Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim dr kontrole gittinmi rahim durumun duzeldiyse bence ara verme devam et tatlim
Cnm kurtajdan 10 gün sonra gittim alttan bile bakmadan karından baktı ve herşey yolunda bir sorun yok dedi.bir iki ay dinlenin dedi bende hiç ara vermek istemiyorum 28 inde de genetik testler yapılacak umarım bir sıkıntı çıkmaz.İnş hemen hamile kalırım sen neler yapiosun bebisler nasıl sorun yoktur ins

LeYLa_21 ablacım ateş çok iyi gidiyor maşalahh süphanallah
inşallah bebiş vardır inşallah inşallah inşallah
Amin gülüm inşallah. Rabbim inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin canım cümlemize..
Onun bir aralığı yok cnm. Pozitif olması yeter.
Ben ilk defa kan testi ile öğrenecem onun için sordum canım.. Kaç üstü gebelik oluyordu? 5 mi yoksa 10 mu?internetten baktım bir sürü değer var. Idrar testi yapmayacam stresle gitmek istemiyorum hastane ye.. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah.. Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin mübarek günler hürmetine..

CNm kimyasal sonrası kimse korunmuyor sadece kürtaj sonrası korunma veriliyor bence de bir sıkıntı olmaz inşallah

5 üstü pozitif

Yapılan lab.ın aralığı ne işe o canım. BAna hep 5 ve üzeri denk geldi. Sonuç kağıdında aralıklar yazar zaten. Nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. Kendini kasma erkenden öğrenmek için. Hayirlisi ile bu sefer gelsin bebek inşallah.

Koltuk altlarımdan tüm göğsümü saran bir ağrı var kızlar. Inanin koltuk altıma herhalde iltihaplı derdim. O kadar kötü bir ağrı. Tüpten 2 sonraki reglde bu ağrıyı atmistim. Bir ay rahat ettim. Reglden 10 12 gün önce hafif göğüs ağrısı olarak başladı. Bende hep olur diye önemsiz gördüm. Ama her zaman regl gelince geçerdi. Şimdi regl geçti neredeyse ortasına varacagim döngümün ama artarak ağrıyor. Atlet koltuk altıma değdiği için eziyet çekiyorum resmen. Havalar da serin cikaramiyrum

Amin canım inşallah sağolasın kuzum..
Geçmiş olsun canım göğüs ağrısı da insanı mahvediyor. Dikkat et kendine canim..

bugun nasılsın peki ?

Son düzenleme:
iiz ff benim tabloyu hamile tablosu olarak değerlendirmiş. İngilizceydi türkçeye çevirdim. Öbür gebeliğimde de %98 hamile çıkmıştı ve ben gerçekten Hamileydim. Inşallah yine doğru tahmin yapmıştır ff.. Mesaj gelince heyecan yaptım valla ne yalan söyleyim :))

Ates topigi olarak Yen'i bir hatmi başladık katılmak isteyenler bildirim yapabilir.dışardan takip eden arkadaşlarda katılabilir.herkesin kandili mübarek olsun

Prolaktin ne durumda acaba?

Üç gün aynı ağrıyı çektim nefes alırken değilde verirken koltuk altı,kol, göğüs bide sırtıma saplanan bir ağrıydı. Netten baktım Yemek sonrası artiyorsa mideyle ilgili diyordu.. Son zamanlarda hazımsızlık çekiyorum benim ki ondandı sanırım

Canım taze zencefil çayı bana ilaç gibi geliyordu ama günde iki fincandan fazla içmemek gerekiyor. Taze zencefilden 1-2 cm kalınlığında kesip sıcak suda 5 dk demliyordum içine bir dilim de limon kesip koyuyordum. Sabah ilk iş bunu içince akşam 4 e 5 e kadar rahatlatıyordu. Sonra ihtiyaç duyarsam ikinci fincanı da içiyordum.

Ben üç ay Progestan kullandım ilk ay hiç bir yan etkisini görmedim ama ikinci ay baş dönmesi yaptı. Ayakta duramayacak oldum bir kaç kere. Yani daha önce kullandım birşey olmadı diye düşünme bence. İnşallah bebişin seninledir şu mübarek günde rabbim yüzünü güldürsün inşallah

LeYLa_21 abla atesin cok guzel masallah. Insallah decami gelir
Veson ovulasyon baya gecikti senin bu ay. Yavas yavas yukselmeye gecmis gerci ama nihayet. Erken yumurtluyorum sagliksiz mi diyordun hadi bakalim bu ay iyi degerlendir belki farkli tablo iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…