sağol gülüm Allah razı olsun derincim..havalar mahvediyor insanı ya...sen nasılsın?oğluşun nasıl ?
ilginç ya bende progestan dan diye düşünüyordum veson progestan yükseltir aksine deyince şaştım...bugün biraz yükseldi sadece...hayırlısı bakalım..haftaya çarşamba ak koyun kara koyun ortaya çıkacak...hayırlısı Rabbimden...ben uğraştım elimden gelenin fazlasını yaptım verecek olan Rabbim inşallah kısmet olur canımcım...sen nasılsın?oğluşun nasıl?
ahhhh ahhhh inanki varya bazen sinirimden ağlıyorum yani...tepsiyi hazırlayıp götürüyorum kafasını bir çeviriyor ben o an delleniyorum işte...bakalım bu akşam biraz bişeyler yer herhalde ananesi ve dedesi geliyor memleketten..kuzumun haberi yok sürpriz olucak..sabah sordum gösterini kim kim izleyelim istersin dedim..sen babam ananem ve dedem ...onlarda gelsin ben şaşırayım olurmu anne deyince şok oldu..halbuki geleceklerinden haberi yok...
içerde sıkılmıştır artık annesi dışarı çıkmak istiyor kuzucuk bellikiSorma abla ben de butun kisi hasta olmadan gecirip bahar gelince kaptim sifayi. Neyse ki ayakta atlattim :)
Iyiyim sagolasin sen nasilsin? Valla oglus ritmik bir sekilde ayni yere vurmakla mesgul ne yapiyorsa
Bilmiyodum cnm benim gibi geçmişin oldugunu :) ben hamileyken normali yapabilir miyim diye düşünüyordum sona doğru nolurdu bilmiyorum amaYok canim korkmaktan ziyade benim de vajinismus gecmisim var asagiyla ilgili islem yaptiramam yani geriliyorum cok.
O dedigin rusvete girmez mi? Bilemedim kuzum kadinin kabul edecegini zannetmiyorum.
Veson senin şu kıvrımlı tablon geri geldi dereceyle birlikte :))
içerde sıkılmıştır artık annesi dışarı çıkmak istiyor kuzucuk bellikibende dünden beri yemek hazırlığındayım canım..akşam annemler geliyor memleketten...kızıma sürpriz olacak...onun telaşı var..işe geldim çalışıyorum..öğlen arası eve gidip pilav çorba falan yapacam..ana yemekleri akşam yaptımda bir onlar kaldı tatlışım...
Bilmiyodum cnm benim gibi geçmişin oldugunu :) ben hamileyken normali yapabilir miyim diye düşünüyordum sona doğru nolurdu bilmiyorum ama
tabiki rüşvet ama doktorun insiyatifine kalmış.benim bahsettiğim baya baya özel muayene gibi para almış her seferinde.
Abla bazi donemlerde cocuklar nazli oluyor cidden. Bazilarinin bunyesi oyle. Ama sonra arayi kapatiyorlar. Benim kardesim de oyleydi yemezdi surekli hastaydi. Sonra bir kilo aldi simdi benden buyuk duruyor. Ama kusmasina dikkat et sen yinede. Ates de yukselmis nihayet.Sağol gülüm. Benim kız havadan ziyade adam gibi yemek yemediği için hep hasta oluyor.. Bir ömür boyu böyle gider diye çok korkuyorum canım ya. Makarna yemeyen çocuk olur mu benimki yemiyor. Bu iş seneye de böyle devam ederse psikologa götürmeyi düşünüyorum. Yememek için kendini kusturmaya çalışıyor ben dahada deli oluyorum.. Patates kızartması, yoğurt çorbası, etli ekmek, tarhana çorbası ıvır zıvır işte..
Teyzeleri Benim minnoşun kesesi büyümüş kalbini duyamadık şimdilik doktor demişti zaten. 10 gün sonra çağırdı. Biliyorsunuz benim rahmim geriye doğru kıvrık. Vajin kemiğinin arkasındaymış yine duyamayabilirim vajinal ultrasonla bakabilirim dedi.
ah canım ya.çok zor gerçekten.inş.düzelir gülüm...ateş yükseldi evet hayırlısı kuzum...Abla bazi donemlerde cocuklar nazli oluyor cidden. Bazilarinin bunyesi oyle. Ama sonra arayi kapatiyorlar. Benim kardesim de oyleydi yemezdi surekli hastaydi. Sonra bir kilo aldi simdi benden buyuk duruyor. Ama kusmasina dikkat et sen yinede. Ates de yukselmis nihayet.
maşallah gülüm..bizlerede dua et..bugün cuma dua kapıları açık.haftaya test var.heyecanlıyım yaklaştıkça bende...Teyzeleri Benim minnoşun kesesi büyümüş kalbini duyamadık şimdilik doktor demişti zaten. 10 gün sonra çağırdı. Biliyorsunuz benim rahmim geriye doğru kıvrık. Vajin kemiğinin arkasındaymış yine duyamayabilirim vajinal ultrasonla bakabilirim dedi.
Masallah canim. O kadar cabuk geciyorki zaman tadini cikar.Teyzeleri Benim minnoşun kesesi büyümüş kalbini duyamadık şimdilik doktor demişti zaten. 10 gün sonra çağırdı. Biliyorsunuz benim rahmim geriye doğru kıvrık. Vajin kemiğinin arkasındaymış yine duyamayabilirim vajinal ultrasonla bakabilirim dedi.
Sağlıklı sıhhatli doğsun da varsın sezeryanla olsun cnm.bakma benim cesur konuşmalarıma, cubuktan bile korkuyordum yavaş yavaş alıştım, benim de olsa kesin sezeryan olurOoo abla baya hamarat gordum seni :)
Inan ben bu aralar iki kisiye yemek yapmaktan acizim. Cogu gun elimi kolumu zor kaldiriyorum. Ya kolay biseyler yiyoruz ya da disaridan. Temizlige girismem lazim nasil olacak hic bilmiyorum. Bugun yavas yavas yapiyorum bir seyler bakalim.
Valla canim ben muayenelerde bile o kadar gerildim smear'da falan. Evet acimadi ama o gerginlik yetti. Suan iliskide sorun yasamayinca ben de sorun olmaz saniyordum ama cati muayenesi vs oldugumu kesinlikle dusunemiyorum. Hele dogum zamani 5 10 dakikada bir gelip ebeler kontrol ediyor ben almayayim yani :) Umarim sen yapabilirsin.
Burada doktorlarin daha dogrusu doktorumun kabul edecegini zannetmiyorum canim baya disiplin var cunku. Bir de ben artik sona geldim daha kac kere kontrole gidicem. 3 bilemedin 4 defa.
Sağlıklı sıhhatli doğsun da varsın sezeryanla olsun cnm.bakma benim cesur konuşmalarıma, cubuktan bile korkuyordum yavaş yavaş alıştım, benim de olsa kesin sezeryan olur
Hepinize dua ediyorum abla Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün, müjdeli haberini haftaya duyarız inşallah :) hepinizden Allah razı olsunmaşallah gülüm..bizlerede dua et..bugün cuma dua kapıları açık.haftaya test var.heyecanlıyım yaklaştıkça bende...
Hala inanamıyorum kuzum bana hiç geçmiyor :)Masallah canim. O kadar cabuk geciyorki zaman tadini cikar.
Allah tamamına erdirsin canımHepinize dua ediyorum abla Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün, müjdeli haberini haftaya duyarız inşallah :) hepinizden Allah razı olsun
Hala inanamıyorum kuzum bana hiç geçmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?