Cnm kurtajdan 10 gün sonra gittim alttan bile bakmadan karından baktı ve herşey yolunda bir sorun yok dedi.bir iki ay dinlenin dedi bende hiç ara vermek istemiyorum 28 inde de genetik testler yapılacak umarım bir sıkıntı çıkmaz.İnş hemen hamile kalırımCanim dr kontrole gittinmi rahim durumun duzeldiyse bence ara verme devam et tatlim
Amin gülüm inşallah. Rabbim inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin canım cümlemize..LeYLa_21 ablacım ateş çok iyi gidiyor maşalahh süphanallah
inşallah bebiş vardır inşallah inşallah inşallah
Ben ilk defa kan testi ile öğrenecem onun için sordum canım.. Kaç üstü gebelik oluyordu? 5 mi yoksa 10 mu?internetten baktım bir sürü değer var. Idrar testi yapmayacam stresle gitmek istemiyorum hastane ye.. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah.. Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin mübarek günler hürmetine..Onun bir aralığı yok cnm. Pozitif olması yeter.
CNm kimyasal sonrası kimse korunmuyor sadece kürtaj sonrası korunma veriliyor bence de bir sıkıntı olmaz inşallahCnm kurtajdan 10 gün sonra gittim alttan bile bakmadan karından baktı ve herşey yolunda bir sorun yok dedi.bir iki ay dinlenin dedi bende hiç ara vermek istemiyorum 28 inde de genetik testler yapılacak umarım bir sıkıntı çıkmaz.İnş hemen hamile kalırımsen neler yapiosun bebisler nasıl sorun yoktur ins
5 üstü pozitifAmin gülüm inşallah. Rabbim inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin canım cümlemize..
Ben ilk defa kan testi ile öğrenecem onun için sordum canım.. Kaç üstü gebelik oluyordu? 5 mi yoksa 10 mu?internetten baktım bir sürü değer var. Idrar testi yapmayacam stresle gitmek istemiyorum hastane ye.. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah.. Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin mübarek günler hürmetine..
O zaman Rabbim 5 üstünü görmeyi nasip etsin..5 üstü pozitif
Yapılan lab.ın aralığı ne işe o canım. BAna hep 5 ve üzeri denk geldi. Sonuç kağıdında aralıklar yazar zaten. Nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. Kendini kasma erkenden öğrenmek için. Hayirlisi ile bu sefer gelsin bebek inşallah.Amin gülüm inşallah. Rabbim inşallah pozitifi görmeyi nasip etsin canım cümlemize..
Ben ilk defa kan testi ile öğrenecem onun için sordum canım.. Kaç üstü gebelik oluyordu? 5 mi yoksa 10 mu?internetten baktım bir sürü değer var. Idrar testi yapmayacam stresle gitmek istemiyorum hastane ye.. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah.. Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin mübarek günler hürmetine..
Amin canım inşallah sağolasın kuzum..Yapılan lab.ın aralığı ne işe o canım. BAna hep 5 ve üzeri denk geldi. Sonuç kağıdında aralıklar yazar zaten. Nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. Kendini kasma erkenden öğrenmek için. Hayirlisi ile bu sefer gelsin bebek inşallah.
Geçmiş olsun canım göğüs ağrısı da insanı mahvediyor. Dikkat et kendine canim..Koltuk altlarımdan tüm göğsümü saran bir ağrı var kızlar. Inanin koltuk altıma herhalde iltihaplı derdim. O kadar kötü bir ağrı. Tüpten 2 sonraki reglde bu ağrıyı atmistim. Bir ay rahat ettim. Reglden 10 12 gün önce hafif göğüs ağrısı olarak başladı. Bende hep olur diye önemsiz gördüm. Ama her zaman regl gelince geçerdi. Şimdi regl geçti neredeyse ortasına varacagim döngümün ama artarak ağrıyor. Atlet koltuk altıma değdiği için eziyet çekiyorum resmen. Havalar da serin cikaramiyrum
bugun nasılsın peki ?Bilmiyorum ki canım ya. Ben kızıma hamile kalmadan adet düzensizliği için yıllar evvel kullanmıştım. Ama hiç yan etki yapmamıştım.progestan kaynaklı olsa yıllar evvel de yapmazmıydı? Cumadan beri midem iyi dün fena halde baş dönmesi vardı.dün sabah ta kasık ağrısıyla uyanmıştım. Inşallah çarşamba günü hem kızıma hem annemlere hemde sizlere müjdeli haberi vermeyi nasip etsin Rabbim...
Amin inşallah :)bugun nasılsın peki ?
Valla bugün koşuşturmaktan kendimi göremedim.bugun nasılsın peki ?
Prolaktin ne durumda acaba?Koltuk altlarımdan tüm göğsümü saran bir ağrı var kızlar. Inanin koltuk altıma herhalde iltihaplı derdim. O kadar kötü bir ağrı. Tüpten 2 sonraki reglde bu ağrıyı atmistim. Bir ay rahat ettim. Reglden 10 12 gün önce hafif göğüs ağrısı olarak başladı. Bende hep olur diye önemsiz gördüm. Ama her zaman regl gelince geçerdi. Şimdi regl geçti neredeyse ortasına varacagim döngümün ama artarak ağrıyor. Atlet koltuk altıma değdiği için eziyet çekiyorum resmen. Havalar da serin cikaramiyrum
Koltuk altlarımdan tüm göğsümü saran bir ağrı var kızlar. Inanin koltuk altıma herhalde iltihaplı derdim. O kadar kötü bir ağrı. Tüpten 2 sonraki reglde bu ağrıyı atmistim. Bir ay rahat ettim. Reglden 10 12 gün önce hafif göğüs ağrısı olarak başladı. Bende hep olur diye önemsiz gördüm. Ama her zaman regl gelince geçerdi. Şimdi regl geçti neredeyse ortasına varacagim döngümün ama artarak ağrıyor. Atlet koltuk altıma değdiği için eziyet çekiyorum resmen. Havalar da serin cikaramiyrum
Canım taze zencefil çayı bana ilaç gibi geliyordu ama günde iki fincandan fazla içmemek gerekiyor. Taze zencefilden 1-2 cm kalınlığında kesip sıcak suda 5 dk demliyordum içine bir dilim de limon kesip koyuyordum. Sabah ilk iş bunu içince akşam 4 e 5 e kadar rahatlatıyordu. Sonra ihtiyaç duyarsam ikinci fincanı da içiyordum.Kızlar akşamdan beri midem bulanmaya basladi gece sabah öğüre öğüre mide suyum geldi. Tavsiyeleriniz nedir kızlar yardım edin. Kokmaya başladı herşey. Yiyorum sonra yedigimden tiksiniyorum. Sabah acile gittim serum taktı ama pek fayda etmedi gibi
Ben üç ay Progestan kullandım ilk ay hiç bir yan etkisini görmedim ama ikinci ay baş dönmesi yaptı. Ayakta duramayacak oldum bir kaç kere. Yani daha önce kullandım birşey olmadı diye düşünme bence. İnşallah bebişin seninledir şu mübarek günde rabbim yüzünü güldürsün inşallahBilmiyorum ki canım ya. Ben kızıma hamile kalmadan adet düzensizliği için yıllar evvel kullanmıştım. Ama hiç yan etki yapmamıştım.progestan kaynaklı olsa yıllar evvel de yapmazmıydı? Cumadan beri midem iyi dün fena halde baş dönmesi vardı.dün sabah ta kasık ağrısıyla uyanmıştım. Inşallah çarşamba günü hem kızıma hem annemlere hemde sizlere müjdeli haberi vermeyi nasip etsin Rabbim...
bugunu de bıtırdın 2 gun kaldı dıyebılırız. sabahtan mı gıdeceksın kan vermeye ?Valla bugün koşuşturmaktan kendimi göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?