Canım merhaba maşallah çok tebrik ederim. hayirl mübarek olsun.saglickala kucağına alasin ınş. Bugün haberler bomba:)Amin inşallah canım darısı başına
evet canım çok şükür evde test yaptım çıktı kan verdim sonucu bekliyorum şimdi
Canım kesmemek hiç gerek yok. o mantık eski de kaldı. Bak annem öyle dediler diye bana hamileyken abimiz sütten kesmiş (ard arda olmuşuz) hala içimde ukde kaldı der. Abim çok severmism ben elerken aglarmism çok kötü olurmuş.Kızlar günün sorusu ben emzirmeyi kesecek miyim sağlık ocağı doktoru ve hemşiresi kan sonucunu gördükten sonra kes dedi kan sonucuna göre hastanedeki doktoruma soracam
X xDerinMavix ayyy kuzummmm ne heyecanli Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin dualarim seninle canimmm sira bana geliyoooo
Amin kuzum hepimizin hakkinda hayirlisi insallah.
Ay evet senin de yaklasiyor. Senin hem de cifte mutluluk :) Rabbim sag salim kavusmayi nasip etsin hepimize.
yok yaa veson şarj aletini unutmuş eve gitmeden bize hbr yok çıktıysa da merak içinde bekliyoruzCanimsin zafrinam yaaa :) beni de hiç unutmuyorsun sagolasin kuzum.
Yaa ben gprumcemdeyim hiç vakit olmadı bugün iki saat kadar önce baktım sevinçten çığlık attım yaaa:) sonra telefonum dondu. Cildirdim. Yeni acabildim. Kan sonucu çıktı mi Tuba nin kaptı ne oldu heyecanla sayfaları okuyorum senin mesaja yeni ulaştım:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.Amin canim. Tabi ki edicem
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.
Aynen canım aynen..Ayy ağından bal damlıyuor balll!!!
Değil mi Leyloşum
Ben etiketleyeyimcibi35 burada birbirimize dua edildiğini okumak öyle motive edici ki, okusun kuzum
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de bebişini
Inşallah canım ben stresi değil stres beni bırakmıyor malesef..Veson aaaaa ne dıyeceğimi bilemiyorum çokkkk sevındım çok gözün aydın canım benim gözün aydın tabloların vucudunun hazırlandıgını gösterıyordu zaten ne bıleyım ben öyle yorumluyordum
LeYLa_21 bıraz rahatlasa arkandan da o gelecek ama inatla stressı bırakmıyor ki onunda tabloları vucudunun hazır oldugunu her ay cabaladıgını gösterıyor bence
ayyy maşallah
Derdi çeken bilir Ah sümbülüm.. Anlatılmaz yaşanır yani..sen den daha az stress yaptı Leyloşum mesela bu !
Herşey denedim bildiğin farklı bişey varsa söylede uygulayalım canım..leyla bu kızın bağışıklığını güçlendırmelısın durmadan hasta çok hassas . bağışık güçlendirici bir şeyler bulmalısın
Amin gülüm inşallah.. Artık sabrımızın son noktalarındayız.. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün canım.. Benim ovulasyon testi tuhaf çıktı. Belirginlesir bir kaç güne sanırım. Inşallah bu ayki yumurtalar kof değildir. Bıktım usandım canım ya..Ayın ilk haftası adet sonraki 2 haftası çalışma stresi son haftasında da hüsran yaşayınca resmen hayattan soğuyor insan
Ovulasyon testlerini bırakmıştım ama bu ay tekrar yapayım diyorum sadece ateşe güvenemiyorum anlık yükselme düşüşler çok oluyor bende nedense..
İnşallah patlamış mısır gibi üstten teker teker düşeriz alt tabloya
Canım merhaba maşallah çok tebrik ederim. hayirl mübarek olsun.saglickala kucağına alasin ınş. Bugün haberler bomba:)
Çok sağol canım verdiğin bilgiler için çok sevindim bu duruma oğlum 11 aylık maşallahCanım kesmemek hiç gerek yok. o mantık eski de kaldı. Bak annem öyle dediler diye bana hamileyken abimiz sütten kesmiş (ard arda olmuşuz) hala içimde ukde kaldı der. Abim çok severmism ben elerken aglarmism çok kötü olurmuş.
Benim arkadaşlarım hep ard arda doğum yaptılar. Hicbiride ne hamileyken ne sonrasında bırakmadı. Su an gelinimiz 6 aylık hamile. Yigenimde 1 yaşında emziriyor. Gayet te iyi. Hamileligide güzel geçiyor. Diğer bir arkadaşımın oğlu 7 aylık birde abisi var 2 yaşında. İkiside emiyor. Hiç problem yok. Hatta diyor ki buyuk te emdiği için sütü fazla fazla imiş. :)) kimse kimsenin rızkını yemiyor. Sağlıklı beslenen güçten kuvvetten düşme yeter. Allah güç kuvvet versin
Aynen kan sonucunu bekliyoruz :))kizVeson sonra okur begenirsen mesaj yaz gari :))))
Tam bende aynı şeyi yazıyordumkizVeson sonra okur begenirsen mesaj yaz gari :))))
Bende meraktan çatladım oldum. Sayflar bitince haber alırım zannettim ama öyle olmadıyok yaa veson şarj aletini unutmuş eve gitmeden bize hbr yok çıktıysa da merak içinde bekliyoruz
ben de dün senı düşünüyordum kendı kendıme dogumun geldi cok az kaldı yazmadım hiç diye. allah kolaylık versin sag salım kurtarsın inşallahAmin kuzum insallah. Gecem gunduzum dua oldu zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?