Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım geçmiş olsun dileklerin için. Az evvel öksürük arttığı için acile gittik. Eve yeni geldik. Şuan daha iyi kuzum çok şükür.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Inşallah Rabbim bizlere de hayırlısı ile nasip eder. Artık zorlamıyorum hiçbirşeyi. Nasipte ne varsa o olacak sonuçta.. Sende sağlıkla kucaklarsın inşallah canım.. Duânı eksik etme bizlerden...
Kız sen boşver tükrüğü idrar testi ile devam et.
Ovulasyon yapıyorum hergün. Bugün çizgi biraz belirdi. Kız hasta olduğu için bişey yapamıyoruz.. Hayırlısı bakalım..
Elde olsa doğru söylüyorsun ama.. Herkes kafasına takıyor bir ben değil.. Öyle olsaydı şimdi herkes hamile olurdu sanırım :)

Sonuç 661 kızlar progesteron da 9.7

Rabbim isteyenlere nasip etsin
Canım benim tekrar tebrik ederim Rabbim tülay kardeşinede tez elden nasip etsin inşallah

Biz bekleyenler cok sanslıyız aslında masallah suphanallah çok hamişimiz var hepsi bizim için dua ediyor Allah razı olsun hepinizden

Kızlar ben bugün kırmızıyi gördüm ama sizce benim ovu günüm ne zaman ben 2ayı değerlendirince 20-21-22diye düşündüm ama bı bakar mısınız

Veson cok guzel cikmis sonucun sag salim atlatalim su hamileligi. Bende agliyorum vallahi dayanamadm hem karnm agridi hem midem yandi baya artti cok kotu durumdym suan. Kocam sut yapiyo insallah gecer... acile gitmekte istemiyorum korkuyorum acilden nedense. Her gittigimde igne vururlardi. Bugun aklmdan gecirdim 5 haftadir midem yanmadi ne guzel diye kendi kendime nazar ettim illa dusundugum sey olur zaten... optum hepinizi

bulantılar geçince reflü başlıo mide yukarı doğru sıkışıo diye ben doyduktan sonra bi lokma daha yiyim midem beni mahvedio ztm normalde de hassastı son aylar napıcam bilmem sen rennie yi sormuşmuydun doktoruna bnm doktorum yanman olursa içebilirsin demişti ağrı kesici olarakta parol ya da minoset demişti

Veson ben hem şaşkın , hem mutlu, hem umutlu duyguları yaşadım haberi görünce, inş hayırlı bir şekilde kese kalp atışı sırası neyse güzel bir şekilde yaşarsın, bu ay ki hatimde senin aldığın cüZleri görünce var bunda da bir hayır demiştim, hamiş hamiş okumuşsun meğer bize de.. :)

Canim basini yukselterek yatmaya calis mide yanmasina iyi gelir

o gece eşim dedi ki bana kızda da annenler bizdeydi.bu seferde bizimkiler evde bakarsın bu sefer olur dedi.ben o zaman gülüp geçmiştim çünkü kızdakini hatırlayamadım.onun aklında kalmış.aynen dediği oldu ya.:)
Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…