Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum canım ya bugün hastane çok kalabalık ister istemez gerildim. Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Bir ay daha çöpe gidecek. Rabbim bilir elbette en hayırlı zamanı çok yoruldum gerçekten... Tek başıma sürünüyorum hastanelerde.. Komşunada Allah şifa versin yavrusuna bağışlasın canım inşallah.. Bizim imtihanımız ne zaman bitecek bilmiyorum. Bu ay öyle öbür ay böyle ömür geçip gidiyor. Yaş yerinde durmuyor. Neye kafayı takarsan o hep senden kaçıyor. Insanlar rahat vermiyor. İkinci yokmu bilmem ne.. Eşin desen ayrı dert, iş ayrı dert.. Ammada dolmuşum ya...patlayacam artık..

Aynen valla kuzey paşası kocaman olmuştur nerdeyse 2 yıl oldu dimi :)
kk ya birlikte üye olmuştuk 2 yıl doldu.3. Yıla girdik.hatta biz melekler mekanı mı neydi öyle bir yer vardı orda ikimiz ateş ölçüp birbirimize yorum yapıyorduk.başka kimsecikler yoktu ben sonra kk yı keşfettim bunu çağırdım.kız gel burda birsürü kişi var dedim.birkaç ay sonra bu hamile kaldı.onunda ateşi hiç düşmüyordu:))tahminim 1,5 yaşında vardır

E elhi kız nerelerdesin kulakların çınladı mı?

Bugun bi video izledim küçük kız yeni dogan kardesine sarılmıs nasıl seviyo basını okşuyo falan..aklıma siz geldiniz kızlar LeYLa_21 Veson dua ettim..inşallah en kısa zamanda sizin kuzularda kardes sevgisini tadar.

Bilmiyorum tuğbacım ya.ben çok yıprandığımı hissediyorum. Şu doktor olayını bırakıp adam beni kendi halime bıraksa belki daha iyi olacak. Bu ay iğne vermeyecem dedi doktor haklı olarak. Şimdiden 13mmlik yumurta var bir tane. Diğerleri de ufak. İster normal deneyin ister dk hapı vereyim dedi.seçenek sundu bana. Dk kullanmazsam öbür ayın garantisi yok. Bu ay da böyle olsunda.. Hayırlısı bakalım..

Neslihaann cok sevindim cok duygulandim Rabbim mutlulugunu daim etsin insaallah saglicskla kucagina almak nasip olsun kolay guzel harika bir hamilelik gecirirsin umarım

Amin gülüm Allah razı olsun canım. Rabbim sanada sağlıklı bir evlat nasip etsin..

Ateşimi öyle merak ediyorum ki resmen bağımlılık yapmış dereceyi nereye sakladı bi bulamadım ya off

Ben sende kendimin eski hallerini görüyorum eşin tavrı çok önemli o seni strese sokuyor.biliyorum çünkü benim eşim de bir ara aynı şeyi yapıyordu.şimdi kafası iş güç dolu ondan mıdır yoksa o da mı ümidi kesti bilmem artık eskisi gibi üzerime gelmiyor.eş rahat olunca kadın da rahat oluyor.
Bir de senin kız da sıkıştırıyor.çok şükür benim kız henüz kardeş sormuyor.biz evde kesinlikle kardeşten bahsetmiyoruz.kıza bazen soruyorlar ya kardeş ister misin? Falan çok sinirleniyorum hemen uyarıyorum konuyu kapatıyorum.öğretmeni ile de konuştum durumu anlattım o da bu konuda kendisi ile konuştu artık ne dedi bilmiyorum o da etkili oldu sanırım.

Dk almamakla iyi yapmışsın bu ay da doğal akışına bırak bakalım

Ben hep diyorum kimseleri evlatsızlıkla sınamasın kimseleri de evladıyla sınamasın inşallah

Bir de size çok imrendim peşpeşe gebelik haberleri geldi birkaç kız hep beraber takip yaptınız falan :))

elhi yakında ikinci için gelir
Cidden ocak ayi oyle oldu pespese ne guzeldi. Yine oyle olsa keske tek seferde siz de gelseniz asagiya. O arada pespese hsg ilac furyasi vardi. Darisi basiniza canim cani gönülden diliyorum.

Haklısın canım
Benim kız okuldaki arkadaşlarından etkileniyor sanırım. Biz yanında hiç konuşmuyoruz bu konuyu..çoğu arkadaşının annesi ya doğum yaptı yada hamile. Çocuk ister istemez etkileniyor canım.. Valla tahlil sonucunu göstermeye girince eşim doktorla konuşacak. Aynı dilden konuşamıyorlar.doktorla takışacak diye ödüm kopuyor..eşim adete yakın gelip yumurtalara baktıralım diyecek adete yakın mı yumurtluyorum acaba diye. Bakalım doktor ne diyecek. Bu ay normal deneyelim kararımı değiştirdim diyecem.. Ateşten anlarız çatlama olmuş mu olmamış mı dimi ama.gün aşırı çalışma yapalım dedim eşime. Kaçırma şansı olmaz böylelikle değilmi canım? Sen ne dersin doğrumu yapıyorum acaba kafam karıştı gitti..

Ben olsam eğer dr bana bırakıyorsa dk kullanmazdım doğal denerdim.eğer günaşırıya karar verdiyseniz ne ateş ölç ne ovu testi yap gün aşırı yapın bir şekilde o sperm yumurtayı bulur

☺ malesef canım ben 10 gündür ocakta yumurta bile kaynatamıyorum. Allah yardımcın olsun inşallah bulantısız geçer günlerin.
Ne yiyorsun kim pişiriyor sana canım böyle devam ederse yemeklerden hiç bişey yiyemiycem galiba en sevdiğim şey zeytinyağlı taze fasulye soğan kavrulurken değişik koktu nasıl yiyecem inadına yemeye çalışacam istediği kadar değişik koksun

soğan çok kokuodu diyen bi akrabaya annesi bolca kavurup veriyomuş kavanoza koyup o yemeklerin içine atıyomuş kendi kavurmamak için bana kokmadığından bilemedm ama işine yarar mı

soğan çok kokuodu diyen bi akrabaya annesi bolca kavurup veriyomuş kavanoza koyup o yemeklerin içine atıyomuş kendi kavurmamak için bana kokmadığından bilemedm ama işine yarar mı
Daha neler olacak bakalım olsun o sağlıkla büyüsünde buluruz bi çözümler.yaa eşim gitmiş bana hamilelikte günlük tutmayı çok hayal kurmuştum diye değişik defterler kalemler bakmış resimlerini çekmiş getirmiş çok duygulandım nasıl bişey istiyorsun aşk hemen sipariş verelim dedi dün akşam bence onlarda hemen baba oluyor doğduklarında değil

Eşim ve kayınvalidem sağolsun yapıyor canım. Hazır bişeyler alıyoruz yada.Geçen turşu kavurmuşlardı normalde yemem ama çok hoşuma gitti en son tavayı sıyırırken baktım herkes beni izliyor şaşırmışlar çok güldüm ☺ tuhaf bir dönem meyve bile soyamıyordum biraz düzeldim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…