Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bileyim doktorda ki rahat tavır beni rahatsız etti acaba eksik bişey varmı diye taktım galiba

Canim balik yagini illa vermiyorlar yemene icmene dikkat et balik ye ama folik asitini vermese bile basla..bazi ilaclar karaciger enzimlerine dokaniyor bende ters tepti mesela..saglik ocaginda tum testlerini yaptir tsh larin biyokimya hemogram vitamin b12 d vitamin kapsamli yaptor gittiginde elinde haxir olsun ona gire sana verecegi ilaclara baslarsin

Doktor bunları kendi bakmayacak mı sağlık ocağımız yıkıldı yeni yeri epey uzakta bide doktorumuz gitmiş şimdi aile hekimimiz kim hiç bilmiyorum en son dış Gebeliği bildirmek için gitmiştim ceza yiycez diye aramislardi eşimde müsait olamıyor ki bi dusemedim üstüne tahlil islerinin

Dr.un ister canim oyleyse .ben hazir gitmistim..troid ilaci felan basladim hemen.ozele gidiyorum devlette hazirladim hepsini ozele oyle gittim..

Ayy 2 hafta mi kaldi mirac bebege kavuşmaya. Saglikla gelsin pasa insallah. Istedigin gibi bir dogum olsun hayirlisiyla

Ben de cok merak ettim ates çok iyi ama ses yok hala
Dün ateş bir düştü geliyor mu acaba dedim bu sabah yeniden yükselmiş.geçen ay erkenden test yapmış yapsa test tabloya girerdi kk ya da girmiyor meraktayım ben de

Dün ateş bir düştü geliyor mu acaba dedim bu sabah yeniden yükselmiş.geçen ay erkenden test yapmış yapsa test tabloya girerdi kk ya da girmiyor meraktayım ben de
Ben de takip ediyorum dün ayni seyi düşündüm. Bugun yukselince iyice merakim artti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…