Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
75 bildirim 155 sayfasonuç henüz çıkmadı bu arada okuyayım dedim sabahtır kk ya giremedim meraktan çatladım bende
ay asıl biz çatladık nasıl bekledin yaaa bn çıkmadı diye akşam bide özele gidip vermiştim ne hissediyosun çok merak ediyorum eşine söyşednmi

Amin amin canim cumlemiz saglikla kavusalim insallah..damarlarda daralmayla ilgili genelde o donemde sorun oluyor ama geciyor cok duydum saglikla gelsin kuzucuklar:) temmuz annelerinde sohbette guzel canim
Inşallah canım hepimiz her anne adayı saglikla kucagina alsin isteyen herkese de nasip etsin ins. Sizin sohbetleriniz ağustos annelerinden daha samimi geliyor nedense ilk dogumunuz da oldu sağlıcakla

ay asıl biz çatladık nasıl bekledin yaaa bn çıkmadı diye akşam bide özele gidip vermiştim ne hissediyosun çok merak ediyorum eşine söyşednmi
Bizde burda meraktan Çatladık :)
Kızlar sonucu öğrenir öğrenmez yazarım merakta bırakmam sizleri benim için çok yoğun ve yorucu bir gündü migrenim tuttu tutacak kafam davul gibi ama yine de okudum mesajları notlar aldım tek tek sorulara cevap veririm inşallah.ama uzun bir mesaj olacak namazımı kılmam gerek şimdi hepinizi çok ama çok seviyorum sonucu öğrenince hemen yaacağım

Veson yorum pls canım.. Bu ay neler yaptın hemen anlat bende uygulayım. Gerçi sümbül cevap vermiş ama :))

Reactions: iiz
yok yaa veson şarj aletini unutmuş eve gitmeden bize hbr yok çıktıysa da merak içinde bekliyoruz
zaten hep böyle zamanda bıter bu şarzlar :) neyse olsun canı sagolsun o da şimdi yazamadıgı ıcın heyecanlıdır şoktadır karman çorman olmustur

Inşallah canım hepimiz her anne adayı saglikla kucagina alsin isteyen herkese de nasip etsin ins. Sizin sohbetleriniz ağustos annelerinden daha samimi geliyor nedense ilk dogumunuz da oldu sağlıcakla
Sagol canim gercekten arkadaslar cok samimi sizden iyi olmasin fikir alisverisiyle deneyimleniyoruz beraberce :)
Ayyy sorma ilk bebegimiz dogdu masallah 33 haftalik rabbim yardimcilari olsun bizide heyecan aldi..bu topiktede guzel haberler var gormesekte tanismasakta cok cok mutlu oluyoruz haberlerimizden:)
Rabbim tum bekleyenlere guzel haberler almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…