Umarım sebepledirkızlar acayip midem bulanıyor ya...
Amin canım inşallah.. Valla çok yoruldum kasığım ağrıyor. Akşam dan beri yemek çay meyve bir an duramadım..Umarım sebepledir
tet zamanı ne zaman demiştin ?unuttum ben yaAmin canım inşallah.. Valla çok yoruldum kasığım ağrıyor. Akşam dan beri yemek çay meyve bir an duramadım..
Çarşamba günü canım. Bu akşam annemler geldi çok yoruldum. Kasıklarım ağrıyor ayakta gezelemekten... Inşallah test pozitif çıkar da annemlere müjde veririm.. Duanızı eksik etmeyin gülüm...tet zamanı ne zaman demiştin ?unuttum ben ya
ıyı 4 gun kaldı o zamanÇarşamba günü canım. Bu akşam annemler geldi çok yoruldum. Kasıklarım ağrıyor ayakta gezelemekten... Inşallah test pozitif çıkar da annemlere müjde veririm.. Duanızı eksik etmeyin gülüm...
buyuttun prensesını :) maşallah ıkınızedeAy sağol canım inşallah darısı sana da olsun kızları ciftlersin inşallah
Darısı başına olsun canım zaman çabuk geçiyor bide kucağımıza alsak şunları mıncık mıncık sevsek resimler yetmiyor her pikselini ezberledim artıkbuyuttun prensesını :) maşallah ıkınızede
bana birazcık ağır geçti :) ama ne yapalım artık yınede öyle böyle yarıladım bende . pazartesi ayrıntılı ultrason var acaba bebegın yuzunu gösterrler mı dıye merak edıyorum.Darısı başına olsun canım zaman çabuk geçiyor bide kucağımıza alsak şunları mıncık mıncık sevsek resimler yetmiyor her pikselini ezberledim artık
Özele gideceksen herşeyini görürsün sana videosunu bile verir devleti bilmiyorum amabana birazcık ağır geçti :) ama ne yapalım artık yınede öyle böyle yarıladım bende . pazartesi ayrıntılı ultrason var acaba bebegın yuzunu gösterrler mı dıye merak edıyorum.
kızlar doktordan geldim cinsiyeti göremedi bu doktor bizim ki okdr dürtmeye kıpraşmadı bağdaş kurmuş elleride yanağına koymuş kurabiyem 130g olmuş doktor bi sıkıntı yok suyunda bebekte ii dedi :)
Kızlar akşamdan beri midem bulanmaya basladi gece sabah öğüre öğüre mide suyum geldi. Tavsiyeleriniz nedir kızlar yardım edin. Kokmaya başladı herşey. Yiyorum sonra yedigimden tiksiniyorum. Sabah acile gittim serum taktı ama pek fayda etmedi gibi
bende de bir şey cıktı ılacı alalı 1 haftayı gectı oylece duruyor masada nedense kullanasım yokKizlar idrar kulturumde yine bakteri uremesi cikmis biktim valla
En iyiiiz bilir diye düşünüyorum.. Allah kolaylık versin canım
başında zor gecıyor zaten 12. haftadan sonra hızlanır canım hepimiz öyleydik .merak etmeHepinize dua ediyorum abla Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün, müjdeli haberini haftaya duyarız inşallah :) hepinizden Allah razı olsun
Hala inanamıyorum kuzum bana hiç geçmiyor :)
koku ve kaşıntı olmadıgı müdeetce akıntılar normal ancak akıntı rengınde cıddı bır anormallık görursen şüphelenebilirisn. bazen artar bazen azalır hep sebep arama canımMerhaba hanimlar. Guzel bir gun gecirmenizi dilerim:)
Benim ovulasyon gerceklestiginden beri sari akintim var. Ilk gordugumde bu da ne boyle deyip kendi kendime sasirmistim. 6 gundur suruyor ara ara simdi biraz alistim sasirmiyorum:)
Sebebi ne ola ki bilemedim.
devam edıyormu bugun bulantın ? kustun mu hiç ?kızlar acayip midem bulanıyor ya...
Ay masallah ona yesinler. Bizim randevuya cok var ya poff zaman gecmiyor.kızlar doktordan geldim cinsiyeti göremedi bu doktor bizim ki okdr dürtmeye kıpraşmadı bağdaş kurmuş elleride yanağına koymuş kurabiyem 130g olmuş doktor bi sıkıntı yok suyunda bebekte ii dedi :)
Canim benim cok bulantim olmadi. Insallah senin de olmaz cok. Ama bana yemek yiyemedigim zaman domates peynirli ekmek iyi geliyordu. Cig badem ve beyaz leblebi. Bir de kahve kokusu bana iyi geliyordu. Dolap kokuyordu kahve koklayip aciyordum. Aslinda zamanla kendine iyi gelen sey bulunuyor. Form buskivi ve cubuk da iyi. Insallah benimki gibi kolay atlatirsinKızlar akşamdan beri midem bulanmaya basladi gece sabah öğüre öğüre mide suyum geldi. Tavsiyeleriniz nedir kızlar yardım edin. Kokmaya başladı herşey. Yiyorum sonra yedigimden tiksiniyorum. Sabah acile gittim serum taktı ama pek fayda etmedi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?