Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Darısı başına olsun canım zaman çabuk geçiyor bide kucağımıza alsak şunları mıncık mıncık sevsek resimler yetmiyor her pikselini ezberledim artık
bana birazcık ağır geçti :) ama ne yapalım artık yınede öyle böyle yarıladım bende . pazartesi ayrıntılı ultrason var acaba bebegın yuzunu gösterrler mı dıye merak edıyorum.

bana birazcık ağır geçti :) ama ne yapalım artık yınede öyle böyle yarıladım bende . pazartesi ayrıntılı ultrason var acaba bebegın yuzunu gösterrler mı dıye merak edıyorum.
Özele gideceksen herşeyini görürsün sana videosunu bile verir devleti bilmiyorum ama

Kızlar akşamdan beri midem bulanmaya basladi gece sabah öğüre öğüre mide suyum geldi. Tavsiyeleriniz nedir kızlar yardım edin. Kokmaya başladı herşey. Yiyorum sonra yedigimden tiksiniyorum. Sabah acile gittim serum taktı ama pek fayda etmedi gibi

kızlar doktordan geldim cinsiyeti göremedi bu doktor bizim ki okdr dürtmeye kıpraşmadı bağdaş kurmuş elleride yanağına koymuş kurabiyem 130g olmuş doktor bi sıkıntı yok suyunda bebekte ii dedi :)

Yer genisken dilediğince takılsın bari maşallah canım inşallah şimdiye dek geçtiği gibi tamamlarsin hamileligini :))

En iyi iiz bilir diye düşünüyorum.. Allah kolaylık versin canım

En iyi iiz bilir diye düşünüyorum.. Allah kolaylık versin canım

ıııııııııııııııı........... ne desem

kushi canımcım bildikleri söyleyeyim sana. malesef bu sürecin kaçınılmaz durumu bu. başladıgı tarıh ıtıbarıyle genelleme yapılırsa 1.5 ay sürüyor biraz 2 ayı bulsada yarım ay rahatlamıs oluyorsun. bunu bilirsen eğer direnme gücün artar. serum almak mide bulantını geçici olarak azaltır çok kısa süre serum almada ki maksat birazda vitamınsız kalarak güçten düşmemen direncinin artması bunun dıında cok faydası yok bulantıya. bebek için endişelenme ilk 3 ay her kosulda kandan beslendıgı ıcın sorun yok.

benı ne rahatlatmıştı,
ben nerdeyse 1.5 ay eve hiç girmedim. gece 2 de bile evden cıkıyordum eşim göturecek yer bulamazsa arabayla dolaştırıyordu bazen bu 2-2.5 saat sürüyordu ne kadar az eve gırersem o kadar rahatlıyordum. yürümek biraz iyi geliyor açık hava bırazcık ıyı gelıyor. sen bıraz şanslısın bıze göre cunku havalar ısınmaya başladı 1 haftaya kadar sıcaklar gelir. ben kışın temiz hava ıyı geldiği halde dısarıda fazla kalmaktan korkuyordum çünkü üşütürsem daha kötü olurum dıye daha çok alısverıs merk. ama temız yerlere gıtmeye özen gösterdım .

mide bulantı ilaçları işe yaradı diyenler var ama bende hıcbırı işe yaramamıştı sen dene ıstersen .... tuzlu çekirdek bana ıyı gelmıştı en son onu keşfetmiştim hem tuz bulantıyı bastırıyordu hemde çekırdekte ki maddeler hamileliğie faydalıyı ama tuzlu oldugunu ve tansıyonu düşünerek abartmamalısın zaten abartınca bu defa o fenalaştırıyor.

beyaz leblebi iyi geliyor diyen var ben de işe yaramamıştı
limon tuzlamak iyi gelıyor dıyen var bende işe yaramamıştı
ben 1 aydan fazla 1 kere bıle mutfagın kapısından gıremedım bana her şey kokuyordu ama her şey
ben sadece dışardan yıyebılıyordum o da patates kızartması ve cola
cola evet hamıleıkte zararlı ama bulantıda bende en cok cola işe yaradı malesef dayanamadıgımda hıc gözunun yasına bakmadım ve herkes öyle yapmıs kimle konussam öyle dedı ilk 3 ay bebek dırek gıdadan almadıgı ıcın tesellı oluyorsun keşke sağlıklı beslensek ama ınsanız işte bazen bizi aşıyor bazı şeyler

ben dışarda gezıyordum ve kendımı yorup uyumaya calısyordum tabı aşrıya kaçmamaya çalış bebegın var ne de olsa zaten hamıleıkte cabuk yoruluyorsun

ben çok az kusuyordum kusabilenler şanslıydı bana göre çunku kusmak yarım saat olsun rahatlatıyordu o yarım saat gücünü toplama moralını toplama ve dırencını arttırmak ıcın önemlı bır zamandı benım ıcın

hiç gecmeyecek gibi geliyor ama ne kadar surecegını bilirsen bu surec dolunca duzelıcek dersin ve doldurman gereken bır sure oldugunu bilirisn

çubuk kraker ıyı gelır derler bende işe yaramadı bende en cok dırek tuz yaradı. bır seyı tuza banıp yemek . ben çeri domates cok yedım sadece onu hazırlıyordu eşim bolca tuzluyrdum o bıraz durduruyordu midemi çok dayanamdıgımda da hadı kalk dısarı diyordum. artık eşim benı gezdırmekten gercekten yorgun düşüyordu . benım ıcın oldugu kadar onun içinde zor bır 2 ay oldu bende

ben 3-4 gun hastanede yattım faydasındna cok zarraı oldu orda mıde bulantısından yatan bır suru kız vardı ve grıp kapıp geldım bırde sen buna dıkkat et .

saraçoğlunun bir önerısı var youtube dan bakabılrıısn dene ıstersen ama bende işe yaramadı. deneyerek sen de ne işe yarar bulman gerekıyor canım

umarım öyle geçici bir şeydir sende cabuk gecer inşallah

çok uuzun yazdım kızlar affetsin benı

yanlış b,ldiğim söylediğim bir şey varsa kızlar düzeltsin beni

Hepinize dua ediyorum abla Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün, müjdeli haberini haftaya duyarız inşallah :) hepinizden Allah razı olsun

Hala inanamıyorum kuzum bana hiç geçmiyor :)
başında zor gecıyor zaten 12. haftadan sonra hızlanır canım hepimiz öyleydik .merak etme

koku ve kaşıntı olmadıgı müdeetce akıntılar normal ancak akıntı rengınde cıddı bır anormallık görursen şüphelenebilirisn. bazen artar bazen azalır hep sebep arama canım

kızlar doktordan geldim cinsiyeti göremedi bu doktor bizim ki okdr dürtmeye kıpraşmadı bağdaş kurmuş elleride yanağına koymuş kurabiyem 130g olmuş doktor bi sıkıntı yok suyunda bebekte ii dedi :)
Ay masallah ona yesinler. Bizim randevuya cok var ya poff zaman gecmiyor.

Canim benim cok bulantim olmadi. Insallah senin de olmaz cok. Ama bana yemek yiyemedigim zaman domates peynirli ekmek iyi geliyordu. Cig badem ve beyaz leblebi. Bir de kahve kokusu bana iyi geliyordu. Dolap kokuyordu kahve koklayip aciyordum. Aslinda zamanla kendine iyi gelen sey bulunuyor. Form buskivi ve cubuk da iyi. Insallah benimki gibi kolay atlatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…