- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
:) değerin güzel artmış heyecanlı bekleyiş başlıyor senin içinde valla keseyi göreli 5 gün geçti tekrar doktora gitmek için gün sayıyorum resmenIcime dogmustu biliyor musun bu ay ikimizde de bir sey olacagi? Deli dersin diye soylemedim bisey)
Allah tamamina erdirsin hepsini insallah...
maşallahhh sağlıkla devam etsin güle oynaya kucağına almayı nasip etsin Rabbim :) hadi bakalım ayağınızı sürüyün neslihan la topiğe can gelsinKizlar gecen cuma topic baya hareketliydi, bir de ben eklenmiyeyim dedim. Biraz da kesinlessin, adetim gecsin istedim.
Carsamba persembe silik bile denemeyecek kadar golge halinde cizgi gorup emin olamamistim. Cuma cizgi biraz daha belirir gibi oldu ve kan sonucum 69'du :)
Biraz once yine kan verdim, 19.30 gibi sonucunu alicam.
Bat.im pzrt-sali gibiydi. Kesinlesmeden test sonuclarini girmiyeyim dedim. Hala da idrak edebilmis degilim.
Allahim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hayirla, saglikla...
Kan sonucunu yazarim aksam.
Veson canim coklu alinti yapamamisim. Seni de etiketliyorum
canım tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin. Değerin byle katlaması çok daha iyi inan yavaş katlayınca insan panik oluyor. gözün aydın iyi haber bekliyorduk senden zaten darısı kızların başınaCanim saatler hep farkli oldugu icin oyle yapti ff. Duzenli olcemedim ya..
Tek tek alinti yapmiyim, hepinize cok tesekkur ederim, darisi hepinizin basina insallah. Cok icten diliyorum.
Bugunku sonucum 1136 cikti. 5 gun once 69'du. Bana cok geldi, siz ne dersiniz? Bugun bat.im 2 gun gecti.
Esim pek bir onemi olmadigini, illa ki cogul anlamina da gelmeyecegini soyledi ama heyecanimi bastirip beni sakinlestirmek icin mi bilmiyorum.
Ay bilmiyorum CNm ya benim son gün düşen ateşlerim oluyor bazı aylar.daha bata var hayırlısı diyelim:) seninki de üç gündür sabitledi:)Veson tablon güzel gidiyor. Bu sefer senin bebiş yapıştı görünüyor.. Hayırlısı:)
Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsinCanim saatler hep farkli oldugu icin oyle yapti ff. Duzenli olcemedim ya..
Tek tek alinti yapmiyim, hepinize cok tesekkur ederim, darisi hepinizin basina insallah. Cok icten diliyorum.
Bugunku sonucum 1136 cikti. 5 gun once 69'du. Bana cok geldi, siz ne dersiniz? Bugun bat.im 2 gun gecti.
Esim pek bir onemi olmadigini, illa ki cogul anlamina da gelmeyecegini soyledi ama heyecanimi bastirip beni sakinlestirmek icin mi bilmiyorum.
Evet canım ya geçen ayda aynıydı bir haftadır aynı tablo gidiyor.Ay bilmiyorum CNm ya benim son gün düşen ateşlerim oluyor bazı aylar.daha bata var hayırlısı diyelim:) seninki de üç gündür sabitledi:)
Dış gebeligin nasıl sonlandırıldı tüpün alındı mı? Gerçekten psikolojik olarak çok kötü izler bırakıyor dış gebelik insanda inşallah hayırlısı ile vakti geldimi gelir bebeğinBaya hareketli zamanlar yaşanıyor. Bende doktora gittim. Şubatta ateş ölçümüne başlamamı söylemişti şimdi kontrole gittim. Daha önce bir düşük yaşadım ikinci dış gebelik bilgisayarda bunlara bakmadan soru soruyor ateş ölçümlerime baktığını sanmıyorum. 1.5 yıldır almanyadayım almancam olmadığından da sıkıntı yaşıyorum. Siz burada paylaşıyorsunuz rahim filmi falan beni muayene bile etmedi kadın birdaki ay gel yumurtalarına bakayım demiş. Bende başka doktor araştırmaması yaptım. Tanıdık bir doktor bulduk. Senin kadın doğum doktorunda işin yok çocuk sıkıntısı yaşayanları bebek merkezi varmış orada detaylı eşleri kontrol edip sıkıntıya göre tedavi yapıyorlarmış. Aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa dediler. Tabi randevu ağustosun 8 anca bulabildik. Ama ozamana kadar şansımı denemeye devam edeceğim. İsteyen herkese allahım bebiş nasip etsin.
Laparaskopi yapıldı sadece bebeği aldılar. Tüplerim duruyor. Allahıma şükürler olsun ki hayattayım. ölüm tehlikem var diye acil amliyata alındım bebeğin kalbi atmaya başlamıştı. Herşeyde vardır bir hayır. Temmuz 23 de ameliyat oldum 3 ay korunma verdiler sonralarda bebek için başladık ama eşim çok çalışıyor zamanları tutturamadık ilk defa bu ay düzelli birliktelik yaptık. Sana da çok sevindim. Bana umut oldun canımDış gebeligin nasıl sonlandırıldı tüpün alındı mı? Gerçekten psikolojik olarak çok kötü izler bırakıyor dış gebelik insanda inşallah hayırlısı ile vakti geldimi gelir bebeğin
Canim saatler hep farkli oldugu icin oyle yapti ff. Duzenli olcemedim ya..
Rabbim bidaha yaşatmasın hamile kalınca bhcg takibi mutlaka yaptır canımLaparaskopi yapıldı sadece bebeği aldılar. Tüplerim duruyor. Allahıma şükürler olsun ki hayattayım. ölüm tehlikem var diye acil amliyata alındım bebeğin kalbi atmaya başlamıştı. Herşeyde vardır bir hayır. Temmuz 23 de ameliyat oldum 3 ay korunma verdiler sonralarda bebek için başladık ama eşim çok çalışıyor zamanları tutturamadık ilk defa bu ay düzelli birliktelik yaptık. Sana da çok sevindim. Bana umut oldun canım
Canim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..Canim saatler hep farkli oldugu icin oyle yapti ff. Duzenli olcemedim ya..
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah maşallah bebişlere bi kız bi erkekti dimi isimlerini merak ettim :)Kizlar bugun kontrolum vardi bebisler onden gidiyor 31 haftaya girdik 32 gorelim dedi ve artik heran suyun gelebilir dogabilirler dedi dr.um heyecan basti tabi ameliyat korkusu vs..hakkimizda hayirlisi teyzelerimiz dua edin bizede :)
Saglikla sorunsuz gelsinler insallah
Rabbim tum isteyenlere bekleyenlere nasip etsin insallah
niye yemeyelim ki :) ben bi kaç kilo yemişimdir bi kaç haftadır pek tadı yok amaAllahım yiyeceğim herşeyi önce netten yiyebilirmiyim diye bakıyorum bu hep böyle mi gidecek yoksa ben mi çok evhamlıyım.cilek Yiyebiliyormuyuz?
Evet canim amin insallah rabbim sizlerede bugunleri gostersin insallah saglikla buyusun bebisler eceyle mete diye dusunuyoruz ama anne isimlerinide yapabiliriz kesin degil :)Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah maşallah bebişlere bi kız bi erkekti dimi isimlerini merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?