvır işte..

Valla CNm şimdilik iyi gidiyor ama son aylarda dpo uzadı senin bira daha beklemekte fayda var inşallah bebektir.eşinin içine doğmuştur belki
Evet dpo 16 da relg geliyordu şimdi dpo 17 de geçiyor bazen dpo nun uzun olması acaba neyden kaynaklanıyor

benım atesim normalden de düşüktü o ay hamılelıgımı ogrendıkten sonrada düşüktü ShinSeGi dikkatli bakmıstı tabloma ona sorabilirsin ben o ay eger cok mesgul olmasam ve gun gun takıp etsem kesın hamıle degılım derdım.ben takıp yapmadım ve çişe tuhaf şekilde sıkısmaktan bırden dank dedı evde de bol bol test vardı heralde bır 6 ay daha böyle gıderız dıye testlerı depolamıstım hatta öğredıkten sonra defalarca yaptım o kadar coktu yanı . yaparkende ovunun 6. gunu oldugunu bıle farketmemısım sırf bır şey varsa yenıyıla guzel haberle gırerız dıye yaptım. ben test konsunda hıc tereddut etmedım yeterkı testım olsun evde . boynumdan gögsume kadar mınık mınık sıvılce olmustu ki bende hıc olmayan bır şey ılk belırtılerden bırıde buydu yanı en erken belırtılerden bırı.beklıyorum sonucunu merakla . hakkında en ıyısı olsun inş

Seninkinin menüsü yine genişmiş benimki daha da kötü

Evet dpo 16 da relg geliyordu şimdi dpo 17 de geçiyor bazen dpo nun uzun olması acaba neyden kaynaklanıyor
Bir ara benimki de bayağı uzuyordu bu aralar dpo15-16 gibi regl geliyor.bilmiyorumki CNm progesteronla alakalı sanırım.ama dpo18 e kadar normal yani dert etme

Canım burada rutin kontrol öyle. Ultrason bile yapacaksa bile önce o çatala çıkıyorsun başta çok utanmistim zor gelmişti falan ama sonra alıştım.

Yaa bende sonradan öğrendim ama kadın dogumcu için parmak aslında çok önemli imiş. Önce oradan kontrol ediyor herhangi bir kanaama alanı var mi ? Sonra oradan küçük bir lab a doku örneği gibi bir şey alıyor onu mikroskopta inceliyor herhangi gi bir bakteri var mi? Her şey yolunda mi diye?
Araştırınca zararlı olmadığını anladım bende. Öyle:)

Sona yaklaştın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğlunu. Sabret inşallah bebeğini kucağına aşınca hepsini unutacaksın :)

Ben de hayretle bekliyorum:)çok dert yandım herhalde erken yumurtluyorum yumurtam kalitesiz oluyor diyebilmiyorumki CNm niye böyle oldu ya ateşli hastalık etkiledi.yada hava değişimi.
Gun aşırıya devam her an yükselecek gibi

LeYLa_21 abla kizin hastaymis cok gecmis olsun. Allah acil sifa versin yeni gordum. Mevsim gecisleri tam hasta olmaya musait. Haliyle okuldan da cok kapiyorlar.
sağol gülüm Allah razı olsun derincim..havalar mahvediyor insanı ya...sen nasılsın?oğluşun nasıl ?
ilginç ya bende progestan dan diye düşünüyordum veson progestan yükseltir aksine deyince şaştım...bugün biraz yükseldi sadece...hayırlısı bakalım..haftaya çarşamba ak koyun kara koyun ortaya çıkacak...hayırlısı Rabbimden...ben uğraştım elimden gelenin fazlasını yaptım verecek olan Rabbim inşallah kısmet olur canımcım...sen nasılsın?oğluşun nasıl?
Seninkinin menüsü yine genişmiş benimki daha da kötü
ahhhh ahhhh inanki varya bazen sinirimden ağlıyorum yani...tepsiyi hazırlayıp götürüyorum kafasını bir çeviriyor ben o an delleniyorum işte...bakalım bu akşam biraz bişeyler yer herhalde ananesi ve dedesi geliyor memleketten..kuzumun haberi yok sürpriz olucak..sabah sordum gösterini kim kim izleyelim istersin dedim..sen babam ananem ve dedem ...onlarda gelsin ben şaşırayım olurmu anne deyince şok oldu..halbuki geleceklerinden haberi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…