- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Ben bu çatlama işini hiç takmıyorum lisede biranda kilo almıştım 48 den 61 olmuştum yeterince yanlarda ve bacaklarda çatlak çizgilerim var amann ne olacak ben anne olayım da çatlak olsun çok önemli değilne olursa eyvallah dıyecegız artık bu da işin tadı tuzu ne yapalım çatlayacaksa da catlasın artık anne olmak kolay degıl can dan can cıkacak
Doktor size hamileliğin başında balık yağı kullandırdı mı bana İstanbulda gittiğim doktor hamile kalınca balık yağına başla demişti tekrar arasam mi doktoru acabayok magnezyum vermedı ıcınde magnezyum olan bır ılac vermıstı galıba yeterlı gelmıyor. yarın doktorumda olacagım söyledıgın ılacı söylerım canım sgk le almıyrum zaten ılaçları
Bir gece kalmıştım cnmSelam kizlar.
Nasilsiniz bakalim?
Ben yavas yavas temizlik yapiyorum yine.
Bugun ayagimi elektrikli supurgeye carptim 2 parmagim soyuldu ve tirnaklarim hala cok aciyor
Kizlar ikinci bebek ivin ugrasanlar aranizda sezeryan olanlar vardi sanirim senin sezeryandiVeson dimi? Bir de Themodernmumma ? Sezeryandan sonra kac gece kaldiniz hastanede?
Bir gece kalmıştım cnm
Yok CNm zannetmiyorum.herşey yolunda giderse ertesi gün çıkartırlar.Sanirim 1 en fazla 2 gece kaliniyor degil mi? Gecenlerde kuzenim 1 hafta kaliniyor diye diretti de anlayamadim :)
Amin gülüm inşallah Allah razı olsun Asiyem.. Bakalım bu ay öyle yapmaya çalışacam inşallah..Leyla ablacmi hayırlar getirsin yeni ay inşallah.
Aslında bir ay doktorsuz dereceesiz adet bitiminden diğer adete kadar gün aşırı deneseniz:) tabi biraz güç kuvvet istiyor ama. Böyle eşimle konuşsan sana stres yapmasa. Gün asiri da kaçırma ihtimali çok düşük. Yok neredeyse. Benim iki gebeligim adet bitiminden diğer dongume 4-5 kala ya kadar gün aşırı calismayla oldu.
İnsllah bu ay sana hayırlar getirir.
Valla güzel stres attım.Rahatladım kuzum.. Bomba gibi geliyorum inşallahHa şöyle Leyla ablacim. Püfül püfül :)
Sen doktoru ovuyu ateşi matesi bırak bu ay gecelerin ateşini yak:))
İnsalh
Bugün sezeryan olan bir kadının dikişleri atmış doktor dikip geldi :))Yok CNm zannetmiyorum.herşey yolunda giderse ertesi gün çıkartırlar.
balık mevsimi de geçti benim için hiç yemiyorum 12den sonra folik bıraktırıp regenesis max ile decavit verdi bnm doktor regenesis max ta omega da var ama ekim annelerinde marincap fln kullananlarda vardı ama ne zaman başladılar bilemşyorumDoktor size hamileliğin başında balık yağı kullandırdı mı bana İstanbulda gittiğim doktor hamile kalınca balık yağına başla demişti tekrar arasam mi doktoru acaba
Of bu doktor keseyi gördü yolladı beni ne kan tahlilleri yapti ne bişey vitamin falan gerek yok istediğini ye iç günlük yaşamına devam et zaten zayıfsın yemeğe dikkat et demiyorum dedi balık yağını da sormayı unuttumbalık mevsimi de geçti benim için hiç yemiyorum 12den sonra folik bıraktırıp regenesis max ile decavit verdi bnm doktor regenesis max ta omega da var ama ekim annelerinde marincap fln kullananlarda vardı ama ne zaman başladılar bilemşyorum
Ben bu çatlama işini hiç takmıyorum lisede biranda kilo almıştım 48 den 61 olmuştum yeterince yanlarda ve bacaklarda çatlak çizgilerim var amann ne olacak ben anne olayım da çatlak olsun çok önemli değil
Bugün sezeryan olan bir kadının dikişleri atmış doktor dikip geldi :))
yok canım ben ılaçlara bıle cok gec başladım 2 haftadır falan demır kullanıyorum ama yarın soracagım doktoraDoktor size hamileliğin başında balık yağı kullandırdı mı bana İstanbulda gittiğim doktor hamile kalınca balık yağına başla demişti tekrar arasam mi doktoru acaba
Yok CNm zannetmiyorum.herşey yolunda giderse ertesi gün çıkartırlar.
okdr gerilme neslim ztn 12 hafta sadece folic veriolar genelde sonrasına da daha çok vaktin var bnm doktorumda hiç şunu ye bunu yeme demedi normalde ne zararlıysa şimdide zararlı su içmeye dikkat et dedi gönderdi baktı bebek gelişio bende kilo almıyorum bi uyarıda da bulunmadı ii beslendiğimi düşündü heralde ceviz badem süt yoğurt peynir et en dikkat ettiklerim heralde meyve sevmiyorum zorla yemeye çalışıyorum balık severim ama hiç yiyemedm 2 kere anca yemişimdr midem almadı bi türlü ii su içerim ama günde 3 lt içiyorumdur yumurta da sevmiyorumOf bu doktor keseyi gördü yolladı beni ne kan tahlilleri yapti ne bişey vitamin falan gerek yok istediğini ye iç günlük yaşamına devam et zaten zayıfsın yemeğe dikkat et demiyorum dedi balık yağını da sormayı unuttum
bnm kuzende sezeryan olmuştu bç gece kalıp ertesi sabah çıkmıştı eveAnladim canim.
Bugun ozel.hastane ile gorustum de. Sezeryan fiyatina 1 gece kalmayi dahil etmisler. Demek ki normali o. O yuzden hir sorayim tecrubelilere dedim.
_Verda_ canım test yaptın mı?sonucu merak ettim..
bnm kuzende sezeryan olmuştu bç gece kalıp ertesi sabah çıkmıştı eve
Amin canım inşallah Rabbim yüzünü güldürsün güzel haberinle sevinelim inşallah canım..abla evdeki testler bitti
bugün sanırım 15. gün..
hafif lekelenme var
inş adet olmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?