Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne olursa eyvallah dıyecegız artık bu da işin tadı tuzu ne yapalım çatlayacaksa da catlasın artık anne olmak kolay degıl can dan can cıkacak
Ben bu çatlama işini hiç takmıyorum lisede biranda kilo almıştım 48 den 61 olmuştum yeterince yanlarda ve bacaklarda çatlak çizgilerim var amann ne olacak ben anne olayım da çatlak olsun çok önemli değil

Reactions: iiz
yok magnezyum vermedı ıcınde magnezyum olan bır ılac vermıstı galıba yeterlı gelmıyor. yarın doktorumda olacagım söyledıgın ılacı söylerım canım sgk le almıyrum zaten ılaçları
Doktor size hamileliğin başında balık yağı kullandırdı mı bana İstanbulda gittiğim doktor hamile kalınca balık yağına başla demişti tekrar arasam mi doktoru acaba

Reactions: iiz
Selam kizlar.
Nasilsiniz bakalim?
Ben yavas yavas temizlik yapiyorum yine.
Bugun ayagimi elektrikli supurgeye carptim 2 parmagim soyuldu ve tirnaklarim hala cok aciyor

Kizlar ikinci bebek ivin ugrasanlar aranizda sezeryan olanlar vardi sanirim senin sezeryandi Veson dimi? Bir de Themodernmumma ? Sezeryandan sonra kac gece kaldiniz hastanede?

Bir gece kalmıştım cnm

Amin gülüm inşallah Allah razı olsun Asiyem.. Bakalım bu ay öyle yapmaya çalışacam inşallah..
Ha şöyle Leyla ablacim. Püfül püfül :)
Sen doktoru ovuyu ateşi matesi bırak bu ay gecelerin ateşini yak:))
İnsalh
Valla güzel stres attım.Rahatladım kuzum.. Bomba gibi geliyorum inşallah

Doktor size hamileliğin başında balık yağı kullandırdı mı bana İstanbulda gittiğim doktor hamile kalınca balık yağına başla demişti tekrar arasam mi doktoru acaba
balık mevsimi de geçti benim için hiç yemiyorum 12den sonra folik bıraktırıp regenesis max ile decavit verdi bnm doktor regenesis max ta omega da var ama ekim annelerinde marincap fln kullananlarda vardı ama ne zaman başladılar bilemşyorum

Of bu doktor keseyi gördü yolladı beni ne kan tahlilleri yapti ne bişey vitamin falan gerek yok istediğini ye iç günlük yaşamına devam et zaten zayıfsın yemeğe dikkat et demiyorum dedi balık yağını da sormayı unuttum

Ben bu çatlama işini hiç takmıyorum lisede biranda kilo almıştım 48 den 61 olmuştum yeterince yanlarda ve bacaklarda çatlak çizgilerim var amann ne olacak ben anne olayım da çatlak olsun çok önemli değil

olacaksa olacak bu da doğal sürecin bir parçası sanki bedenimiz hiç yaşlanmayacak mı elimizden geleni yaparız tabı ama engellenemıyorsa da çok ustelememek üzülmemek gerekli bencede

yok canım ben ılaçlara bıle cok gec başladım 2 haftadır falan demır kullanıyorum ama yarın soracagım doktora

okdr gerilme neslim ztn 12 hafta sadece folic veriolar genelde sonrasına da daha çok vaktin var bnm doktorumda hiç şunu ye bunu yeme demedi normalde ne zararlıysa şimdide zararlı su içmeye dikkat et dedi gönderdi baktı bebek gelişio bende kilo almıyorum bi uyarıda da bulunmadı ii beslendiğimi düşündü heralde ceviz badem süt yoğurt peynir et en dikkat ettiklerim heralde meyve sevmiyorum zorla yemeye çalışıyorum balık severim ama hiç yiyemedm 2 kere anca yemişimdr midem almadı bi türlü ii su içerim ama günde 3 lt içiyorumdur yumurta da sevmiyorum ztn bebek bizden alacağını alıo paketli gıda ve asitli hazır içecek tüketmiyorum ne bilim aklıma başkafa bişey gelmedi şimdi çokta zorlama kendini illa yicem ya da yemicem diye ek vitaminlere de sonradan başlatıolar bnm ferritinim düşüktü o yüzden demire 12 de başladık ama normaldr 16da başlatıyorum demişti mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…