- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Iyi olmus canim mantikli.Eşimi aradım sabah gidecez tamam dedi
Ay bir avazda alirsin diyelim klasik ama sezeryan olcaksin sen. insallah goz acip kapayincaya kadar gecer dogumun canim. Bol bol dua et sende.Kizlar doguma 9 gun kaldi ben gerim gerim gerilmeye basladim :) Dua edin bana.
Canim oyle düşünme. Bana koyulmadigi zaman sürekli sormak daha manttiksiz geliyor. Totem yapmak icin bile koyuyoruz sonucta. Burdaki kimsenin buna kirilacagini ya da göze sokmak olarak algilayacagini dusunmuyorum. Tabiki yine senin kendi tercihin sen bilirsin ama ben boyle dusunuyorum.Canım ben hep hamile kalırsam takvim eklemeyecem demiştim herkesin düşüncesi farklı tabiki ama ben burda bu kadar arkadaş evlat için uğraşırken takvimle hamileliği gözlerine sokuyomusum gibi bi his olur bende geliyor bana.telefona indirdim birsuru takvim hepsinden gün gün okuyorum :)
Canim boyle icinde balik kayiyor hareket ediyor gibi oluyor. Ben cok erken hissettim. Bir de boyle damar atar gibi ici nde kucuk sakiz balonu patlar gibi incecik hareketler. Zaten bagirsak hareketi olmadigini anliyorsunDun yagmurun altinda kaldim baya islandim sol kasigimn ustnde bende oyle bsy hssettim ama erken dha 14 haftalk diye bebege yormadim :)
sen den daha az stress yaptı Leyloşum mesela bu !Evet bu ay neler yaptınVeson .. Bizede bilgi ver..
Iyi olmus canim mantikli.
Ay bir avazda alirsin diyelim klasik ama sezeryan olcaksin sen. insallah goz acip kapayincaya kadar gecer dogumun canim. Bol bol dua et sende.
Canim oyle düşünme. Bana koyulmadigi zaman sürekli sormak daha manttiksiz geliyor. Totem yapmak icin bile koyuyoruz sonucta. Burdaki kimsenin buna kirilacagini ya da göze sokmak olarak algilayacagini dusunmuyorum. Tabiki yine senin kendi tercihin sen bilirsin ama ben boyle dusunuyorum.
Canim boyle icinde balik kayiyor hareket ediyor gibi oluyor. Ben cok erken hissettim. Bir de boyle damar atar gibi ici nde kucuk sakiz balonu patlar gibi incecik hareketler. Zaten bagirsak hareketi olmadigini anliyorsun
leyla bu kızın bağışıklığını güçlendırmelısın durmadan hasta çok hassas . bağışık güçlendirici bir şeyler bulmalısınPozitif çıkar insallah canım.. Kızım hasta sabah beri yazamadım..
ayy nasıl güzel bir kırmızı o maşallah
Amin gülüm inşallah.. Bende doktor hastane bıktım valla..13mmlik olgun yumurta çatlayacakmı acaba merak ediyorum. 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum. Tuhaf silik çıkıyor ya.bu testler bir garip yeni almıştım.. Bakalım cumartesi doktor ne diyecek çatladımı olgunlaşan varmı.? Ben Çalışmayı yapacam kız uyursa tabi. Kızım sabah çok hasta idi işten izin aldım. Inşallah bu bekleyişlerimiz bizimde son bulur bende çok yoruldum artık..
Ayy ağından bal damlıyuor balll!!!
Değil mi Leyloşum
Ben etiketleyeyimcibi35 burada birbirimize dua edildiğini okumak öyle motive edici ki, okusun kuzum
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de bebişini
Tekrar tebrikler canım. Alllahım isteyen herkese ve bana da gösterir bu güzel resmi inşallah..
gözün aydın canımmmKızlar çok tşk ederim ben gizli takip ediyorum sizi herkesi tanıyorum sağlık ocağında kan verdim elim ayağıma dolaştı
Rabbim kolaycacik olmayi nasip etsin insallah :)Kizlar doguma 9 gun kaldi ben gerim gerim gerilmeye basladim :) Dua edin bana.
Sağolasın canım tşkler sende hayırlısıyla hamileliğin devamını güzelce geçirip evladını hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsıngözün aydın canımmm
Bende anlamadım ateş güzel gidiyor kahve akıntım gelince tedirgin oldum ondan adet öncesi test yaptım negatif çıktı bugünde az kahve lekelenme oldu. Hayırlısı artık zamanı gelmedi demek ki. İnşallah yakın zaman da hepimiz güzel haberler veririz. Bu arada bende sizi takip ediyorum burada çok aktif olamasam da :)papatyamrm canımm ben senden müjde bekliyordum gizli gizli :) test yaptın negatif mi çıktı? Ateşin çok güzel
Bende anlamadım ateş güzel gidiyor kahve akıntım gelince tedirgin oldum ondan adet öncesi test yaptım negatif çıktı bugünde az kahve lekelenme oldu. Hayırlısı artık zamanı gelmedi demek ki. İnşallah yakın zaman da hepimiz güzel haberler veririz. Bu arada bende sizi takip ediyorum burada çok aktif olamasam da :)
Rabbim kolaycacik olmayi nasip etsin insallah :)
İnşallah yinede insanın içinde ümit oluyor belki diye... cuma günü test günü çok ümidim olmasada bekliyorum :)İnşallah yerleşme kanamasıdır canım biraz daha bekle bakalım kırmızılar gelmeden umut kesmek yok
Amin amin canim cumlemiz saglikla kavusalim insallah..damarlarda daralmayla ilgili genelde o donemde sorun oluyor ama geciyor cok duydum saglikla gelsin kuzucuklar:) temmuz annelerinde sohbette guzel canimiyi canım cok sevindim saglikla kucaginiza alırsınız bebislerinizi az kalmis zaman cabuk geciyorben temmuz annelerini burayı genelde gizli takip ediyorum dogrudur detayli usg de bebegi besleyen bir damarda daralma vardı. Tansiyon kan idrar tahlili filan yaptirdim simdilik bir sorunumuz yok Inşallah böylece sorunsuz tamamlariz canim
Canimsin zafrinam yaaa :) beni de hiç unutmuyorsun sagolasin kuzum.B BenanAsiye kız koş koşşşş veson hamile nerdesin senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?