Amh değeri biraz düşük çıkmış ama imkansız diye birşey yoktur yaşın kaçKızlar merhaba bir süredir okuyordum sizi
Birşey sormak istiyorum. İki senedir uğraşıyorum ben de hep nedensiz dendi. 30 martta aşılama oldum ama olmadı. Adet oldum. Daha önce hep ovulasyonda çift çizgi görürdüm bu ay görmedim aşılama sonrası. İlk kez bu ay amh testi yaptırdım ve sonuç 1,66 çıktı tüp bebek dendi.benim normal yolla hamile kalma şansım yok mu? Bilen varsa ve cevaplarsanız çok sevinirim
31 yaşındayım canım. İmkansız değil tabi ki. Rabbim istesin yeter ki. Ama ama inanın elimde olmadan üzülüyorum. Tedavi edilecek bir durum da değilmiş. Belki de bugüne kadar o yüzden olmadı. Bugün berat kandili Rabbime yalvaracağım bu gece bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye. Daha önce sebepsiz diyorlardı ve derdim ki nedeni belli olsa keşke de tedavi olsam ama işte şu an o noktadayım. Tek farkla bunun tedavisi yok:) ah ah. Allah ne verirse hayırlısını versinAmh değeri biraz düşük çıkmış ama imkansız diye birşey yoktur yaşın kaç
Yok idrarla çıkmadı çıksa anlardım.ped bile kullanmadım o yüzden tedirgin oldum.beceremedim mi diye.az önce bir akıntı geldi iç çamaşırım bayağı ıslanmış.kızlar da geç geliyor diye yazdı.sıkıntı Yok şimdilik.Canim kasik agrilarin normal gibi crinoneden mi olmustur bilemicem.sivi birsey zaten sen sabah yaptin farketmeden idrar yoluyla cikmistir diye dusunuyorum..pedde hic uzayan akinti gibi kalinti olmadimi..
Aynen öyle biz elimizden geldiğince dikkatli olalım gerisi allahtanHadi hayırlısı canım rahat olmana sevindim inşallah bu kez herşey güzel olacak bende unutup 5lt lık su şişesini kaldırdım bişey olmaz Allahın izniyle yiyecek ekmekleri varsa
yok canım ben kutularca kullandım ama ağrısı sızısı olmamıştı.
o bebişle ilgilidir yerleştikçe yerleşiyor şu an
Sanırım dediğiniz gibi kızlar.gebelikten gibiağrıların hamilelik belirtisi de olabilir cnm. bende de ara ara oluyor du ama jelden ziyade bebistendir bence
Ben yaptiktan sonra bir 10 dk yatiyordum sonrasinda kalkip yurudugumde geldigini hissediyordum ama bir zaman sonra kalinti seklindede gelebiliyor..evet canim ilk zamanlar gidebildigi yere kadar yolluyordum 3.ayla beraber zorlanmayabasladimYok idrarla çıkmadı çıksa anlardım.ped bile kullanmadım o yüzden tedirgin oldum.beceremedim mi diye.az önce bir akıntı geldi iç çamaşırım bayağı ıslanmış.kızlar da geç geliyor diye yazdı.sıkıntı Yok şimdilik.
Kasık ağrısı Yok.şu benim her adet öncesi mideye vurur tarzda olan karın ağrısı hala oluyor.bugün biraz yoğun olunca kelden mi acaba dedim.sanırım jelden değil gebelikten ötürü.
Bu aplikatörü sonuna kadar iteceğim değil mi.
İlk benek mi yaş biraz ilerlediği için vakit kaybı olmasın diye tüp denilmiştir31 yaşındayım canım. Biraz düşük dedi doktorun sekreteri aradı doktorla görüşmedim bile. O kadar üzgünüm ki şuan. Hep herşey normal diyorlardı. Yumurtam gelişiyordu. Ama adetlerim çok düzenli değil.doktorlara sorduğumda hep normal demişlerdi aday tarihlerime.
Daha bugün Prof. Dr. Melih güven Atahan kilolu olmak normal Doğuma engel değil diye video paylaşmış, doktoru Facebook tan takip edip videosunu izleyebilirsin. Sadece kilolu olduğun için mi riskli dedi yoksa başka bir sebebi daha var mı ?Kizlar bugun devlette kendi doktorum olmadigi icin farkli bir doktora gittim.
Bu doktor sana normal dogum yaptirmaya calismak seni riske atmak olur (fazla kilomdan dolayi) ama burada planli sezeryan yapamiyoruz yasak, son ana kadar normal doguma zorlanacaksin dedi.
Sana tavsiyen fakulte hastanesine bizim doktorlarimizdan biri gecti orada yasak degil oraya gidip gun al hemen dedi.
Ama ben fakulte hastanesini hic sevmiyorum. Gerek hakkinda okuduklarim, gerek sizi stajerlere teslim etmeleri falan. Evet onlar bir sekilde kendini gelistirmek zorunda ama ben de denek degilim...
Neyse iste nst'mi yaptirdim. Dun cok agrim olmustu sanci cikar sandim ama nst'de bir sey cikmadi suan her sey yolunda.
Doktor sezeryani 38+4'te yapiyoruz demisti. Haftaya persembe benim 38+4 oluyor.
Yarin sabah 10.30'a ozeldeki doktoruma randevum var. Gidip carsamba gunune sezeryan gunu alicam insallah.
Suana kadar devlette hic sıkıntısız devam ettim doktorumu da cok seviyordum ama risk var diye kendi agizlariyla soyledikleri halde yine de normale zorlamaya kalkmalari beni cok soguttu. Bugun inanilmaz strese girdim.
Uzun yazdim hakkinizi helal edin boyle iste benim durumum.
Evet kızlarda aynı şeyi yazdı şimdi biraz daha rahatladım..belirti aslında kadıklarda değil.baştan beri karın ağrılarım var adet geliyor diye yazıyordum ya o ağrılar devam.biraz bugün kendini hissettirince acaba jel mi yaptı dedim.İlk seferde nedense pek gelmez biriktikçe gelir. Progesteron o batmaları vs yapar canım. Anımsarsan ben tüp benekte ilaç yüzünden epey belirti yaşamıştım. Bir de sen zaten gebe olduğundan ikisini bir arada yaşıyorsundur
Evet canım ilk. İki senedir olmuyor.İlk benek mi yaş biraz ilerlediği için vakit kaybı olmasın diye tüp denilmiştir
Çok sağol CNm ya.allah razı olsun uzun uğraşlar sonucu geldi inşallah devam eder.senin bebiş nasıl ne kadar oldu?
Taze zencefil ve limon ile çay demleyip içiyordum bana çok iyi geliyordu ve tabii ki de temiz hava ve yürüyüşKızlar çok erken başladı bulantı yaa neler yaptınız geçsin diye ovünun 3. Gününden beri yokluyordu ama bugün baya arttı
Ne kadar kullandırdı drBen yaptiktan sonra bir 10 dk yatiyordum sonrasinda kalkip yurudugumde geldigini hissediyordum ama bir zaman sonra kalinti seklindede gelebiliyor..evet canim ilk zamanlar gidebildigi yere kadar yolluyordum 3.ayla beraber zorlanmayabasladim
Zencefil çayı günde iki fincanı geçmeyecek canım unutmaKızlar çok erken başladı bulantı yaa neler yaptınız geçsin diye ovünun 3. Gününden beri yokluyordu ama bugün baya arttı
CNm bu sebeplerden ötürü tüp denilmiş yoksa imkansız değil.ilk bebek yaş ilerliyor ve amh rezervin biraz düşük eşinde bir sıkıntı var mıEvet canım ilk. İki senedir olmuyor.
Canim hayirli ugurlu olsun gozun aydin. Yeni sehir size iyi gelecek bence biraz iliskilere dikkat edip dogal deneyin olmadi cok ara verme bekleme bence. Ama hazir izin var gideyim dersen git bir gorus. Cok mutlu oldum senin adina.Kızlar hepinizin berât kandili mübarek olsun
Benim tayinim de nihayet çıktı. Haftaya yerleşik hayata geçiyorum inşallah artık.
Trabzon'a gitgellerimden sonra tedavi çok ürkütücü geliyordu ya bana dün babam geldi tedaviyi ertelemeyin falan diye aklıma girdi. Bir tarafım hiç ama hiç istemiyor tekrar o stresli günleri yaşamayı, diğer tarafım ya ilerde çok pişman olursan diyor... kafam yine karıştı benim...
Acıbadem hem evime çok yakın hem iş yerime. Bir gidip gücümü toplayıp bir aşılama daha denesem mi bunu düşünüyorum... yoksa yeni yaşayacağımız şehre de bu stresle başlamasam biraz daha stressiz içimden geldiği gibi yaşamaya devam mı etsem... 15 gün meyil müddetim olacak izin sıkıntısı yaşamadan kontrole gidebilirim aslında.. offf ne bileyim ya ne dersiniz siz?
Gözün aydin canim maşallahCanlar bugün tekrar baktırdım beta
8 Mayıs 365
10 Mayıs 771
Progesteron da 19 çıkmış
çook şükür
Benim de oyle canim ama belli yani. Ben de ayrintiliyi 4 gozle bekliyorum. Bak boyle goruntu. Cok cabuk buyuyorlar canim ya sormaayy ne güzel maşallahh :) bnm doktorun renkli ultrasonu yok çocuğu hep bş röntgen havasında görüyoruz o yüzden ayrıntılıyı dört gözle bekliyorum bnmkide 30 mayısta nasipse bi ay gitmeyince ne kdr çok büyüyolar dimiii bnmde 5 hafta ara olmuş olcak ayrtılıya gittiğimde
3.ayin sonuna gelemedim cunku sokunca aciyordu yeterli dedi ilk 2,5 ay duzenli her gece yapmistimNe kadar kullandırdı dr
Siyah beyaz olunca uzaylı gibi görünüyor bebekler :) çok gülüyorum benim doktorun cihazı çok iyiymiş fotoğraflarımız çok güzel çıkıyorCanim hayirli ugurlu olsun gozun aydin. Yeni sehir size iyi gelecek bence biraz iliskilere dikkat edip dogal deneyin olmadi cok ara verme bekleme bence. Ama hazir izin var gideyim dersen git bir gorus. Cok mutlu oldum senin adina.
Gözün aydin canim maşallah
Benim de oyle canim ama belli yani. Ben de ayrintiliyi 4 gozle bekliyorum. Bak boyle goruntu. Cok cabuk buyuyorlar canim ya sorma
bn bi kaç hafta öncesine kadar yani karnım çıkına kdr inanamadm nerdeyse hep aklımda uçup gidiyoduAllah razı olsun CNm ya ben de hala inanamıyorum:)siz kendinize fırsat verin hist sonrası gebelik şansı artar demişti dr.inşallah size de en kısa zamanda nasip olur.sanırım takviye ilaçlar da etkili oldu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?