Amin gülüm inşallah...Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah..bugün kasık ağrım var..sabah karın bölgesinde idi şimdi ise kasıkta ağrı gibi iğnelenme gibi tuhaf bir durum..hayırlısı hakkımızda inşallah...Hepinize dua ediyorum abla Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün, müjdeli haberini haftaya duyarız inşallah :) hepinizden Allah razı olsun
Hala inanamıyorum kuzum bana hiç geçmiyor :)
sağol canım..bir inceleyim bakayım nedir?Veson ve LeYLa_21 hem size hem kızçelerinize Demirhindi. Eskilerin bir bildiği vardır elbet.
http://www.1organik.com/demirhindi-nedir-nasil-kullanilir.html
bende hep öyle diyordum ama bir gece yarısı suyum boşalınca normal doğum oldu canım kızım ya...doktor yanıma geldi bak kızım kendine telkin ver bu saatten sonra seni sezeryana alamam açılma çok var dedi erken doğum oldu..kendi doktorumda izinliymiş cebine ulaşamadım..başka doktor doğurttu..benim dediklerimi yap yeter dedi...ıkın deyince kızım zıpladı çıktıSağlıklı sıhhatli doğsun da varsın sezeryanla olsun cnm.bakma benim cesur konuşmalarıma, cubuktan bile korkuyordum yavaş yavaş alıştım, benim de olsa kesin sezeryan olur
Ayyy ne güzel rabbim bizlere de öyle kolay doğumlar nasip etsin inş.bende hep öyle diyordum ama bir gece yarısı suyum boşalınca normal doğum oldu canım kızım ya...doktor yanıma geldi bak kızım kendine telkin ver bu saatten sonra seni sezeryana alamam açılma çok var dedi erken doğum oldu..kendi doktorumda izinliymiş cebine ulaşamadım..başka doktor doğurttu..benim dediklerimi yap yeter dedi...ıkın deyince kızım zıpladı çıktı
Amin gülüm inşallah...Rabbim herzaman herşeyin hayırlısını nasip etsin...Ayyy ne güzel rabbim bizlere de öyle kolay doğumlar nasip etsin inş.
önce bir hamile kal da doğumu sonra düşün desene abla yaAmin gülüm inşallah...Rabbim herzaman herşeyin hayırlısını nasip etsin...
Canim ben de senin gibiydim ama 17 hagta olduk. Icinde gecmiyir gibi geliyor geriye dobup bakinca su gibi gecmis.Hepinize dua ediyorum abla Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün, müjdeli haberini haftaya duyarız inşallah :) hepinizden Allah razı olsun
Hala inanamıyorum kuzum bana hiç geçmiyor :)
Ay ne guzel ya. Allah bize de boyle kolay dogum nasip etsin insallah.bende hep öyle diyordum ama bir gece yarısı suyum boşalınca normal doğum oldu canım kızım ya...doktor yanıma geldi bak kızım kendine telkin ver bu saatten sonra seni sezeryana alamam açılma çok var dedi erken doğum oldu..kendi doktorumda izinliymiş cebine ulaşamadım..başka doktor doğurttu..benim dediklerimi yap yeter dedi...ıkın deyince kızım zıpladı çıktı
Hint cevizinden sonra hint hurması rabbim daha ne nimetler yaratmış da haberimiz Yok.ramazanda şerbet olarak kullanılıyormuş Ramazan da yaklaşıyor:))Veson ve LeYLa_21 hem size hem kızçelerinize Demirhindi. Eskilerin bir bildiği vardır elbet.
http://www.1organik.com/demirhindi-nedir-nasil-kullanilir.html
canım benim gerçekten insan çok üzülüyor elde değil işte..ben günlerce ağladım...insan çok yıpranıyor...dediğin gibi Rabbim inşallah yüzümüzü güldürecek...kafanı takma..cennette şefaatçimiz olacak yavrularımız inşallah...bu kadar güzel yüreğe tekrar sağlıkla nasip edecek Rabbim ben inanıyorum..hepimiz farklı şekillerde imtihan oluyoruz işte..elden gelen tek şey Rabbimize dua etmek..hepimizin yüzünü güldürsün şu cumalar hürmetine Yüce Mevlam...önce bir hamile kal da doğumu sonra düşün desene abla ya
az önce 4 yaşındaki bir kız ne dedi biliyo musun?boynunu eymiş bana da bakamıyor."bebeğin keşke ölmeseydi" dedi , üzüldüğümü belli etmeden " rabbimiz böyle karar vermiş, o ne derse o olur zeynepcim" dedim ve güldüm ama içim kan ağladı.
ateş ölçmeye hemen başlasam mı?bu ayı boş geçireyim dedim ama içim pır pır ediyo
Amin gülüm inşallah...Canim ben de senin gibiydim ama 17 hagta olduk. Icinde gecmiyir gibi geliyor geriye dobup bakinca su gibi gecmis.
Ay ne guzel ya. Allah bize de boyle kolay dogum nasip etsin insallah.
netten baktım 17 tl..fiyatta uygun..Hint cevizinden sonra hint hurması rabbim daha ne nimetler yaratmış da haberimiz Yok.ramazanda şerbet olarak kullanılıyormuş Ramazan da yaklaşıyor:))
maşallah canım prensesine..hayırlı ömürlü olsun inşallah...Merhaba kızlar taşınma işleri arasında doktora gidiverdik kızımla görüştüm beş hafta sonra özlemişim nasıl büyümüş 35 cm 850 gr olmuş maşallah ince uzun bi kiz olacakmış doktor öyle dedi aynı anası
sağol gülüm Allah razı olsun derincim..havalar mahvediyor insanı ya...sen nasılsın?oğluşun nasıl ?
ilginç ya bende progestan dan diye düşünüyordum veson progestan yükseltir aksine deyince şaştım...bugün biraz yükseldi sadece...hayırlısı bakalım..haftaya çarşamba ak koyun kara koyun ortaya çıkacak...hayırlısı Rabbimden...ben uğraştım elimden gelenin fazlasını yaptım verecek olan Rabbim inşallah kısmet olur canımcım...sen nasılsın?oğluşun nasıl?
ahhhh ahhhh inanki varya bazen sinirimden ağlıyorum yani...tepsiyi hazırlayıp götürüyorum kafasını bir çeviriyor ben o an delleniyorum işte...bakalım bu akşam biraz bişeyler yer herhalde ananesi ve dedesi geliyor memleketten..kuzumun haberi yok sürpriz olucak..sabah sordum gösterini kim kim izleyelim istersin dedim..sen babam ananem ve dedem ...onlarda gelsin ben şaşırayım olurmu anne deyince şok oldu..halbuki geleceklerinden haberi yok...
çıkış kapısı aramaya yavas yavas başlamıs olabilir e artık dunyaya gelme zamanı yaklasmaya başladı kolaylıkla ve hayırlısıyla ınşallah kurtulursunSorma abla ben de butun kisi hasta olmadan gecirip bahar gelince kaptim sifayi. Neyse ki ayakta atlattim :)
Iyiyim sagolasin sen nasilsin? Valla oglus ritmik bir sekilde ayni yere vurmakla mesgul ne yapiyorsa
bende hep öyle diyordum ama bir gece yarısı suyum boşalınca normal doğum oldu canım kızım ya...doktor yanıma geldi bak kızım kendine telkin ver bu saatten sonra seni sezeryana alamam açılma çok var dedi erken doğum oldu..kendi doktorumda izinliymiş cebine ulaşamadım..başka doktor doğurttu..benim dediklerimi yap yeter dedi...ıkın deyince kızım zıpladı çıktı
Amin canim insallah.çıkış kapısı aramaya yavas yavas başlamıs olabilir e artık dunyaya gelme zamanı yaklasmaya başladı kolaylıkla ve hayırlısıyla ınşallah kurtulursun
Ben bir yerde görüp icmistim. Güzel ferah bir içecek. Aynen ramazanda ideal. Güzel tarafı ister sıcak ister soğuk iç. 4 mevsimHint cevizinden sonra hint hurması rabbim daha ne nimetler yaratmış da haberimiz Yok.ramazanda şerbet olarak kullanılıyormuş Ramazan da yaklaşıyor:))
Ay sağol canım inşallah darısı sana da olsun kızları ciftlersin inşallahmaşallah canım prensesine..hayırlı ömürlü olsun inşallah...
geçmiş olsun canım..inşallah sıkıntılı bir durum değildir...evet ya yaz gelsin artık...yağmur soğuk acayip burası...evet kızlar progesteron ateşi yükseltiyor diyordu bende yukselttımı hıc hatırlamıyorum. ben ıyıym tatlım. oğlum ıyı cok şükür bu pazartesi ayrıntılı ultrasonumuz var merakla onu beklıyoruz.çok hareketli benı heyecanlandırıyor şimdiden sabırsızlanmaya başladık dogum için gün dolduruyoruz işte sırada ayrıntılı ultrason ve bebegın kalp grafigi var bu arada kanda bır sey dkkatını cektı doktorun bu yukselırse dogum rısklı olur bır bölum var adını unuttum sımdı tekrar gıttıgımde benı o bölume sevk edecekmıs parmagımdan kan alıp bakacaklarmıs. zaten bır sıkıntım vard hamılleıkten önce galıba doktor bunu yakaladı . inşallah önemli bir şey degıldır ama gıtmen gerekıyor dedı . bunun dısında merakla baharın gelmesını beklıyorum kış hapislik gibi tuhaf bır şey bunaldık ıyıce kıştan bıraz tatıle ıhtıyacım var dört gözle deniz zamanını beklıyorum
sağol canım amin inşallah..kız var birde sağlıklı oğlan olsun inşallah ...Rabbim ne dilerse sağlıklı olsunda hayırlısıyla...Ay sağol canım inşallah darısı sana da olsun kızları ciftlersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?