Yok deme. Sonrasi husran oluyor. Pembe sart. Ciplak gozle pembeydi o test. Secreen shot aldim cozunurluk dustu.Kız bizim bembeyaz çıkıyor t de küçücük bir iz görsem hamileyim derim ben :-(
Anladım cnmYok deme. Sonrasi husran oluyor. Pembe sart. Ciplak gozle pembeydi o test. Secreen shot aldim cozunurluk dustu.
Midem çok bulanıyor kızlar ya..
3. boncuk da geldiMidem çok bulanıyor kızlar ya..
Bayramın ilk günü de benim evlilik yıldönümüm sürpriz yapabilir miyim acaba bendedizilin dizilin
Bayramın ilk günü de benim evlilik yıldönümüm sürpriz yapabilir miyim acaba bende
3. boncuk da geldi
Inşallah öyledir ama hiç iştahım yok ve sürekli yorgun ve uyku modundayım... Ben artık belirti aramıyorum hiç kendimde.. Uykuyuda iş yorgunluğuna veriyorum. Belirti için erken henüz bence.. :))3 numeroo da tamam
Hahahahah bence bunlar hep mesajDaha ortada birşey yok cnm da bugün özellikle garip hissettim kendimi.bayram sekerimiz gelse ne gusel.tek ilişkiye anca gücümüz yetiyor yavrum ya senin gibi enerjik değiliz kibaşkasına anlatsam he he der kimse inanmaz seninle yazistik catlamadi doktor ilaç derken ne olduysa o akşam oldu
Test cok herhalde elinde... dpo az daha ilerlesin de siliklessin insAllahhhhh testlerinYapiyorum zaten :) tabi negatif...
Ben senden umitliyim zaten :)
Bende de bel agrisi var.
Sen de tatli boncuk :)
Ha ha ha..... ucuza toptan satiyorlar. İnsani yoldan cikariyorlar. Boyle yapmasalar ben de boyle yapmam dimiTest cok herhalde elinde... dpo az daha ilerlesin de siliklessin insAllahhhhh testlerin
İyi stress yapmıyorsun valla.. bende esim daha yumurta catlatmadan hadi deneyelim dedi bana bi test almis gelmis.. negatif oldugunu bile bile yaptirdi zorla, psikolojimi bozdu. Ondan sonra hep en az dpo 16 bekledim. Testi oyle yaptim. İki kere pozitif olunca rahatladim. Yoksa fobiliyim valla erkenden yapamamHa ha ha..... ucuza toptan satiyorlar. İnsani yoldan cikariyorlar. Boyle yapmasalar ben de boyle yapmam dimi
Kiyamam ya...İyi stress yapmıyorsun valla.. bende esim daha yumurta catlatmadan hadi deneyelim dedi bana bi test almis gelmis.. negatif oldugunu bile bile yaptirdi zorla, psikolojimi bozdu. Ondan sonra hep en az dpo 16 bekledim. Testi oyle yaptim. İki kere pozitif olunca rahatladim. Yoksa fobiliyim valla erkenden yapamam
Kiyamam ya...
Ben pihtiliyim ya. Ne kadar ogrenirsem kardir derdindeyim. Bi de bu ay 11 de mi 14te mi yum catladi kargasasi vardi. O yuzden test varken erken basladim :)
Pai homozigot.sende hangı pıhtılasma genlerı vardı cnm
Canim coraspinde icsene :) zarari olmaz hicbir turluKiyamam ya...
Ben pihtiliyim ya. Ne kadar ogrenirsem kardir derdindeyim. Bi de bu ay 11 de mi 14te mi yum catladi kargasasi vardi. O yuzden test varken erken basladim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?