Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amh değeri biraz düşük çıkmış ama imkansız diye birşey yoktur yaşın kaç

Amh değeri biraz düşük çıkmış ama imkansız diye birşey yoktur yaşın kaç
31 yaşındayım canım. İmkansız değil tabi ki. Rabbim istesin yeter ki. Ama ama inanın elimde olmadan üzülüyorum. Tedavi edilecek bir durum da değilmiş. Belki de bugüne kadar o yüzden olmadı. Bugün berat kandili Rabbime yalvaracağım bu gece bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye. Daha önce sebepsiz diyorlardı ve derdim ki nedeni belli olsa keşke de tedavi olsam ama işte şu an o noktadayım. Tek farkla bunun tedavisi yok:) ah ah. Allah ne verirse hayırlısını versin

Canim kasik agrilarin normal gibi crinoneden mi olmustur bilemicem.sivi birsey zaten sen sabah yaptin farketmeden idrar yoluyla cikmistir diye dusunuyorum..pedde hic uzayan akinti gibi kalinti olmadimi..
Yok idrarla çıkmadı çıksa anlardım.ped bile kullanmadım o yüzden tedirgin oldum.beceremedim mi diye.az önce bir akıntı geldi iç çamaşırım bayağı ıslanmış.kızlar da geç geliyor diye yazdı.sıkıntı Yok şimdilik.

Kasık ağrısı Yok.şu benim her adet öncesi mideye vurur tarzda olan karın ağrısı hala oluyor.bugün biraz yoğun olunca kelden mi acaba dedim.sanırım jelden değil gebelikten ötürü.

Bu aplikatörü sonuna kadar iteceğim değil mi.

Hadi hayırlısı canım rahat olmana sevindim inşallah bu kez herşey güzel olacak bende unutup 5lt lık su şişesini kaldırdım bişey olmaz Allahın izniyle yiyecek ekmekleri varsa
Aynen öyle biz elimizden geldiğince dikkatli olalım gerisi allahtan

Ben yaptiktan sonra bir 10 dk yatiyordum sonrasinda kalkip yurudugumde geldigini hissediyordum ama bir zaman sonra kalinti seklindede gelebiliyor..evet canim ilk zamanlar gidebildigi yere kadar yolluyordum 3.ayla beraber zorlanmayabasladim

İlk benek mi yaş biraz ilerlediği için vakit kaybı olmasın diye tüp denilmiştir

Daha bugün Prof. Dr. Melih güven Atahan kilolu olmak normal Doğuma engel değil diye video paylaşmış, doktoru Facebook tan takip edip videosunu izleyebilirsin. Sadece kilolu olduğun için mi riskli dedi yoksa başka bir sebebi daha var mı ?

Evet kızlarda aynı şeyi yazdı şimdi biraz daha rahatladım..belirti aslında kadıklarda değil.baştan beri karın ağrılarım var adet geliyor diye yazıyordum ya o ağrılar devam.biraz bugün kendini hissettirince acaba jel mi yaptı dedim.

Peki bu jel kaşıntı yapacak mı? Az önce biraz çıktı ve arkadından kaşıntı oldu biraz

Kızlar çok erken başladı bulantı yaa neler yaptınız geçsin diye ovünun 3. Gününden beri yokluyordu ama bugün baya arttı
Taze zencefil ve limon ile çay demleyip içiyordum bana çok iyi geliyordu ve tabii ki de temiz hava ve yürüyüş

Ben yaptiktan sonra bir 10 dk yatiyordum sonrasinda kalkip yurudugumde geldigini hissediyordum ama bir zaman sonra kalinti seklindede gelebiliyor..evet canim ilk zamanlar gidebildigi yere kadar yolluyordum 3.ayla beraber zorlanmayabasladim
Ne kadar kullandırdı dr

Canim hayirli ugurlu olsun gozun aydin. Yeni sehir size iyi gelecek bence biraz iliskilere dikkat edip dogal deneyin olmadi cok ara verme bekleme bence. Ama hazir izin var gideyim dersen git bir gorus. Cok mutlu oldum senin adina.
Canlar bugün tekrar baktırdım beta
8 Mayıs 365
10 Mayıs 771
Progesteron da 19 çıkmış
çook şükür
Gözün aydin canim maşallah

Benim de oyle canim ama belli yani. Ben de ayrintiliyi 4 gozle bekliyorum. Bak boyle goruntu. Cok cabuk buyuyorlar canim ya sorma

Eklentiler

• PicsArt_05-10-07.06.07.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 55
Siyah beyaz olunca uzaylı gibi görünüyor bebekler :) çok gülüyorum benim doktorun cihazı çok iyiymiş fotoğraflarımız çok güzel çıkıyor

Eklentiler

• IMG_7449.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 55
Allah razı olsun CNm ya ben de hala inanamıyorum:)siz kendinize fırsat verin hist sonrası gebelik şansı artar demişti dr.inşallah size de en kısa zamanda nasip olur.sanırım takviye ilaçlar da etkili oldu bize
bn bi kaç hafta öncesine kadar yani karnım çıkına kdr inanamadm nerdeyse hep aklımda uçup gidiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…