Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg nin çok faydası var kuzumm benim döngüler uzundu normale çekti resmen. Ay bideee neyse konuşmıcam

karın ağrılarım ve adet baş ağrım bile var. yüzüm de solmuş. test yapıp da üzülmek istemiyorum. hiç belirti de yok zaten. normalde 25.güne girdiğimde öğlene kadar adet olurum. bence geç oldu ovulasyon.

Amjn ablam amin tam ustunr bastin yine ailevi sikintilar iki senedir hic bitmedi zaten birde ist dkai beyinsiz doktorlar yuzunden tam 4 bucuk ay kizim bos yere ne acilar cekti kabizlik tedavisi baslatmalari gerekirken bi lagm yolluyoladi kizimi megerse hemen tedavi baslatsalarmis bu kadar aci cekmicekmis kuzum anasi gibi hic sansi yok

Devlet hastanesi ben yazamam diyor, özel hastaneye gittim sürekli takip eden hastan olması gerekiyor diyor. Başhekimlik sıkıntı çıkartıyormuş. Elim boş döndüm
Anladim. Sanirim test sonucu yok diye de yaptilar. Bana devletteki doktor, gebe kalirsaniz tahlil kagidinizla ilacinizi yazariz demisti.

Devlet hastanesi ben yazamam diyor, özel hastaneye gittim sürekli takip eden hastan olması gerekiyor diyor. Başhekimlik sıkıntı çıkartıyormuş. Elim boş döndüm

Benim anladığım kadarıyla heyet raporu çıkacak ilaç için ama o bölüme bakan bir hastanede takipli hasta olman gerekiyor. Benim kızım büyüme hormonu kullanıyor iğnesini o şekilde ücretsiz alıyoruz canım. Farklı mı bilmiyorum gebelikte..

Canim benim doktorum surekli takipte olan doktor... direk raporu yazdi raporla saglikocagindan da yazdirabiliyorum kontrolden sonraya denk gelince.. tanidiginiz eczaci varsa borc olarak da veriyor.. ben direk 3 kutu icinde 10 adet olandan aliyorum.. vitamin ve kan hapiyla 60₺ buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…