Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bn salı gidiceksin sanıyodum hadi gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşallahh :)

Subhanallah çok şükür senden de bu güzel haberi almak nasip oldu bize sabrın dirayetin şükrun mükafatı sağlıkla kucağına al inşallah

Amin CNm inşallah senin de doğum yaklaştı heyecan dorukta:)

Aynen kuzum onumuzdeki haftayi bekliyoruz :)

çıkar canım benim testım 9:00 da çıkmıştı hatırlasınıza yılbaşı gecesıydı hem de ona ragmen cıktı 3 saat sonra yenıyıla gırdık ona ragmen cıkmıstı

Canim bu saglik ocagiymisya ondan dedim ama cikmis :)

Sonuç 661 kızlar progesteron da 9.7

Rabbim isteyenlere nasip etsin

Ay masallah ne guzel deger kiz. Bikac gune keseyi gorursun Allah'in izniyle
Tekrar tebrik ederim.

Maşallah maşallah :))) yaaa canım ya nasıl sevindim ya. Hep beraber hami siz. Darısı diğer tüm topigin basina. Sırası gelen hamisi oluyor. Rabbim hepimize hayirlisini versin. Senin rüzgarın çok kişiyi surukleyeck hissediyorum:))).insalalh

Her İkinize de maşallah derim
Veson sana verdiğim Dr isimlerinden birini tercih edebilirsin artık çok şükür bu günlere
Hemen birinci sayfaya bakayım tablon aşağıda mı ve yeşillendiydin mi

Veson senin gorumcen, eltin, evin kalabalik oldugu gun kacamak oldugunu cok iyi hatirliyorum. Ben de ayni durumlari yasadigim icin... hatta esin "yarin olsun istersen" demisti, sen "hayir o iliski bugun olacak" demistin

Bu ay benim de kacamakliydi. Gecen aylarda da kayinvalidem bizdeyken yaptigimiz olmustu ama onlar sabahti. Sabah kv kizimin yanina yatip kapiyi kapatinca idi. Bu ay gozu iyice kararttim, baya bildigin kayinvalidem salonda yatarken biz resmen gidip kadinin kapisini kapatip sonra kendi kapimizi kapatip gece gece yaptik hatta persembe annem bendeydi, persembe gece de oyle yaptik. Cumartesi yalnizdik yaptik. Bi de iste pazar gece yukarida anlattigim gece, kv bendeydi, o gun tam ovulasyon gunuydu iste.

Tabi onceki aylarda da ovulasyon gununu tutturuyordum, nasip bu aya imis. Bol kacamakli aya imis nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…