Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin CNm inşallah inşallah sen keseyi görünce benim de sana sarılasın gelmişti:)inşallah sen de yarın güzel haberler alırsın gelişmeleri yaz
İnşallah mide bulantısız bi hamilelik olsun senin ki inşallah inan mıdemde yeşil elma ve leblebi ağacı yeşerecek nerdeyse

Veson ilk aklima yalnis attigin mesaj geldi valla gulumsedim :)) Bu saatten sonra cikmaz sonuc sanirim ama olsun yarin ola hayrola bir demirbaş daha anne olacak Allaha sukur kizina kardes geliyor o kadar ugrastan sonra ..
Allah razı olsun CNm inşallah:)

bugun güzel haberınle topic şenlendi tekrar tekrar gözün aydın merakla kan sonucunu beklıyorum
LeYLa_21 şu boşvermişlik yazan son satırı iyice bir okur musun Leyloşum hıhh işte senin cevabın orada

Kızlar migrenim tuttu çok feci özel mesajlar da birikmiş onları okuyamadım yarın devam ederim artık.sonuç bu saatten sonra çıkar mı bilmiyorum çıksa da benim kafa çok feci bekleyebileceğimi sanmıyorum.yarın ilk işim bakıp çıktı ise size yazarım ben biraz yatsam iyi olur hakkınızı helal edin

Yaaaaa.... işte o aptal suratı ben de kocamda görmek istiyorummmm

Yat bence de, atlat şu migreni sen bir hele....

Al benden de o kadar evde yemek var diye seviniyordum bir de kızartma çıkardılar başıma Yeni oturdum :))
Hahahah benim koca da köfteyi duydu hemen makarna istedi. Oysa ben Başka mönü demiştim ona bir de hepsinin yanına makarna yaptım alçak koca. Mutfak battı tabi. Ahhh o kızartmalar.... kızartma teli kullanıyorum ama yine de saçılıyor her tarafa yaaaa....

Canım nasıl nasıl sevindim anlatamamammm en çok ama en çok senin mujden için bekledim bu grupta karsliksiz herkese o kadar yardımın dokundu ki.. rabbim bebeğine sağlıcakla kavuştursun ınş. Güzel güzel haberlerini bekliyoruz ınş. çok ama çok güzel bir gün oldu bugün:))) o geceden bahsetmiştin ya ev kalabalıktı diye filan. ben içimden geçirmiştim bu gece başarırlarsa insanlara aldırmadan bu is olur:) çünkü o geceden beklentileri olmaz. Zaten olmadı deyip rahatlarlar demiştim. Ayyy demek şimdiye nasipmis. Neyse laf cokta sana bu gece sabah olmaz:))) hee bu arada gün aşırı yöntemlerin kralı imiş:))

haala çıkmadı mı ? merakla oturmus beklıyorum ben
Yok canım çıkmadı bekliyorum oğluma hamileyken 21.30 gibi çıkmıştı yine öle olacak sanırım çıkınca yazacam

Veson canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Hepimizde emegin hakkin cok canla basla yardim ettin rabbim dualarimizin mukafatini hamdolsun bugun yasatti..
Cok guzel bir hamilelik gecirirsin ve sagliklica bebegini kucagina alirsin insallah..
BOl bol dinlen canim hem aglattin hem cok mutlu ettin rabbim bu mutlulugu daim etsin
Darisi tum bekleyen arkadaslarimin basina olsun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…