- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Kızlarrr pozitif :)) hala inanamıyorum.heyecandan şarj aletimi almayı unuttum ve şarj bitmek üzere tekrar yazayamayabilirim.öğle arası girmeden sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum.hepinizden Allah razı olsun bana sonuna kadar destek oldunuz.iyiki varsınız ilk size yazdım
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah sende bize dua edersin canımKizlar doguma 9 gun kaldi ben gerim gerim gerilmeye basladim :) Dua edin bana.
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah sende bize dua edersin canım
K
Dun yagmurun altinda kaldim baya islandim sol kasigimn ustnde bende oyle bsy hssettim ama erken dha 14 haftalk diye bebege yormadim :)Canim ben 14. Hafta sonlarina dogru kucuk seyirme gibi balik kaymasi gibi hareketler hissettim. Suan o hareketler baya artti. Zamanla kuvvetleniyor zaten. Cok guzel bir duuguymus gercekten. Tez zamanda hissedersin insallah sende
Allah in izniyle olcak inşallah nasıl geçti zaman anlamicaksin bile bi sen degilsin evhamli bak bütün hamileler anneler içten içe hep tedirgin hiç gecmiyo o duygu emin olTekmelerine kurban olsun anneleri bende yaşayacakmıyım onları bak gene ağladımileriyi düşününce içime bi ağlamak giriyor tutamıyorum hep gece yatınca gözlerimi kapatıp hayaller kurardım ben
Düşük yâ da erken Doğum riski yoksa kesmene gerek yok. Hatta Doğum sonrası ikisini birden bile emzirebilirsin.Kızlar günün sorusu ben emzirmeyi kesecek miyim sağlık ocağı doktoru ve hemşiresi kan sonucunu gördükten sonra kes dedi kan sonucuna göre hastanedeki doktoruma soracam
ağrılar bnm baya bi devam etti özellikle bi yere uzandığımda gerindiğimde fln felaketti şimdi geçtiler ara ara yokluo sadece sen enfeksiyona dikkat et yine deKızlar benim bugün sabah beri sol yumurtalikta sızı şeklinde ağrılar oluyo normal mi acaba bu ya
Sağolasın canim iyiyiz@deeploneliness canim nasilsin oglusun nasil ?
Amin gülüm inşallah.. Bende doktor hastane bıktım valla..13mmlik olgun yumurta çatlayacakmı acaba merak ediyorum. 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum. Tuhaf silik çıkıyor ya.bu testler bir garip yeni almıştım.. Bakalım cumartesi doktor ne diyecek çatladımı olgunlaşan varmı.? Ben Çalışmayı yapacam kız uyursa tabi. Kızım sabah çok hasta idi işten izin aldım. Inşallah bu bekleyişlerimiz bizimde son bulur bende çok yoruldum artık..Inşallah canım benim işler ters gidiyor bugün hastaneye gittim sistem yok muayeneyi beklemeyip kan verdim çıktım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah canımm :) Bugün iki güzel haber aldık devamı tez vakitte gelsin :)
Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim.. Sizlerede sağlıklı doğum diliyorum canım..İnsAllah abla hep duâlarimizdasiniz unutmayin:)
Normal canım ben hamileyken sık sık adet ağrısı girerdi hep gidip gidip peçetemi kontrol ederdim leke felan mı geldi diye endişelenmeDayanilmayacak bişey değil ama daha önce olmamıştı o yüzden tedirgin oldum.ya bide salak gibi beynimi yiyen bişey var ya ikizse de biri tupteyse gibi bi saçmalık yok arkadaş bu dış gebelik beynimi bitirmiş diyorum artık
Evet canim Hamdolsun 350 civarlarina cikti gecen hafta 110lardaydi ikiz gebeligin yaptigi birsey.sukurki odem tansiyon diger sorunlarim olmadi..sende sessizden gidiyorsun masallah sikintin felan olmadi degilmi burda yazmiyorsun hicSağolasın canim iyiyizsizler nasılsınız? Kan değerlerin normale döndü dimi? Bi ara karaciğer hormonlarinda bir durum vardı diye hatırlıyorum. ..
iyi canım cok sevindim saglikla kucaginiza alırsınız bebislerinizi az kalmis zaman cabuk geciyorEvet canim Hamdolsun 350 civarlarina cikti gecen hafta 110lardaydi ikiz gebeligin yaptigi birsey.sukurki odem tansiyon diger sorunlarim olmadi..sende sessizden gidiyorsun masallah sikintin felan olmadi degilmi burda yazmiyorsun hic
Amin gülüm inşallah Allah razı olsun canım benim.. Rabbim cümlemize nasip etsin bu güzellikleri inşallah.. Inşallah Veson gibi bizimde tüp bebeğe gerek kalmadan gelir kızımın kardeşi inşallah.. Çok üzülüyorum gerçekten Allah yüreğimi biliyor..sizlerede sağlıklı doğum diliyorum canım..
Ayy ağından bal damlıyuor balll!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?