Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahah bence bunlar hep mesaj dpo ilerlesin de testtt bekleyelimmm

Ff bana vip uyelik vermisti. Dpo4 bugunde. Bulanti, meme hassasiyeti ve gaz diye girmistim.
Ff in istatistigine gore dpo4 te bunlari yazan hamilelere gore, dpo4 icin gaz %7.7, meme hassasiyeti %15.4, bulanti %5.2 olarak belirlenmis. Bilginize :)

Ha ha ha..... ucuza toptan satiyorlar. İnsani yoldan cikariyorlar. Boyle yapmasalar ben de boyle yapmam dimi
İyi stress yapmıyorsun valla.. bende esim daha yumurta catlatmadan hadi deneyelim dedi bana bi test almis gelmis.. negatif oldugunu bile bile yaptirdi zorla, psikolojimi bozdu. Ondan sonra hep en az dpo 16 bekledim. Testi oyle yaptim. İki kere pozitif olunca rahatladim. Yoksa fobiliyim valla erkenden yapamam

Kiyamam ya...
Ben pihtiliyim ya. Ne kadar ogrenirsem kardir derdindeyim. Bi de bu ay 11 de mi 14te mi yum catladi kargasasi vardi. O yuzden test varken erken basladim :)

sende hangı pıhtılasma genlerı vardı cnm
Pai homozigot.
Mthfrc 677t heterozigot.
İlk iki bebegimi kaybettim. 8+1 ve 8+3te.
Oglumu cok sukur dogurabildim. Aspirin ve 0.4claxane kullanmistim o zaman. Aspirine basladiktan 1.5ay sonra gebe kalmistim. Ama bu kez aspirin alamiyorum alerjim var artik. O yuzden 0.4claxane a basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…