Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim amin insallah rabbim sizlerede bugunleri gostersin insallah saglikla buyusun bebisler eceyle mete diye dusunuyoruz ama anne isimlerinide yapabiliriz kesin degil :)
ayy çok heyecanlı ya ikizler hep böyle erken mi doğuyo canım ben onu anlayamadm yoksa senin alt ast yüzünden mi

Allahım yiyeceğim herşeyi önce netten yiyebilirmiyim diye bakıyorum bu hep böyle mi gidecek yoksa ben mi çok evhamlıyım.cilek Yiyebiliyormuyuz?
Cilek alerji yapabilir zararli degil canim sadece ilacli oldugu icin bendde kasinti yapti.evham yapma sadece yedillikleri ve meyveleri sirkeli suda beklet bol suyla yikadiktan sonra ye tatlim

Evet canim amin insallah rabbim sizlerede bugunleri gostersin insallah saglikla buyusun bebisler eceyle mete diye dusunuyoruz ama anne isimlerinide yapabiliriz kesin degil :)
İkiz annesi olmakta çok heyecanlı olsa gerek düşündüğünüz isimlerde çok güzelmiş hadi hayırlısı sağlıkla gelsinler mutluluğunuza mutluluk katsinlar canım

ayy çok heyecanlı ya ikizler hep böyle erken mi doğuyo canım ben onu anlayamadm yoksa senin alt ast yüzünden mi
Heyecan :)) artik ruyalarim ameliyathane kapisi ameliyathaneye giris sezeryan ani boyle :))
Oyleymis canim erken gelme riski hep varmis Ama bakarsan 37-38lerde dogan ikiz tanidiklarimda var..birde benim bebekler iriymis iri bebektede erken risk oluyormus..
Hakkimizda hayirlisi 40 gorebilseydik keske ama o hayal sanirim :))

niye yemeyelim ki :) ben bi kaç kilo yemişimdir bi kaç haftadır pek tadı yok ama

Cilek alerji yapabilir zararli degil canim sadece ilacli oldugu icin bendde kasinti yapti.evham yapma sadece yedillikleri ve meyveleri sirkeli suda beklet bol suyla yikadiktan sonra ye tatlim
Ne bileyim daha yeni çıktı sayılır ya hormonlu olur belki yememek lazım diye merak ettim

bnm teyzem 6.5 ayda fln doğurmuştu ama çok ufaklardı kuvözde kaldılar baya şimdi koca eşek oldular :) liseye gidicekler seneye
sağlıkla gelsinler inşallah bi arkadaşım 40. haftaya girdi hergün bebek görüyorum rüyamda dio dedm doğuma kdr kırk kere doğurursun rüyanda

İkiz annesi olmakta çok heyecanlı olsa gerek düşündüğünüz isimlerde çok güzelmiş hadi hayırlısı sağlıkla gelsinler mutluluğunuza mutluluk katsinlar canım
Amin canim insallah rabbim isteyen herkese bu tatli heyecanlari yasatsin.
Birini bilmeden cift oldu rabbimin mucizeleri emanetleri insallah bizde onlara iyi anne baba olabiliriz :)

Ne bileyim daha yeni çıktı sayılır ya hormonlu olur belki yememek lazım diye merak ettim
Bende ilk uc ay psikolojik olarak yedillik yemedim icine sinmiyorsa tadimlik ye tatlim..
Aslinda dogru soyluyorsunbir dr okumustum aklimda kalmis hormonlu meyvelerin bebeklerin cinsiyetlerini etkiledigini anlatiyordu ama detayli arastirmadim.bizim donem kişa geldigi icin kis meyveleri belli basliydi :))

Erken doguncada kuvez ihtiyaci oluyor benimde bir arkadadim 1 aydir bekliyor bizimkilerde erken dogarsa hazirlikli olun demisti drum.artik kismet:)
Masallah saglikli omurleri olsun kocaman olmus seninkiler :))

Kizlar hcg.nin her iki gunde uc kat artmasi anormal bir durum gosterir mi sizce?

Sat 2 nisan
Bat 1 mayis

Hcg
28 nisan: 69
3 mayis: 1136

Kizlar hcg.nin her iki gunde uc kat artmasi anormal bir durum gosterir mi sizce?

Sat 2 nisan
Bat 1 mayis

Hcg

Canim ilk degerim 75 (3gun sonra) 2.degerim 388 (2gun sonra) 3. Degerim 832 (5 gun sonra ) 8bin kusurdu
Benimki busekilde artmis bence evham yapma gayet guzel ilerliyor..

Canim ilk degerim 75 (3gun sonra) 2.degerim 388 (2gun sonra) 3. Degerim 832 (5 gun sonra ) 8bin kusurdu
Benimki busekilde artmis bence evham yapma gayet guzel ilerliyor..

Seninki ikiz olmasina ragmen benimki kadar hizli olmamis artisin. Ne yalan soyliyeyim, biraz evham yaptim.

Doktoru yarin arayacagim, bakalim o ne diyecek ve kese icin ne zaman cagiracak. Ama rahat olamiyorum bir turlu.

Sat 2 nisan
Bat 1 mayis

Hcg
Değerlere takılma az artması sorun 2 kat ve üstü sıkıntı değil bence benim ilk 468 4 gün sonra 3208 di hep 2 kattan fazla katladı benimde

Ayy canım benim vakit yaklastı demek saglıcakla kucakla inşallah.ben ikiz hastasıyım soylemiştim demi doguma giderken özellikle dua istiyorum
Bekarlıgımdan beridir oyle hayal ederdim.
Dualarımız seninle ve X xDerinMavix le
Allah hayırlı kolay dogumlar nasip etsin kızlar
Bizim listeyi yanınıza alıp dua edin olur mu

Seninki ikiz olmasina ragmen benimki kadar hizli olmamis artisin. Ne yalan soyliyeyim, biraz evham yaptim.

Doktoru yarin arayacagim, bakalim o ne diyecek ve kese icin ne zaman cagiracak. Ama rahat olamiyorum bir turlu.
Merak etme canim artisla ilgili aksi bi durum olsaydi 1000000 tarzi abzurt bir rakam cikardi bence senin artisinda korkulacak birsey yok insallah guzel haberlerini verirsin dualarim seninle :)

Canim aklimda hepsi dua listeside burdaki ates listeside Allahin izniyle giderken hepinize okurum elbette
Biliyorum ikiz. Istiyorsun Allah gonlune gore saglikli sihatli evlatlar nasip etsin sanada kuzum ve tabi tum topigimize :)

kızlar bana iki gündür bi tedirginlik çöktü ya randevum tee 30 mayısta çok var ekim annelerinde de benim haftalarımda olup bebeği hissetmeyen yok gibi bnmkinde hiç bi kıpırtı yok bi oynasa belki içim rahatlıcak biraz siz ne zaman hissetmiştiniz ilk hareketleri

Canim hic takilma. Herkesin bunyesi, vucut yapisi farklidir. 22. haftaya kadar hissetmemenin normal kabul edildigini unutma. Ayrica kacinci gebelik oldugu, ic karin dar / genis konusu, ve bilmedigimiz baska etkenler...

En son hangi haftada kontrolun vardi? Dr hersey yolunda dediyse rahat ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…