Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimi aradım sabah gidecez tamam dedi
Iyi olmus canim mantikli.

Kizlar doguma 9 gun kaldi ben gerim gerim gerilmeye basladim :) Dua edin bana.
Ay bir avazda alirsin diyelim klasik ama sezeryan olcaksin sen. insallah goz acip kapayincaya kadar gecer dogumun canim. Bol bol dua et sende.

Canim oyle düşünme. Bana koyulmadigi zaman sürekli sormak daha manttiksiz geliyor. Totem yapmak icin bile koyuyoruz sonucta. Burdaki kimsenin buna kirilacagini ya da göze sokmak olarak algilayacagini dusunmuyorum. Tabiki yine senin kendi tercihin sen bilirsin ama ben boyle dusunuyorum.

Dun yagmurun altinda kaldim baya islandim sol kasigimn ustnde bende oyle bsy hssettim ama erken dha 14 haftalk diye bebege yormadim :)
Canim boyle icinde balik kayiyor hareket ediyor gibi oluyor. Ben cok erken hissettim. Bir de boyle damar atar gibi ici nde kucuk sakiz balonu patlar gibi incecik hareketler. Zaten bagirsak hareketi olmadigini anliyorsun

Veson aaaaa ne dıyeceğimi bilemiyorum çokkkk sevındım çok gözün aydın canım benim gözün aydın tabloların vucudunun hazırlandıgını gösterıyordu zaten ne bıleyım ben öyle yorumluyordum

LeYLa_21 bıraz rahatlasa arkandan da o gelecek ama inatla stressı bırakmıyor ki onunda tabloları vucudunun hazır oldugunu her ay cabaladıgını gösterıyor bence

ayyy maşallah

Amin kuzum insallah. Gecem gunduzum dua oldu zaten :)

Ayın ilk haftası adet sonraki 2 haftası çalışma stresi son haftasında da hüsran yaşayınca resmen hayattan soğuyor insan
Ovulasyon testlerini bırakmıştım ama bu ay tekrar yapayım diyorum sadece ateşe güvenemiyorum anlık yükselme düşüşler çok oluyor bende nedense..
İnşallah patlamış mısır gibi üstten teker teker düşeriz alt tabloya

Teşekkür ederim canımm sen öyle yaz ben görürüm

papatyamrm canımm ben senden müjde bekliyordum gizli gizli :) test yaptın negatif mi çıktı? Ateşin çok güzel
Bende anlamadım ateş güzel gidiyor kahve akıntım gelince tedirgin oldum ondan adet öncesi test yaptım negatif çıktı bugünde az kahve lekelenme oldu. Hayırlısı artık zamanı gelmedi demek ki. İnşallah yakın zaman da hepimiz güzel haberler veririz. Bu arada bende sizi takip ediyorum burada çok aktif olamasam da :)

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım biraz daha bekle bakalım kırmızılar gelmeden umut kesmek yok

Amin amin canim cumlemiz saglikla kavusalim insallah..damarlarda daralmayla ilgili genelde o donemde sorun oluyor ama geciyor cok duydum saglikla gelsin kuzucuklar:) temmuz annelerinde sohbette guzel canim

B BenanAsiye kız koş koşşşş veson hamile nerdesin senn
Canimsin zafrinam yaaa :) beni de hiç unutmuyorsun sagolasin kuzum.
Yaa ben gprumcemdeyim hiç vakit olmadı bugün iki saat kadar önce baktım sevinçten çığlık attım yaaa:) sonra telefonum dondu. Cildirdim. Yeni acabildim. Kan sonucu çıktı mi Tuba nin kaptı ne oldu heyecanla sayfaları okuyorum senin mesaja yeni ulaştım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…