Canim benimde ozel hastane 1 gun kaliniyormus 1 hafta nerdeeee :))Sanirim 1 en fazla 2 gece kaliniyor degil mi? Gecenlerde kuzenim 1 hafta kaliniyor diye diretti de anlayamadim :)
Ne bileyim doktorda ki rahat tavır beni rahatsız etti acaba eksik bişey varmı diye taktım galibaokdr gerilme neslim ztn 12 hafta sadece folic veriolar genelde sonrasına da daha çok vaktin var bnm doktorumda hiç şunu ye bunu yeme demedi normalde ne zararlıysa şimdide zararlı su içmeye dikkat et dedi gönderdi baktı bebek gelişio bende kilo almıyorum bi uyarıda da bulunmadı ii beslendiğimi düşündü heralde ceviz badem süt yoğurt peynir et en dikkat ettiklerim heralde meyve sevmiyorum zorla yemeye çalışıyorum balık severim ama hiç yiyemedm 2 kere anca yemişimdr midem almadı bi türlü ii su içerim ama günde 3 lt içiyorumdur yumurta da sevmiyorumztn bebek bizden alacağını alıo paketli gıda ve asitli hazır içecek tüketmiyorum ne bilim aklıma başkafa bişey gelmedi şimdi çokta zorlama kendini illa yicem ya da yemicem diye ek vitaminlere de sonradan başlatıolar bnm ferritinim düşüktü o yüzden demire 12 de başladık ama normaldr 16da başlatıyorum demişti mesela
Amin canım inşallah Rabbim yüzünü güldürsün güzel haberinle sevinelim inşallah canım..
Canim balik yagini illa vermiyorlar yemene icmene dikkat et balik ye ama folik asitini vermese bile basla..bazi ilaclar karaciger enzimlerine dokaniyor bende ters tepti mesela..saglik ocaginda tum testlerini yaptir tsh larin biyokimya hemogram vitamin b12 d vitamin kapsamli yaptor gittiginde elinde haxir olsun ona gire sana verecegi ilaclara baslarsinOf bu doktor keseyi gördü yolladı beni ne kan tahlilleri yapti ne bişey vitamin falan gerek yok istediğini ye iç günlük yaşamına devam et zaten zayıfsın yemeğe dikkat et demiyorum dedi balık yağını da sormayı unuttum
Canim benimde ozel hastane 1 gun kaliniyormus 1 hafta nerdeeee :))
Aman Allah korusun rabbim kolaylik versin hemen oldu bitti olsun saglikla kolaylikla atlat bakalim sirada sen varsin :)Kiz zaten 1 hafta kalip ne yapacan aman Allah korusun. Catlarim ben 1 hafta hastanede
Amin canim benim :)Aman Allah korusun rabbim kolaylik versin hemen oldu bitti olsun saglikla kolaylikla atlat bakalim sirada sen varsin :)
Tarih verdimi dr un canim
Masallah canim ya yuzdun yuzdun kuyruguna geldin saglikla kavus insallah :)Amin canim benim :)
18 mayis dedi. Bikac gun once veya sonra olabilir dedi :) Ay cok az kaldi.
Masallah canim ya yuzdun yuzdun kuyruguna geldin saglikla kavus insallah :)
Doktor bunları kendi bakmayacak mı sağlık ocağımız yıkıldı yeni yeri epey uzakta bide doktorumuz gitmiş şimdi aile hekimimiz kim hiç bilmiyorum en son dış Gebeliği bildirmek için gitmiştim ceza yiycez diye aramislardi eşimde müsait olamıyor ki bi dusemedim üstüne tahlil islerininCanim balik yagini illa vermiyorlar yemene icmene dikkat et balik ye ama folik asitini vermese bile basla..bazi ilaclar karaciger enzimlerine dokaniyor bende ters tepti mesela..saglik ocaginda tum testlerini yaptir tsh larin biyokimya hemogram vitamin b12 d vitamin kapsamli yaptor gittiginde elinde haxir olsun ona gire sana verecegi ilaclara baslarsin
Dr.un ister canim oyleyse .ben hazir gitmistim..troid ilaci felan basladim hemen.ozele gidiyorum devlette hazirladim hepsini ozele oyle gittim..Doktor bunları kendi bakmayacak mı sağlık ocağımız yıkıldı yeni yeri epey uzakta bide doktorumuz gitmiş şimdi aile hekimimiz kim hiç bilmiyorum en son dış Gebeliği bildirmek için gitmiştim ceza yiycez diye aramislardi eşimde müsait olamıyor ki bi dusemedim üstüne tahlil islerinin
Dün çalışma yoksa bugünü değerlendirVeson canım daha çatlamadımı acaba benim yum çizgi gitti
Ayy 2 hafta mi kaldi mirac bebege kavuşmaya. Saglikla gelsin pasa insallah. Istedigin gibi bir dogum olsun hayirlisiylaAmin canim. Darisi sizlere olsun insallah
Ben de cok merak ettim ates çok iyi ama ses yok hala
Dün ateş bir düştü geliyor mu acaba dedim bu sabah yeniden yükselmiş.geçen ay erkenden test yapmış yapsa test tabloya girerdi kk ya da girmiyor meraktayım ben deAyy 2 hafta mi kaldi mirac bebege kavuşmaya. Saglikla gelsin pasa insallah. Istedigin gibi bir dogum olsun hayirlisiyla
Ben de cok merak ettim ates çok iyi ama ses yok hala
Günde ortalama 2mm büyür ama bazı kişilerde daha hızlı bazı kişilerde daha yavaş olabilir.dr usg takibi yapacak mı?Veson benim 13mm lik yumurta ne zaman çatlar sence?
Ben de takip ediyorum dün ayni seyi düşündüm. Bugun yukselince iyice merakim artti.Dün ateş bir düştü geliyor mu acaba dedim bu sabah yeniden yükselmiş.geçen ay erkenden test yapmış yapsa test tabloya girerdi kk ya da girmiyor meraktayım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?