CNm ateşde iniş çıkışlar normaldir.ve ateş ile gebelik anlaşılmıyor sadece tahminde bulunabiliriz.ve senin bata daha çok var birşey demek için çok erkengunaydin kizlar 26nisan ovulasyon gunumdu.atesim en yuksek 36.6oldu sonra..bugun 36.3cikdi.ma adete daha 5gun var...gebelikmi degilmi?
Bol su içHerkese günaydın benim idrarımda yanma var sanki sabah ilk idrardan sonra oluyor genelde ne yapsam beklesem mi pazartesiye kadar
İçmeye uğraşıyorum ama çok sık acıkınca bu kez su midemi ağırtıyor.zaten bende herşey mide ağrısı yapıyor zaten hassastı dahada mı hassaslastı ne oldu anlamadım.mide bulantısı da yok ama dün akşam yemek yerken yoklayıp geçti bu sabahta yumurtamı yerken yokladı inşallah artmazBol su iç
cok tesekkur ederim canim yorumun içinCNm ateşde iniş çıkışlar normaldir.ve ateş ile gebelik anlaşılmıyor sadece tahminde bulunabiliriz.ve senin bata daha çok var birşey demek için çok erken
Ah canım tedirgin olma boşuna başta belli belirsiz bişeyler oluyor acaba diyosun ama ilk tekme belli olmucak gibi değil heh bu oydu diyosun ben 19. haftada tam hissettim bazıları 20 21 de olabiliyoren son 16 da gittim daha bi buçuk hafta oldu çok şükür herşey yolunda ama endişeler bi türlü bırakmıo beni nedense ben yavruma inanamadıkça o çok sıkı tutundu annesine maşallah bu arada ilk işe gidiyorum oturuyorum şu anda ilk defa içerden 3 kere pıt pıt değdi bu bebiş heralde hiç gaz gibi fln diildi :)
1 gece kaldim sadece, valla cok korkunc geliyordu gozume ama acisiz dogummus sezaryen. Yine de normal olsun cok istemistim.Amin canim insallah :)
Sen son anda sezeryan olmustun 1 gece mi kaldin hastanede?
1 gece kaldim sadece, valla cok korkunc geliyordu gozume ama acisiz dogummus sezaryen. Yine de normal olsun cok istemistim.
senin geçmeyen problem gebelikte de yakalamaz inşallah seniHerkese günaydın benim idrarımda yanma var sanki sabah ilk idrardan sonra oluyor genelde ne yapsam beklesem mi pazartesiye kadar
Varya en büyük korkularımdan biri o yüzden kat kat giymisim ayaklarıma ama çok sık idrara çıkıyorum ondan mı oldu anlamadım ki şimdi su şişesine yapıştım bugün yine :)senin geçmeyen problem gebelikte de yakalamaz inşallah seni
Eceyle mete diye dusunuyoruz canimIkiz olunca cok durmuyorlar tabii, peki normal dogum mu dusunuyorsun ? Aynen tam gununde dogdu benimki. Anne karninda cok durmasi da faydasina oluyor cocugun. Sen de saglikla kucakla bebislerini insallah. Isimler belli mi ?
Bol su ic canimHerkese günaydın benim idrarımda yanma var sanki sabah ilk idrardan sonra oluyor genelde ne yapsam beklesem mi pazartesiye kadar
EVet iki katından fazla ama düzenli bir artış olmuş absürt bir artış Yok içini ferah tut kim bilir belki çoğul gebeliktir.
Bu ay için özel birşeyler yaptın mı?
en son 16 da gittim daha bi buçuk hafta oldu çok şükür herşey yolunda ama endişeler bi türlü bırakmıo beni nedense ben yavruma inanamadıkça o çok sıkı tutundu annesine maşallah bu arada ilk işe gidiyorum oturuyorum şu anda ilk defa içerden 3 kere pıt pıt değdi bu bebiş heralde hiç gaz gibi fln diildi :)
İçmeye uğraşıyorum ama çok sık acıkınca bu kez su midemi ağırtıyor.zaten bende herşey mide ağrısı yapıyor zaten hassastı dahada mı hassaslastı ne oldu anlamadım.mide bulantısı da yok ama dün akşam yemek yerken yoklayıp geçti bu sabahta yumurtamı yerken yokladı inşallah artmaz
16 ya kayabilir o da dün olmuş zaten.seninki bence çatladı bakalım ateş yarın kaç çıkacakVeson canım çizgi kayar mı sence artık dinlenmeye geçeyim mi bi daha olsun mu çalışma en son dün gece oldu
Maşallah size:))Veson bizimki de erkekmis :) bgn ogrendim cnsiyetini :)
Anlamıyorum ya önceden yum akıntısı olduğu zamanlar olurdu çatlama son bi kaç aydır 3 gün önceden geliyor yada daha fazla yum akıntısı son 3 aydır 15 de çatladı bu ay da 16 neyse vardır bir hayır 12 de çatlasaydı dün ateş düşmezdi dimi canım16 ya kayabilir o da dün olmuş zaten.seninki bence çatladı bakalım ateş yarın kaç çıkacak
Dünkü düşüş anlık bir düşüş olabilir ya da dün çatladı bundan sonraki ateşler daha da yükselirse 16 ya kayar.bu seyirde devam ederse 12 de. KalırAnlamıyorum ya önceden yum akıntısı olduğu zamanlar olurdu çatlama son bi kaç aydır 3 gün önceden geliyor yada daha fazla yum akıntısı son 3 aydır 15 de çatladı bu ay da 16 neyse vardır bir hayır 12 de çatlasaydı dün ateş düşmezdi dimi canım
Tamam canım bakalım neler olacakDünkü düşüş anlık bir düşüş olabilir ya da dün çatladı bundan sonraki ateşler daha da yükselirse 16 ya kayar.bu seyirde devam ederse 12 de. Kalır
Ayy cok sagol smdi kan sonucumu bekliyorum cok heycnlandm bgun oglan diye duyunca :)Maşallah size:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?