Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günün sorusu ben emzirmeyi kesecek miyim sağlık ocağı doktoru ve hemşiresi kan sonucunu gördükten sonra kes dedi kan sonucuna göre hastanedeki doktoruma soracam
Canım kesmemek hiç gerek yok. o mantık eski de kaldı. Bak annem öyle dediler diye bana hamileyken abimiz sütten kesmiş (ard arda olmuşuz) hala içimde ukde kaldı der. Abim çok severmism ben elerken aglarmism çok kötü olurmuş.
Benim arkadaşlarım hep ard arda doğum yaptılar. Hicbiride ne hamileyken ne sonrasında bırakmadı. Su an gelinimiz 6 aylık hamile. Yigenimde 1 yaşında emziriyor. Gayet te iyi. Hamileligide güzel geçiyor. Diğer bir arkadaşımın oğlu 7 aylık birde abisi var 2 yaşında. İkiside emiyor. Hiç problem yok. Hatta diyor ki buyuk te emdiği için sütü fazla fazla imiş. :)) kimse kimsenin rızkını yemiyor. Sağlıklı beslenen güçten kuvvetten düşme yeter. Allah güç kuvvet versin

yok yaa veson şarj aletini unutmuş eve gitmeden bize hbr yok çıktıysa da merak içinde bekliyoruz

Aynen canım aynen..
Inşallah canım ben stresi değil stres beni bırakmıyor malesef..
sen den daha az stress yaptı Leyloşum mesela bu !
Derdi çeken bilir Ah sümbülüm.. Anlatılmaz yaşanır yani..
leyla bu kızın bağışıklığını güçlendırmelısın durmadan hasta çok hassas . bağışık güçlendirici bir şeyler bulmalısın
Herşey denedim bildiğin farklı bişey varsa söylede uygulayalım canım..

Amin gülüm inşallah.. Artık sabrımızın son noktalarındayız.. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün canım.. Benim ovulasyon testi tuhaf çıktı. Belirginlesir bir kaç güne sanırım. Inşallah bu ayki yumurtalar kof değildir. Bıktım usandım canım ya..

Canım merhaba maşallah çok tebrik ederim. hayirl mübarek olsun.saglickala kucağına alasin ınş. Bugün haberler bomba:)

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için çok sevindim bu duruma oğlum 11 aylık maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…