Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sorma abla ben de butun kisi hasta olmadan gecirip bahar gelince kaptim sifayi. Neyse ki ayakta atlattim :)
Iyiyim sagolasin sen nasilsin? Valla oglus ritmik bir sekilde ayni yere vurmakla mesgul ne yapiyorsa

Sorma abla ben de butun kisi hasta olmadan gecirip bahar gelince kaptim sifayi. Neyse ki ayakta atlattim :)
Iyiyim sagolasin sen nasilsin? Valla oglus ritmik bir sekilde ayni yere vurmakla mesgul ne yapiyorsa
içerde sıkılmıştır artık annesi dışarı çıkmak istiyor kuzucuk belliki bende dünden beri yemek hazırlığındayım canım..akşam annemler geliyor memleketten...kızıma sürpriz olacak...onun telaşı var..işe geldim çalışıyorum..öğlen arası eve gidip pilav çorba falan yapacam..ana yemekleri akşam yaptımda bir onlar kaldı tatlışım...

Yok canim korkmaktan ziyade benim de vajinismus gecmisim var asagiyla ilgili islem yaptiramam yani geriliyorum cok.
O dedigin rusvete girmez mi? Bilemedim kuzum kadinin kabul edecegini zannetmiyorum.
Bilmiyodum cnm benim gibi geçmişin oldugunu :) ben hamileyken normali yapabilir miyim diye düşünüyordum sona doğru nolurdu bilmiyorum ama
tabiki rüşvet ama doktorun insiyatifine kalmış.benim bahsettiğim baya baya özel muayene gibi para almış her seferinde.

Ooo abla baya hamarat gordum seni :)
Inan ben bu aralar iki kisiye yemek yapmaktan acizim. Cogu gun elimi kolumu zor kaldiriyorum. Ya kolay biseyler yiyoruz ya da disaridan. Temizlige girismem lazim nasil olacak hic bilmiyorum. Bugun yavas yavas yapiyorum bir seyler bakalim.

Valla canim ben muayenelerde bile o kadar gerildim smear'da falan. Evet acimadi ama o gerginlik yetti. Suan iliskide sorun yasamayinca ben de sorun olmaz saniyordum ama cati muayenesi vs oldugumu kesinlikle dusunemiyorum. Hele dogum zamani 5 10 dakikada bir gelip ebeler kontrol ediyor ben almayayim yani :) Umarim sen yapabilirsin.
Burada doktorlarin daha dogrusu doktorumun kabul edecegini zannetmiyorum canim baya disiplin var cunku. Bir de ben artik sona geldim daha kac kere kontrole gidicem. 3 bilemedin 4 defa.

Teyzeleri Benim minnoşun kesesi büyümüş kalbini duyamadık şimdilik doktor demişti zaten. 10 gün sonra çağırdı. Biliyorsunuz benim rahmim geriye doğru kıvrık. Vajin kemiğinin arkasındaymış yine duyamayabilirim vajinal ultrasonla bakabilirim dedi.

Abla bazi donemlerde cocuklar nazli oluyor cidden. Bazilarinin bunyesi oyle. Ama sonra arayi kapatiyorlar. Benim kardesim de oyleydi yemezdi surekli hastaydi. Sonra bir kilo aldi simdi benden buyuk duruyor. Ama kusmasina dikkat et sen yinede. Ates de yukselmis nihayet.

Maşallah size :)

ah canım ya.çok zor gerçekten.inş.düzelir gülüm...ateş yükseldi evet hayırlısı kuzum...

maşallah gülüm..bizlerede dua et..bugün cuma dua kapıları açık.haftaya test var.heyecanlıyım yaklaştıkça bende...

Masallah canim. O kadar cabuk geciyorki zaman tadini cikar.

Sağlıklı sıhhatli doğsun da varsın sezeryanla olsun cnm.bakma benim cesur konuşmalarıma, cubuktan bile korkuyordum yavaş yavaş alıştım, benim de olsa kesin sezeryan olur

maşallah gülüm..bizlerede dua et..bugün cuma dua kapıları açık.haftaya test var.heyecanlıyım yaklaştıkça bende...
Hepinize dua ediyorum abla Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün, müjdeli haberini haftaya duyarız inşallah :) hepinizden Allah razı olsun
Masallah canim. O kadar cabuk geciyorki zaman tadini cikar.
Hala inanamıyorum kuzum bana hiç geçmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…