Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hcg.nin her iki gunde uc kat artmasi anormal bir durum gosterir mi sizce?

Sat 2 nisan
Bat 1 mayis

Hcg
28 nisan: 69
3 mayis: 1136
EVet iki katından fazla ama düzenli bir artış olmuş absürt bir artış Yok içini ferah tut kim bilir belki çoğul gebeliktir.

Bu ay için özel birşeyler yaptın mı?

CNm içini ferah tut aklıma kötü şeyler getirme herşey yolunda inşallah

en son 16 da gittim daha bi buçuk hafta oldu çok şükür herşey yolunda ama endişeler bi türlü bırakmıo beni nedense ben yavruma inanamadıkça o çok sıkı tutundu annesine maşallah bu arada ilk işe gidiyorum oturuyorum şu anda ilk defa içerden 3 kere pıt pıt değdi bu bebiş heralde hiç gaz gibi fln diildi :)

Canim aklimda hepsi dua listeside burdaki ates listeside Allahin izniyle giderken hepinize okurum elbette
Biliyorum ikiz. Istiyorsun Allah gonlune gore saglikli sihatli evlatlar nasip etsin sanada kuzum ve tabi tum topigimize :)
İnşallah gönlüne göre sağlıkla Doğumun olur canım. Allah ananı babalı ağız tadıyla büyütsün ikizlerde sana da demişler zaten normalmiş erken gelmeleri, içerde sıkılıyorlar demek :)

İnşallah gönlüne göre sağlıkla Doğumun olur canım. Allah ananı babalı ağız tadıyla büyütsün ikizlerde sana da demişler zaten normalmiş erken gelmeleri, içerde sıkılıyorlar demek :)
yer dar napsın yavrular biz bitaneyi zor sığdırdık :) ben ikizlerin hep zor olduğunu düşünmüşümdr teyzemden ötürü geçen rüyamda ikiz erkek bebeklerim olmuş ama bakamıyorum diye ağlıyorum bide bakıcak kimse yokmuş işe götürmüşüm

gunaydin kizlar 26nisan ovulasyon gunumdu.atesim en yuksek 36.6oldu sonra..bugun 36.3cikdi.ma adete daha 5gun var...gebelikmi degilmi?

Allah razi olsun canim benim.
Hastanedeyim suan. Randevum 11de ama ozellikle erken geldim.
Doktorun sekreterine erken erken nst yazdirayim. Yoksa ogleden sonraya sarkiyor.

Korkma tatlim bende ikiz olmasina ragmen heh iste bu dedigim 20. Haftalardi senin haftalarinda bolca sizi girerdi kasiklarima elime koyardim oraya dalga gibi olurdu 2-3 hafta sonra pit pit hissettirecek kendini annesi az kalmis

Korkma tatlim bende ikiz olmasina ragmen heh iste bu dedigim 20. Haftalardi senin haftalarinda bolca sizi girerdi kasiklarima elime koyardim oraya dalga gibi olurdu 2-3 hafta sonra pit pit hissettirecek kendini annesi az kalmis

Amin canim insallah rabbim sixleride daha fazla bekletmesi guzel mujdeli haberler alin ve bizide sevindirin insallah tatlim :)

Emdir, çimdir, yatir gunleri icerisinde 14. Gundeyiz. Inatla mama vermedim yarin da kontrolumuz var bakalim kilo almis mi. Simdilik gaz disinda bi sikintimiz yok Allah a hamd olsun. Sen nasilsin canim ?
Masallah canim ne tatlidir o simdi bol bol op yerimize insallah gelisimi guzel gidiyordurki sen tam zamaninda dogurdun diye hatirliyorum masallah subhanallah :)
Anne sutu ne iyi yapmissin insallah bizde verebiliriz..
Ben iyiyim canim artik heran dogum olabilirmis bekliyorum bakalim kismette ne gune denk gelecek diye :)

Ikiz olunca cok durmuyorlar tabii, peki normal dogum mu dusunuyorsun ? Aynen tam gununde dogdu benimki. Anne karninda cok durmasi da faydasina oluyor cocugun. Sen de saglikla kucakla bebislerini insallah. Isimler belli mi ?

Herkese günaydın benim idrarımda yanma var sanki sabah ilk idrardan sonra oluyor genelde ne yapsam beklesem mi pazartesiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…