Sağol CNm ya darısı sizlere inşallah hala inanamıyorum.Veson yaa inanamıyorum çok ama çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen hepimize inşallah
Amin CNm inşallah ablama da sana da tüm bu yolda bekleyenlere nasip etsin inşallahCanım benim tekrar tebrik ederim Rabbim tülay kardeşinede tez elden nasip etsin inşallah
Biz bekleyenler cok sanslıyız aslında masallah suphanallah çok hamişimiz var hepsi bizim için dua ediyor Allah razı olsun hepinizden
20-21 olabilir o günlere w akıntı gir bakalım çizginin yeri değişecek mi??Kızlar ben bugün kırmızıyi gördüm ama sizce benim ovu günüm ne zaman ben 2ayı değerlendirince 20-21-22diye düşündüm ama bı bakar mısınız
Kızlar sonucum 365.70 çıkmış
Aynı duygu karmaşasını ben de yaşadım bir de korku vardı.ama dünden beri mesajlarınızı oluyorum yanıtlıyorum çok mutlu oluyorum.korkum azaldı.ne kadar çok sevenim varmış çok duygulandım .rabbim bu yolda uğraşan herkesin gönlüne göre versin inşallah burdan sizlerin de haberlerini okuyalımVeson ben hem şaşkın , hem mutlu, hem umutlu duyguları yaşadım haberi görünce, inş hayırlı bir şekilde kese kalp atışı sırası neyse güzel bir şekilde yaşarsın, bu ay ki hatimde senin aldığın cüZleri görünce var bunda da bir hayır demiştim, hamiş hamiş okumuşsun meğer bize de.. :)
Amin inşallah canım yaa sanada hayırlı doğumlar olsun ama bebişler durabildiği kadar dursunlar içerde inşallahKat kat artsin canim tekrar tebrikler
Ay çok sağol canım amin inşallah artsın güzelce darısı tüm isteyenlere inşallahKat kat artsin canim insallah takvim de yakisti ya. Herkeste olmasi dilegiyle
amin inşallah canım seninde yavrularını sana bağışlasın ne yaptım ki canım vesile olduysam ne mutlu bana canım darısı diğer bekleyenlereMaşallah CNm rabbim tamamına erdirsin.kuzu sağol CNm sen vesile oldun Esra hanımı önerdin rabbim de nasip etti Allah yavrularını sana bağışlasın inşallah.
Ay o kadar çok mesaj birikmişki:))çok duygulandırdı beni.yeni bitirdim :)son gebelikte kalp atışlarını bekleyeyim sonra demiştim nasip olmamıştı takvim.dünAmin inşallah canım yaa sanada hayırlı doğumlar olsun ama bebişler durabildiği kadar dursunlar içerde inşallah
Ay çok sağol canım amin inşallah artsın güzelce darısı tüm isteyenlere inşallah
amin inşallah canım seninde yavrularını sana bağışlasın ne yaptım ki canım vesile olduysam ne mutlu bana canım darısı diğer bekleyenlere
Hadi takvim yap
Kat kat artsın cnm, senden güzel haber alınca aklıma cutem geliyorKızlar sonucum 365.70 çıkmış
Amin canım darısı sana olsun inşallahKat kat artsın cnm, senden güzel haber alınca aklıma cutem geliyor
Allah tamamına erdirsin
Anladım canım hayırlısı dün konuştuğumuzda koyacam deyince o yüzden hatırlattım canımAy o kadar çok mesaj birikmişki:))çok duygulandırdı beni.yeni bitirdim :)son gebelikte kalp atışlarını bekleyeyim sonra demiştim nasip olmamıştı takvim.dünNeslihaann un mesajından sonra biraz tereddüt ettim.biliyorum o da bu duygular içine hiçbir zaman girmedi uğraşırken.kendisini kardeşim kadar tanıdım sanki.çok hassas çok düşünceli çok ince.(sakın ama sakın yanlış anlaşılmasın koyanlar için asla tam tersini düşünmedim düşünemem) içi öyle rahat edecek o yüzden takvim koymamış.gebelik için uğraşanlar arasında görüp üzülen var mı ki gerçekten?2 senedir kk dayım takvim görünce Ben hiç böyle hissetmedim düşünmedim.
Yok CNm koyacağım ahtım var gebelik olunca kalp atışını falan beklemem hemen koyarım demiştimAnladım canım hayırlısı dün konuştuğumuzda koyacam deyince o yüzden hatırlattım canım
Aynen canım maşallah 9 ay boyunca hiç kalkmasın tablolarımız inşallahYok CNm koyacağım ahtım var gebelik olunca kalp atışını falan beklemem hemen koyarım demiştimsadece herkes gibi kimseyi üzmek istemem.ben herkesi takvimden takip ediyorum kim ne kadarlık olmuş Doğuma ne kadar var.benimkini de merak eden olacaktır
Hiç kimse Doğuma kadar kaldırmak zorunda kalmasın inşallahAynen canım maşallah 9 ay boyunca hiç kalkmasın tablolarımız inşallah
Amiiiin inşallah canımHiç kimse Doğuma kadar kaldırmak zorunda kalmasın inşallah
Sağol CNm inşallah inanıyorumVeson canım tekrar tebrik ederim ♥ Inşallah bu sefer her sey yolunda gidecek bebisini sağlıcakla kucağına alacaksın dün annemle bile senin hamile haberini konuştum o da ben de çok mutlu olduk :)
bence de eşinin dediği gibi hemen gitmelisin veson progestanın faydası var zararı yok sonuöta bn hits ninde etkili olduğunu düşünüyorum o doktoru dinle bence dediğin gibi Rabbim nasip etmişss her türlü olur bn baktırmamıştm bile progesteron ama önlem almakta da fayda var kolay gelmedi bebişler bize bu bebiş sağlıklı olcak inşallah sende elinden gelen herşeyi yaparsın ztn :)Elcanki inşallah değer dediğin gibi düzenli artar
Neslihaann Melissa81 bana da progesteron düşük geldi.hist sonrası dr hamile olduğunu anlar anlamaz beni arıyor hemen geliyorsun dedi.progesteron jel kullanacaksın hap vermeyeceğim demişti.ama keseyi bekler mi hemen başlar mı bilmiyorum.pazartesi müsaitim aslında ama eşim de ısrarcı hemen gidelim diye birşey olmasın diyor.ben ise nedense çok sakinim bu sefer.sanırım her yolu deneyip buna rağmen kayıp olunca .....heleki son kayıpta progesteron hap iğne clexan iğne aspirin iki güne bir takip evde herşeye dikkat etmeme rağmen kaybedince bu psikolojiye girdim:)
İnanıyorum ki Rabbim nasip edecekse bir şekilde gelecek bu bebek ama tabiki ben yine de yarın dr ile irtibata geçeceğim bakalım ne diyecek.size yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?