Bugün yok hiç kusmadım.. Ama bugün başım çok dönüyordu. Tansiyon baktım normal.. Hayırlısı inşallah..devam edıyormu bugun bulantın ? kustun mu hiç ?
Tesekkurler canim cevabin icin. Enfeksiyon diye dusunerek ilk gunden baslayarak 1 haftadir deli gibi su iciyorum :) sanki normale donuyor gibi. Koku kasinti yok ama onlar olmadan da hastalik habercisi olabiliyormus. Valla ovulasyon ertesi olmasa belki belirti sayilabilitdi ama dakka bir gol bit belirtiden saymak delilik olurdu :)koku ve kaşıntı olmadıgı müdeetce akıntılar normal ancak akıntı rengınde cıddı bır anormallık görursen şüphelenebilirisn. bazen artar bazen azalır hep sebep arama canım
bende de bir şey cıktı ılacı alalı 1 haftayı gectı oylece duruyor masada nedense kullanasım yok
Asitli ve yağlı yiyemiyorum sümbülüm. Hem kokuyor bana yağlılar.ıııııııııııııııı........... ne desem
kushi canımcım bildikleri söyleyeyim sana. malesef bu sürecin kaçınılmaz durumu bu. başladıgı tarıh ıtıbarıyle genelleme yapılırsa 1.5 ay sürüyor biraz 2 ayı bulsada yarım ay rahatlamıs oluyorsun. bunu bilirsen eğer direnme gücün artar. serum almak mide bulantını geçici olarak azaltır çok kısa süre serum almada ki maksat birazda vitamınsız kalarak güçten düşmemen direncinin artması bunun dıında cok faydası yok bulantıya. bebek için endişelenme ilk 3 ay her kosulda kandan beslendıgı ıcın sorun yok.
benı ne rahatlatmıştı,
ben nerdeyse 1.5 ay eve hiç girmedim. gece 2 de bile evden cıkıyordum eşim göturecek yer bulamazsa arabayla dolaştırıyordu bazen bu 2-2.5 saat sürüyordu ne kadar az eve gırersem o kadar rahatlıyordum. yürümek biraz iyi geliyor açık hava bırazcık ıyı gelıyor. sen bıraz şanslısın bıze göre cunku havalar ısınmaya başladı 1 haftaya kadar sıcaklar gelir. ben kışın temiz hava ıyı geldiği halde dısarıda fazla kalmaktan korkuyordum çünkü üşütürsem daha kötü olurum dıye daha çok alısverıs merk. ama temız yerlere gıtmeye özen gösterdım .
mide bulantı ilaçları işe yaradı diyenler var ama bende hıcbırı işe yaramamıştı sen dene ıstersen .... tuzlu çekirdek bana ıyı gelmıştı en son onu keşfetmiştim hem tuz bulantıyı bastırıyordu hemde çekırdekte ki maddeler hamileliğie faydalıyı ama tuzlu oldugunu ve tansıyonu düşünerek abartmamalısın zaten abartınca bu defa o fenalaştırıyor.
beyaz leblebi iyi geliyor diyen var ben de işe yaramamıştı
limon tuzlamak iyi gelıyor dıyen var bende işe yaramamıştı
ben 1 aydan fazla 1 kere bıle mutfagın kapısından gıremedım bana her şey kokuyordu ama her şey
ben sadece dışardan yıyebılıyordum o da patates kızartması ve cola
cola evet hamıleıkte zararlı ama bulantıda bende en cok cola işe yaradı malesef dayanamadıgımda hıc gözunun yasına bakmadım ve herkes öyle yapmıs kimle konussam öyle dedı ilk 3 ay bebek dırek gıdadan almadıgı ıcın tesellı oluyorsun keşke sağlıklı beslensek ama ınsanız işte bazen bizi aşıyor bazı şeyler
ben dışarda gezıyordum ve kendımı yorup uyumaya calısyordum tabı aşrıya kaçmamaya çalış bebegın var ne de olsa zaten hamıleıkte cabuk yoruluyorsun
ben çok az kusuyordum kusabilenler şanslıydı bana göre çunku kusmak yarım saat olsun rahatlatıyordu o yarım saat gücünü toplama moralını toplama ve dırencını arttırmak ıcın önemlı bır zamandı benım ıcın
hiç gecmeyecek gibi geliyor ama ne kadar surecegını bilirsen bu surec dolunca duzelıcek dersin ve doldurman gereken bır sure oldugunu bilirisn
çubuk kraker ıyı gelır derler bende işe yaramadı bende en cok dırek tuz yaradı. bır seyı tuza banıp yemek . ben çeri domates cok yedım sadece onu hazırlıyordu eşim bolca tuzluyrdum o bıraz durduruyordu midemi çok dayanamdıgımda da hadı kalk dısarı diyordum. artık eşim benı gezdırmekten gercekten yorgun düşüyordu . benım ıcın oldugu kadar onun içinde zor bır 2 ay oldu bende
ben 3-4 gun hastanede yattım faydasındna cok zarraı oldu orda mıde bulantısından yatan bır suru kız vardı ve grıp kapıp geldım bırde sen buna dıkkat et .
saraçoğlunun bir önerısı var youtube dan bakabılrıısn dene ıstersen ama bende işe yaramadı. deneyerek sen de ne işe yarar bulman gerekıyor canım
umarım öyle geçici bir şeydir sende cabuk gecer inşallah
çok uuzun yazdım kızlar affetsin benı
yanlış b,ldiğim söylediğim bir şey varsa kızlar düzeltsin beni
Bence gayet güzel. Maşallah, üzülmesin sevinsin cnm. Kutlarım. Darısı sana olsun.Kızlar bi arkadaşım relg gününe 4 gün var çok fazla midesi bulanınca test yapmış pozitif çıkmış önceden 1 düşüğü olduğu için kan vermiş 460 çıkmış bana whatsaptan yazdı nesli sen anlarsın değerim iyi mi çok korkuyorum demiş sizce de 4 gün kala bu deger yüksek değil mi ne diycem bilemedim benim hiç normal değerim böyle olmadı hep düşük başladı acaba normal mi değeri
Ben hiç yüksek değerle başlamadım ya kıza ikiz olabilir dedimBence gayet güzel. Maşallah, üzülmesin sevinsin cnm. Kutlarım. Darısı sana olsun.
Benim relg sancıları gelmeye başladı bu ayda olmadı galiba Rabbim şu mübarek aylar hürmetine hepimize nasip etsin inşallahBence gayet güzel. Maşallah, üzülmesin sevinsin cnm. Kutlarım. Darısı sana olsun.
Ovu günü ne zaman önemli olan o.kendisi adete 4 gün var diyor ama belki erken yumurtladı bu ay.değerin katlanması önemli olanKızlar bi arkadaşım relg gününe 4 gün var çok fazla midesi bulanınca test yapmış pozitif çıkmış önceden 1 düşüğü olduğu için kan vermiş 460 çıkmış bana whatsaptan yazdı nesli sen anlarsın değerim iyi mi çok korkuyorum demiş sizce de 4 gün kala bu deger yüksek değil mi ne diycem bilemedim benim hiç normal değerim böyle olmadı hep düşük başladı acaba normal mi değeri
Düzenli olduğu için 4 gün dedi galiba hiç şaşmaz diyordu epeydir uğraşıyordu onlarda benim 2. Düşükten önce olmuştu düşüğü o zamandır bidaha kalamamıştı ne yaptın dedim farklı olarak geçen ay soğan kürü yapmış sadeceOvu günü ne zaman önemli olan o.kendisi adete 4 gün var diyor ama belki erken yumurtladı bu ay.değerin katlanması önemli olan
çok ıyı canım demek sende ağır gecmeyecekAsitli ve yağlı yiyemiyorum sümbülüm. Hem kokuyor bana yağlılar.
Serum etkisini yeni gösterdi eşimle kayinvalideme geldik. Sağolsun yemek hazırlamış burda da bol bol yedim. Bol meyve yiyorum. Akşama ne olur bilmem ama ilacın ise yaramasina sevindim. Başım dönmeye başlamıştı artık .Çok zor yaşayan bilir hiç uyuyamadım. Kendi canımın derdine düştüm. inşallah sağlıkla büyür yavrucak
Erken dollenme diye birsey varya onumu yasadi acaba..ustune gorse 1000 ustu cikmasi lazim hayirli olsun arkadasina darisi tum isteyenlere olsunKızlar bi arkadaşım relg gününe 4 gün var çok fazla midesi bulanınca test yapmış pozitif çıkmış önceden 1 düşüğü olduğu için kan vermiş 460 çıkmış bana whatsaptan yazdı nesli sen anlarsın değerim iyi mi çok korkuyorum demiş sizce de 4 gün kala bu deger yüksek değil mi ne diycem bilemedim benim hiç normal değerim böyle olmadı hep düşük başladı acaba normal mi değeri
Ne cektin canim yaaa gecmis olsun az kaldi Allahtan.Kizlar idrar kulturumde yine bakteri uremesi cikmis biktim valla
Leylosun seni takipteyim carsamba buyuk gun insallah rabbim yuzunuzu guldurur canim.progestan vajinal atsaydin keske o agir geliyor galiba sana..bende kullanmisti. Ama vajiden hic rahatsizlik hissetmemistimkızlar acayip midem bulanıyor ya...
Canim dr kontrole gittinmi rahim durumun duzeldiyse bence ara verme devam et tatlimönce bir hamile kal da doğumu sonra düşün desene abla ya
az önce 4 yaşındaki bir kız ne dedi biliyo musun?boynunu eymiş bana da bakamıyor."bebeğin keşke ölmeseydi" dedi , üzüldüğümü belli etmeden " rabbimiz böyle karar vermiş, o ne derse o olur zeynepcim" dedim ve güldüm ama içim kan ağladı.
ateş ölçmeye hemen başlasam mı?bu ayı boş geçireyim dedim ama içim pır pır ediyo
Bilmiyorum ki canım ya. Ben kızıma hamile kalmadan adet düzensizliği için yıllar evvel kullanmıştım. Ama hiç yan etki yapmamıştım.progestan kaynaklı olsa yıllar evvel de yapmazmıydı? Cumadan beri midem iyi dün fena halde baş dönmesi vardı.dün sabah ta kasık ağrısıyla uyanmıştım. Inşallah çarşamba günü hem kızıma hem annemlere hemde sizlere müjdeli haberi vermeyi nasip etsin Rabbim...Leylosun seni takipteyim carsamba buyuk gun insallah rabbim yuzunuzu guldurur canim.progestan vajinal atsaydin keske o agir geliyor galiba sana..bende kullanmisti. Ama vajiden hic rahatsizlik hissetmemistim
Ne cektin canim yaaa gecmis olsun az kaldi Allahtan.
Onun bir aralığı yok cnm. Pozitif olması yeter.Aşılamadan sonra ki 13.gün kan degerleri kaç çıkmalı kızlar? Bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?