Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaşasa canimmmm yasa çok sevindim:)))) sayfaları heyecanla okudum. şimdi sıradaki sayfalar var kan sonucunu.merak ediyorumm:))) topige girdiğinden beri hep bu ani bekledim çok ama çok sevinçliyim inşallah sağlıcakla devam eder.

Canim ben 14. Hafta sonlarina dogru kucuk seyirme gibi balik kaymasi gibi hareketler hissettim. Suan o hareketler baya artti. Zamanla kuvvetleniyor zaten. Cok guzel bir duuguymus gercekten. Tez zamanda hissedersin insallah sende
Dun yagmurun altinda kaldim baya islandim sol kasigimn ustnde bende oyle bsy hssettim ama erken dha 14 haftalk diye bebege yormadim :)

Veson nerelerdesin öldüm meraktan senin teste baktım benim testlere baktım benim 1389 çıkan gün yaptigim testim gibi koyuluk baya yüksek çıkacak inşallah sağlıkla devam etsin canim

Veson Allah ım biliyordum ya biliyordum hamiş olduğunu yaşasınnnnnnn.
tebrik ederim canım benim inanılmaz sevindim.
belirtilerini söylersen çok sevinirim.

Tekmelerine kurban olsun anneleri bende yaşayacakmıyım onları bak gene ağladım ileriyi düşününce içime bi ağlamak giriyor tutamıyorum hep gece yatınca gözlerimi kapatıp hayaller kurardım ben
Allah in izniyle olcak inşallah nasıl geçti zaman anlamicaksin bile bi sen degilsin evhamli bak bütün hamileler anneler içten içe hep tedirgin hiç gecmiyo o duygu emin ol

Kızlar günün sorusu ben emzirmeyi kesecek miyim sağlık ocağı doktoru ve hemşiresi kan sonucunu gördükten sonra kes dedi kan sonucuna göre hastanedeki doktoruma soracam
Düşük yâ da erken Doğum riski yoksa kesmene gerek yok. Hatta Doğum sonrası ikisini birden bile emzirebilirsin.
Ama sıkı beslenmen lazım, bebelerin ikisi de senden yiyecek.

Kızlar benim bugün sabah beri sol yumurtalikta sızı şeklinde ağrılar oluyo normal mi acaba bu ya
ağrılar bnm baya bi devam etti özellikle bi yere uzandığımda gerindiğimde fln felaketti şimdi geçtiler ara ara yokluo sadece sen enfeksiyona dikkat et yine de

Amin gülüm inşallah.. Bende doktor hastane bıktım valla..13mmlik olgun yumurta çatlayacakmı acaba merak ediyorum. 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum. Tuhaf silik çıkıyor ya.bu testler bir garip yeni almıştım.. Bakalım cumartesi doktor ne diyecek çatladımı olgunlaşan varmı.? Ben Çalışmayı yapacam kız uyursa tabi. Kızım sabah çok hasta idi işten izin aldım. Inşallah bu bekleyişlerimiz bizimde son bulur bende çok yoruldum artık..

Normal canım ben hamileyken sık sık adet ağrısı girerdi hep gidip gidip peçetemi kontrol ederdim leke felan mı geldi diye endişelenme

Sağolasın canim iyiyiz sizler nasılsınız? Kan değerlerin normale döndü dimi? Bi ara karaciğer hormonlarinda bir durum vardı diye hatırlıyorum. ..
Evet canim Hamdolsun 350 civarlarina cikti gecen hafta 110lardaydi ikiz gebeligin yaptigi birsey.sukurki odem tansiyon diger sorunlarim olmadi..sende sessizden gidiyorsun masallah sikintin felan olmadi degilmi burda yazmiyorsun hic

Evet canim Hamdolsun 350 civarlarina cikti gecen hafta 110lardaydi ikiz gebeligin yaptigi birsey.sukurki odem tansiyon diger sorunlarim olmadi..sende sessizden gidiyorsun masallah sikintin felan olmadi degilmi burda yazmiyorsun hic
iyi canım cok sevindim saglikla kucaginiza alırsınız bebislerinizi az kalmis zaman cabuk geciyor ben temmuz annelerini burayı genelde gizli takip ediyorum dogrudur detayli usg de bebegi besleyen bir damarda daralma vardı. Tansiyon kan idrar tahlili filan yaptirdim simdilik bir sorunumuz yok Inşallah böylece sorunsuz tamamlariz canim

Amin gülüm inşallah Allah razı olsun canım benim.. Rabbim cümlemize nasip etsin bu güzellikleri inşallah.. Inşallah Veson gibi bizimde tüp bebeğe gerek kalmadan gelir kızımın kardeşi inşallah.. Çok üzülüyorum gerçekten Allah yüreğimi biliyor..sizlerede sağlıklı doğum diliyorum canım..

Ayy ağından bal damlıyuor balll!!!
Değil mi Leyloşum
Ben etiketleyeyim @butterfly_gns burada birbirimize dua edildiğini okumak öyle motive edici ki, okusun kuzum
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…