Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Icime dogmustu biliyor musun bu ay ikimizde de bir sey olacagi? Deli dersin diye soylemedim bisey)

Allah tamamina erdirsin hepsini insallah...
:) değerin güzel artmış heyecanlı bekleyiş başlıyor senin içinde valla keseyi göreli 5 gün geçti tekrar doktora gitmek için gün sayıyorum resmen

maşallahhh sağlıkla devam etsin güle oynaya kucağına almayı nasip etsin Rabbim :) hadi bakalım ayağınızı sürüyün neslihan la topiğe can gelsin

canım tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin. Değerin byle katlaması çok daha iyi inan yavaş katlayınca insan panik oluyor. gözün aydın iyi haber bekliyorduk senden zaten darısı kızların başına

Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin

Baya hareketli zamanlar yaşanıyor. Bende doktora gittim. Şubatta ateş ölçümüne başlamamı söylemişti şimdi kontrole gittim. Daha önce bir düşük yaşadım ikinci dış gebelik bilgisayarda bunlara bakmadan soru soruyor ateş ölçümlerime baktığını sanmıyorum. 1.5 yıldır almanyadayım almancam olmadığından da sıkıntı yaşıyorum. Siz burada paylaşıyorsunuz rahim filmi falan beni muayene bile etmedi kadın birdaki ay gel yumurtalarına bakayım demiş. Bende başka doktor araştırmaması yaptım. Tanıdık bir doktor bulduk. Senin kadın doğum doktorunda işin yok çocuk sıkıntısı yaşayanları bebek merkezi varmış orada detaylı eşleri kontrol edip sıkıntıya göre tedavi yapıyorlarmış. Aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa dediler. Tabi randevu ağustosun 8 anca bulabildik. Ama ozamana kadar şansımı denemeye devam edeceğim. İsteyen herkese allahım bebiş nasip etsin.

Dış gebeligin nasıl sonlandırıldı tüpün alındı mı? Gerçekten psikolojik olarak çok kötü izler bırakıyor dış gebelik insanda inşallah hayırlısı ile vakti geldimi gelir bebeğin

Dış gebeligin nasıl sonlandırıldı tüpün alındı mı? Gerçekten psikolojik olarak çok kötü izler bırakıyor dış gebelik insanda inşallah hayırlısı ile vakti geldimi gelir bebeğin
Laparaskopi yapıldı sadece bebeği aldılar. Tüplerim duruyor. Allahıma şükürler olsun ki hayattayım. ölüm tehlikem var diye acil amliyata alındım bebeğin kalbi atmaya başlamıştı. Herşeyde vardır bir hayır. Temmuz 23 de ameliyat oldum 3 ay korunma verdiler sonralarda bebek için başladık ama eşim çok çalışıyor zamanları tutturamadık ilk defa bu ay düzelli birliktelik yaptık. Sana da çok sevindim. Bana umut oldun canım

Tebrik ederim canım sağlıcakla büyüsün inşallah :)

Rabbim bidaha yaşatmasın hamile kalınca bhcg takibi mutlaka yaptır canım

Canim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Darisi tüm bekleyenlere olsun inşallah :)

Kizlar bugun kontrolum vardi bebisler onden gidiyor 31 haftaya girdik 32 gorelim dedi ve artik heran suyun gelebilir dogabilirler dedi dr.um heyecan basti tabi ameliyat korkusu vs..hakkimizda hayirlisi teyzelerimiz dua edin bizede :)
Saglikla sorunsuz gelsinler insallah
Rabbim tum isteyenlere bekleyenlere nasip etsin insallah

Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah maşallah bebişlere bi kız bi erkekti dimi isimlerini merak ettim :)

Allahım yiyeceğim herşeyi önce netten yiyebilirmiyim diye bakıyorum bu hep böyle mi gidecek yoksa ben mi çok evhamlıyım.cilek Yiyebiliyormuyuz?

Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah maşallah bebişlere bi kız bi erkekti dimi isimlerini merak ettim :)
Evet canim amin insallah rabbim sizlerede bugunleri gostersin insallah saglikla buyusun bebisler eceyle mete diye dusunuyoruz ama anne isimlerinide yapabiliriz kesin degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…