Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydin kizlar 26nisan ovulasyon gunumdu.atesim en yuksek 36.6oldu sonra..bugun 36.3cikdi.ma adete daha 5gun var...gebelikmi degilmi?
CNm ateşde iniş çıkışlar normaldir.ve ateş ile gebelik anlaşılmıyor sadece tahminde bulunabiliriz.ve senin bata daha çok var birşey demek için çok erken

İçmeye uğraşıyorum ama çok sık acıkınca bu kez su midemi ağırtıyor.zaten bende herşey mide ağrısı yapıyor zaten hassastı dahada mı hassaslastı ne oldu anlamadım.mide bulantısı da yok ama dün akşam yemek yerken yoklayıp geçti bu sabahta yumurtamı yerken yokladı inşallah artmaz

Ah canım tedirgin olma boşuna başta belli belirsiz bişeyler oluyor acaba diyosun ama ilk tekme belli olmucak gibi değil heh bu oydu diyosun ben 19. haftada tam hissettim bazıları 20 21 de olabiliyor

senin geçmeyen problem gebelikte de yakalamaz inşallah seni
Varya en büyük korkularımdan biri o yüzden kat kat giymisim ayaklarıma ama çok sık idrara çıkıyorum ondan mı oldu anlamadım ki şimdi su şişesine yapıştım bugün yine :)
İlişki tetikliyordu genelde 9 ay o konuda rahatım yasakladık biz kendimize doktor herşey serbest desede 3 yıl bekledim ben bu bebeği hiç riske atamam koca zaten ödü kopuyor hafif sancı da bile :)

Ikiz olunca cok durmuyorlar tabii, peki normal dogum mu dusunuyorsun ? Aynen tam gununde dogdu benimki. Anne karninda cok durmasi da faydasina oluyor cocugun. Sen de saglikla kucakla bebislerini insallah. Isimler belli mi ?
Eceyle mete diye dusunuyoruz canim
Normal olmuyormus dr um hem boyun kisa hemde belde rahatsizligim oldugu icin birde clexcan kan sulandirici kullaniyorum bu yuzden sezeryani oneriyor..ikizin normal dogmasi icin bir dag koyunde olmalisin diyor..
Hakkimizda hayirlisi canim :)
Evet 1 gun bile 1 haftaya bedelmis kalabildikleri kadar kalirlar insallah

Veson canım çizgi kayar mı sence artık dinlenmeye geçeyim mi bi daha olsun mu çalışma en son dün gece oldu

EVet iki katından fazla ama düzenli bir artış olmuş absürt bir artış Yok içini ferah tut kim bilir belki çoğul gebeliktir.

Bu ay için özel birşeyler yaptın mı?

Incir kuru yapmadim ama ovulasyona kadar gunde 2-3 kuru incir yedim. Ilgisi var midir bilinmez tabi ama nickini hatirlamadigim bir arkadas vardi, her gun kuru incir ve ceviz yedigi ay hamile kaldigini, cok inandigini soylemisti. Ben de o yuzden denedim. Benim de vesilem budur belki.

O pitpitlarin gaz degil, bebek hareketi oldugundan emin olabilirsin :) oyle basliyor. Rahat ol...

Benim de midem cok hassaslasti. Aynen dedigin gibi, bulanti degil ama yedigim ya dokunuyor, ya yanma eksime ya kazinma... Ufak tefek de olsa genel bir rahatsizlik hali... Kizimda sifirdi diyebilirim. 6-10 hafta arasi hafif kazinmalar oluyordu sadece. Bu daha 4'te boyleyse 6'dan sonra ne olacak bakalim :)

16 ya kayabilir o da dün olmuş zaten.seninki bence çatladı bakalım ateş yarın kaç çıkacak
Anlamıyorum ya önceden yum akıntısı olduğu zamanlar olurdu çatlama son bi kaç aydır 3 gün önceden geliyor yada daha fazla yum akıntısı son 3 aydır 15 de çatladı bu ay da 16 neyse vardır bir hayır 12 de çatlasaydı dün ateş düşmezdi dimi canım

Dünkü düşüş anlık bir düşüş olabilir ya da dün çatladı bundan sonraki ateşler daha da yükselirse 16 ya kayar.bu seyirde devam ederse 12 de. Kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…