Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben olsam eğer dr bana bırakıyorsa dk kullanmazdım doğal denerdim.eğer günaşırıya karar verdiyseniz ne ateş ölç ne ovu testi yap gün aşırı yapın bir şekilde o sperm yumurtayı bulur
Öbür gebeliğimde normal deneme ile olmuştu. Inşallah bu sefer de öyle olur ama sağlıklısını nasip etsin Rabbim canım..doktor la konuştum tahlillerim temiz prolaktin düşmüş çok sevindim ya.. 2 hafta sonra yumurta takibine gelmek istiyorum dedim tamam dedi. Inofolic aldım kendim doktora söylemedim. Sabah akşam içecem. O büyük yumurtayı çatlatsın.. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün cümlemizin..

bnmkinde bi heyecan bi heyecan ne zaman alışverişe başlıcaz alalım artıklar evde bi plan projeler odalar değişcek ev küçük peteği fln büyütmeyi düşünüyoruz o hemen halledermiş fln geçen iç organlarım sallandı dedm araba çok hopladı bebek mi oynadı diye heyecanla bi bakışı vardı ki hiç aklımdan çıkmıcak

inofolici bn doktoruma sorduğumda o ne ki gereksiz gibi bişeyler söyledi prospektüste de hep pkolular için yazıo ama bence bana faydası oldu çünkü 2 yıldr ilk defa yumurtladığımı anlıcak kdr ağrı ve akıntı yapmıştı demiştim demek yumurta kaliteli oldu o ay da Rabbim nasip etti

Rabbim heyecanlanı tamamına erdirsin ne yalan söyleyeyim ben anne olmaktan çok eşim baba olacak diye seviniyorum Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir insallah

Bende hafif pco var ama ben kolay hamile kalabiliyordum ama bende inofolic sayesinde yumurtam daha kaliteli olduğunu düşünüyorum zaten doktorumda verirken yumurtlamana yardımcı olacak diye vermişti

Valla canım ben hamile kaldığım ay kullanmıştım. Yumurtayı kaliteli yaptığını bende düşünüyorum.. Doktorum bu ay dk hapı demişti ama eşim şansımızı deneyelim. Belli olmaz belki Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür değilmi.. Bu doktor çok garantici bir yumurta görse tedavi vermiyor adam. Temizlensin öyle diyor. Belki o yumurta kaliteli nerden bilecez ki değilmi ama.. Biz elimizden geleni yapıp tevekkul ediyoruz gerisi Rabbimin elinde..
Bende hafif pco var ama ben kolay hamile kalabiliyordum ama bende inofolic sayesinde yumurtam daha kaliteli olduğunu düşünüyorum zaten doktorumda verirken yumurtlamana yardımcı olacak diye vermişti
Sen nasıl kullanmıştın canım. Ben sabah bir toz akşam bir poşet toz içmeyi planlıyorum ama..

Başkasına yaptırmak
Valla gezdim doktor dan çıkınca eşim geldi aldı. Yemek yedim püfül püfül cam kenarı havadar bir yerde.. Kafam dağıldı stresim gitti. Bu aya odaklandım.. Hastane de adam dk hapı deyince ağlayacaktım nerdeyse moralim gitmişti ya..:))

Canım benım kullandığım toz anı değildi inofolic combi kullandım hap olandan içindeki folik asit miktarını bakmıştım günde 2 tane kullanmıştım Gebeliği öğrendim cumartesi salı doktora gittim o zaman bıraktım normal folik asitime başladım yani düzenli içtim 3. Kutudan 10 tane kalmıştı

Ya bilmiyorumki CNm bu dr bu tarz çalışıyor demekki dk hapı ben tüp bebek öncesi duymuştum demekki aşılama öncesi de kullandıranlar varmış.inşallah bu ay olur

Eczane de inofolic combi yede baktım canım. Ama diğer toz olan bana iyi geldi inşallah bu seferde gebe kalmama vesile olur. Duânı eksik etme ablacım..
Ya bilmiyorumki CNm bu dr bu tarz çalışıyor demekki dk hapı ben tüp bebek öncesi duymuştum demekki aşılama öncesi de kullandıranlar varmış.inşallah bu ay olur
Eşim hastane ye geldi ben muayene olup kan verdikten sonra anlattım dk kullanalım dedi doktor dedim. Adam delirdi bu ne yapmaya çalışıyor bizi tüp bebeğe itiyor resmen diye bir sürü şey söyledi.. Zor sakinleştirdim. Doktorla güzel ve sakin konuş dedim. Önce ben konuyu açtım doktora tahlil gösterdim değerlerin harika dedi. Sonra kararımızı değiştirdim dedim bu ay dk hapı kullanmayacağımı söyledim tamam dedi. 2 hafta sonra yumurta takibine gelmek istiyorum dedim tamam dedi gayet sakindi. Sonra eşim bende soru soracam size dedi. Oda merak ettiklerini sordu doktor anlattı güzel güzel odadan çıktık. İyiki eşimi tembihlemişim. Ters bişey söyler adam bir laf der zaten bu adam son umudum. Gerçi 2 doktor daha var gitmediğimiz Allah düşürmesinde...

Bebek isterken doğum kontrol hapı niye veriyor ben onu anlamadım belki bu yumurta döllenecek kalitede niye kaciracaksin ki 1 ay boş niye geçecek ben anlam veremedim

Bebek isterken doğum kontrol hapı niye veriyor ben onu anlamadım belki bu yumurta döllenecek kalitede niye kaciracaksin ki 1 ay boş niye geçecek ben anlam veremedim
Bu adam hep adetin 2.yada 3.günü yumurtaya bakıyor eğer yumurta varsa onu temizliyor dk hapı ile öbür ay kendi iğne ile yumurta büyütüp aşılama yapıyor. Öyle yumurtanın daha kaliteli olacağını düşünüyor sanırım bilemiyorum ki tatlım.. Ama benim bir ay daha kaybetmeye tahammülüm yok. Belki o yumurta döllenebilir..bugün bir sürü büyüyecek yumurtan var güzel görünüyor dedi öbür tarafta 13 mmlik yumurta yı görünce 2 seçeceğimiz var. Biri kendi haline bırakmak doğal deneyin yada dk hapı ile temizlemek dedi.. Bişey anlamadım zaten ya. Ben yine kendi çabamla hamile kalacam sanırım :))

Bu adam hep adetin 2.yada 3.günü yumurtaya bakıyor eğer yumurta varsa onu temizliyor dk hapı ile öbür ay kendi iğne ile yumurta büyütüp aşılama yapıyor. Öyle yumurtanın daha kaliteli olacağını düşünüyor sanırım bilemiyorum ki tatlım.. Ama benim bir ay daha kaybetmeye tahammülüm yok. Belki o yumurta döllenebilir..bugün bir sürü büyüyecek yumurtan var güzel görünüyor dedi öbür tarafta 13 mmlik yumurta yı görünce 2 seçeceğimiz var. Biri kendi haline bırakmak doğal deneyin yada dk hapı ile temizlemek dedi.. Bişey anlamadım zaten ya. Ben yine kendi çabamla hamile kalacam sanırım :))

Reactions: iiz
Cidden ocak ayi oyle oldu pespese ne guzeldi. Yine oyle olsa keske tek seferde siz de gelseniz asagiya. O arada pespese hsg ilac furyasi vardi. Darisi basiniza canim cani gönülden diliyorum.

Aralık sonunda başlamıştı izz le beraber:)
(Hatta kasımda ortasında deniz ege ve yasemin in kimden alırsak 2 ayda 10-12 ve emik haberi .harikaydı)
mübarek bir ocak ayıydı çok güzeldi:) inşallah devamı gelir. Her ay mübarek olur bebek haberleriyle dolar taşar buralar.

Leyla ablacmi hayırlar getirsin yeni ay inşallah.
Aslında bir ay doktorsuz dereceesiz adet bitiminden diğer adete kadar gün aşırı deneseniz:) tabi biraz güç kuvvet istiyor ama. Böyle eşimle konuşsan sana stres yapmasa. Gün asiri da kaçırma ihtimali çok düşük. Yok neredeyse. Benim iki gebeligim adet bitiminden diğer dongume 4-5 kala ya kadar gün aşırı calismayla oldu.
İnsllah bu ay sana hayırlar getirir.

Ha şöyle Leyla ablacim. Püfül püfül :)
Sen doktoru ovuyu ateşi matesi bırak bu ay gecelerin ateşini yak:))
İnsalh

Canim gecmis olsun dr magnesyum vermedimi sgknin karsiladigi bende ise yaramamisti ama magnesyum diasporal dene derim dr danisarak al canim birde ayaklari sarkitma uzatmayacalis
yok magnezyum vermedı ıcınde magnezyum olan bır ılac vermıstı galıba yeterlı gelmıyor. yarın doktorumda olacagım söyledıgın ılacı söylerım canım sgk le almıyrum zaten ılaçları

ne olursa eyvallah dıyecegız artık bu da işin tadı tuzu ne yapalım çatlayacaksa da catlasın artık anne olmak kolay degıl can dan can cıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…