Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
koku ve kaşıntı olmadıgı müdeetce akıntılar normal ancak akıntı rengınde cıddı bır anormallık görursen şüphelenebilirisn. bazen artar bazen azalır hep sebep arama canım
Tesekkurler canim cevabin icin. Enfeksiyon diye dusunerek ilk gunden baslayarak 1 haftadir deli gibi su iciyorum :) sanki normale donuyor gibi. Koku kasinti yok ama onlar olmadan da hastalik habercisi olabiliyormus. Valla ovulasyon ertesi olmasa belki belirti sayilabilitdi ama dakka bir gol bit belirtiden saymak delilik olurdu :)

Asitli ve yağlı yiyemiyorum sümbülüm. Hem kokuyor bana yağlılar.
Serum etkisini yeni gösterdi eşimle kayinvalideme geldik. Sağolsun yemek hazırlamış burda da bol bol yedim. Bol meyve yiyorum. Akşama ne olur bilmem ama ilacın ise yaramasina sevindim. Başım dönmeye başlamıştı artık .Çok zor yaşayan bilir hiç uyuyamadım. Kendi canımın derdine düştüm. inşallah sağlıkla büyür yavrucak

Kızlar bi arkadaşım relg gününe 4 gün var çok fazla midesi bulanınca test yapmış pozitif çıkmış önceden 1 düşüğü olduğu için kan vermiş 460 çıkmış bana whatsaptan yazdı nesli sen anlarsın değerim iyi mi çok korkuyorum demiş sizce de 4 gün kala bu deger yüksek değil mi ne diycem bilemedim benim hiç normal değerim böyle olmadı hep düşük başladı acaba normal mi değeri

Bence gayet güzel. Maşallah, üzülmesin sevinsin cnm. Kutlarım. Darısı sana olsun.

Aşılamadan sonra ki 13.gün kan degerleri kaç çıkmalı kızlar? Bilgisi olan varmı?

Ovu günü ne zaman önemli olan o.kendisi adete 4 gün var diyor ama belki erken yumurtladı bu ay.değerin katlanması önemli olan

Ovu günü ne zaman önemli olan o.kendisi adete 4 gün var diyor ama belki erken yumurtladı bu ay.değerin katlanması önemli olan
Düzenli olduğu için 4 gün dedi galiba hiç şaşmaz diyordu epeydir uğraşıyordu onlarda benim 2. Düşükten önce olmuştu düşüğü o zamandır bidaha kalamamıştı ne yaptın dedim farklı olarak geçen ay soğan kürü yapmış sadece

çok ıyı canım demek sende ağır gecmeyecek

Erken dollenme diye birsey varya onumu yasadi acaba..ustune gorse 1000 ustu cikmasi lazim hayirli olsun arkadasina darisi tum isteyenlere olsun

kızlar acayip midem bulanıyor ya...
Leylosun seni takipteyim carsamba buyuk gun insallah rabbim yuzunuzu guldurur canim.progestan vajinal atsaydin keske o agir geliyor galiba sana..bende kullanmisti. Ama vajiden hic rahatsizlik hissetmemistim

Canim dr kontrole gittinmi rahim durumun duzeldiyse bence ara verme devam et tatlim

Leylosun seni takipteyim carsamba buyuk gun insallah rabbim yuzunuzu guldurur canim.progestan vajinal atsaydin keske o agir geliyor galiba sana..bende kullanmisti. Ama vajiden hic rahatsizlik hissetmemistim
Bilmiyorum ki canım ya. Ben kızıma hamile kalmadan adet düzensizliği için yıllar evvel kullanmıştım. Ama hiç yan etki yapmamıştım.progestan kaynaklı olsa yıllar evvel de yapmazmıydı? Cumadan beri midem iyi dün fena halde baş dönmesi vardı.dün sabah ta kasık ağrısıyla uyanmıştım. Inşallah çarşamba günü hem kızıma hem annemlere hemde sizlere müjdeli haberi vermeyi nasip etsin Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…