Sağolasın canım tşkler sende hayırlısıyla hamileliğin devamını güzelce geçirip evladını hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
ben de dün senı düşünüyordum kendı kendıme dogumun geldi cok az kaldı yazmadım hiç diye. allah kolaylık versin sag salım kurtarsın inşallah
Ay masallah ne guzel bebeginin mis kokusuna kavusuyosun yerim ben onu... insallah kolay bi dogum olur :)Amin canim hepimizi insallah.
Bu persembe gun alicam insallah sezeryqn icin. Artik netlessin.
Ay masallah ne guzel bebeginin mis kokusuna kavusuyosun yerim ben onu... insallah kolay bi dogum olur :)
kizVeson sonra okur begenirsen mesaj yaz gari :))))
ay asıl biz çatladık nasıl bekledin yaaa bn çıkmadı diye akşam bide özele gidip vermiştim75 bildirim 155 sayfa sonuç henüz çıkmadı bu arada okuyayım dedim sabahtır kk ya giremedim meraktan çatladım bende
Bizde burda meraktan Çatladık :)75 bildirim 155 sayfa sonuç henüz çıkmadı bu arada okuyayım dedim sabahtır kk ya giremedim meraktan çatladım bende
Inşallah canım hepimiz her anne adayı saglikla kucagina alsin isteyen herkese de nasip etsin ins. Sizin sohbetleriniz ağustos annelerinden daha samimi geliyor nedenseAmin amin canim cumlemiz saglikla kavusalim insallah..damarlarda daralmayla ilgili genelde o donemde sorun oluyor ama geciyor cok duydum saglikla gelsin kuzucuklar:) temmuz annelerinde sohbette guzel canim
ay asıl biz çatladık nasıl bekledin yaaa bn çıkmadı diye akşam bide özele gidip vermiştimne hissediyosun çok merak ediyorum eşine söyşednmi
Kızlar sonucu öğrenir öğrenmez yazarım merakta bırakmam sizleri benim için çok yoğun ve yorucu bir gündü migrenim tuttu tutacak kafam davul gibi ama yine de okudum mesajları notlar aldım tek tek sorulara cevap veririm inşallah.ama uzun bir mesaj olacak namazımı kılmam gerek şimdi hepinizi çok ama çok seviyorum sonucu öğrenince hemen yaacağımBizde burda meraktan Çatladık :)
zaten hep böyle zamanda bıter bu şarzlar :) neyse olsun canı sagolsun o da şimdi yazamadıgı ıcın heyecanlıdır şoktadır karman çorman olmusturyok yaa veson şarj aletini unutmuş eve gitmeden bize hbr yok çıktıysa da merak içinde bekliyoruz
ihtımalen telefonu actı okuyor ama yazacak kadar zamanı yok begendı yapıyor okudgunu anlayalım dıye
Sagol canim gercekten arkadaslar cok samimi sizden iyi olmasin fikir alisverisiyle deneyimleniyoruz beraberce :)Inşallah canım hepimiz her anne adayı saglikla kucagina alsin isteyen herkese de nasip etsin ins. Sizin sohbetleriniz ağustos annelerinden daha samimi geliyor nedenseilk dogumunuz da oldu sağlıcakla
İnşallah canım. Bizler de paylaşacağız güzel haberlerimizi inşallahZamansiz yolcu tam senin tablona bakmıştım :) yükselmeler var hadi hayırlısı canım.
gel canım gel biz de bütün güzelliklere yer varSelam kızlar bende bu ay çalışmalara başlayacağım inş.beni de aranıza alır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?