Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin CNm inşallah ablama da sana da tüm bu yolda bekleyenlere nasip etsin inşallah

Aynı duygu karmaşasını ben de yaşadım bir de korku vardı.ama dünden beri mesajlarınızı oluyorum yanıtlıyorum çok mutlu oluyorum.korkum azaldı.ne kadar çok sevenim varmış çok duygulandım .rabbim bu yolda uğraşan herkesin gönlüne göre versin inşallah burdan sizlerin de haberlerini okuyalım

Elcanki inşallah değer dediğin gibi düzenli artar
Neslihaann Melissa81 bana da progesteron düşük geldi.hist sonrası dr hamile olduğunu anlar anlamaz beni arıyor hemen geliyorsun dedi.progesteron jel kullanacaksın hap vermeyeceğim demişti.ama keseyi bekler mi hemen başlar mı bilmiyorum.pazartesi müsaitim aslında ama eşim de ısrarcı hemen gidelim diye birşey olmasın diyor.ben ise nedense çok sakinim bu sefer.sanırım her yolu deneyip buna rağmen kayıp olunca .....heleki son kayıpta progesteron hap iğne clexan iğne aspirin iki güne bir takip evde herşeye dikkat etmeme rağmen kaybedince bu psikolojiye girdim:)

İnanıyorum ki Rabbim nasip edecekse bir şekilde gelecek bu bebek ama tabiki ben yine de yarın dr ile irtibata geçeceğim bakalım ne diyecek.size yazarım

Kızlar akşamdan bu yana mesajlar yine birikmiş 90 sayfayı geçmiş:) hepsini itina ile tek tek okudum.herkesi tek tek etiketleyemedim tekrardan.yeni tebriklere ve sorulara cevap vermeye çalıştım.çok ama çok mutlu oldum.duygulandım.dualarınız tebrikleriniz iyi dilek ve temennileriniz için sizlerden Allah razı olsun.hepinizi çok seviyorum.iyiki varsınız burda acısı tatlısı ile güzel anılarımız oldu olacak inşallah güzel haberlerin devamı gelecek.ilk buraya yazdım testi yapar yapmaz wc de yazdım:)) çünkü biliyordum ki merakla bekleyişteydiniz.herkesten önce siz öğrendiniz eşimden bile önce:))gelişmeleri yazarım sizlere

Kat kat artsin canim tekrar tebrikler
Amin inşallah canım yaa sanada hayırlı doğumlar olsun ama bebişler durabildiği kadar dursunlar içerde inşallah
Kat kat artsin canim insallah takvim de yakisti ya. Herkeste olmasi dilegiyle
Ay çok sağol canım amin inşallah artsın güzelce darısı tüm isteyenlere inşallah
Maşallah CNm rabbim tamamına erdirsin.kuzu sağol CNm sen vesile oldun Esra hanımı önerdin rabbim de nasip etti Allah yavrularını sana bağışlasın inşallah.
amin inşallah canım seninde yavrularını sana bağışlasın ne yaptım ki canım vesile olduysam ne mutlu bana canım darısı diğer bekleyenlere
Hadi takvim yap

Ay o kadar çok mesaj birikmişki:))çok duygulandırdı beni.yeni bitirdim :)son gebelikte kalp atışlarını bekleyeyim sonra demiştim nasip olmamıştı takvim.dün Neslihaann un mesajından sonra biraz tereddüt ettim.biliyorum o da bu duygular içine hiçbir zaman girmedi uğraşırken.kendisini kardeşim kadar tanıdım sanki.çok hassas çok düşünceli çok ince.(sakın ama sakın yanlış anlaşılmasın koyanlar için asla tam tersini düşünmedim düşünemem) içi öyle rahat edecek o yüzden takvim koymamış.gebelik için uğraşanlar arasında görüp üzülen var mı ki gerçekten?2 senedir kk dayım takvim görünce Ben hiç böyle hissetmedim düşünmedim.

Anladım canım hayırlısı dün konuştuğumuzda koyacam deyince o yüzden hatırlattım canım

Anladım canım hayırlısı dün konuştuğumuzda koyacam deyince o yüzden hatırlattım canım
Yok CNm koyacağım ahtım var gebelik olunca kalp atışını falan beklemem hemen koyarım demiştimsadece herkes gibi kimseyi üzmek istemem.ben herkesi takvimden takip ediyorum kim ne kadarlık olmuş Doğuma ne kadar var.benimkini de merak eden olacaktır

Aynen canım maşallah 9 ay boyunca hiç kalkmasın tablolarımız inşallah

Veson canım tekrar tebrik ederim ♥ Inşallah bu sefer her sey yolunda gidecek bebisini sağlıcakla kucağına alacaksın dün annemle bile senin hamile haberini konuştum o da ben de çok mutlu olduk :)

bence de eşinin dediği gibi hemen gitmelisin veson progestanın faydası var zararı yok sonuöta bn hits ninde etkili olduğunu düşünüyorum o doktoru dinle bence dediğin gibi Rabbim nasip etmişss her türlü olur bn baktırmamıştm bile progesteron ama önlem almakta da fayda var kolay gelmedi bebişler bize bu bebiş sağlıklı olcak inşallah sende elinden gelen herşeyi yaparsın ztn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…